Helt Otroligt

       2009-06-30 @ 12:24:43
När jag kom till Borås igår så gick vi runt lite på stan. Jag gick och beklagade mig över mitt väskproblem på Hultsfred, så vi gick till en väskaffär. Och tro det eller ej, där hittar jag den ultimata magväskan. På rea! Den är rosa och asbra. Seriöst, hur ofta ser man magväskor i affärer?

Sen drog vi och badade, asgött i vattnet. Det var ju så olidligt varmt igår. På kvällen kollade vi på filmen Festival för att peppa, och det funkade. Ge mig måndag nu! Sen gick vi ut och rökte och gungade. Mysmys. Somnade till Scrubs vid fyra eller så.


Till och med gungning blir galet när vi gör det!

 Fin Söndag

       2009-06-29 @ 01:03:12
Kom hem vid 06.00 och somnade tillslut. Vaknade igen vid två med lite ångest, drog till den fabulösa lägenheten och spelade lite Wrestling Mania! Drog till Skeppsviken där vi grillade och stektes på en klippa. Seriöst, jag kommer inte ihåg senast jag utsattes för sån hetta. Fruktansvärt, olidligt varmt. Medelhavsvärme typ. Kunde inte bada heller, inga badkläder. Sen kickade vi lite boll och åt glass. Tillbaka till den fabulösa lägenheten och chillade lite innan vi drog hem. Nu har vi ätit jordgubbar med grädde och det är nog dags att sova.



Såhär såg det ut klockan sex imorse när jag försökte somna.

 Tidningsbud

       2009-06-27 @ 22:11:18
Klockan 03.45 ska jag dela ut tidningar. Måste alltså upp om typ fem timmar. Jag kan ju säga att jag inte jättepepp. Gå och lägga sig när det fortfarande är ljust ute är ingenting man gör varje dag. Kom nyss till Uddevalla också, vill ju mysa med älskling. Men men, vad gör man inte för lite pengar? Det tar förmodligen inte allt för många timmar, så då kan jag gå hem igen och sova.

Jag vet inte vad söndagen har att bjuda på, men på måndag ska jag äntligen till Linda! Jag vet inte hur många gånger vi har sagt att vi ska träffas men det inte blivit av. Kommer något ivägen hela tiden. Iofs så ska vi umgås i en hel vecka på Hultsfred, men man kan aldrig få för mycket av Linda!

Hoppas ni har en fin helg.
Lid lite med mig är ni snälla.

 Tristess

       2009-06-27 @ 12:27:54
Nä, inget bakis alls faktiskt! Gött.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tänkte åka till älskling ganska snart och förslog att vi skulle bada, men det går ju tydligen inte eftersom han har bränt sig och inte kan vara ute. Så jag kanske åker dit senare och hittar någon att åka och bada med här istället.

Skulle vilja motionera också, men det är för varmt för att springa ute och badet på Råslätt har tydligen stängt, jag orkar inte betala 40 spänn på Roselund för att simma några längder.

 Det snurrar i min skalle

       2009-06-27 @ 02:11:17
Vaknade imorse, tänkte "tråkigt att inget händer idag",  sen ringde Kennet och frågade om jag kunde jobba. Hann sola lite och fixa lite på stan innan jag började. Ringe Kaisa vid sex när jag hade slutat, hon sa att hon skulle till Nadine som bor precis där jag jobbar.

Drog dit, hade ingen dricka eller något men folk hade vin att bjuda på. Klockan blev nio.
 Bongo (för det är där man hänger) -> Centrum (fixa stämpel) -> Amor (billig shotbricka) -> Korv (hungrig!) -> Centrum (skaka rumpa) -> Pizza (sugen)

Sjukt kul kväll med fina vänner. Men att gå hem genom en skog där varannan lampa inte funkar klockan två på natten i bara t-shirt och med skoskav kan ju vara det sämsta jag gjort.

Har en svag känsla av att det blir en del taggningar på FB imorgon.
Kommit fram till att jag ser lesbisk ut. Speciellt när jag pussar på Nadine.

