Sticky Fingers

       2009-10-31 @ 13:38:37
Jag hittade äntligen till Sandras blogg, haha, och fär hade hon lagt upp bilder från kvällen på Sticky. Bättre sent än aldrig!

Snygga skorna!

 

Finaste flickorna! Tycker om er. <3

 

Crazy!

 


Alkoholist, javisst!

 

Åh, kom hem nu!

 

Dans!


 KANONERS!!!!

       2009-10-31 @ 02:27:42
Vi tog taxi hem. Tråååkigt, jag vill inte sova! Har inte ens festat klart. :( Men får väl bli sängen.

Bilder och sådär kommer la imorgon.

 Fixa Och Dona

       2009-10-30 @ 14:07:21
För ett tag sen var jag på A6 med pappa, köpte bland annat blekningsmedel som sitter i håret nu. Sen ska jag måla mina naglar, fixa det sista på min outfit och sminka mig. Halv sju ska jag vara hos Anton, där vi drar på oss våra dräkter och slutligen beger oss till Martin där kalaset hålls.

Jag är aspepp, även om typ fem stycken dragit sig ur. Det är så sjukt surt, när man planerar en fest i flera veckor och så dagen innan bailar folk. Dålig stil. Men som sagt, jag är pepp ändå! Vi bli ju några stycken iaf och vi klarar oss utan de som dragit sig ur. :)

 Sjukt Trött

       2009-10-29 @ 10:46:00
Jag kan inte sluta gäspa! Ååååh, jag vill sova. Men nänä, det går inte, för jag ska jobba på ateljén här i Jkpg idag. Nu kanske ni jublar och tycker det är skitbra att jag ska jobba, vilket det visserligen kanske är, men grejen är att det är skitdåligt betalt och de pengarna jag får ska han ha för att jag skrev ut mina bilder till Jokkmokk-utställningen hos honom. Med andra ord jobbar jag i princip gratis.

Klockan 12 börjar jag iaf. Ska försöka bli en människa tills dess. Hoppas det inte kommer in några skrikande skitungar, det orkar jag inte. Hoppas det kommer in små änglar som snällt hoppar upp på pallen, ler gulligt och så är det klart efter två bilder. Man kan väl få önska?

 FinFint

       2009-10-29 @ 01:51:44
Nu har jag sytt klart min halloweendräkt tror jag. Tänker inte ändra och hålla på mer. Det kommer bli så kul på fredag! Spännande att se vad alla kommer vara utklädda till. Ni som vet vad jag ska vara får hålla tyst, det ska bli surprise!


Hoppas jag blir såhär kalas på fredag!



Eller så.



Eller kanske såhär?


 Frukost

       2009-10-28 @ 13:54:00
Äter nudlar och juice till frukost. Och Sitter vid datorn. Och är arg på mig själv för att jag inte gick upp tidigare, skulle ju skriva ut och lämna runt CV! Sticker till Jkpg idag så får fixa det på måndag.



 Det Kunde Ju Varit Värre

       2009-10-28 @ 00:40:42
Ah, fast nä. Det kan det faktiskt inte. Jag och Linda musikquizade på Sejdeln ikväll, vi fick sex rätt av 25 möjliga. Skäms.. Vårt sämsta resultat någonsin. De kan ju låta bli att ställa frågor som handlar om saker som hände innan vi ens var födda.

Annars då? Har sökt lite jobb idag och spelat Mario Party med Linda och hennes syster. Och.. Ja, that's about it. Åker nog till Jönköping imorgon eller på torsdag. Lika bra egentligen.

 Kommer Sova Med Öppna Ögon

       2009-10-26 @ 18:05:47
Jo, jag ville ta en liten promenix, så jag hittade en stig och gick hur länge som helst rakt in i skogen. Till slut stötte jag på en helt kvaddad och rostig bil, såg nästan ut som den hade brunnit och bredvid den stog två stora, blåa typ gastuber? Vågade inte gå fram och titta i bilen, för självklart fick jag för mig att någon tagit livet av sig i den. Några hundra meter därifrån låg en stor hög med sopor, allt från böcker, madrasser och VHS-filmer, allt skitigt och förstört av regnet. Lite obehagligt.

