Gossigt!

       2009-01-31 @ 20:05:19
Jaa, jag överlevde. Och jag måste erkänna att det gossigaste som finns är bäbisar. Jag vill ha en! Har ätit glass och sjukt mycket smörgåstårta, och senare blir det film med snask till.
Imorgon ska jag springa 5 mil.

Ja, frisyren från igår. Ja, jag är äcklig!


Mamma och Leo.

 Det Var Partaj

       2009-01-31 @ 13:51:46
Vad ska man säga?
Det var en rolig förfest och sen spårade det lite för min del på krogen. Roligt och katastrof om vartannat. Jag betalade fyra cider, två cosmopolitan och två lille skutt på mitt kort. Ber till gudarna att jag får tillbaka de pengarna, för det brukar jag inte få. Sen tappade jag en cosmopolitan i golvet fast det var nog lika bra för jag skulle ändå inte ha mer. Alex spelade bort pengar (varav 20 kronor var mina) och vid tolv fick vi nog och gick och åt pizza. Jag fick i mig en tredjedel av min.

Men idag är det nya tag för om en timme kommer systrarna med tillhörande män och fem småungar. Önska mig lycka till säger jag bara. Fast det blir smörgåstårta så jag ska absolut inte klaga.

 Partaj

       2009-01-30 @ 12:55:06
Ikväll är det partyparty för hela slanten! Det var länge sen folket var ute, och det är Big Bongo så det lär bli röj. Fast jag ska jobba 15.00-18.00 först. Jag hatar att gå till fest direkt från jobbet. Innan har jag och Kaisa gjort oss iordning på jobbet, men då har inte Kennet varit där. Kan ju inte stå inne på toan och sminka mig precis när chefen tittar på, haha. Dessutom måste jag ju ha kläderna jag ska gå ut med på jobbet också. Jobbigt.

Men först tänkte jag ta en liten tupplur för jag är helt gaaaalet trött.
Puss!

 Cash Is King

       2009-01-29 @ 11:26:51
Mamma mia, idag ska jag jobba hela dagen själv i atején. Och jag som känner mig lite osäker på datorsystemet. Hoppas det går bra och att inga jobbiga, sura kunder kommer in för det orkar jag inte idag. Alex kommer hit ikväll och då vill jag ju vara glad!

Jag ska alltså inte gå i skolan idag. Pengar går före att sitta och göra en sketen hemsida i skolan.

Nu måste jag springa till bussen.
Kram!

 Religion

       2009-01-28 @ 23:54:25
Mamma mia, nu har jag suttit och skrivit på ett arbete om hinduismen i några timmar. Det är 15 punkter man ska ha med, och jag har skrivit typ nio. Det är fyra sidor långt än så länge, och det får bara vara fem, haha. Det blir till att korta ner det. fast det kanske inte gör något om det är lite längre.

Alltså, jag är så emot religion man kan vara. Tycker det är ett påhitt, bara lögn rakt igenom som ändå bara skapar oro och till och med krig runt om i världen. Men hinduism är faktiskt ganska vettigt. Inte typ kastsystemet, och att man återföds, men själva grunden. De är lixom så härliga, så fridfulla. Allting går ut på att vara fredlig och leva i harmoni med sina medmänniskor. Och så gillar jag tanken på brahman (världssjälen). Det känns ju mer tr oligt att det är lixom en kraft, och inte en gubbe som sitter på et t moln och bestämmer. 
                                                  

 Slum

       2009-01-28 @ 19:22:28














 Fotolektion

       2009-01-28 @ 10:05:46












 Galna Fotoelever

       2009-01-27 @ 23:11:35


Många bilder idag. Det här är iaf från Öppet Hus, jag som tog den i studion vi riggade upp. Hoppas det är okej att jag tog bilden från fotobloggen (där ni för övrigt kan se mer bilder) och retusherade den lite. Imorgon är det heldag foto igen, veckans höjdpunkt. Det är gött att alla i fotoklassen är så härliga också.

Nu är det sussadags.

