The Wind Is Vänding

       2012-07-31 @ 21:49:41
Äntligen börjar det hända saker!
 
För det första är Alex hemma igen och det är så skönt att ha honom här. Fungerar inte riktigt utan honom. För det andra har jag förmodligen fixat praktik i några veckor på NK American Bakery, hur coolt är inte det?! Ska dit imorgon förmiddag för att prata och planera lite. För det tredje så har jag blivit tillfrågad om jag vill vara volontär för United Sisters, ett projekt som hjälper unga tjejer med tex personliga coacher. Var på intervju för det idag så den 8-9 september ska jag gå en utbildning och sen förhoppningsvis bli ihopparad med en ung tjej som behöver en utomstående vuxen att umgås och prata med. Tror det kan bli riktigt givande och lärorikt!
 
För det fjärde fick jag en glossybox idag, så jag har tagit hand om mig själv med ansiktsmask och grejer. Känner mig fräsch och fin!
 
 
 

 Ångest

       2012-07-27 @ 14:17:14

För ett tag sen åt jag en McFeast på donken och läste på näringstabellen när jag satt och åt den. Märkte till min förtvivlan att den innehöll (nästan) mest kcal av allt! Idag orkade jag och hann verkligen inte laga mat. Gick in på donken och köpte en wrap för jag tänkte att de är väl någorlunda nyttiga. Ja, om man inte tar Chicken & Bacon McWrap förstås, för den innehåller absolut mest kcal av allt på hela menyn! Ångesten. Men god var den. Och jag har faktiskt tränat 5 ggr denna veckan.


 Puh!

       2012-07-25 @ 17:45:53
Vilket jävla väder, va! Asgött, men jag blir helt slut av solen.
 
Har varit på den där jobbsökarskiten, och sen mötte jag upp världens bästa Linda för lite shopping. Blev lite grejer på KappAhl faktiskt, tro det eller ej. Lunch i solen blev det också. Sjukt gött att hänga med Linda, bästa vännen är hon. Ställer upp och lugnar ner mig när jag behöver. Puss på dig!
 
Skulle egentligen åka och träna nu, men jag vet inte.. Har ju faktiskt gått en jävla massa idag, är sjukt trött. Ska nog powernapa och se hur det känns sen. Gäller ju att ligga i nu egentligen, åker till Grekland nästa söndag!
 
 
Köpte bland annat de här söta shortsen. Signe approvar.
 

 Nail Fail

       2012-07-19 @ 18:24:14

Är på väg hem till J&J. Det blir lite förfest och sen Port du Soleil för att se Joris Voorn. Kommer bli fett! Är dock lite less för att jag klätt upp mig och fixat allt perfekt, och sen märker på vagnen att nagellacket på en nagel ramlar av. Åååh! Nackdelen med glitterlack, man måste ha för tjockt lager.


 Tävlar

       2012-07-17 @ 21:05:14
Vill ha Jeffrey Campbell-klackar och Michael Kors-handbag! Är med och tävlar på sabismode.se.
 
 

 Night

       2012-07-16 @ 23:28:34
Näe, jag försökte skriva något men det blev lixom inte bra. Kvällar är jobbiga.
 
Nyduschad och fräsh iaf. Ska försöka sova nu så jag kommer upp i tid imorgon. Har tusen saker som måste göras, men jag har ingen lust eller ork så listan blir bara längre och längre. Suck.
 
 

 Lonely

       2012-07-15 @ 23:46:15
Haft en fantastisk helg med Nadine med skratt, prat, mat och såklart festande. Hon åkte hem tidigare idag och nu känner jag mig ensammast i hela världen. Saknar Alex så jag blir tokig. Åh, varför kan jag inte bara njuta av att vara ensam?
 
Har tagit bort kuddarna i soffan så den blir jättebred och mysig, ligger här med täcke och kudde och film. Befarar att det är här jag kommer spendera ganska mycket tid de kommande två veckorna.
 
Ja, jag är deppig men jag har åtminstone ett nytt glittrigt lack. Älskar såna här glitterbomber, det här kommer nog bli min nya favorit efter att mitt älskade lila tog slut.
 

 Sad Panda

       2012-07-12 @ 15:16:46
Idag åker Alex till Uddevalla, och imorgon drar han och hans kompisar iväg till Italien och Grekland i två veckor. För det första är jag sjuuukt avundsjuk! Och för det andra så kommer jag seriöst dö längtansdöden. Hade inte riktigt tänkt på det förrens igår, då slog det mig hur länge två veckor är. 15 ensamma nätter... Dessutom är alla mina vänner upptagna med jobb och sånt tråkigt. Har visserligen helgerna planerade, men i veckorna kommer det bli långtråkigt. Som tur är har jag en arbetslös vän vars pojkvän också är ute och ränner, så vi ska vara gräsänkor tillsammans, haha.
 
 

 Sol

       2012-07-09 @ 14:41:07
Haha, la visst upp förra inlägget flera gånger. Fattar dock inte hur man tar bort dem. Hatar nya blogg.se.
 
Denna förmiddag går jag omkring och bär på Signe på ena armen och gör mig iordning för stranden med den andra armen. Vädret är väl sådär, men jag hoppas på att det klarnar upp. Om inte annat är det skönt att ligga och läsa en bok. Jag ska ut till Stora Mölnesjön, aldrig varit där men den ligger här ute i Angered.
 
Skrev det här tidigare men glömde publicera.
 
 

 Backdrunk

       2012-07-08 @ 01:03:34
Jesus vad bakis jag är idag. Känns som jag aldrig kommer bli helt återställd. Var på Park Lane igår och hade en superkväll fram tills jag tyvärr blev av med min mobil. Igen. Fattar inte hur jag lyckas. Den blev antagligen stulen. Tråkigt som fan men sånt som händer. Det är ju bara en mobil, den går att ersätta. Glad att jag hade en dyr men bra försäkring på den.
 
Annars har jag haft Linda här på besök ikväll för lite vin och massa tjöt. Kollade på Emmabodavideor och blev riktigt sugen på festival, men det blir inget för mig i sommar. Lika bra kanske.
 
 

Småglin!

 För Få Timmar

       2012-07-03 @ 20:27:30
Herregud, behöver lite fler timmar på varje dygn. Har någon några till övers?
 
Efter att jag varit på mitt program som arbetsförmedlingen skickat mig på, tränat, åkt hem och duschat, ätit och gett katterna massa uppmärksamhet så finns det ingen mer tid. Så ser alla mina dagar ut. Har tusen saker på min att-göra-lista... Åh!
 
Annars kretsar mitt liv mest kring träning och rätt mat just nu. Tränar fyra dagar i veckan och är hela tiden medveten om vad jag stoppar i mig. Känns riktigt bra och kul, tror att jag kommer lyckas den här gången. Jag ska fan bli fit!
 
På tal om, duschar typ fem gånger i veckan (pga all träning) och min hud blir väldigt torr av det. Sjukt jobbigt att smörja in hela kroppen efter varje dusch. Någon som har tips på bra, återfuktande duschkräm?