Försöker Peppa

       2010-07-25 @ 12:29:36
På tisdag tar vi vårt pick och pack och drar till Emmaboda. Väderprognosen visar regn hela veckan, men jag försöker peppa ändå. Jag har köpt ett par stövlar och jag har en fin, rosa regnjacka, så lite regn kan inte stoppa mig!

Förra året:







 Yawn!

       2010-07-24 @ 22:34:16
Sjuuuuuukt trött. Det var fest här hemma igår, vilket var riktigt sköj, men dessvärre kom jag inte i säng förrens klockan halv tre och jag gick upp för att jobba klockan nio. Det är ju inte jättefå timmar, men färre än vad jag är van vid. När jag kom hem från jobbet så däckade jag i några timmar. Bakfyllan börjar äntligen släppa.

Undrar lite vad jag var i för temporär sinnesförvirring när jag tackade ja till att jobba sen halvdag imorgon. Det kommer vara svinmycket folk. Jag har dessutom lovat mina arbetskompisar att baka muffins tills på måndag, kommer ju aldrig orka det när jag kommer hem efter jobbet.

Har lite fina bilder som jag tog med systemen igår, men kan ju som sagt inte lägga in bilder på den här datorn. De kommer upp någon annan gång!

 Tvätt Och Jobb

       2010-07-23 @ 00:00:11
Ja, det är vad jag gjort idag. Tvättade med Linda och mellan maskinerna så fikade vi och tog ut katterna i koppel. Det var mys.

Annars händer det inte så mycket. Imorgon ska jag och Linda shoppa lite festivalsaker och på kvällen blir det fest här. På lördag jobbar jag. På söndag ska jag packa. På måndag jobbar jag. På tisdag (förhoppningsvis) åker vi till Emmaboda. Det kommer bli bra.


Tvättarn.


 Mobilbilder

       2010-07-21 @ 00:48:13

Förfest hos Kaisas pappa i Jkpg för någon helg sen.


Twister!


Galenskaper på Sejdeln för ett tag sen.


Som sagt.


Sejdeln en annan kväll. <3


Linda somnade på min axel på väg hem...


...Hon gled längre och längre ner.


Skogsrejv. Frukt i trädet.


Alla var glada.


 Helgen

       2010-07-18 @ 22:08:57
I fredags drog jag, Linda och Jonas en liten, liten krogrunda. Började och slutade såklart på Sejdeln, kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt.
I lördags jobbade jag. Mamma kom för att bli fotad, det var riktigt kul och bilderna blev riktigt bra. När jag hade slutat så gick jag, mamma, pappa, Jessica och Jérémy ut och åt. Sjukt god mat. På kvällen drog jag, Linda, Jessica och Jérémy på typ skogsrejv. Eller okej rejv var väl att ta i, men det var svartklubb mitt ute i skogen. De hade släpat ut bord och soffor och dekorerat asmysigt. Dunkadunkamusik som det dansades till och det var fint. Halv fem på morgonen kom vi hem.
Idag har jag, Jessica, Jérémy, mamma och pappa varit i Slottsskogen och kollat lite på djuren och så. Sen åt vi ute igen, på samma ställe. Lika god mat idag också.

Nu sitter jag här, med Lindas gamla dator eftersom att min strömkabel är sönder. Allting går så segt på den här datorn att det knappt är uthärdligt. Men det är ju bättre än inget.

Har massor av fina bilder på mobilen, men det är ju ingen idé att försöka lägga in dem på den här datorn, då dör den väl.

För övrigt är läget inte alls bra. Allt känns riktigt skit. Det knyter sig i magen och jag känner mig riktigt jävla besvärad och deppig. Hoppas det går över tills imorgon..

 Teblettsväljarexpert

       2010-07-16 @ 14:06:51
När jag var hos doktorn så fick jag de här tabletterna mot svullnaden i bihålorna. Fem stycken tar jag, på morgonen. Så fort jag tror att det börjar gå över och jag slutar ta tabletterna, så kommer det tillbaka.

Jag har iaf blivit väldigt bra på att svälja tabletter, om man nu ska få något bra ut av det. Om man inte lyckas svälja dem på första försöker smakar det nämligen APA i hela munnen.