Det är ju en dag imorgon också (fylld av bakfylla) så nu ska däcka.

 Midjeväska

       2009-06-26 @ 00:12:34
Ja, tro det eller ej, men jag är på jakt efter en midjeväska! Det är verkligen en sån ska som antingen hatar eller älskar. Jag tycker att det är så jävla coolt för att det är så fult typ? Haha. Men fatta vad praktiskt på festival! Kanske inte om man ska ha klänning dock. Bara att slänga ner alla sina prylar så är de inte ivägen och man behöver inte oroa sig att man ska tappa dem.

Alla jag hittar på tradera och dylikt är riktigt fula, med massa märken och remmar och shit på. Jag vill ha en hederlig, enfärgad (fin färg, såklart!) midjeväska. Vart får man tag på det? Någon som har en som samlar damm hemma?


Typ sånhär. Enkel, cool.

 Världens Starkaste Kmulls!

       2009-06-25 @ 22:07:30
Idag har jag cyklat till och från stan, inte så illa pinkat va? Var på stan i jagvetintehurmångatimmar, men fick ändå inte allt gjort. Jaja, det är ju inte precis så att jag har ont om tid.

Ganska fin dag. Rastlös nu ikväll, som vanligt. Spelade iaf lite strandbadminton med pappa, haha. Det är sånt man får göra när alla kompisar är upptagna eller sjuka.


Jag vågade mig på korta shorts idag ändå. Tror det är håret som gör det.

 Robyn

       2009-06-25 @ 11:44:29
Blir lika chockad varje gång jag ser mig i spegeln. Men jag trivs mer och mer i det! Jag duschade nyss och det kändes sjukt konstigt att inte ha något hår att krama ur efteråt, haha. Och knappt inget schampoo eller balsam gick det åt.

Snart måste jag in till stan och fixa lite things, tänkte bland annat se om jag hittar några najs festivalplagg. Tycker det är så svårt med festival, man vill ju vara snygg och bekväm samtidigt. Det bästa vore ju om man kunde ha minishorts, men jag ska skona världen från det.

På tal om tänkte jag motionera i eftermiddag. Simma eller springa? Kan inte bestämma mig. Fast det är ju sjukt jobbigt att ta sig ner till Råslätt där bassängen finns och betaöa massa pengar.

Först och främst ska jag steka fläsket i trädgården lite först.
Ha en bra dag!


Det är lite Robyn över frisyren.

 Fullbokad!

       2009-06-24 @ 22:59:57

Sitter och funderar på hur jag ska klara mig levande ur det här.

 Värme

       2009-06-24 @ 12:37:13
Och så vakna upp på bra humör igen. Haha åh, jag dör.

Vädret är ju så galet fint så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och jag gick nyss upp. Det är ju lite ångest, men vafan, man får sova när man är tonåring! Vägrar ju ställa klockan på sommarlovet.

Slog en pling till Stintan nyss som inte skulle göra något idag, tack gode gud. Hade ju aldrig pallat vara hemma idag. Så strax ska jag åka in till stan och fixa några ärenden, sen ska vi mötas upp och dra till Vätterstranden. Kanske bada om vi inte fegar ut, annars bara chilla. Äta något skulle vi också göra.

Men först ska jag slänga i min en macka.


Den här frukosten åt jag när det fortfarande fanns rester kvar från plankan
vi åt på studenten. Hade ju inte tackat nej till det nu!


 Visingsö

       2009-06-24 @ 00:10:05
Jo jag hade en jättebra dag med världens bästa Kaisa! Bilder finns på bilddagboken.

Tyvärr höll inte lyckan i sig så länge. Allt blev bara... blä.

 Aktivitetsmani

       2009-06-22 @ 22:56:26
Hemma i Jönköping. Det känns helt fel. Saknar redan älskling som en tok. Har haft en så fin vecka med honom. Som tur är kommer han nog hit senare i veckan, annars åker jag ju dit i helgen.