Gick vidare och kom till ett vattentorn (det som är på nedersta bilden i förra inlägget) och där hade någon hängt julgranskulor i ett träd, hängt upp tavlor på ett stängsel med helt sjukt gamla bilder på folk som typ spelar poker, en kortlek låg utspridd och på marken hittade jag en nyckel med en bricka som det stog "dörren till poker" på.

Vad är det för jävla ställe vi flyttat till?


 


 HåDeÄrr

       2009-10-26 @ 17:40:40
Ganska kassa, tagna utan stativ och sådär. Men äh, ni får se dem ändå.


 Söka Jobb Var Det Ja..

       2009-10-26 @ 13:37:18
Tanken var att jag skulle gå upp tidigt idag och söka jobb. Det blev inte riktigt så. Dessutom har jag sparat mitt bra CV på pappas dator hemma i Jönköping, och knappast att jag orkar skriva ett nytt. Får vänta på att han kommer hem från jobbet och kan skicka det till mig.

För övrigt har jag kommit på den briljanta idén att söka jobb som tidningsfotograf! Det kan väl inte vara så svårt att få? Kanske inte världens mest upphetsande jobb, men det är ju alltid något.


Haha åh, kan jag inte få vara så här liten igen? Typ 5-6 år sen kanske.



 Något Ska Hon Väl Vara Bra Till

       2009-10-25 @ 14:40:47
Det bästa med att ha Linda som sambo: Hon har en film-, spel- och musiksamling värd en hel förmögenhet.

Nu jävlar ska jag spela The Sims!


 Och Det Skulle Ju Va Dans, Dans, Dans!

       2009-10-25 @ 13:57:10
För att fira in vintertiden och Lindas inflytt gick vi till Röda Sten och skakade lite rumpa och drack några (okej, väldigt många) cider/öl. Det blev en lång natt som trots små dispyter var riktigt kul. När vi skulle hem, när klockan var kvart över tre för andra gången, trodde vi att det skulle gå en buss. Men icke! Så vi hittade två stycken som också skulle upp hit som vi delade taxi med. Vid fyra (eller ja, fem?) låg jag i min säng.

Klassisk LL&LC-bild på det!


 Askalas

       2009-10-24 @ 15:09:59
Hade riktigt kul igår. Det var förfest med hela killgänget nere i lägenheten i stan, stannade där ganska länge. Kollade på roliga musicvidz och shakeade ass. Sen drog vi ut på stan, var på Kullgrens och chillade tills de stängde vid två. Drog runt på stan lite, köpte käk, och var hemma vid fyra. Som sagt, riktigt kul! Killarna är så snälla.

Kameran glömde jag såklart hemma.

Snart åker jag hem till Gbg igen, Linda har ju flyttat in nu så vi ska fira det med lite utgång ikväll.

 Svininfluensan

       2009-10-23 @ 13:31:54
Nä, inte riktigt kanske, men när jag vaknade hade jag galet ont i huvudet och snor överallt. Inget halsont dock, som tur är. Hatar att ha det, man kan ju inte äta någonting.

Men nu efter att ha gjort mig lite frukost och druckit lite te så känns det bättre. Jag får inte vara sjuk! Jag ska till Uddevalla idag och partaja med Alex och hans kompisar.

Får gå till apoteket och köpa nässpray och värktabletter.



 Lite Värme Hade Inte Suttit Fel

       2009-10-22 @ 23:49:53
Sitter uppkurad i soffan med tofflor och hela köret. Fryser! Kaisa är i Shanghai nu och jag är såååå avundsjuk! Du kan väl skicka lite värme på posten åt mig, Kaisa? Jävla Sverige. Och vintern har inte ens börjat än.

Bild från när jag och Kaisa cyklade på Visingsö. Hade inte tackat nej till det vädret nu.


 Sjusovare?

       2009-10-22 @ 14:36:36

Tänkte beklaga mig lite över hur länge jag alltid sover och kalla mig själv sjusovare, så wikipediade jag det för att se var det egentligen är.

Uttrycket kommer från en mertyrlegend om sju kristna män som levde år 250. De blev förföljda på grund av sin tro och flydde in i en grotta. På order av en kejsarsnubbe murades grottan igen och de sju männen föll i sömn och vaknade inte förrän 200 år senare när grottan öppnades.

Sova i 200 år, där ligger till och med jag i lä.


Om man försökte väcka dem lät det nog såhär.


 BESÖKSREKORD!!!

