Tajt

       2012-11-23 @ 21:15:04

Ikväll körde jag hårt på gymmet i typ 2,5h istället för att vara ute och ränna. Känns så jääävla gött. Vill dock inte veta vilka svordomar mina ben skulle ösa över mig ifall de kunde prata. Men det får de ta eftersom att de måste se snygga ut i mina nya jeans i strl 27 (!) som jag köpte idag.

Alex är bortrest i helgen så nu har jag duschat och krupit ner i myskläder och är redo för en kväll i soffan!


 Livet

       2012-11-19 @ 23:48:35
Livet just nu: Jobba till 18, åka och träna/åka och handla, laga mat, sova.
 
Ja, det är väl inte jättelajbans. Ingen tid alls att göra vad man vill. Så därför sitter jag nu här trots att jag borde gått och lagt mig för länge sen. Kollar runt lite i nätbutiker, på fredag får jag nämligen min första lön! Ifall det blir några pengar över efter att ha betalat räkningar och skulder så ska jag köpa mig en jacka och ett par skor.
 
 

 Daddys Day

       2012-11-11 @ 14:11:33
Idag tänker jag lite extra mycket på världens bästa pappi! Har försökt ringa hem några gånger men det är upptaget hela tiden. Är säkert de tre andra döttrarna som ringer för att gratta, haha.
 
Annars då? Jag har städat lägenheten (behövdes verkligen, ser alltid ut som ett bombnedslag när Alex varit borta) och sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu. Av någon konstig anledning är jag skitsugen på att festa. Det kom ju lägligt, såhär på en söndag.
 
 
 
Fina pappa (och fina mamma)!

 Fördel

       2012-11-09 @ 18:55:00
Fördelen med att vara "vuxen": Äta chips och dipp till kvällsmat.
 

Alexander har åkt till Uddevalla över helgen så ikväll ska jag kolla på Grey's och spela Rollercoaster Tycoon i full mysmundering. Efter min första, hela arbetsvecka så känns det jävligt gött att bara vara hemma och ha tid att varva ner. Men imorgon ska jag nog försöka hitta på något!
 
 

 Glad För Det Lilla

       2012-11-04 @ 16:02:00
I fredags var jag på Park Lane en sväng. Skakade loss på dansgolvet tills stägning, då en jättesöt tjej kom fram till mig och utbrast hur fin och söt jag var, att hon bara var tvungen att berätta det för mig. Nej, hon stötte antagligen inte på mig för sen skiljdes vi åt och det var inget mer med det.
 
Men jag är fortfarande glad över det där. Önskar att fler gjorde så. Jag borde också bli bättre på det. Att ge komplimanger till främlingar.

 Färgbomb

       2012-11-01 @ 21:59:06