Imorgon ska jag och Kaisa helt spontant och underbart åka till Visingsö. Vi ska hyra cyklar och förmodligen äta på något mysigt ställe. Eftersom färjan går från Gränna kanske vi tar oss en lite svängom där också. Det ska bli sol och 21 grader varmt så det blir bikini och bättra på brännan hoppas jag!

Kommer bli sjukt mysigt.
Kameran följer med så vänta er bilder!

 Nattuggla

       2009-06-22 @ 02:09:54
Ikväll var vi hos Alexs kompisar igen. De är tre snubbar som bor i en asfin, gigantisk lägenhet mitt i stan. Det blir oftast att vi hamnar där eftersom vi är nio pers när vi träffas allihopa. Och som sagt, centralt. Det bev film ikväll igen, dock inga nämnvärda. Sen knallade jag och Alex hem, en skön nattpromenad.

Tidigare ikväll tog jag mig i kragen och skrev in alla mina sommaraktiviteter i min almenacka. Märkte till min förskräckelse att det inte blir lätt att klämma in sommarjobb och två festivaler. Helst skulle jag vilja ta körkort också, en intensivkurs, men det får nog bli till hösten. Men jag ska inte klaga, jag har det hellre så än en tom kalender.

I övrigt hoppas jag verkligen att det är PMS som spökar, för innan idag tänkte jag skriva värsta deppiga inlägget, men just nu känner jag mig rätt fridfull. Det tar på krafterna att göra såna tvärvändningar. Jag förvirrar mig själv.

Imorgon åker jag hem, men åker tillbaka på fredag eller lördag. Så om ni vill träffa mig får ni passa på att göra det i veckan! Jag är rik som ett troll så jag kan hitta på vad som helst. Jag är inte svår!



Jag vet, tråkigaste bloggen utan bilder. Bra jobbat för en fotograf. Ska försöka bättra mig!

 Sommareftermiddag

       2009-06-21 @ 13:58:49








 Sill <3

       2009-06-21 @ 04:23:05
Ikväll var vi hos Alexs kompisar och åt sill och potäter. Så sjukligt gott och vi åt tills vi inte kunde andas mer. Då satte vi på film. Först sista halvan av Rocky 3, sen hela Rocky 4, sen sjukt rolig norsk nazi-zombi-film vid namn Död Snö, och sist men inte minst helt sjukt konstiga svenska Camp Slaughter.

Klockan visar 04.15 och det är det senaste jag kommit hem på väääldigt länge, och det var inte ens alkohol inblandad. Trevlig kväll med andra ord, har skrattat mycket.



 Snaps Och Twister

       2009-06-20 @ 13:17:49
Lite innan fyra blev vi hämtade och åkte ut till en kompis föräldrars hus. Väl där öppnades första cidern direkt och jag satt och kollade på fotbollen med nio andra killar. Sen kördes grillen igång och på den slängdes köttbit efter köttbit. Jag åt flintastek, namnam. Jordgubbarna fanns också där, såklart. Snapsarna hävdes flitigt till tonerna av 90-talshits och det dröjde inte länge innan divere sällskapsspel åkte fram såsom kubb, twister och cricket. Prata och skratta med trevliga människor men från vissa håll var det sura och ledsna miner. Pussys som vi är tog vi taxi hem vid två tror jag. Däckade direkt.

Jag har hört rykten om att det är sillmiddag idag.
Inte mig emot, jag måste sysselsätta mig med något.
Jag känner igen den där känslan som det snackas om.

 Glad Midsommar!

       2009-06-19 @ 14:57:22
Nu ska vi supa tills vi stupar.


 Självporträtt

       2009-06-18 @ 00:51:25

 Muffin

       2009-06-17 @ 23:44:48
Ikväll har jag bannemig överträffat mig själv. Jag har bakat choklad- och hallonmuffins utan ägg och margarin. Ägget ersatte jag med bakpulver, för det stog det på internet att man kunde göra. Istället för margarin tog jag vanligt smör, haha. Men de blev helt okej tycker jag allt. Verkade vara ett bra recept, gör nog om det någon gång på rätt sätt.


