Frilansa

       2010-06-02 @ 17:31:37
Ja, alltså. Jag har ju tänkt att börja frilansa. Men det är ju fan ett helt mysterium. Egen hemsida till att börja med.. Vad ska man ha för webhotel? Vilket program ska man använda för att designa den? Och sen hela ekonomidelen. Måste man starta eget företag för att få ta betalt för fotograferingar? Hur funkar det med skatter och sånt? F-skatt?

Hur fan göööör man?!


Kommentarer
Postat av: Linda

Min bror kan antagligen hjalpa dig med allt som har med hemsida att göra om du vill. Eller han ville fixa egen doman och halla pa till min blogg haha sa jag antar att han inte har nagra problem med det.

2010-06-02 @ 21:23:18
URL: http://meandrunk.blogg.se/
Postat av: Kristina

Nu har jag inte riktigt kommit igång med min hemsida än, men jag har iallafall One.com :) och använder dreamweaver. Så länge du inte tjänar över (en viss summa, minns inte exakt) per år så behöver du inte registrera det som företag, då räknas det istället som en hobbyverksamhet.

2010-06-03 @ 08:32:32
URL: http://blogg.kristinalasan.se
Postat av: Kristina

Svar: Aa de är bra :) Jag har ju min blogg på one.com det är däremot inte det bästa bloggverktyget. Man kan inte utforma bloggen hur man vill med koder och bilderna blir jättesmå osv. Hehe man får kika på den när den blir färdig.. har inte haft tid att sitta med den och när jag väl har gjort det så har det strulat för mig =/ så jag satsar väl på att ha den färdig i höst. :)

2010-06-03 @ 16:04:18
URL: http://blogg.kristinalasan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback