Emmaboda!

       2009-05-31 @ 11:31:39
Alltså har jag tur eller? Satt och chillade runt på blocket, och så plötsligt stöter jag på en Emmabodabiljett för 580 spänn! Säljaren ringde mig imorse och nu är den min. Göööött!




Jag tror förresten inte att det var en smart grej att bada i fredags natt. Jag har ont i halsen. Hoppas det inte blir värre än såhär. Vore ju typiskt nu innan studenten. Är det någon som vet om det inte är bra att sola när man har halsont? Känner mig ju inte förkyld på något annat sätt. Och jag ska bli brun!

 Grattis Till Studenten, Frulls!

       2009-05-30 @ 23:19:09
Fy bubblan, full rulle alltså. Har inte haft tid att sitta vid datorn, vilket har varit jävligt skönt.

Igår följde jag lite impulsivt med Jes till Ulricehamn för att gratulera Frallan på studenten. Det var helt underbart att se honom så glad, det smittade av sig! Jag vill också springa ut och åka flak och dricka galna mängder alkohol, nununu! Jes åkte hem på kvällen, vilket jag egentligen också skulle gjort, men jag hade så kul så jag stannade. Vi drog in till stan och klockan blev för mycket för att dra till studentfesten, så vi badade istället. Japp, i sjön. Mitt i Ulricehamn. Jag och Frallan. Årets första dopp! Det var ett jävligt fint moment. Var iaf hemma igen vid tre tror jag. Fin kväll indeed.

Jag tog med mig min Holga men när jag skulle ladda den med film på bussen märkte jag att jag glömt en del till kameran hemma. Jag blev jävligt förbannad först, men vet ni? Jag kom fram till att såna kvällar inte går att fånga på bild. Jag har det i minnet istället.

 Balen Överstökad

       2009-05-28 @ 20:39:53
Dagen började med att jag tog mig till frisören där jag satt i en timme och blev galet fin i håret. Blev jättenöjd! Sen fick jag åka buss hem (alla glodde, kändes konstigt) där jag och Alex satte på oss balkläderna och jag sminkade mig. Var nöjd med sminkn ingen och klänningen också, allt var helt enkelt precis som jag tänkt mig. Förfesten var hos Sofia där vi var i någon timme för att sedan åka i ett långt led i fina bilar ner till stan. Jag, Alex, Kaisa och Simon åkte i någon cab, har aldrig gjort det innan så det var lite ballt. Gick två varv utanför Stora Hotellet och blev fotade, sen in i värmen och vänta säkert 1,5 timme på att få gå upp och få välkomsdrink. Sen var det trerätters middag (asgott!), lite tal och vals. Vissa vet tydligen inte sina gränser och blev därför aspackade. Sen spelade Veronica Maggio och efter det var det vidare till Huset på efterfest. Klockan ett var vi hemma och däckade direkt.

Jag tyckte det var riktigt trevligt, tack alla som gjorde kvällen så bra!


I trädgården strax innan avfärd till Sofia.


Klänningen var finast bakifrån, tyvärr.


Håret var som sagt helt perfekt.


Promenera utanför Stora Hotellet.



Orkar inte lägga upp bilder på alla andra och mingelbilder och sånt, men alla var jättefina!

 Blondie

       2009-05-26 @ 13:28:08
Jävlar i min lilla låda vad blond jag blev. Lite silvershampoo på det och det blir nog tamejfan vitt. Vet inte vad jag ska göra av mina ögonbryn bara. Innan har jag ju alltid blekt dem med samma färg som jag har i håret, men de brukar bli lite flammiga då och det vill jag inte nu till balen. Men jag ska faktiskt in till stan om en stund för att gå på sminkrådgivning på Kicks, så då kanske jag får något tips.

Ska även träffa Kaisa och kanske Sandra i stan och kolla på dagens bal. Så man har lite mer koll tills imorgon lixom, haha. Efter det blir det kanske en fika. På Waynes om jag får bestämma!


 Baaaaal Baal Baaaaaaaaaaaaal!

       2009-05-25 @ 21:49:11
Det är ungefär allt som finns i mitt huvud just nu. Planering, planering, planering. Jag har införskaffat mig nya skor, nagellack och blekning och ansiktsmask som jag använder just nu. I förmiddags solade jag lite också. Jag är så redo man kan bli!