       2009-10-22 @ 02:15:45
Den 19/10 hade jag 35 besökare! REKORD! Brukar vara runt 24. Kanske beror på att jag skrev om Egoina iofs, haha. Och nu gjorde jag det igen. Busigt.

Var hemma hos Jenny idag (min syster) för hon fyllde 30 år (grattis igen!). Hon sa att hon läser min blogg, haha. Lite läskigt, trodde det var typ mina närmsta vänner som läser bara. Vilka är ni egentligen? Kanske borde tänka på vad jag skriver.

 Work & Travel

       2009-10-22 @ 00:20:22
NU har jag hittat något som jag verkligen går igång på. Via Work & Travel Company kan man åka som volontär till Afrika, där man bland annat kan få mata babianungar med nappflaska, borsta gepardungar, leka med surikater och ta hand om lejon. Låter superkul! Det är ju lite wildlife, bo i små hyttor och sådär, men jag tycker sånt är kul. Dock kostar det runt 10 000 (då ingår mat och boende) för två veckor, plus flygresa och andra småkostnader. Men 10 000 för två veckor med lejon i Afrika, det tycker jag är heeelt okej.






Bilder från deras hemsida.

 Smider Planer

       2009-10-20 @ 14:36:53
Ringde nyss min mor på jobbet och diskuterade med henne i 20 min. Nä, hon verkar inte ha något annat vettigt att göra på jobbet. Hur som helst ska jag sy en halloweendräkt och eftersom hon i princip är sömmerska så kom hon med tips på vad för tyg man ska ha och så. Jag har helt klart för mig i huvudet hur jag ska gå till väga, men som mamma sa, det är inte alltid det funkar i praktiken sen. Om det inte funkar får jag väl komma på något annat. Ska in till stan och handla sakerna nu.

För er som har idétorka inför halloween kan jag ju tipsa om coolest homemade costumes.



 Sussie

       2009-10-19 @ 23:15:00
Först mötte jag upp Sandra, Kaisa och Tilda vid Ica Maxi där vi köpte ingredienser. Sen åkte vi ut till Tilda och lagade sussie aka sushi. Det var faktiskt riktigt kul. Det smakade lite godare än förra gången. Det var första gången Sandra åt sushi, hon kämpade och kämpade med sina pinnar, stackarn, och hon tyckte inte ens det var så gott. Hon sa att det var som att äta apelsin, man kämpar och skalar den i evigheter och sen är det inte ens värt det.

Och nu kommer jag inte träffa Kaisa igen förrens om två månader (om jag inte bestämmer mig för att åka till Shanghai och hälsa på) och det var riktigt jobbigt att säga hej då. Mycket jobbigare än förra gången faktiskt. Fy, två månader är ju en hel evighet! Jag blir helt ledsen på riktigt, haha. Hoppas det är pms, för annars är det lite töntigt. Åh, dumma dumma Shanghai!



 Rubriker Är För Töntar

       2009-10-19 @ 15:56:03
Idag försöker jag vara lite fin. Sen försöker jag ta kort på mig när jag är fin. Går ju sådär. Till höger ser ni hur det blir efter typ 50 misslyckade bilder.


 Brud Med Humor

       2009-10-19 @ 00:35:20
Hittade nyss till Egoinas blogg. Sjukt härlig tjej! Hon har humor, och så gillar jag att hennes blogg verkar ganska framgångsrik trots att hon inte är någon modebloggare. Dessutom har bloggen skitsöt design. Jag vill också ha en kul blogg!


 Filmkväll

       2009-10-18 @ 23:35:16
Ikväll har jag, Kaisa och Sandra varit ute hos Tilda mitt ute i skogen, haha. Först fick vi mat, det bjöds på ris, kyckling och currysås. Sen kollade vi på P.S I Love You. Älskar den jävla filmen, så sjukt sorglig.

Imorgon ska vi vara ute hos Tilda igen, samma gäng, fast då ska vi laga sushi. :D Har bara ätit det en gång innan, tyckte det var okej, så jag hoppas att jag börjar gilla det mer. Spännande att göra egen sushi också! Med sjögräs och hela köret.

Tänkte nog försöka gå och lägga mig ganska snart, är trött i ögonen.
Godnatt!

 Spelkväll

       2009-10-18 @ 14:27:14
Det blev lite spel och lite fylla och massa skratt. Jag hade skitkul! Kan man ha något annat än kul när man umgås med såna underbara människor?