 Redo För Midsommar

       2009-06-17 @ 18:20:16
Jag har minsann blivit bjuden på finfest på midsommar. Nadine ska ha partaj i sin sommarstuga och det lutar mot att jag ska dit. Det låter sjukt trevligt, det ligger vid en sjö och vid fint väder ska vi grilla. Fast det ska ju iofs regna, haha. Annars ska jag vara med Alex och hans kompisar, och det är ju inte fy skam det heller. Beslutsångest.

Vart jag än hamnar kommer jag iaf vara fin, för jag köpte midsommaroutfit idag.
Vad tycker ni? Passar det med svarta leggings?


 Livet Är Rätt Gött

       2009-06-16 @ 19:48:13
Hahaha åh så jävla roligt.

Jag ringde Telia, de spärrade mitt kort och jag åkte ut till Telia-affären på Torp och fick ett nytt kort, med samma nummer. Fick låna en mobil av Axel så allt blev frid och fröjd.

För en stund sen ringde Alex pappa och sa att han hade hittat min mobil i baksätet av sin bil, vi fick nämligen skjuts av honom igår. Hahaha, så jävla värdelöst. Det hade väl inte spelat så stor roll om det inte vore för att jag inte har några nummer kvar nu. Åh, jobbigt.

Men som sagt, jag har samma nummer, så det är bara för er att terra mig med sms och samtal som ni alltid har gjort! Notera ironin.

Annars då? Har fixat nya blommor och krukor till fönstrerna, asfint. På spisen står potatisen och kommer snart serveras med sill, gräddfil och gräslök. Det enda som stör mig lite är att jag inte vet vad jag ska göra på midsommar. Tror jag har några alternativ och alla är lika sköna. Ni får bråka om mig!

 Kan Det Bli Värre?

       2009-06-16 @ 15:28:51
Jag har tappat min mobil. Fuckfuckfuck. Det är nog inte meningen att jag ska ha mobil. Vet inte ens vart jag har tappat den. Antar att det var igår när jag åkte tåg, så jag ringer SJ nu. Men grejen är att deras hittegods ligger i Sthlm, så den lär ju inte kommit in än i vilket fall. Det är ingen som svarar när jag ringer till den iaf.

Hur gör man? Jag måste ju spärra kortet, men måste jag fortfarande betala månadsavgifter och sånt shit? Jag har en mobil på lagning i Borås som jag ska hämta i veckan, men då kommer jag ju inte kunna använda den. Åh jag hatar mig själv.

 Inte Riktigt Hundra

       2009-06-15 @ 11:58:00
Jag vet inte varför jag inte bara kan njuta. Det känns inte helt rätt. Känns som jag har något outrätt. Men jag har inte det, tror jag inte. Eller så är det bara helt enkelt att jag är rastlös. Hittar ingenting att göra, kan jag inte bara få gå i skolan? Träffa alla mysiga människor igen.

Jag vill resa någonstans, jag har pengarna men ingen att resa med. Vill någon åka med mig någonstans? Jag nöjer mig med Danmark eller vad fan som helst.

Idag ska vi nog åka till Alex. Vet inte när jag kommer hem igen.

 Bio

       2009-06-14 @ 10:58:51
Jag försöker hålla mig sysselsatt, för att det inte ska kännas lika jobbigt. Jag och Alex åkte in till stan och gick på bio och fikade med Kaisa igår. Vi såg Baksmällan, den var faktiskt riktigt rolig. Idag ska jag nog tvätta och städa mammas bil, eller kanske baka muffins? Eller göra något kul med Alex, men vi är så dåliga på att komma på något att göra, haha.


Fina tjejer. Er jag spenderat mesta av min gymnasietid med. Tack!

 För Vi Har Tagit Studenten!