För övrigt har jag ingen lust alls att sitta vid datorn. Eller jo, jag skulle vilja ta kort oh retushera men jag har glömt min jävla kameraladdare i Uddevalla. Självklart.


Jag vet att ni vill ha mig.

 Ute Ur Dimman

       2009-05-24 @ 14:08:15
Det blev visst lite mer dricka igår än väntat. Och så blev det visst utgång, till Trägårn. I mitt inte så nyktra tillstånd trodde jag nog att pengar växer på träd och bjöd på öl. Men det gör inget, jag hade kul och det är det pengar är till för. Alla som hade gått på bal hängde där med sina stora, fina klänningar. Åh jag längtar! Jag har nog "bara" ett par skor och en till ögonskugga att köpa, sen är jag fit.

Idag sitter jag med persiennen nerdragen och lägsta möjliga ljusstyrka på skärmen. Men jag antar att jag får ta mig i kragen, äta lite frukost och dra med min karl till Torp för att köpa en skjorta. Det är ju inte bara jag som ska vara fin på balen!

Hoppas ni haft en fin helg!

 Bröllop

       2009-05-23 @ 20:37:00
Idag var det dags. På med finkläder och beväpna sig med kameran. Min uppgift har i stort sett varit att hålla blixt och bära tung utrustning, men tog även endel bra bilder i kyrkan. Har haft på mig skorna som jag tänkte ha på balen och studenten, men har insett att det är omöjligt. Hela dagen har varit förstörd av blåsor överallt på fötterna. Fruktansvärt. Får införskaffa ett par andra finskor, hur nu det ska gå till.

Hur som helst, det var ett jättefint bröllop med många gäster och bruden var så vacker så jag ville gråta. Vädret var ju på vår sida kan man ju säga. Trevliga var paret också. De kommer säkert leva ett långt och lyckligt liv.

Hinner bara slänge upp en bild här nu, men kommer nog mer imorgon. Vi ska iväg och dricka lite alkohol med Alxes pals. Det har jag gjort mig förtjänt av!


 Mitt Andra Hem

       2009-05-22 @ 12:04:10
Kom till Uddevalla sent igårkväll och kände direkt att jag ville åka hem igen. Menmen, det löste sig väl. Idag är Alex i skolan och jag ska ta mig in till stan för att gå till banken. Lär ju vara smockfullt med folk. Har verkligen ingen lust att gå utanför dörren, det är helt grått och trist ute. Men jag behöver köpa ett örhänge och en BH tror jag bestämt, så jag får ta mig i kragen.



Varför kan det inte vara lika fint väder som det var när jag åkte tåg igår?

 Första Bilderna

       2009-05-21 @ 17:07:42
Idag lämnade jag in första rullen från Holgan. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt. Negativen är mycket längre än vanliga 10x15 så de har beskurit bilderna helt cp. Ska vara med mycket mer på sidorna. Kunde de inte centrerat motiven? Dessutom hade jag exponerat rullen ända upp över inmatningshålen, så det ska vara med mer över och under egentligen.

Här är de som jag tycker är mest lyckade iaf. Har fotat dem med systmkameran, slängt in dem i photoshop och ändrat kontrast. Bättre lycka nästa gång säger jag bara.











 Omväxling Förnöjer

       2009-05-21 @ 01:02:07
Loggade in på lunarstorm. Kollade galleri och konstaterade att jag ska hålla mig till blont.









 Vägrar Betala 500 Spänn

       2009-05-20 @ 23:40:42
Jo, som sagt, ska ha smycken på balen. Det är bara det att jag för någon månad sen upptäckte att ajsing, det ena hålet har växt igen. Har tänkt fixa det enda sen dess men det har lixom runnit ut i sanden. Min syster har strängt förbjudit mig att gå till en salong där de gör det med pistol, det är tydligen inte bra för örat. Och piercare tar ju för fan en halv förmögenhet att göra det. Kom på ikväll att det faktiskt bara är en vecka kvar till balen. Så det var fram med isen, koka ett örhänge och en nål, dra bort Jes från sina skolböcker och sen var det bara tuta och köra! Jes var så jävla nojig, rengjorde ALLT tusen gånger, så söt. När hon hade stuckit igenom nålen var jag coollugn, och hon skakade som ett asplöv, haha.

Det gjorde faktiskt inte så ont, det värsta är bara att jag fick ett udda örhänge av mamma så det andra örat är tomt, haha. Ser konstigt ut. Inte så kul med tanke på att jag ska på bröllop på lördag. Får försöka hitta ett som ser ungefär likadant ut i affären.