 Slemmo

       2009-01-27 @ 21:36:46
När vi lever i en fucked up värld där i princip alla är idioter behöver man ibland stänga ute allting och bara ta hand om sig själv. Jag är jävligt bra på att tycka synd om mig själv så det är inga problem för mig. Jag gör alltid rätt och alla andra gör fel, så är det. Ansiktsmask och hatläge: på.


 Farmor & Farfar

       2009-01-27 @ 20:52:23




 Rolig Syster

       2009-01-26 @ 23:58:14
Någon har visst haft tråkigt på toan, haha.




 Bal

       2009-01-26 @ 21:56:20
Nu har jag äntligen bestämt mig. Jag har valt klänning. Den är fin och med mig i den kommer den vara skitfin, haha. Åh, vad jag längtar, kommer vara så kul att verkligen klä upp sig på riktigt. Att kalaset kostar en förmögemhet får man ta, det är ju en sak som man bara gör en gång lixom. Alexander kommer se ut som en prins, och jag kommer vara hans prinsessa! Som en disneyprinseesa.

Nu är det kvastående problemet håret.. Väx, väx, väx!


Haha, hoppas Alex kommer vara snyggare än sådär.



 I Sina Bästa År

       2009-01-26 @ 02:06:03
Idag fyller världens bästa pappi hela 50 år!
Det är ju något att fira! Som den blygsamma mannen han är så tycker han ju såklart inte det, men han är seriöst den bästa personen jag känner. Lätt min förebild, jag ska bli som honom när jag blir stor. Han är så förståndig, snäll och generös, och det är av honom jag fått min fantastiska humor! Han har alltid läget under kontroll och i de mest panikartade situationerna är han lugn som en filbunke. Dessutom är han ju skåning, det är ett stort plus!

Kände bara at jag var tvungen att hylla min gamla fader lite.
Alla borde ha en pappa som honom.


 Skaune!

       2009-01-25 @ 16:57:53
Jorå, nu är vi hemma. Det var en asnajs helg i Landskrona, mer händelserik än vanligt, så det var ju tur att jag följde med. Ibland blir det inte alls som man har tänkt sig lixom, på ett bra sätt.

På fredagen åt vi asgod middag, och sen kollade jag och Jes på film. Slappt och gött. På lördagen åkte vi till ett stort köpcenter där vi spenderade typ fyra timmar, haha. Jag köpte bland annat ett par illgröna vantar. På tal om starka färger är det kul när folk kollar på en, om det inte är nedvärderande blickar. Jag har aldrig känt den känslan förut, förutom när jag var typ fjorton år och klädde mig helt galet och smaklöst. Men just igår var jag jävligt nöjd med min outfit; gula jeans, turkosa skor, vit tisha med stort, färgglatt tryck på, lila hood och gul mössa. Jag går ju inte förbi utan att man lägger märket till mig precis, och det är bra! Jag är nog lite attentionwhore, haha.

Hur som haver så kom jag och Jes fram till att det är konsigt att vi spenderat så mycket tid i Landskrona i våra liv, men aldrig riktigt beblandat oss med stadens invånare. Så, vi tog bussen in till stan och letade efter ställen att gå till. Kan ju inte påstå att det var så röj till en början på puben vi var på, men det var mysigt. Efter några timmar så trillade allt fler ungdomar in och stället blev packat. Efter två cider/två öl och varsin shot knallade vi vidare till ett annat ställe. Modernare men inte lika mycket folk. Där blev det varsin till dricka och så helt plötsligt hade vi bekantat oss med några skånska pågar som bjöd med oss på efterfest. Vi var tveksamma eftersom sista bussen snart skulle gå men vi tänkte att what the hell, vad har vi att förlora? Så vi var väl 10 pers, mycket prat, mycket rök, mycket dans och sen fick vi skjuts av någon random bruds pojkväns syster hem. Klockan halv fyra däckade jag.

Jävligt lyckad kväll med andra ord. Det är så gött att skåningar är så öppna och glada. Och skånska är seriöst det goaste dialekten som finns. Man kan inte låta bli att ryckas med och börja prata likadant, haha.

