Ingen Poäng

       2009-07-27 @ 19:11:21
Idag har jag åkt tåg, köpt alkohol för 450 kronor och fikat med Kaisa här hemma. Hon "hjälpte" mig att packa också, haha. Vilket innebar att stå och prata och titta på.

Bästaste Kaisa. Idag var sista gången jag såg henne på två månader. Fast hon åker inte förrens på måndag så jag hinner ringa och terra henne massor innan!

För övrigt försöker jag peppa med Nordpolen och Parken, men det funkar sådär. Inte mycket känns rätt och en festival har aldrig känts så här välbehövd innan.


 Kött

       2009-07-26 @ 20:07:20
Men ååååh, jag hade skrivit massa, och så bara försvann det? Jag hatar blogg.se, eller firefox eller vad det nu är som orsakar det.

Jaja, det händer inte mycket. Jag jobbade inatt och Alex var ute och söp så vi somnade vid halv sju imorse. Gick upp sen och åt middag hos hans pappa, grillat kött. Sjukt gött. Jag ska jobba inatt också så det blir en lugnt kväll, kanske sätter på en film. Som vanligt.

Börjar tröttna på det här nu. Tur att det bär av till Emmaboda på tisdag, det är nog vad jag behöver. Vi kommer säkert ha askul, får se till att köpa ordentligt med alkohol den här gången, haha. Det kommer inte regna så mycket iaf, enligt prognosen.


 Bira, Bira, Bira!

       2009-07-25 @ 21:55:18
Fjordfestivalen är fortfarande igång och ikväll ska grabbarna tydligen supa till det ordentligt. Kom till Uddevalla för ett tag sen och gick direkt till lägenheten i stan. Där var det smockat med folk och flaskor så långt ögat kunde nå. Meeeen, eftersom jag ska jobba inatt så hämtade jag bara nycklarna från Alex och åkte hem.

Men vet ni vad? Det gör inte så mycket, för jag har en TV att zappa mellan dåliga program på, jag har ett kylskåp full med mat och en stor lägenhet helt för mig själv! Dessutom är jag ganska trött. 


Bara för det får ni en bild på en fjärill. På tal om lixom.

 Uddis

       2009-07-25 @ 17:31:56
Det är helt underbart att vara hemma med Jessica igen. Hon och jag hade inte träffats på typ mer än en månad förrens igår, och idag är vi ensamma hemma. Hon lagade mat till oss, mackaroner med broccoli, stekta champinjoner och bea-sås. Det låter askonstigt, men det var faktiskt gott! Eftersom hon är veggo har hon lagat sin egna mat rätt länge, hon slänger alltid ihop något gott av vad som finns hemma.

Nog om min syster och hennes matvanor. Jag ska bege mig mot Uddevalla nu.
Pusshej!

 Bowling Och Sup

       2009-07-25 @ 13:38:29
Vi bestämde oss för att bowla, jag, Kaisa, Millan och Nadine. Jag förlorade rätt hårt men det var kul ändå! Fick iaf en eller två strikar. :D Sen kom Jessica och vi alla drog till Amor för att dricka billig alkohol. Några cider och några shotbrickor där, sen drog vi till Centrum för att ta en stämpel. Direkt tillbaka till Amor igen för att dricka lite till. Till slut gick vi till Piren och där var det också trevligt, dansade till Coldplay och träffade fina människor. Sist på listan stog Centrum. Där var vi inte så länge, är ju inte precis ett ställe man går till om man inte vill dansa, och det ville iaf inte jag och Kaisa. Vid två körde vi hem Kaisa till Habo (mitt ute i ingenstans) och sen hem och däcka.

Det var faktiskt min mest lyckade utgång på länge! Det kanske har med att göra att vi inte gick till Bongo. Jävla skitställe egentligen. Men tack alla för en fin kväll. :*

Nu ska här taggas på FB!


Millan vet hur man bowlar! Hon vann.


Galet! Som sagt, mer bilder på FB.

 Fredag

       2009-07-24 @ 13:31:01
Tanken var ju att vi skulle ut idag va, hela gänget som på den gamla goda tiden. Men det ser inte riktigt ut att bli så. Det är bara jag och Kaisa som fortfarande är på, och det kanske inte är så party att bara vara två. Hoppas jag och Kaisa kan hitta på något annat ikväll, för det här är typ sista kvällen jag är hemma i Jönköping innan hon åker till Shanghai. Ååååh, jag vill inte! Eller, jag är jätteglad för hennes skull, hon kommer få det helt fantastiskt, men det är henne jag alltid slänger iväg ett sms till när det är något. Det är alltid hon som kommer med de bästa råden och tröstande orden. Hon är en helt underbar vän och jag kommer sakna henne!

Men en sak i taget. Nu ska vi åka och hämta vår nya bil som vi köpt, och jag ska till banken.
Pusshej!

 Makka Pakka

       2009-07-23 @ 22:51:37

Makka Pakka, Akka Wakka, Mikka Makka moo! Makka Pakka, Appa yakka,
Ikka akka, ooo Hum dum, Agga pang, Ing, ang, ooo Makka Pakka,
Akka wakka, Mikka Makka moo!