Röda örat.

 Jag Ska Bli Lika Snygg Som Tyra

       2009-05-20 @ 22:20:44
Min mamma var en ängel och beställde tid åt mig hos frisören för att göra balfrisyr. Hon betalar kalaset. Var där för några dagar sen och kollade hur jag ska ha håret. Jag vill inte ha lockar, och jag vill ha det ordentligt uppsatt så man ser mina fina smycken. Så därför får det bli en bulle eller något, och luggen lite sådär som en våg. Elegant.

Precis som Tyra Banks.


 Och Jag Är Nästan Vaken

       2009-05-19 @ 21:05:57
Idag fick jag i uppgift att ta testbilder till scandinavian photos hemsida, så jag har lekt med massor av olika kompaktkameror. Det var ganska kul. Ska fortsätta med det imorgon, det får tiden att gå lite snabbare. Dessutom hade någon med sig helt galet mycket såna där godistänger i olika smaker som man brukar köpa på tivoli ni vet? Som pingvinstänger fast längre och tjockare. De har jag gått och mumsat på, m-m-m.

Jag är "ledig" på fredag så jag drar till Uddevalla på torsdag. Längtar som fääään. Saknar min bejbi redan, fast vi bara varit utan varandra två dagar. Ser fram emot sommaren så sjukt mycket så det är helt obegripligt. Då ska jag tvinga Alex vara med mig dygnet runt, haha. Jag ska klistra fast mig själv på honom! Nä, det får ju inte gå så långt att man tröttnar på varandra. Man måste ju kunna ha ett eget liv var för sig också.

Jag funderar på om jag ska orka fota lite ikväll, men jag har ingen/inget att fota. Vill att Jes ska modella för mig men hon ska plugga. Annars blir det nog bara slösurfa, eller om jag slår på stort och sätter på en film.

 Javenne

       2009-05-19 @ 00:53:19
Idag fikade jag med mina brudz för att fira mig i efterskott. Jag fick en sminkrådgivning på Kicks. Lyxigt värre! Jag sminkar mig inte så ofta men det är mest bara för att jag inte vet hur man gör och vad jag passar i. Det ska bli kul, det är härligt att bli ompysslad och fin. Tack igen, mina fina vänner!

Tror det är vad jag behöver nu för allt är bara sådär.. Ja, ni vet, sådär. Orkar inte riktigt någonting och det mesta känns som det går åt skogen. Less på allt, går runt som en zombie och bara räknar ner timmarna till lördag då jag ska plåta bröllop. Är verkligen en riktig jävla pina att gå upp på mornarna, det är nästan outhärdligt. Har aldrig varit så förr, inte under en längre period. Jag vill verkligenverkligenverkligen inte gå till praktiken imorgon. Men jag måste. Och det är det som är så hemskt, jag hatar måsten. När jag kan ska jag börja leva utan måsten.

En klok man sa en gång till mig att det finns bara ett måste i livet - att göra val. Den kloka mannen dog i cancer för några månader sen. 

Alltså, jag vet, det här inlägget passar inte på den här färgglada, söta bloggen tillhörande lika färgglada Kmulls, men det kan hända den bästa.

 Muffins Mania!

       2009-05-17 @ 18:40:24
Ja, jag vet att jag bakar mycket muffins. Ni måste tro att vi är jättetjocka i min familj, och ja, det är vi! Haha. Nä men jag bakar inte så många varje gång och så kommer det folk hit ibland och äter upp dem. Det är så himla kul att baka, jag borde fan bli konditor på riktigt för jag kan inte fortsätta göda upp min familj såhär!

Idag blev det muffins med tre sorters choklad. Hur fina och goda som helst. Ny favorit tror jag. Ganska lätta att göra också.


 Födelsedag På APT

       2009-05-17 @ 12:44:48
Igår kom Alex hit och vi åt grillat med familjen för att fira mig lite i efterskott. Det var så jääävla gott. Något kött, bakad potatis med två dipper till och spett med champinjoner, lök och paprika. Vattnas i munnen bara jag tänker på det, haha.

På kvällen hade någon jävel hyrt APT för en födelsedagsfest. Jérémy och Jes skulle dit och jag och Alex ville inte vara sämre. 100 spänn inträde, men det gjorde inte så mycket för jag betalar typ neverever inträde annars. Det var rätt trevligt, fanns popcorn och jordnötter och ballonger överallt. Köpte hamburgare och njöt av livet.