 Öppet Hus

       2009-01-22 @ 23:43:27
Ikväll var det öpper hus på skolan. Först såg jag itne fram emot att åka dit alls, men jag ångrar inte att jag gjorde det! Det var kul att alla var så glada och positiva, och det kändes bra att inspirera och hjälpa de små niorna med deras val. Visst, det är absolut inget livsavgörande beslut, men det känns lite som det just då. Kommer ihåg hus vilsen jag kände mig då, usch.

För mig kommer framtiden närmre och närmre. Om några veckor är det SYO-dag, då kommer MASSOR av folk från olika högskolor i hela Sverige och pratar om din utbildning. Jag ser fram emot det, det kanske ger mig lite mer klarhet. Jag ser också fram emot framtiden faktiskt, tror den har något bra att erbjuda mig! Sjävla grejen att bli en vuxen människa är väl kanske inte så jävla skoj, men alla grejer som hör till är det. Vart man hamnar osv.

Nu ska jag nog nana, och imorgon åker vi som sagt till Skåne.
Puss mina små grisar!

 Råtta!

       2009-01-21 @ 16:01:42
Jag vill så hemskt gärna ha råttor. Seriöst, de ärså fruktansvärt mysiga och söta. När de klättrar på en med sina små tassar kan man inte annat än älska dem. Och så är det kul att leka med dem! Att säga att de är smarta är kanske lite att ta i, men de fattar jävligt mycket iaf. När de sitter på bakbenen och gnager på en ostbit som de håller med båda framtassarna.. Åååh jag smälter!

Tyvärr är det ganska omöjligt för migatt ha husdjur nu, eftersom jag åker till Uddevalla så ofta, och mamma och pappa är inte jättepepp på att ta hand om dem då. Ibland är jag lixom borta hela veckor. Men kanske när jag flyttat hemifrån!

(Här skulle det vara en söt bild på en råtta, men det går inte ladda upp av någon anledning.)

Ikväll kommer Stintan hit och ska testa sitt "utakast" av klänningen, haha. Spännande!

 Världens Bästa Kmulls

       2009-01-20 @ 23:32:05
Det är jag det! För idag har jag fått mycket gjort. Jag var i skolan som jag skulle, blev klar med info-skylten på expon, åkte hem och lagade linsgryta med Jes (mmmmumma), gick 40 min snabbt på bandet, blekte håret och fixade Paris-bilderna. Japp, sjukt duktigt. Skulle iofs gjort ARL-uppgifterna, men äh. Det tar vi imorgon eller torsdag.

Vi ska som sagt till Skåne i helgen. Visst är det mysigt att träffa farmor och farfar men i längden blir det fruktansvärt tråkigt att kolla på TV en helg helg. Så jag och Jes tänkte kanske åka över till Köpenhamn på lördagen. Checka Christiania, köpa alkohol och bara vandra runt. Det var typ.. 13 år sen jag var i Köpenhamn eller något.


Cute as a button!

 Barack Obama Svär Eden

       2009-01-20 @ 17:32:42
Idag är en stor dag fylld av hopp och förväntan som kommer minnas länge! Obama ska svära eden och bli den första svarta presidenten i USAs historia. Sitter och kollar på ceremonin på CNN live (TV4 kör också live mellan kl 17.30-18.25), och det ska bli spännande att höra Obamas tal. Det är helt galet hur mycket folk det är där. Helt förståeligt!


 Idétorka

       2009-01-20 @ 10:55:30
Seriöst, sitter på multimedian och vi ska göra en hemsida. Igen. Har redan gjort två stycken för bövelen. Fast nu ska vi involvera flash. Hur som helst har jag ingen aning om vad den ska handla om. Först tänkte jag ett glassföretag, kan ju vara kul lixom. Men hittar inga bra fria bilder på glassar. Och jag pallar inte köpa massa olika sorters glassar bara för att fota dem. Fast faktum är att det inte finns några bra fria bilder alls, så det får nog bli så. Eller har ni någon bra idé?

En sån här fin sida skulle jag vilja göra:
http://www.chocetteszone.com

Jag är blöt om fötterna och snart börjar mitt 2,5h långa hål. Lagom kul, speciellt med tanke på att Stintan inte är här idag. Har inga pengar så jag kan ju inte gå på stan heller. Klaga klaga klaga, det är det enda jag gör.