Världens sötaste Kaisa.


Världens bästa tjejer!


Sex stycken på en twister-matta.


Nadine blev vampyr!


 Lördag

       2009-10-17 @ 14:12:58
Först tänkte jag svara på kommentarerna till förra inlägget: Jo, Kaisa kommer vara där men hon ska jobba hemma hos en familj och kommer inte alls ha mycket tid för mig. Visst kommer jag klara mig, men känner på mig att jag kommer få ett antal panikattacker på kuppen. Bara det att man måste ha en lapp med kinesiska tecken med adressen man ska till att lämna till taxichauffören känns sjukt jobbigt. Hur ska jag ta mig någonstans? Lär ju virra bort mig totalt i deras tunnelbanesystem. Det är så ofantligt jävla stort! Men ni fick mig lite pepp igen, speciellt Jessica, haha. Fast med tanke på att Kaisa ska tillbaka någon gång igen kanske det är bättre att spara pengarna och åka med henne då.

Nog om det. Idag har jag gått upp sent, som vanligt, och tänkte åka till Jönköping för att mysa med mina favorittjejer. Har hört rykten om lite vin och sådär. Och imorgon blir det nog filmkväll. Pallar verkligen inte sitta hemma, blir så jävla rastlös!

Idag matchar jag som fan!


 Kalla Fötter

       2009-10-17 @ 00:45:21
Fan också, jag skulle bokat flygbiljetter innan det här hände. Jag vågar helt enkelt inte åka till Shanghai själv. Har varit helt 100% iställd på att åka, tills nu. Skit också. Jag vill verkligen åka, men jag kommer vara helt lost! Ingen som vill åka med mig? Flyget kostar 4000 och leva där borta är sjukt billigt. Blir ingen dyr resa alltså.

Bild från google.


 Boooriiing

       2009-10-16 @ 23:16:45
Jag har så galet tråkigt! Har tröttnat på TVn och kollat alla jävla hemsidor på hela internet. Och godissugen är jag också. Kass fredag. Varför är jag inte ute och dansar?

Coola bilder tagna med min laptop.


 Lite Mer Aktiv

       2009-10-15 @ 17:49:05
Vaknade visserligen ganska sent idag med, men jag gick ut på en promenad med min Canon. När jag kom in igen satt jag och kollade upp praktiska saker inför Shanghai-resan, typ visum och vaccinationer. När Alex vaknade gick vi en promenad till. Nu ska vi snart laga god mat, pasta- och laxsallad med god sås. :)


 Somliga Går i Trasiga Skor

       2009-10-14 @ 23:44:16

Det är med stor sorg jag precis har insett att de här skorna har gjort sitt.
Speciellt nu på hösten med regnet. RIP


 Sa Jag Seg?

       2009-10-14 @ 23:40:07
Herregud, borde vara olagligt att vara så slapp som jag varit idag. Jag har myst runt i Alexs gamla träningsdress och tofflor. Orkade knappt laga mat. Har inte satt min fot utanför dörren, bara spelat bejeweled och tittat på TV.

Och tagit roliga bilder på oss.



 Seg

       2009-10-14 @ 14:04:57
Haha, Alex påminde mig om att jag redan hade bloggat om vad jag gjorde i söndags. Jag är så dum i huvudet.

Han ligger iaf och sover nu för han gick upp halv fem för att jobba, kom hem vid 12 typ. Jag börjar bli rastlös, funderar på att ta en promenad i det fina, soliga höstvädret. Hatar mig själv lite för att jag inte tog med mig systemkameran hit, vill fota alla fina löv. ):


Gammal bild. Mys!


 Minne?

       2009-10-13 @ 15:18:45
Vad fan gjorde jag i söndags? Jag hatar när det blir såhär, man bloggar inte på några dagar så glömmer man bort vad man gjort! Jag har ingen aning alls, haha. Om någon vet vad jag gjorde i söndag, säg till!

Igår var iaf en bra dag. Gick och lämnade mitt CV på The Studio och skrev in mig på Arbetsförmedlingen här i Göteborg. Sen träffade jag Linda, vi satt på en uteservering på ett café och hade det mysigt. Gick lite i affärer, jag köpte te och rökelser. Efter det gick vi och kollade på sälarna, pingvinerna, rådjuren, bockarna och alla andra djuren i Slottskogen. Riktigt mysigt, solen sken och det var lagom höstigt och fint. På kvällen tnkte vi gå på bio, men sen kom vi på att det är socialare och billigare att gå till Sejdeln på frågesport, haha. Så det gjorde vi. Gick därifrån ganska tidigt och var inte riktigt redo att åka hem än, så vi tog en fika till. Vääärldens godaste hallonpaj, mumma!