Nu har vi nyss vaknat och ska äta frulle.
Alex ska hem idag, sucks. :(

 Bagare Kmulls

       2009-05-15 @ 23:47:13
Jag har bakat, tro det eller ej! Men jag misslyckades där här gången också, haha. Förra bakningen blev det för mycket smet i formarna så det svämmade över, den här gången blev det på tok för lite smet! Det är så svårt att veta hur mycket olika smetar kommer höja sig.

Det är iaf äpple och kanel med krossade råsockerbitar på.
Jävligt mumsigt, det måste göras om!



Fina formarna jag av mamma och pappa.

 Tråkfredag

       2009-05-15 @ 18:50:12
Först var tanken att vi skulle fira min födelsedag med utång ikväll. Hade fixat alkohol och peppen men så blir Kaisa och Sandra sjuka! Katastrof! Jag tar till plan B - Alexander. Får upp peppen igen men den sjunker lika snabbt, för han har skolarbete och kan inte komma hit. AAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Jag är verkligen inte på humör för att sitta inne ikväll.
Bajskorv.

 Födelsedagen

       2009-05-15 @ 00:05:10
Jättefin dag! Var ju inte så himla kul på jobbet kanske, men mer att göra iaf så dagen gick lite snabbare. Sen in till stan och träffa Jes en snabbis, hem till Stintan och pilla med hennes hår och sen till Max och svulla fett med mamma och pappa. Och så tusentals gulliga sms på det! Tack alla, ni är så snälla.

Av mamma och pappa fick jag en Holga, en receptbok och muffinsformar. Av farmor, farfar och moster Ingrid fick jag pengar på posten. Och som grädden på moset en gigantisk rosa bukett med bud av min underbara pojkvän. Jag har det förjävla bra ändå.


Kom på att det är kul att sätta silkespapper över blixten!
Nästan helt oredigerad bild.

 Årets Knäppaste

       2009-05-13 @ 23:31:03
Jag fick ett sms av Stintan imorse. "...Vad som är ännu jobbigare är att det ligger en halv gurka i vår trappuppgång."  Det var så oväntat, så konstigt, så... oväntat! Men vänta, det kommer mer! Ringde henne när jag hade slutat och då berättade hon att hennes döva brevbärare kom och plingade på dörren, med den halva gurkan i högsta hugg. Stintan försökte förklara att det inte var henne gurka men den stackars döva mannen förstog inte. Då tog Stintan emot gurkan.

 Och det är ungefär här som jag drunkar i mina egna tårar. Har inte skrattat så mycket på länge.

Jorå, annars fyller jag ju år imorgon. Ska bli najs.


På tal om ingenting har jag världens mysigaste katt bredvid mig.

 Fattigaste Tjejen

       2009-05-13 @ 00:00:31
Det blev ju lite shopping i helgen, plus mat och cigg och annat småkraffs. När jag kollade kontot i fredags hade jag 700 kronor. Idag fick jag låna pengar av pappa till fika eftersom kontot var heeelt tomt. Känns fruktansvärt. Hoppas jag får kontaner på torsdag när jag fyller år, för tanken är att vi ska ut på fredag.


Världens sämsta bild, men köpte bland annat det här.
En liten väska att ha när jag går ut,
en påse som är smidigare är väskan jag har nu,
nagellack
till balen, ett halsband med tre stjärnor
och en ny plånbok eftersom att det var stora hål i den andra.


 Gäsp Och Hutter

       2009-05-12 @ 08:17:15
Vissa mornar är sämre än andra. Som den här. Jag är svinigt jävla trött och fryser så jag skakar. Jag vill bara lägga mig i min varma gosiga säng igen och sova minst tre timmar till. Det värsta är att det inte beror på att jag la mig för sent igår. Tvärt om - jag la mig tidigare än vanligt. Jag förstår verkligen inte sambandet.

Men jag har iaf en fika med världens bästa Kaisa att se fram emot ikväll! Jag ska tvinga henne berätta om Kina tills hon svimmar! Haha, nä, kanske inte riktigt så hemskt. Men vi har inte setts på länge så det blir nog en hel del tjattrande.