 Fin Dag

       2009-01-19 @ 21:56:40
Jag gick hem från skolan, det tog en timme och jag kändemig asduktig, haha. Sen åkte jag och Jes till A6 där jag köpte ett par gula jeans. De är inte sådär assnygga, men de kostade 150 kronor så vafan. De ska vara tajta stuprör egentligen, men "rätt" storlek satt bara fult och var obekväma så jag körde XL, så de är lite semitajta, haha.

Har rensat Jokkmokk-bilder i någon timme nu. Jävlar vadmånga bilder det var, men nu är det "bara" 171 kvar. Ulf ska hjälpa mig välja ut vilka som ska vara med på utställningen.


Måse säga att jag saknar det lite. Var mysigt att sitta där och dricka te, mitt ute i skogen.

 Ny Vecka, Nystart

       2009-01-19 @ 12:21:04
Yes, nu börjar vi om från början. Det här kommer bli en bra vecka, det har jag bestämt. Jag ska ta en långpromenad om dagen och jag ska inte äta onyttigt och jag ska vara glad och ta hand om mig själv. Och göra mina läxor såklart! Och gå på alla lektioner. Haha, sätter kanske lite höga mål men det ska man göra. Annars når man ingenstans.

Nu måste jag skynda till bussen.
Puss sötnosar.

 Inte Så Gött Liv

       2009-01-18 @ 16:27:46
Vi kollade en film och sen somnade vi vid halv fem. Gick upp vid typ halv tre, myste lite, gick en promenad och nu är det dags för mat. Sen är det dags för hemfärd, och eftersom att jag ska till Skåne med familjen nästa helg så kommer vi inte synas förrens om två veckor. Så sjukt jobbigt.

Något som också är ganska jobbigt är att jag trodde jag hade minst några hundra kvar på kontot men nu när jag kollade saldot på internetbanken visade den 17 förskrämda kronor. Inte första gången det händer precis. Det är ju inte så jävla party med tanke på att jag är skyldig Alex typ 700 kronor. Aja, jag har 500 kronor i presentkort som gäller i hela Jkpg, så när studiebidraget kommer får han tillbaka sina pengar.

Jag har typ inte varit pank sen i sommras. Det känns värdelöst.

 Benjamin Buttons Otroliga Liv

       2009-01-18 @ 00:25:35
Ja, det var riktigt bra. Inte helt otroligt fantastisk, men det var mer än bara bra också, haha. Kändes inte som den var tre timmar, och det är ju ett gott tecken. Den var verkligen speciell, lite småudda, och det älskar jag.

Dock fick den mig att längta efter något större. Jag vet att jag jämt tjatar om det, men jag vill lixom börja leva någon gång. Ut och resa, på riktigt. Gött skulle det vara att bara sticka. Jag får väl börja superspara nu helt enkelt.

Jag är sugen på en all nighter. Det var länge sen, och jag är inte trött än för fem öre. Får se var jag lyckas få min karl till.

Imorgon är det söndag, och vi vet alla vad det innebär.
Skiljas från den man älskar. Sucks, men om ett halvår är det slut med det!

Take care små grisar!

 Jävla Jävla Jävla Skit

       2009-01-17 @ 16:35:12
Igår var en ren pissdag. Seriöst, jag ville sjunka under jorden. Fast, det vill jag fortfarande iofs. Jävla skit.

ÅÅÅÅH varför kan jag inte bara få leva problemfritt.

Aja, idag ska jag och Alex gå på bio och se Benjamin Buttons Otroliga Liv. Den verkar bra. Gött att komma bort från världen i nästan tre timmar också. Jag gillar att mysa in mig i en mysig biostol med massa popcorn och läsk. Fast, med min otur så kommer vi väl inte iväg denna gången heller.


Mmm, juste! Kom inte nära mig för jag är förfärad.

 BaowChickaWaoWao

       2009-01-16 @ 02:15:39
Jomensåatte. Har väl inte mycket att säga egentligen. Tyvärr.