 Zombie

       2010-07-16 @ 12:35:39
Vaknat på fel sida tror jag. Gud, känner mig helt.. borta. Har haft konstiga/läskiga drömmar inatt, kanske beror på det. Och att jag sov för länge. Inte så bra med tanke på att jag tänkte städa och greja idag.

Hoppas jag kvicknat till ikväll, för då ska jag och Linda hitta på något. Utgång kanske?


Med gårdagens tuppering i håret.


 Jag Förlorar Alla Mina Vänner

       2010-07-16 @ 01:41:45
...förutom Linda. Lyssnar på Håkans första och får en klump i magen. Hela kroppen fylls med känslor. Vet inte om det är bra eller dåligt. Jag tänker på mig och Linda, väldigt unga, ute på rackartyg. Håkan har varit med oss genom skratt och tårar. Jesus, det är helt sinnessjukt hur mycket jag och Linda har varit med om tillsammans. Fan vad kliché det låter, men det är true story. Finns nog inte en människa som känner mig så väl som Linda, inte ens jag själv.


Dimmiga dar. Det där var fina dar.
Men jag såg aldrig riktigt var vi var.


 Lat

       2010-07-15 @ 20:57:24
Jesus, jag har jobbat två dagar i rad (efter en veckas sjukskrivning) och jag är redan glad att jag är ledig imorgon, haha. Är så sjukt nöjd över att inte ha ett måndag-fredag-jobb, hade typ dött.

Jag träffade Jessica idag, eftersom att hon jobbar två våningar över mitt jobb. Hon har varit iväg i stora världen i nästan en månad, så det var kul att ses igen.

Fyfan vad jag ska slappa ikväll, haha. Så jävla trött.


 Coola Brudar

       2010-07-15 @ 00:04:28
Fotograferade två assköna tjejer idag. Snygga, roliga och duktiga. Blev dessutom sugen på att klippa av mig håret och go blonde..






 Drar Mig Hemmåt

       2010-07-13 @ 13:07:08
Ingen har tid att umgås med mig och jag har absolut ingenting att göra. Så det är väl lika bra att åka hem. Finns väl inte mycket mer att göra där iofs.. Var länge sen jag kände mig så här ensam.

Blä, vad allt känns tungt och jobbigt och tråkigt. Ska iaf träffa Linda ikväll, känns som en evighet sen. Hon brukar kunna få mig på bättre tankar.


Lagom nyktra.


 Mammi & Pappi

       2010-07-12 @ 22:17:16
Fortfarande kvar i Jönköping. Åker dock hem imorgon för på onsdag måste jag jobba. Har inte råd att vara sjuk mer. Spelar ingen roll om jag är dödende, ska jobba ändå.

Måste erkänna att jag börjar bli lite rastlös också. Sen i lördags har jag bara gått runt och slappat. Suttit lite vid datorn, kollat lite TV, löst lite sudoku, hängt på altanen. Skönt ett tag men som sagt, rastlös till slut.



Mammi! <3


 Jävla Förkylning

       2010-07-11 @ 10:17:47
Först var det halsont, sen var det hosta och nu är det täppt näsa och pulserande bihålor. Jag orkar inte det här mer. Jag skulle vilja vara kvar i Jönköping så mamma och pappa kan ta hand om mig, men jag måste egentligen till Hisingsakuten för att få ett sjukintyg. Kan ju säga att jag inte riktigt är i form för att åka tåg.. Vi får väl se.

 Ändring

       2010-07-10 @ 17:28:40
Jag ska fan byta vänner. Till några som inte alltid sätter mig i andra hand.

 Vårdcentralen

       2010-07-09 @ 12:52:17
Var där idag igen för att få ett sjukintyg, eftersom att jag inte ska jobba imorgon. Dessvärre var det helt fullt på deras dropintid. Hon sa att jag kan gå till Hisingsakuten men de öppnar inte förrens 5, vilket inte riktigt funkar eftersom att jag ska åka till Jkpg typ nu snart tänkte jag.