Nej, på med lite smink för att dölja tröttheten och borsta gaddarna nu, Camilla! Ta dig i kragen. Solen lyser ju trots allt ute. Det är en underbar dag och allting kommer gå din väg!

Man kan ju hoppas.

 

Haha, så fruktansvärt död. Hej zombie.

 Celebration Of Colors

       2009-05-12 @ 00:00:49
Att åka till Indien under högtiden Holi är en av mina stora drömmar. För det första vill jag se Indien, och under Holi kastar alla färg på varandra, dansar, kramas och är glada. Det verkar så fantastiskt, så himla härligt att kunna hylla livet så.




Bilderna är tagna härifrån.

 FAIL!

       2009-05-11 @ 21:49:52
Jag misslyckades med mina muffins.

Nu kan jag lika gärna dö.

 Scandinavian Photo

       2009-05-11 @ 20:22:02
Min första praodag på Scandinavian Photo är avklarad. Det var väl helt okej, ganska dött, fanns inget att göra. Dessutom har jag inte suttit ner en enda gång förutom under lunchen och mina fötter ömmar så jag tror jag dör. Men det var kul att pilla på alla dyra kameror.

Nu ska jag baka muffins.
Puss!

 Söndag i Gällstad

       2009-05-10 @ 23:36:00
Idag var vi lite småbakis och bjöd in oss själva på middag hos Lindas pappa. Det var hur mysigt som helst! Det är något visst med Gällstad och det där huset, så sjukt mycket minnen. Bra minnen. Vi var helt galna på den tiden, jag saknar det. Vi gick på Lager 157 lite också, men de hade inte så mycket snyggt. Shoppade lite, ska visa bilder när jag orkar.

Sen åkte jag hem och det sög.




Hoppade loss lite på studsmattan. Vi vet hur man roar sig!

 Coolaste Brudarna

       2009-05-10 @ 23:28:52
Det var en trevlig lördagskväll. Vi hittade ju ingen förfest som ville ha oss så vi hade det mysigt själva. Satt utanför Lindas lägenhet med öppet fönster så vi kunde höra musiken inifrån. Sen blev det Trägårn där det blev dansdansdans och lagom mycket folk. Musiken kunde ju varit bättre men men.


Vi har delat hjärta, hihi!


Jag försöker se cool ut och Linda fnissar ihjäl sig.


På Trägårn var Linda på topp.

 Sju Sorters Apor

       2009-05-09 @ 21:11:27
Lämnade in min mobil och sa att jag tror den är fuktskadad. Han sa att isf går det inte laga den, då är det bara slänga, teckna nytt abonnemang och köpa ny mobil + betala de andra avgifterna tills bindningstiden är slut. Pissigast ever. Jag hatar mig själv för att jag inte tecknade försäkring, för då hade jag bara betalat 500 spänn och fått en ny.

Men det gulligaste var ändå när expediten slängde upp sin lilla chihuahua på disken, verkligen PYTTELITEN, och vi stog och klappade den, haha. Det var lite oväntat.

Sen shoppade vi loss lite på stan. Och nu förfestar vi lite i vår ensamhet, snart är det dags för TRÄGGAN! Det kommer bli så kalas. Snart åker nog Jägern fram.

 Sötaste Presenterna & Scrubs

       2009-05-09 @ 11:40:02
När jag kom till Linda igår fick jag födelsedagspresenter! :') Helt oväntat och jättegulligt. Vääärldens bästa presenter verkligen. En riktigt tjock bok med recept på muffins och lite andra kakor, metallicrosa muffinsformar och ett cupcakelypsyl. Jag blev så glaaad och jag ska baka så det skriker om det!

På kvällen drog vi till Becca och förtärde lite alkohol. Senare drog jag och Becca ut, helt dött var det. Tog det ganska lugnt eftersom det seriösa supandet blir ikväll. :D Trägårn för hela slanten.

Slötittar lite på Scrubs, ska duscha och sen ska vi in till stan. Jag måste lämna in min mobil på lagning. Kan inte göra det i Jönköping eftersom The Phone House har lagt ner där. Hoppas de kan fixa den för nu har jag en gammal tegelsten typ, haha.

 Glad_Tjej_90

       2009-05-08 @ 14:15:42
"Camilla har visat stort engageman kring arbetet och har förvånansvärt bra kunskaper i fotografering och retuscharbete. Hon har under sin praktikperiod skött sina uppgifter utmärkt. Jag vill varmt rekommendera henne inför ev. framtida studier eller anställningar."