       2009-06-13 @ 12:33:11
Herreguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud vilken kul dag det var. Champagnefrukost halv sju, åka till skolan och bli fotograferade, skriva i mössor, äta middag i skolan med underhållning, springa ut, åka hem och äta och umgås och få alldeles för mycket pengar, åka till Anton på förfest och sen till Sliver på studentfest. Det sistnämnda var inte sådär jättekul, jag gillar inte krogen. Men annars var det så jävla underbart, allt handlade om mig och alla var så fruktansvärt glada. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är helt tom. Idag känner jag mig inte alls glad. Jag känner mig mest.. "jaha". Vad fan ska jag göra idag?

Bilder kommer upp på fejjan.

 OABFABÖHOIN

       2009-06-11 @ 22:27:03
Imorgon tar jag studenten

IMORGON TAR JAG STUDENTEN!

IMORGON TAR JAG FAKKING STUDENTEN!!!!!11!!!ONE

Alexander är här och jag har fina vänner och jag har städat mitt rum. Jag är redo och morgondagen kommer bli så fruktansvärt jävla bra att jag nästan blir lite glad i brallan. VI SKA HA SÅ JÄVLA KUL!


Ska väl försöka sova nu. Lycka till lixom.

 Barbados Singelomslag

       2009-06-11 @ 11:51:42
Bilden tagen från Fru Michals blogg. Visst blev slutresultatet bra?


 Powernap

       2009-06-10 @ 14:42:46
Idag har vi fikat med fotogruppen, och gett Ulf den där boken. Han verkade bli väldigt glad. Sen marcherade alla treorna i samlad trupp från skolgården bort till Rådhusparken där vi lyssnade på sång och tal. Efter det var det dags för betygsnack. Tre MVG, gött. Har säkert fler, inte haft betygsnack med någon annan lärare.

Jag var helt galet seg efter det så jag åkte hem till Debbie och har sovit någon timme, så nu är jag pepp! Ikväll blir det middag med klassen på Piren och efter det blir det party hela natten. Lite jobbigt med tanke på att jag idag märkte att jag inte har några pengar på kontot. Får se hur jag löser det. Ska få massa löner men har sega arbetsgivare.


Jag och en inte fullt så villig Charlie.

 Scrapbooking

       2009-06-09 @ 23:33:26
Fyfan vad kul! Har suttit en stund och pillat ihop en fin sida till vår fotolärare Ulf. Vi har ett album som alla får varsin sida i att sätta bilder och text i. Vi kände att blommor är lite för opersonligt. Åh, jag älskar att pyssla!


 Vädret, Skärp Dig!

       2009-06-09 @ 12:13:42
I några dagar så har prognosen visat typ 20mm nederbörd/dygn och typ 10m/s blåst på fredag. Men nu är jag fruktansvärt glad för nu visar det 4mm nederbörd/dygn och 3m/s blåst! Det kan jag leva med faktiskt, lite duggregn och lite småblåst. Som mig ungefär.

Haha, jobbigt att hela min värld kretsar kring fredag just nu?

Peppa!

 Chill Dag

       2009-06-08 @ 23:47:20
Sov i Debbies lägenhet och tur var väl det för jag kom på att idag var sista dagen för att köpa biljett till studentfesten. Så jag skyndade iväg till skolan för att göra det. Sen åkte jag till Stintan där det bjöds på våfflor. Fulla av våffelenergi testade vi lite dancemoves till utspringet. Jag ringde runt till alla i fotoklassen också, eftersom att det alltid är jag och Stintan som får fixa saker.. Vill man få något gjort får man göra det själv. Aja, det blir nog bra.

Nu börjar klockan närma sig sovdags. Är sjuuukt trött.
Imorgon är jag ledig, men vi ska ha Femkamp på Vätterstranden klockan tre.