Idag ska jag åka till Alex, om jag kan slita mig från datorn någon gång och äta frukost. JA, klockan tre. Sov till typ halv två, sen har jag duschat och grejat.

Ha en fin dag nu!

Mina nya klackisar! Älskarom. Ignorera att jag ser ut som en bitterfitta.


 Indiskt

       2009-10-11 @ 23:46:28
När mamma och pappa hade åkt hem till Jönnet träffade jag Jeremy och Jessica. Vi käkade indiskt, första gången för mig tror jag. Det var helt okej, självklart lite för starkt för mig. Mjukglass är ju fan för starkt för mig. Hur som helst var det inte värt 100 spänn. Men nu vet vi det tills nästa gång!

Ikväll sitter jag hemma i mitt rum med tända ljus och rökelser. Mysoutfitten är på! Mitt rum är så mysigt så jag skulle vilja sitta här inne jämt, haha. Tänkte ladda ner en film och kolla, men internet är för segt, tar flera timmar innan det är klart, och jag har inga filmer. Så jag får väl bara sitta och slösurfa.


 Partylördag

       2009-10-11 @ 14:42:25
Min morbror var så snäll att han skjutsade in mig till stan igår kväll, så jag hann till Bongo innan nio. Där träffade jag massor av glada, högljudda, roliga tjejer. :D Det var dock lite folk och ganska dött, så vi drog på någon fest, men där var det om möjligt ännu tråkigare så då gick vi till Amor. Jag drog mig hemåt ganska tidigt, runt ett tror jag. Men allt som allt var det en kul kväll, mycket tack vare den röda reeeven. :*

Kravlade mig upp ur sängen imorse vid halv tio nästan gråtandes, FYFAN vad jag var trött. Men det var bara sätt igång att packa. Mamma och pappa skjutsade mig till Gbg och nu när jag packar upp allt inser jag att jag inte får plats. Speciellt inte med kläderna, herregud! Vet inte vart jag ska göra av allt.

Ikväll ska jag ha riktig myskväll, med te och myskläder och en bra film.

 Uppklädd

       2009-10-10 @ 16:35:24
Idag ska vi fira mamma och min morbror Martin som faktiskt fyller år samma dag, trots att de inte är tvillingar. Lite coolt. Vi ska äta god mat och jag har klätt upp mig lite. Till och med gjort iordning håret!



 Roligast Med Bästa Tjejerna

       2009-10-10 @ 02:43:40
Igår kom Kaisa och Sandra till mig i Göteborg. Vi gick runt på stan och nojade över vad vi skulle ha på oss på kvällen, haha. Eller iaf jag och Kaisa. Jag letade ihjäl mig efter ett par snygga heels, var nära på att börja gråta och ge upp som en femåring, men till slut hittade jag dem! Helt perfekta, så himla fina. Ska visa bild någon gång.

Sen drog vi hem till mig för att äta lite mat, göra oss iordning till musik i riktig tjejanda och sen drog vi fram kortleken för ölspelet och självklart "jag har aldrig.." tills vi var lagom kalas och fick springa i våra klackar till hållplatsen, det måste sett roligt ut! Typ Bambi på hal is.

Det var Sticky Fingers som gällde, det var helt okej. Lagom stort och ganska bra musik att dansa loss till. Minus för rökrummet! Usch, luktade verkligen som en skorsten sen. Träffade härliga människor och byggde upp en rejäl karatefylla. Ramlade i en trappa och spillde ut cider efter cider. Sjukt kul helt enkelt!

Idag har vi alltså varit rätt sega, jag har gått några ärenden (tar de aldrig slut?) och så har vi ätit. Hoppade på tåget, jag och Kaisa hoppade av i Habo och gick hem till henne. Frida dök upp och vi såg på en film och Idol samtidigt som vi mumsade i oss pizza, godis och chips. Helt underbart mysig kväll!

Nu är jag hemma i Jönköping.
Home sweet home.