Vad säg om det då? Inte så jävla illa pinkat va? Hans fru, som är ägare till företaget de har, sa att jag var den bästa praktikanten de haft. Det känns så fruktansvärt bra att höra sånt, speciellt när det har känts som att jag bara gjort fel hela tiden. Det är lite sorgligt att min praktik hos Michal Mediart är över, men som tur är kommer jag jobba med honom i framtiden också!

Jorå, för redan den 23e maj ska jag assistera honom vid två bröllopsfotograferingar. Den första är en vanlig fotografering på en timme men sen åker vi iväg och är med en hel dag på ett rikemansbröllop. Ska fota gäster och innuti kyrkan och hela köret. Inte nog med att det är fruktansvärt kul och bra erfarenhet, jag får en liten slant för det också!

Som grädden på moset ska jag åka till Linda om några timmar.

Ååååh, ingenting kan förstöra mitt braiga humör nu!
Fast så ska man inte säga för då blir det så.

 Retush

       2009-05-07 @ 18:21:59
Idag har varit helt okej. Gick upp tidigt och var fullkomligt död, som en jävla zombie. Men det var bara bita ihop för vi satte igång direkt att bära blixtar och stativ och reflexskärmar för att göra en personalfotografering. Själva bilderna var inte så upphetsande att ta men det är kul att träffa mycket människor.

Sen satt jag och retusherade bilderna hela dagen.

Hann med ett besök hos Västerländsk Tidningsdistrubition (tror jag de heter) och fixade mig nog ett sommarjobb. Hoppas jag. De skulle höra av sig om några dagar. Håll tummarna!


Mycket grejer att bära.


Köpte den nya glassen också! Lite besviken, men den var ändå god.

 Efter Regn

       2009-05-07 @ 18:10:02

 Wood Anemone

       2009-05-06 @ 23:12:59




 Duktig Kmulls

       2009-05-06 @ 20:20:30
Idag var jag ledig så jag har tvättat och diskat. Grabbarna tar ju fan aldrig tag i köket och jag tror de har insett att om det går tillräckligt länge så gör jag det, haha. Försöker vara envis och låta bli, men tillslut är det så illa att jag gör allt för att undvika att gå in i köket. Igår åt vi pizza för att det inte fanns någonting att äta på här hemma, haha.

Jag har dessutom lagat flygande Jakob, m-m-m!



Före

Efter

 Plusgymnasiet

       2009-05-05 @ 18:25:51
Ulf, som fotografen jag följer denna veckan heter, är en riktig mångsysslare. Han är bra på allt kan man säga. Han har huvudrollen i en utbildningsfilm som jag fått se, och i sommar kan man se honom på bio där han spelar skurk i en film. Innan var han fast anställd på en teater. Dessutom är han regissör och har regisserat de flesta av avsnitten i den gamla såpan Vita Lögner. Han håller på med musik också, men det är inget jag fått ta del av. 

När det gäller foto gör han allt! Så jävla härligt, det kommer jag också vilja göra sen. I lördags var det ju bröllopsfoto, på torsdag blir det personalfoto åt ett företag (kanske inte askul men..) och på fredag ska vi fotografera hus som ska säljas.

Han är även lärare på det nystartade Plusgymnasiet, där vi var idag. Det var sjukt roligt och lärorikt, vi riggade studio med riktigt avancerad ljussättning och det kom en kvinnlig skådis från Göteborg som lekte framför kameran.

Jag är glad att jag får praktisera hos honom, jag har redan lärt mig massor!

 Foppoll

       2009-05-04 @ 20:38:57
Alexs kompisar spelar någon fotbollsturnering som äger rum i Trollhättan. Idag var deras första match och vi följde med för att visa vårt stöd. De förloade men gjorde ändå en stark insats måste jag säga, trots att det blåste storm och var svinkallt.

Första gången jag fotade sport öht tror jag. Missnöjd, men bättre lycka nästa gång.






 Testar att mms-blogga. Spännande

       2009-05-03 @ 15:47:36
7474ca7661b0a658f21be546c957a535.png

Kolla varifrån!

Testar att mms-blogga. Spännande!