 Cigaretter & Vänner

       2009-06-08 @ 00:36:11
Jessicas barndomsvän Deborah är iväg på operation några dagar så Jessica ska bo i hennes lägenhet och ta hand om katten Charlie. Ikväll röker vi upp hennes cigaretter, äter upp hennes kex med ost och kollar på Vänner. Riktigt mysigt faktiskt.

 Barbados & Johanna Toftby

       2009-06-06 @ 22:46:20
Jorå, i torsdags var jag ju i Skövde för att assistera vid fotografering. Dagen började inte bra, tåget var inställt så jag fick ta buss till Falköping där jag skulle byta till ett tåg som jag missade. Kom alltså lite sent men det gjorde ingenting, för de hade inte börjat rigga än. När vi hade riggat klart satt vi och väntade i någon timme innan alla kom. De var nämligen sex stycken; fem stycken i Barbados och Johanna Toftby som de nyss spelat in en singel med. Ni kan ju tänka er hur svårt det var att få in sex pers i en studiobild.

Kort och gått bestog dagen av att bära tung utrystning, springa ärenden och flytta lampor. Det hade varit en riktigt bra dag om jag inte hade haft feber. Jag hade nästan inga krafter alls i kroppen. Men det var väldigt lärorikt iaf, för han använde ganska annorlunda ljussättning.


Fixa, fixa, fixa. Den slutgiltiga bilden laddar jag upp när jag får tag på den!

 Lördag

       2009-06-06 @ 12:36:13
Jag hoppas att ni blev helt stumma av hur fina bilderna var och att det var därför ni inte kommenterade något, haha. Jag tyckte de blev hur härliga som helst iaf. Åh, jag längtar till på fredag samtidigt som det är lite ångestfyllt. Aja, enligt en sida som min mamma säger är väldigt pålitlig så kommer det iaf vara strålande sol och 20 grader! Får hålla tummarna för att det blir så.

Idaaaaaaag känner jag mig mycket bättre! Kanske inte helt 100 men helt klart på god väg. Så idag ska jag nog till och med ta tag i lite saker! Typ, plantera blommor om det inte börjar regna. Himlen ser inte så glad ut.


Nu ska jag ta en efterlängtad dusch!

Chippelipp!

 Kmulls i Tylösand

       2009-06-05 @ 18:59:36
Det här med att stå framför kameran är inte min grej. Det blir alltid så krystat.
Men de här bilderna tog Stintan på mig iaf.





 Andra Sötnosar

       2009-06-05 @ 13:59:25
Här är några av mina andra söta fotokompisar. :*











 Tylösand

       2009-06-05 @ 13:21:52
I onsdags var fotogruppen i Tylösand och tog studentbilder. Det var hlt underbart väder, trots att det blåste galet mycket. Jag är jättenöjd med bilderna. Här kommer några på världens bästa Stintan!













 Uppdatering

       2009-06-03 @ 23:04:29
+
Dagen var asbra
Imorgon ska jag fota Barbados och få massa pengar

-
Har fått typ inflammation i magen, säger en sjuksköterska jag känner
Hugger i magen på mig, AAAAAAAAAAAAAAAAJ!
Kan inte sova för det gör så ont
Imorgon ska jag fota Barbados och få massa epngar

 Död

       2009-06-03 @ 07:37:57
Stog i hallen, märkte att klockan var jättemycket. Slängde ihop mina saker, KUTADE ut till bussen, nästan framme kom jag på att jag glömt det viktigaste hemma; studentmössan. Vi ska ju ta lite studentfoton idag. KUTADE hem igen och KUTADE ut till bussen. Missade den.

ÅÅÅÅÅÅH ingen bra start på dagen.

Kommer hem ikväll och har förmodligen massor av bilder att visa.
Hoppas er morgon varit bättre än min!

 Bröllopet

       2009-06-02 @ 22:44:15
Lite mer bilder från bröllopet jag fotograferade för ett tag sen.


Så fina!


Viska inne i kyrkan.


Sätta ringen på fingret.


Otrolig utsikt från kyrkan.


Skorna jag skulle haft på balen och studenten. Ett ord: Skoskav.