Jag är hos Alex. Vi gjorde hamburgare som var nomnom och sen installerade jag windows vista på min mac. Jag vet att det är lite fel, men var tvungen att ha windows för att kunna spela Flyff. JA, det är tillåtet att skratta nu. Jag är en nörd, och jag erkänner det. Fan.

Vi såg The Notebook och den var sjukt bra tycker jag allt! Längesen jag såg en film som jag verkligen satt och "Men åååh, neeej! Fan, stackars nutte!" till. Det gjorde jag nu. Den var fin. Och happy ending, det gillar vi.

Jorå, nämen såatte..
Godnatt då.

 Awesome Video

       2009-01-15 @ 13:21:33

Carpark North - Human
Fruktansvärt bra video, och låten är inte fy skam heller.

 Kanske Borde Rensa Bilder

       2009-01-15 @ 00:05:46
Nu har jag lagt över 18 gig bilder till hårddisken. Skitgamla bilder, jätteroligt att kolla på. Några åker nog upp här någon gång.

Nu önskar jag bara att jag kunde få tag i de 20+ gig bilder på min andra, trasiga hårddisk.  :( När en hårddisk kraschar, så krashar hela livet. Filmer och musik går ändå att få tag på igen, men bilderna.. Alltså, mardrömmen för en fotograf!

På fredag är vi lediga så imorgon efter min enda lektion så åker jag till hunbun. :) Han åker hem från mig idag och jag saknar honom redan så jag spricker!

 Fotojobb

       2009-01-14 @ 17:42:21
Fyyy vilken hemsk morgon jag hade. För det första var det ett helvete att komma upp ur sängen när Alex låg kvar där och gossade. För det andra missade jag bussen, trots att jag stressade massor. Kutade ut till 25ans busshållplats, för den går oftare. Så kom det en buss som jag hoppade på men den åkte en helt cp väg! Upp till sjukhuset och A6, sen stannade den vid Cigarren. Därifrån brukar det iofs gå bussar ganska ofta in till centrum, men jag missade preciiiis 1an så fick vänta på nästa. Kom bara en kvart försent till lektionen, men jag hatar ändå stressa på morgonen.

Vi gjorde ett litet fotojobb idag. De skulle ha en bild till en annons som ska vara i tidningen, så vi fotade några elever ute vid Munksjöbron. Det var kul med fruktansvärt kallt.


Kaisa med en gigantisk reflexskärm.


Ikväll ska jag lägga över bilder från min gamla staionära dator till min nya externa hdd (700 gig mmmhm!!!) och fixa med lite Jokkmokk- och Parisbilder. Det blir nog en chill kväll.

Puss!

 Här Vare Tomt

       2009-01-13 @ 12:20:17
Igår kom Alex hit, vi såg på I'm A Cyborg, But That's Ok. Najs film måste jag säga. Inte asbra, men helt klart sevärd. Väldigt udda om inte annat.

På förmiddagen idag hade vi någon temahalvdag, men jag försov mig.
Så snart ska jag åka in för att gå på sista lektionen iaf, expo. Usch, jag vill inte. Alex ligger fortfarande i sängen och gossar. Jobbigt att gå upp då ju.

In other news så har jag spenderat asmycket pengar på typ ingenting. Hade tusen kronor på kontot igår. Köpte en hood på carlings för 200 spänn (vi älskar rea!) och en mössa (dock ska jag nog lämna tillbaka sistnämnda). Sen bjöd jag Alex på thai, vi åt på det nya stället bredvid filmstaden. Det var helt okej, maten var helt okej och stället var mysigt, men det var dyyyyyrt. Jag är skyldig Alex 500 kronor också. Ajaj, det svider. Fast jag har 500 kronor i presentkort också, och idag ska jag få 500 för ett fotojobb. Så, jag klarar mig.

Nu måste jag kila.
Puss på er grisar!

 Värsta Känslan

       2009-01-11 @ 00:06:30
Besvikelse. Jag hatar det. Det värsta som finns är att hoppas på något, förvänta sig något, tro något, och så blir det inte så. Jag är så trött på det. Kanske helt enkelt borde sluta hoppas på saker, men det är ju också ett tråkigt liv. Hoppet är det sista som lämnar människan.