 Familjen i Regnet

       2009-07-23 @ 21:25:22
Nu är jag hemma i Jönnet igen, alldeles ensam. Det känns skönt men konstigt. Är så sällan hemma nu för tiden så det känns knappt som hemma längre. Men å andra sidan, är jag hemma i mer än några dagar dör jag av tristess.

Igår började Fjordfestivalen i Uddevalla. Självklart innebär det supa. Jag skulle jobba på natten så jag tänkte bara dricka mina två cider och ta det lugnt. Men riktigt så blev det inte. Lite vin här och lite vodka där resulterade i en full Camilla. Drog ner på stan där det fanns ett tivoli. Jag och Lamberg åkte tre saker, fruktansvärt kul! Lite bråk, mat och många timmar senare kom vi hem, 40 min innan jag skulle jobba. Jag tog ett beslut som jag skäms ganska hårt över - jag sket i att jobba. Skulle iofs bara gå bredvid och lära mig, så det var ju inte hela världen, men ändå.

Och det vägrar sluta regna. Sjukt trist, jag vill hitta på saker ute! Men nu får jag sitta inne framför datorn och lyssna på Familjen i myskläder. Inte helt fy skam det heller. Kanske till och med lyxar till det och sätter på en film!


De sjukt snygga stövlarna har jag lånat av min vän Frida.

 Ointressant

       2009-07-21 @ 22:16:02
Gå upp vid två, käka mat, kolla på film, gå och lägga sig, jobba, gå och lägga sig igen. Repeat. Ungefär så ser mina dagar ut. Eller okej, hinner med lite mer där emellan, men inte mycket.

På torsdag drar jag till Jkpg, går förmodligen ut med mina vänner på fredag, åker till Uddevalla igen på lördag, tillbaka till Jkpg på söndag/måndag, till Linda i Borås på tisdag och sen drar vi till Emmaboda på onsdag.

Jag hade varit pepp om det inte vore för att jag bara känner Linda som ska dit och hon har massa vänner som ska dit. Men jag får väl skaffa nya vänner. :D

Och ja, det är väldigt tomt med bilder. Ingen fotolust alls, på hur länge som helst.

 Förkyld

       2009-07-20 @ 16:02:27
Lärde mig som sagt ett nytt område inatt. Jag vill inte vara negativ men.. Fyfaaaan vad jobbigt! Det tog typ tre timmar och 90% var trappuppgångar utan hiss. Trapportrapportrappor. Träningsvärk i benen, haha. Sen ska jag ha det område i sex veckor, måndag-fredag. Kommer få såna löparvader sen! Inte snyggt.

Precis som alla andra är jag inte riktigt kry efter Hultsfred. En gammal hederlig förkylning har jag åkt på med halsont, rinnande näsa och hosta. Har hittat lite huskurer som jag tänkte snickra ihop. Måste ju bli frisk tills Emmaboda, och om jag ska fortsätta springa i trappor såhär krävs det ju ett mirakel.

Men jag är aldrig för sjuk för att se snygg ut!


 Dumma Människor

       2009-07-19 @ 17:20:21
Delade ut tidningar själv för första gången inatt. Det är bara typ 70 tidningar men det är ett enormt område. Tog mig 2 timmar att få ut alla, men det är bara för att folk är idioter och inte har nummer på sina hus. Ibland gick jag på tok för långt och fick gå tillbaka bara för att flera hus på raken inte hade nummer. Dessutom klantade jag mig rätt rejält och kom hem med 10 tidningar för mycket. Har alltså missat massor. Men men, det är mänskligt att fela!

Kom hem vid typ halv sju, gick upp vid två. Sen dess har vi ätit lite, tagit ett härligt bubbelbad och en lång dusch. Ska fixa lite mat så fort vi kommit på vad vi ska laga. Det är så svårt att komma på mat för varje dag, som är lättlagad och billig. Börjar tröttna på spagetti och korv, haha.

Ska jobba inatt igen, men då ska jag gå bredvid och lära mig, för det är ett annat område. Jag ser inte fram emot det. Jag vill sova!

 Längtan

       2009-07-17 @ 21:17:02
Läste nyss Lindas blogg, det fick mig att längta tillbaka till Hultsfred helt sjukt mycket. Det var så galet kul! Alla glada människor, all skön musik, all dans! Hade inte varit alls det samma utan Linda, tack darling! Låt oss göra Emmaboda ännu bättre. Pepp pepp pepp!

Är i Uddevalla igen, jag far och flyger som en idiot. Börjar tröttna på tåg rätt rejält. Har inte gjort så mycket idag, förutom bakat helt ljuvliga kokos- och limemuffins. Och kollat på TV.