 Rummet

       2009-10-07 @ 19:41:59
Det var ett himla tjat! Haha. Nu har jag tagit kassa bilder med laptopens kamera för att stilla er hunger lite. Efter helgen kan jag ta ordentliga bilder.



Säng, fönster med gardin, växt och ljus.


Värdelös bild, men skrivbord jämte sängen med en stol framför.


Hylla framför sängen med TV, dörren ut till vardagsrummet.
Till höger om den stängda dörren är min walk-in-closet, haha.


 I <3 ÖB

       2009-10-07 @ 17:27:56
ÖB kan ju vara det bästa som hänt människan. De har priser som passar ett stackars arbetslös ungdom perfekt. Var där och handlade idag, köpte skölj-och tvättmedel, massa pasta, tomatsåser, soppa, diskmedel, handtvål, ett askfat och toapapper för 160 spänn! Så sjukt bra. Jag är nöjd.

 Frulle

       2009-10-07 @ 12:14:42
Jag sitter och äter frukost och klockan är 12. Det gick alltså inte alls bra att gå upp tidigt. Sängen var så skön! Jag satt uppe till klockan ett inatt och pratade med Deborah, med en kopp te mellan händerna och regnet smattrandes mot rutan. Mysigt!

Nej, om man skulle ta tag i sitt liv kanske.

 Fixar Och Donar

       2009-10-06 @ 18:56:39
Börjar bli lite mysigt här nu. Satte nyss upp gardiner, sjukt jävla jobbigt! Fanns inga fästen för gardinstången eller något. Men nu är de på plats.

Idag har jag varit ute på stan typ hela dagen. Ändå har jag inte fått något gjort som jag skulle, haha. Så imorgon ska jag till försäkringskassan, handla på ÖB, gå till banken, gå till biblioteket för att skriva ut mitt CV och sen gå runt med det. Ingen sovmorgon alltså. Fan.

 Segis

       2009-10-06 @ 12:34:34
Det här är en sån dag man inte orkar duscha eller sminka sig, så man drar på sig den största tröjan man har, halsduk och mössa. Ser inte fram emot att gå utanför dörren.



 Ikea Och Fik

       2009-10-06 @ 01:36:56
Blev massor av timmar på Ikea, fick med mig mycket fint hem för endast 700 riskdaler! Jag är nöjd, Ikea är fan bäst. Åt köttbullar och mos och sås och lingon där också, för 16 spänn! Underbart. Ska ta och slänga upp gardiner och lite sånt, så blir det riktigt hemtrevligt här tror jag.

Ikväll har jag fikat med Linda, det var mys. Trevligt att för en gångs skull inte gå ut och ta en öl, haha.

Imorgon ska jag till banken, tidigt. För att uträtta såna ärenden i Gbg på eftermiddagen tar en miljon år har jag märkt. Sen ska jag till bibblan och skriva ut mitt CV, lämna runt det på olika ställen, träffa Linda och gå runt och kolla lite. Kanske går till Försäkringskassan om jag hinner och orkar också, för att se vad jag kan få för bidrag och sånt.

Gud vilket ointressant inlägg hahaha.
Ska sova som en stock nu, astrött.

 Nails

       2009-10-05 @ 13:03:15
Sitter och väntar på att Jessica ska vakna till liv och göra sig iordning (kan ta några timmar) så vi kan åka till Ikea. För att fördriva tiden har jag fixat mina naglar. Denna gången med små, små blommor!



 Upp With The Tupp

       2009-10-05 @ 10:08:27
Jävlar, hur lyckades jag komma upp nu? Kommer vara dödstrött hela dagen. Med tanke på att det är iskallt i mitt rum är det ett under att jag inte krypit ner under det varma täcket igen. Elementet står på högsta, så vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Ska till Ikea med Jessica idag, då får jag köpa gardiner och lite andra textiler, och så värmeljus. Det borde ju hjälpa lite.

Det lutar åt att Linda ska flytta in här om några veckor. :D Hon vill det iaf, ska prata med paret idag. Men de har låtit positiva till det innan så det är nog inga problem. Det vore underbart om vi två hade en hel fyra för oss själv sen. Inte helt fel.

Jag har lila väggar i mitt rum. Kanon!