För att hoppa direkt över till roligare saker:
Merima var här ikväll, det var mycket trevligt. Vi spelade Guitar Hero World Tour, jag kommer nog aldrig tröttna. Så frukttansvärt kul. Sen kollade vi på Smala Sussie, som helt klart är någonstans på toppen av min filmlista. Det är så jävla rolig, och sorglig på samma gång. Och helt händelserik. Jag hatar långtråkiga filmer.


Pölsa måste vara coolast i världen.

 Framsteg!

       2009-01-10 @ 11:26:20
Idag är det lördag och jag klev upp klockan elva! Shit, det har jag inte gjort påjagvetintehurljag ens leänge. Iofs var det bara för att pappa väckte mig etftersom att syster ska skjutsa mig till Scandinavian Photo. Tänkte en gång för alla ta tag i det där söndiga objektivet (som jag tydligen var smart nog att försäkra när jag köpte det). Ganska amazing att lever med tanke på hur sent jag somnade inatt.

Igår satt jag som sagt bara hemma, och det har jag ingen större lust med idag. Så om någon vill leka med mig så hojta till! Jag är inte svår.

 Nattuggla

       2009-01-10 @ 01:52:25
Får väl bli ett inlägg såhär mitt i natten, för det slog mig att jag itne skrivit idag (eller.. igår).

Fredagen var trevlig, det var en slapp lektion och sen hjälpte jag Stintan med en plansch till hennes projektarbete. Jag fotade henne i studion, och sen fixade vi i photoshop ganska länge. Sen fikade vi i skolans caféteria, gick lite på stan och sen åkte jag hem. Kvällen var iofs ganska tråkig. Men åt iaf god mat, lax! M-m-m.

För övrigt verkar det som att jag tappat bort mitt skolbusskort. Det är rätt tråkigt med tanke på att jävla fitt-jlt har höjt busspriset till 15 kr. Det innebär att det kostar 30spänn att ta sig till och ifrån stan. Det har jag itne lust att betala varje dag. Åååh.

En till jävligt tråkig sak: Kommer nog inte träffa Alex i helgen. Grymt jobbigt. Vi borde verkligen träffas egentligen också, med tanke på omständigheterna.. Men jag får väl helt enkelt härda ut i en vecka till.

Nu ska jag lägga mig och läsa.
Godnatt små fisar!

 Subways Kakor

       2009-01-08 @ 20:44:40
Det åt jag och Jes idag. Seriöst, om ni inte smakat på dem så göööör det! Alltså jag svimmar nästan lite bara av att tänka på dem. Så otroligt underbara. Och konsistensen är helt perfekt, krispig på utsidan men helt mjuk på insidan. Det går inte förklara, måste upplevas helt enkelt.


 Morgontrött

       2009-01-08 @ 12:11:35
Jag hade glömt bort hur jobbigt det är att vakna till väckarklocka. Efter att ha snoosat i tre kvar kom jag till slut upp, haha. Det är ju tur att jag bara har en lektion idag, för mer hade jag inte orkat. Kommer för övrigt alltid ha en lektion på måndagar, torsdagar och fredagar nu. Gött, kanke vissa tycker, men jag är lite såndär att måste jag ta mig in till stan bara för att ha en lektion så kan det kvitta. Känner på mig att det kommer bli många dagar "sjuka". Hmpf.

Hade tänkt att inhandla lite stuff efter skolan också. Bland annat så behövs ju en ny almenacka. Shajt, har knappt vant mig vid att det är nytt år än. En sketen termin kvar, sen är vi FRIIIIAAA!

 Slapptask

       2009-01-07 @ 22:51:12
Deeeeeem vilken slapp dag. Har bara suttit och.. gjort ingenting. Suttit vid datorn och TVn och hjälpt till lite med maten.

Tränade iofs wii fit i en halvtimme. Första gången, och det var riktigt kul faktiskt! Innan när jag sett det i reklamen på TV så har jag tänkt att det är patetiskt att vi måste använda oss av TV-spel för att träna nu också, vilket kanske är sant. Men nu när min träningsnarkoman till mamma fick ett i julklapp så tänkte jag att jag kan give it a try. Jag som HATAR att träna och gör det så sällan för att jag verkligen inte har någon motivation kanske kan komma igång nu när det är lite mer lek i det.