Herregud det tar typ 5 min att fixa, kan inte någon bara skriva ett jävla sjukintyg åt mig?

 Projekt: Sluta Röka

       2010-07-08 @ 22:42:27
Jaa alltså. Tanken var ju att ciggen jag rökte i tisdags vid tre-snåret skulle bli min sista. Jag måste dock erkänna att jag rökte en cigarett igår, när vi var ute på krogen. Det är ju iofs ganska starkt jobbat ändå eftersom att folk runt omkring mig har rökt konstant typ.

Planen är väl att börjar feströka. Och "livet är en fest" funkar inte.


En bild jag tog till en artikel i skoltidningen.


 Marstrand Och Tjörn

       2010-07-08 @ 15:58:25
Grabbarna drog med mig till Martsrand igår, det var najs. Knallade runt, åt hamburgertallrik och sen tog vi några glas på en uteservering. Sen skulle jag egentligen åka hem men kände inte riktigt för det, så jag drog med till Tjörn och kollade på fotboll med typ 20 killar, haha. Till andra halvlek åkte vi till en krog och forsatte kolla och dricka där. Sov på Tjörn och är nu tillbaka i Götet.

Det är fint att ha vänner som drar med en ut när man behöver det.

Förresten, halsontet går inte över och jag har äcklig jävla slemhosta. Var på Vårdcentralen som sa åt mig att köpa Bisolvon och komma tillbaka om det inte blir bättre tills imorgon.


Roade killar på uteservering.



Emanuel rör alltid på sig när jag ska ta kort.



 Halsont

       2010-07-07 @ 12:48:55
Det blir bara värre och värre. Var på apoteket och köpte strepsils, som visserligen hjälper mot halsontet men som gör mig helt slemmig och gör att det smakar illa i munnen.



Hahahaha fräshaste bruden i stan.


 Mer Meloner

       2010-07-06 @ 23:12:51
Ett lager baslack, två lager gult lack, ett lager snabbtorkande topplack, stämplade meloner, ett lager snabbtorkade topplack och ett lager hårt topplack.

Jag håller mig sysselsatt..



 Shopping The Day Away

       2010-07-06 @ 20:01:27
Linda drog med mig till stan. Jag skulle egentligen inte köpa något meeen så blev det inte riktigt.



Solbrillor, beställda från Giant Vintage - 170:-
Linne, BikBok - 100:-
Jeansshorts, second hand - 75:-
Väska, second hand - 85:-


Skor, second hand - 50:-

 

Köpte också ett par till jeansshort på second hand, två strumpbyxor på Gina Tricot, såpbubblor (till festival!) och en termometer på Lagerhaus. Det känns gött att spendera pengar.

 


 Jag Vill Ha Tamponger!

       2010-07-06 @ 19:11:06
Linda tävlar ut tamponger. Jag är med och tävlar! Att tamponger är så dyrt är ju ganska idiotiskt. Så det vore fint att vinna några.

 Paket.. Whatever

       2010-07-06 @ 12:12:56
Inte ens paket i posten gör mig glad. Då är det illa.



 Ont Överallt

       2010-07-05 @ 23:45:28
När jag var liten så stoppade pappa alltid om mig när jag skulle sova, riktigt ordentligt så täcket låg tight runt omkring mig. Som en liten kokong. Om jag råkade röra lite på mig så täcket inte var lika tight längre så ropade jag på honom och han fick göra om.

Önskar att jag var liten igen.

 Förkyyyyld

       2010-07-05 @ 11:06:46
Åh nej, jag håller på att bli förkyld! Jag har fruktansvärt ont i typ gommen, och halsmandlarna. Varje gång jag ska svälja får jag lixom ta sats och förbereda mig haha. För det gör så ont. Gör ont i bihålorna också, känns helt tjock överallt och är lite täppt i näsan.

Men jag känner mig inte hängig så jag ska till jobbet idag ändå. Får se hur det går, om jag verkligen inte pallar får jag väl åka hem.


Drar la till jobbet och poserar lite.
Fattar inte varför bilden inte vänder på sig.