 Kmulls Videobloggar

       2009-06-02 @ 14:41:37
Hahahaha jag dör.


 "Det Tar 30 Sek Att Gå Till Bussen"

       2009-06-02 @ 12:56:02
Och ändå missar jag den, haha. Det var faktiskt ganska länge sen jag missade bussen. Men idag gjorde det ingenting eftersom jag bara har en lektion, som inte ens är med min klass. Och dessutom är betygen redan satta.

Istället sitter jag och lyssnar på musik och har det bra. Ska nog ta mig något att äta, och sen in till stan för jag har lite ärenden. Fast vädret är inte så roligt idag så jag är inte så pepp på att röra på mig.




Jag har faktiskt blivit lite brun!

 Marknad Och RixFM Festival

       2009-06-01 @ 22:10:35
I lördags gick jag och Kaisa på marknaden. Vi gjorde inte så mycket, åt mest, haha. Först typ lunch, sen åt jag sockervadd och slush ice och så en fika som pricket övre iet. Vi gick och köpte en kortlek och satt i parken och spelade också. På kvällen träffade vi Frida och Emma, vi kollade lite på artisterna som uppträdde.

Det var en fin dag.



Nomnomnom!

 Sista Veckorna

       2009-06-01 @ 16:06:20
Ja, det är faktiskt helt galet. Helt ofattbart. Studenten. Alla börjar redan nojja över framtiden. Vad ska man göra? Plugga? Jobba? Resa? Det är ju nu man ska göra alla de där sakerna man drömmer om, tycker jag iaf. Jag är inte så nervös eller ängslig över framtiden, faktiskt. Jag har redan bestämt att jag ska ut och resa. Nu eller aldrig. Det enda som kanske oroar mig lite är hur jag ska ha råd med det. Jag har pengar på banken, men det känns fel att spendera dem på nöjen. Fast resa kanske inte räknas som nöjen? Upptäcka värden ser jag mer som.. utbildning. De pengarna ska man ju ha när man flyttar hemifrån och sånt, pluggar vidare. Väl? Jag vet faktiskt inte vad de är till för egentligen. Om inte annat får jag väl skaffa ett jobb och tjäna ihop pengar att resa för. Nu kanske ni höjer på ögonbrynen och fnyser åt att jag tror det är så lätt att skaffa jobb, men om jag ska vara helt ärlig så har det redan börjat gå bra för mig. Jag tycker att jag har ganska mycket kontakter och jobbet rullar in titt som tätt.

På torsdag, till exempel, ska jag fotografera bandet Barbados, haha.

Nej men jag ska försöka att inte tänka för långt fram än. Det går väl som det går. Nu ska jag koncentrera mig på resan med fotoklassen till Tylösand på onsdag, det ska bli trevligt. På tisdag nästa vecka ska klassen träffas på Vätterstranden och köra femkamp och på onsdag ska vi ut och äta på Piren och sen ta ett glas förmodligen. Kommer bli två bra sista veckor tror jag.

 Säger Man A Måste Man Säga B

       2009-06-01 @ 00:54:47
Det är så roligt när man stör sig på saker andra gör och så gör man precis likadant själv. Undra varför det är så? Man ska leva som man lär. Fast det kanske bara är jag som inte gör det..

Jag tycker inte om när folk skriver delar av vad som borde sägas i sina bloggar. Faktum är att de flesta gör det. Jag också. Jag tänker "Vill h*n inte berätta allt borde h*n inte nämna det öht". Man kan ju inte fråga om det heller, för har personen inte berättat det personligen för en vill h*n förmodligen inte att man ska veta. Jag vet inte varför jag själv gör så. Ibland är det för att det är kul när folk är nyfikna, och när det handlar om humör kanske jag helt enkelt vill att alla ska veta att jag är glad/ledsen, men inte varför jag är det.

Jag kanske är den enda som stör mig på det här, det kanske inte är någon som fattar vad jag snackar om, men jag ska iaf försöka sluta med det.