 Nya Badrummet

       2009-01-07 @ 17:55:55
Efter några månader med hanverkare springandes här från (tidig!) morgon till kväll börjar det äntligen ta form. Fattas lite småsaker, som en spegel och en taklist och sådär. Men bubbelbadet är neat faktiskt!


 Tröttaste Myskissen

       2009-01-07 @ 15:20:12

 Pocket

       2009-01-07 @ 13:13:55
Det är kul att läsa, men böcker är så fruktansvärt dyrt. Visst, Biblioteket finns ju, men jag glömmer alltid lämna tillbaka böckerna (just nu har jag böter på 114 kronor, bra skit).

Så Alexs mamma var lite av en ängel när hon gav mig fyra pocketböcker i julklapp. Genant att hon skämmer bort mig så, men vem klagar?

Just nu läser jag Min Bästa Väns Dotter, är snart klar med den. Den är så sorglig och fin. Har ju läst bättre böcker, men den är helt klart läsvärd.



Det söta bokmärket fick jag också av Alexs mamma. :D


 Min Syster

       2009-01-07 @ 01:15:21
Som ni kanske märkt så tillbringar jag ganska mycket tid med min syster. Det är konstigt att vi går så bra ihop, för vi är verkligen helt olika. När vi var små hade vi riktiga fighter, slogs och skrek och smällde i dörrar. Nu kan jag inte ens förstå hur man kan göra så mot en annan människa, haha. Som tur var gick ju det där över och nu är vi som bästa vänner. Vi hittar ofta på saker ihop och pratar om i stort sett allt. När jag är borta en vecka i Uddevalla så saknar vi varandra, haha.

Som tur är så bor hon ju fortfarande hemma, men hon har pratat lite löst om att flytta till Gbg. Jag får lite ångest när jag tänker på det. Vem ska laga god veggomat åt mig? Tänk att sitta hemma en tisdagskväll och ha skittråkigt, och inte kunna säga "Ska vi åka och hyra en film?" (som vi gjorde ikväll). Ingen att tjocka i sig nattmat med. Och vem ska stå modell åt mig? Haha.

Jag får helt enkelt ta vara på den tiden hon fortfarande bor hemma.


Denna bilden har ni sett innan, favorit i repris.
Jag tycker den är så fin, men det gör inte hon förstås!
Det var en härlig dag.

 Ändrade Planer

       2009-01-06 @ 19:27:25
Jag fick reda på att vi skulle äta svinod mat här hemma och bestämde mig därför för att åka efter maten. Dessvärre blev klockan ganska mycket och bussarna ifrån den här hålan går bara en gång i timmen, så det får bli en hemmakväll istället.

Jag och Jes tänkte åka till Hemmakväll för att hyra film och köpa nomnom, men å andra sidan är nomnom onyttigt och hyra film är ju trots allt ganska onödigt när man kan ladda ner vad som helst. Så vi får se helt enkelt.

Hoppas ni får en bra kväll.

 Tisdag

       2009-01-06 @ 16:24:12
Vaknade alldeles för sent som vanligt. Herregud, måste börja gå och lägga mig i tid. Men av någon anledning är det på natten som man vill hitta på saker. Fotolusten kommer alltid på natten tex. Känns som man ska missa massor om man går och lägger sig, haha. Kanske bara är jag som är knäpp och tänkte så.

Om en timme ska jag åka till Merm. Blir att ta det lugnt, kolla film och chilla. Men det är ju mysigt det med! Bättre än att sitta hemma och glo.

Men först ska jag duscha!

Ha en bra dag och kväll fisar!

 Bongo&Klänningshysteri

       2009-01-06 @ 02:07:53
Jag klickade mig in på Bongos hemsida av okänd anledning, och där stog det att de firade trettondagsafton och hade öppet! Det tyckte jag och Jes lät kalas, så vi drog dit. Det var jääävligt dött, men det var rätt mysigt också. Bara sitta och prata och chilla lixom. Åt nachos gjorde vi med, MMMMMMUMMA!