 Degdag

       2010-07-04 @ 23:24:50
Lataste söndagen ever. Jobbade halvdag, var sjuukt lugnt och skönt. Efter det svängde jag förbi hemma hos Emanuel för att säga hej, men råkade fastna lite där eftersom att han och Benjamin hade bakisdag. Så det var True Blood, Family Guy, lite film och pizza som gällde. Kom hem för en stund sen.

Känner att min blogg är fruktansvärt tråkig. Visar mitt nya, fina, mintgröna nagellack för att göra det hela lite intressantare!


Mina naglar har blivit långa och fina sen jag började använda
Scratch nagelolja "Nail Food". Bröt iofs en nagel här om dagen,
men det var första på länge. Svindyrt men svinbra.



 Sol Och Bad

       2010-07-03 @ 18:56:53
Jaaaa, jag åkte och badade, alldeles själv. Och jag ångrar det inte en sekund! Det var så skööööönt i vattnet, och det blåste precis lagom mycket för att det inte skulle bli för varmt att sola. Efter tre timmar åkte jag hem igen.

Hade tänkt att festa till det lite ikväll också. Vafan, man lever bara en gång. Ska duscha av mig saltvattnet och fixa iordning mig, sen drar jag iväg!


Fast jag har ju ganska najs frilla just nu, kanske borde gå ut såhär!


 Mår Som Jag Förtjänar

       2010-07-03 @ 12:41:35
Jesus, det var länge sen jag mådde så här dåligt. Riktigt jävla illa. Imorse var det outhärdligt, nu har jag bara huvudvärk. Ja alltså vi var ute igår. Jag hade kul. Det var värt det.

Nu funderar jag på vad jag ska göra idag. Jag är ju inte direkt den som gillar att göra saker själv, så åka till stranden själv känns inte riktigt bra. Men jag har ju ingen att åka med. Sitta inne i det här vädret känns inte heller som ett alternativ, trots bakfylla.

Jaja, vi får väl se vad jag hittar på.

 Kändis

       2010-07-01 @ 22:15:56
Länk

 Shopaholic

       2010-07-01 @ 00:42:47
Råkade kolla min mail där jag råkade se att de har rea på grymma solglasögon. Självklart beställde jag ett par, haha. Shoppar mig glad igen lixom. Får kontrollera mig nu för jag fick hem en klocka och lite nagelgrejer från nelly.se här om dagen. Som jag för övrigt har hört har fetaste rean nu.. Fan. Spara pengar, vad är det?



De här kommer hem till mig snart. Fulsnygga. Samma modell som de gula
tror jag? Som jag söp bort på Hultsfred.

 


 Call Nine Whine Whine!

       2010-07-01 @ 00:00:49
Måste få gnälla lite, för nu var det länge sen jag gjorde det!

Har precis kommit hem efter ett underbart dygn med älsklingen. Saknar honom så otroligt mycket redan och jag hatar att jag inte alltid kan vara med honom. Det är så himla orättvist och nästan omänskligt att vi i tre och ett halvt år (på dagen faktiskt) har behövt skiljas åt gång på gång på gång.

Och så saknar jag mamma och pappa också. Kalla mig töntig, men jag gör verkligen det. Världens bästa mamma och pappa. Saknar inte bara att få mat på bordet och tvätten tvättad, utan också deras sällskap. Att komma hem och veta att även om ingen är hemma just nu så kommer de hem ikväll, efter jobbet. Lixom alltid veta att de finns där, de kommer vara hemma. Jag har spenderat alldeles för många ensamma kvällar i den här stora lägenheten nu, det driver mig till vansinne.

Saknar Jessica också. Fina syster. Det var så bra när vi båda fortfarande bodde hemma och vi hade så kul tillsammans. Saknar att skratta så jag gråter med henne, det är väldigt sällan jag gör det nu för tiden. Vi var så himla nära vänner, pratade om allt. Självklart inser jag att alla växer upp och klart man går lite skiljda vägar, men jag saknar det ändå.

Hela bussresan hem har jag haft musik på högsta volym i lurarna så nu tjuter det i öronen. Trots det ska jag försöka sova nu, imorgon väntar mer jobb..



Mammi och pappi på Liserberg i julas.