 Bröllopsfotograferingar

       2009-05-03 @ 13:26:30
Jag var ju med på två bröllopsfotograferingar igår, det var hur kul som helst! Och paren var så fina. Jag fick bara hålla blixt med softbox på och fick kramp i armarna, men det var ändå väldigt lärorikt. Fotografen är jättetrevlig och berättar roliga historier om vad han varit med om i sitt yrke. Imorgon ska jag tydligen hem till honom för han ska retushera bilder hemifrån, haha. Creepy? Men det går nog bra.

Jag är ju lagom dum i huvudet och glömde min stömkabel till macen, så det lär ju inte bli mycket internet i veckan. Dessutom skickar Alex iväg lite datordelar imorgon så hans dator kommer inte heller fungera. Vi får se om vi kan låna hans mammas laptop.

Hoppas ni haft en bra helg mina små grisar!

 Akuten En Lördagskväll

       2009-05-02 @ 22:04:23
Min något klantige pojkvän spelade fotboll igår förmiddag och trillade ganska illa på armen/handen. Hans handled svullnade upp till ungefär dubbel storlek och han har inte kunnat använda handen alls. Först tänkte han inte gå till doktorn med det alls men som tur är har han en mor som talade honom till rätta. Så idag, kvart i sex, knallade vi iväg till akuten. Efter fyra timmar, varav en kvart var aktiv undersökning, är vi hemma igen med en gipsad arm. Jorå, det var så illa att det var ett benbrott. I två veckor ska jag passa upp på honom. Lite ombytta roller för en gångs skull.

Stackars älskling! Dessutom har han värsta pollenallergin ever.

 Udde To The Valla

       2009-05-02 @ 00:24:15
Yes, imorgon klockan 08.00 går tåget till Uddevalla. Och yes, jag måste åka så tidigt för att hinna med bröllopsfotograferingen klockan 11.00. Sen är det en till runt 13.00. Jag ser sjukt mycket fram emot det! Blir nog jävligt lärorikt.

Eftersom att jag åker direkt från Alex till Linda nästa helg blir jag hemifrån i nio dagar. Jag gillar att åka bort från vardagen ett tag, men i slutändan vill jag alltid hem. Brukar sakna mamma och pappa, haha.

I vanliga fall brukar jag bara slänga ner lite grejer i en väska, men nu ville jag vara säker på att inte glömma något så jag skrev en packningslista. Det är en hel del grejer alltså, min axel lär ju gå av på tio ställen.


 Internet Dör Ut?

       2009-05-01 @ 23:31:17
Känns som att folk sitter allt mindre vid datorn. Är helt dött överallt. Bdb är ju old nu, det har vi ju märkt. Typ ingen aktivitet alls. Alla bloggar jag läser uppdateras typ.. aldrig. Eller mer sällan än innan iaf. Och jag får inga kommentarer här längre. Vart tar alla vägen? Sitter folk mindre vid datorn? Det känns konstigt med tanke på vad för samhälle vi lever i, tekniken går framåt i rasande fart.

Nej, kanske bara är så att hänger på fel ställen.
Kanske är så illa att jag faktiskt måste skaffa facebook.

 Förfesten Igår

       2009-05-01 @ 11:26:03

Tripp, Trapp, Trull
Michelle, Emma, Frida



Haha åh, finaste Kaisa som åker till Kina idag. :(


Frida är på topp!


Sandra var där och förgyllde vår tillvaro med sin närvaro!


Sötaste barndomsvännerna.

 Sliver

       2009-05-01 @ 01:15:48
Alltså.. Jag hade egentligen inte tänkt att skriva nu, men jag kom hem nyss och kände att sova är ingeting för mig så jag satte mig och läste bloggar och så råkade jag logga in på blogg.se och så råkade jag börja skriva ett inlägg.. Ops.

Det var förfest här hemma hos mig, och det var helt okej faktiskt. Jag var en bra värd och bjöd på mackor till de som var hungriga och filtar till de som frös på altanen. Sen råkade vi ha sån tur att vi hade en nykter tös i vårt sällskap så hon körde in till stan. Där var det Bongo och Happy Hour för hela slanten i en timme eller två tills vi drog vidare till Sliver för studentfest.

Det var första och sista gången jag var där. GIGANTISKT. Och helt nytt och fräsht och späjsat. Jag överdriver inte, helt galet, och verkligen packat med folk, man kunde inte gå någonstans. Det blev mest dans och sen tröttnade vi på musiken som sprängde öronhinnorna. Jag fick skjuts hem och livet leker!

Ett mycket trevligt valborg och jag tackar tjejerna för det!