På tal om saker som är mumma.. Har börjat kolla på mönster till studentklänning, och det finns så sjuuukt många fina. Men grejen är att de flesta sitter tajt över magen vilket skulle resultera i att jag ser ut som en flodhäst. Såatte.. Antingen får jag råbanta eller så väljer något mer smickrande. Typ en sopsäck som täcker fläsket.. Näää men med tanke på att mamma ska sy Stintans och Fridas klänningar först så har jag ett tag på mig.

Pytteliten bild, men klänningen hade varit wonderful,
om det inte vore för att den har rygg. Alltså, jag vill
helst ha öppen rygg. Sjukt synd.

 Kärleksmums&Promenad

       2009-01-04 @ 22:40:02
Det är vad jag och Stintz har ägnat oss åt idag.
Hon visade videor från Kroatien också, och efter massa prat om vad som händer när skolan slutat (shit vi går snart ut crazzzzzy!) och utomlandsresor blev jag jävligt sugen på att ge mig ut och resa. Alltså typ länge. Bo någonstans rätt länge och jobba och sådär. Fast det är klart att en helt vanlig solsemester inte heller skulle sitta fel. Bara komma bort från sketna Sverige ett tag, bort från alla sura miner. Jag skulle till och med kunna tänka mig att resa ensam, för i andra länder kryllar det av vänligt öppensinnat folk att umgås med.

Menee.. Nu är det ju så att jag valde att proppa förra sommaren full av aktiviteter och har därför inga pengar kvar. Inte ens på sparkontot. Hade inte tänkt att sommarjobba heller egentligen, men det får nog bli så ändå. Spara så mycket det bara går fram tills dess, sommarjobba och sen ut och resa. Fast på en längre resa vill jag nog ha med mig Alex, och då får jag vänta tills han gått ut skolan.
 


Vattenpipa en ljummen kväll i Tunisien vid havet.
(Hahaha, håret. Hur tänkte jag där?)

 Sooool

       2009-01-04 @ 13:20:04
Åh vilken härlig dag.
Eller, det ser ut som det iaf.
Har inte varit ute, SMHI säger att det är -8 grader, och det är ju inte lika härligt.

Jag ska ta och göra mig en rejäl brakfrukost.
Ägg och rostad macka och hela köret.

När jag har laddat upp med energi ska jag leka med Stintan.
Var jättelängesen jag träffade henne, ska bli myyyys!

(Gud vilken tråkig blogg jag har, vem fan vill läsa om vad jag gör om dagarna)

Puuuuss!

 Skapa, Skapa, Göra Något Eget

       2009-01-03 @ 14:42:27
Känns ju ganska ovärt att sova bort lovet, men eftersom att Alex gör skolarbete så har han itne tid med mig. Ligga i sängen halva dagen och läsa en bra bok är jävligt mysigt, men som sagt.. Finns väl bättre saker att göra egentligen.

Ikväll ska jag hem så fram tills torsdag då skolan börjar hoppas jag på att träffa lite fint folk. Har varit hemifrån i nio dagar så har inte haft tid med det ju.

Alla mina kläder ligger utspridda över hela älsklings golv, så jag kanske skulle ta och packa lite.

Puss!

 Bra Början På 2009

       2009-01-01 @ 21:24:30
Jag och Alexander har haft det bra hela dagen. Sovit länge, myst, badat och ätit mat. Det är ju trots allt vår 2-års-dag idag (grattis grattis tack tack!) så vi tänkte att vi skulle använda biocheckarna vi fick i julklapp.

Vi valde The day the earth stood still, bokade och hela köret. Tyvärr så är det nio jävla minusgrader ute och rutorna på bilen var frostiga som aldrig förr. Efter att ha skrapat dem i typ 20 min så märker vi att en av dörrarna inte går att stänga. Axel kom ut för att hjälpa oss men han lyckades inte heller. Såatte.. Två biobiljetter åt skogen.

Axel körde upp bilen till sin pappa samtidigt som Alex satt bredvid och lutade sig över för att hålla i dörren. Haha, så dörren är alltså fortfarande öppen.

Jävligt surt. Vi får väl titta på film på datorn som vanligt.