 Ett Nytt "Hemma"

       2009-10-04 @ 18:59:33
Har börjat installera mig lite i mitt nya rum. Mitt nya "hem". Känns konstigt, men asbra! De är så gulliga, säger hela tiden "det är bara att känna sig som hemma!" och säger att det finns mat jag kan ta om jag inte orkar gå och handla. :') Dock har det tydligen hänt något allvarligt med Deborahs (hon heter så, hon som bor här) syster, så de måste åka till Jönköping nu på en gång och kommer inte hem förrens typ inatt. Jag har alltså en hel fyra för mig själv ikväll. Vem vill komma på party? :D

 Packa

       2009-10-04 @ 14:43:28
Nu har jag packat ner alla mina kläder och saker som jag har haft hos Alex. En stor resväska, en typ "bag" och en påse med ett täcke i. Hur jag ska få med mig allt på tåget? Ja... Alltså. Det är väl ett senare problem.

I helgen åker jag hem till Jönköping, får se om någon vill sjutsa mig till Göteborg sen så jag kan få med mig lite mer grejer. Fast antagligen inte, vet inte varför men mamma och pappa har varit sjukt negativa till min flytt. Lite tråkigt, jag är ju hur glad som helst över det och de bara drar ner mig. Kan de inte glädjas med mig?




 Helt Otroligt

       2009-10-04 @ 00:59:05
Hittade tamejfan en platsannons om ett fotografjobb. Lixom, vad är oddsen? Trodde jag aldrig. Självklart har jag skickat in den mest genomarbetade och abitiösa ansökningen ever. Hoppas det framgick hur gärna jag vill ha jobbet. Jag insåg när jag skrev den att shit, jag har ändå ganska mycket erfarenhet.

Jag har jobbat som vimmelfotograf, jag har gjort ett fotojobb åt en bank, jag har jobbat i en fotoateljé, jag har fotat åt J&C, jag har gjort ett fotojbb åt Elmia, jag har haft en egen fotoutställning, jag har assisterat vid ett bröllop.. Vid 19 års ålder! Inte illa pinkat.


Blir helt crazy med en kamera i händerna!


 Pissväder = Myspys

       2009-10-03 @ 20:25:30
Det är riktigt busväder ute! Svinkallt, blött och mörkt. Det är då man får sitta inne i sängen med myskläder och äta chips. Har en plåt hallon- och vit chokladmuffins i ungen också, de ska jag gå lös på snart! Tjockast vinner.

Ska sätta på S06E03 av Grey's snart, sen blir det glo på dålig TV hela kvällen.

Hoppas ni får en fin lördagskväll, vare sig ni sitter uppkurad i soffan eller är ute och partajar!


Typ godaste chipsen! Top tre iaf.


 Göteborgare

       2009-10-03 @ 14:53:44
Jag tackade ja till rummet! Det var hur bra som helst. De som bor där nu är ett 27-årigt par, verkligen hur mysiga och snälla som helst. Väldigt måna om att jag ska ha det bra och trivas. Kände direkt att jag kunde slappna av med dem. Rummet är i en stor fyra, jag kommer bo med dem tills de flyttar ut om en månad, då kommer antagligen någon annan i min ålder hyra ett av de andra rummen i lägenheten. Kan bara bo där fram tills årskiftet, vilket är lite synd. Men jag får leta efter något annat så länge. Lägenheten ligger på Tuve, 20 min med buss från centralen. Nära till ett torg med mataffärer och en skog med motionsspår.

Flyttar in imorgon faktiskt. Eller ja, jag tar med mina kläder som jag har här i Uddevalla (vilket är i princip hela min garderob) dit. Får se när jag tar med typ stereo och sånt från Jönköping.

Glaaaaaaaaad!

 Kom Igen Nu Då!

       2009-10-01 @ 22:44:41
Idag har varit en bra dag trots allt. Hade lite tristess ett tag och låg på sängen och skrek ut min frustration, hahaha. Men innan det åt vi frukost länge, var nere och tvättade lite, diskade lite och byggde ihop ett skoställ från Ikea. Nu ikväll har vi åkt och handlat mat och lagat lasagne. Den blev god. :)

Ska på visning imorgon på ett rum i Göteborg, typ 15-20 min med buss från centralen. Inte så centralt alltså, men det duger. Kan bara bo där i 3 månader, men det är väl bättre än inget. Får leta efter något nytt under tiden isf. Håller tummarna, orkar verkligen inte leta mer! Har sökt typ alla lägenheter och rum på hela internet idag.