 Göteborg

       2009-07-17 @ 21:08:04
Förra året gav Alex mig en övernattning i Göteborg i födelsedagspresent. Det blev en aning uppskjutet men nu äntligen tog vi tag i det. Shoppade inte så mycket, tror till och med Alex shoppade mer än mig. Han bjöd på en 800-kronorsmiddag på en mysig resturang. Vi gick på 3D-bio, Ice Age 3. Rolig film! Spenderade senare delen av kvällen med mys framför TVn i de galet sköna sängarna på rummet. Andra dagen gick vi på Universeum, mycket spännande och lärorikt! Två mysiga och välbehövda dagar. Måste göras om!


På Lagerhaus (bästa affären!) med en cupcake på huvudet.


Vilse i Göteborg. Försöka hitta till hotellet.


Hissen på hotellet. Fascinerad av taket!


Skönare sängar får man leta efter. Som att sova på moln!


Hoppa i sängen och busa medans Alex duschar!


Kollade på fiskar, insekter, apor m.m. på Universeum.



 Grillning

       2009-07-17 @ 20:50:50
I onsdags grillade vi. Det var sjukt gott och mysigt. Vi var visserligen bara nere på gården men det funkade!


Det är inte varje dag jag lyckas fånga en leende Alex på bild!


Vi åt gul vattenmelon. Knasigt!


Potatissallad, kött och sallad. Asgött!

 Jävla Pengar

       2009-07-16 @ 23:54:05
Har ju varit i Gbg med älskling, skriver mer om det imorgon och lägger upp lite bilder.

Just nu är allt jag kan tänka på pengar. Det är fruktansvärt att mitt liv kan styras så av pengar, jag vill inte ha det så. Jag vill inte vara materialistisk. Men jag är ju trots allt bara människa och jag påverkas av samhället vare sig jag vill eller inte.

Jag fick runt 6k på studenten om jag inte missminner mig (jag vet, bortskämd) och jag har bara 1k kvar. Jag har ingen jävla aning om vad jag har gjort. Gick nog 2500 till Hultsfred, jag var i Gbg och brände 1000 spänn. Sen vet jag inte mer. Köpte två par billiga skor. Shoppade iofs en del i Borås. Har väl supit endel. Men ändå, 5k på bara massa skit! På en månad! Ångest.

Det tragiska är att det inte är första gången det här händer. Det tragiska är att jag har sagt det förr och ändå säger det igen: Från och med nu ska jag lägga mina pengar på vettiga saker.

 Ibland Gör Man Rätt, Ibland Gör Man Fel

       2009-07-13 @ 23:26:30
Jag blir helt bubblig i kroppen när jag lyssnar på den. Han spelade den så jävla bra. Det var så bra tajming. Han var så charmig. Markus Krunegård alltså, vilken kille.

De jag såg på Hultsfred var Franz Ferdinand, The Killers, Kings Of Leon, Markus Krunegård, Mando Diao, SMK, Lars Winnerbäck och Promoe. Tror det var alla. Jag är sjukt nöjd, att jag faktiskt orkade se så "många" haha.

Nu ska jag tamejfan skita i det här. Jag förtjänar att få må bra. Det är vad jag tänker göra. Ingen ska få mig att må dåligt. Jag ska peppa Göteborg med älskling på onsdag som fan. Vi kommer ha det hur mysigt och bäst som helst. Gå på Universeum, shoppa, äta på resturang, sova på hotell och gå på 3D-bio. Bara vi två.



Så här pepp borde jag alltid vara.

 Jobbigt

       2009-07-13 @ 15:37:21
Sjuk, ösregn och känslomässiga problem.

Det gör ont överallt.

 Hultsfred '09

       2009-07-12 @ 20:10:31
Alltså. Det har varit najs, det har det. Mestadels. Det var upp- och nedgångar, bland annat flöt ganska mycket pepp bort med regnet. Men det var fint folk och bra spelningar. Dock för lite alkohol och för mycket sömn. Jag är nog ingen festprisse helt enkelt.

De flesta bilderna kommer nog upp på FB, men kanske kommer upp några andra här också förr eller senare. Orkar inte ta tag i det just nu, vill bara äta glass mot mitt halsont och kolla på film.

Nu lät det här väldigt opepp men det är inte så farligt som det verkar!

 Vart Är Du, Festivalpepp?

       2009-07-05 @ 20:35:00
Stog och rotade i ett skåp efter liggunderlaget, då kom pappa och sa "Men slängde vi inte ut det?" varpå jag sprang ut till mamma i vardagsrummet och frågade om det stämmer. "Nej, det tror jag inte" svarade hon. Fortsatte leta som en galning i garaget. Gav tillslut upp och slängde mig på soffan. "Vad är det?" frågade mamma. "Jag hittar inte det jävla liggunderlaget!" svarade jag. "Jaha, men det slängde vi nog ut!" sa hon då.

Skjut mig.

 Blondie

       2009-07-04 @ 21:58:13
Blekte håret.
Det blev tamejfan vitt typ.
Inte rättvis bild.



 Orkar Inte

       2009-07-04 @ 20:01:39
Skulle varit framme i Uddevalla halv fem, men på grund av förseningar och ersättningsbuss var jag framme sju. Då mötte jag upp Alex och Axel och vi gick till den fina lägenheten. Där började det blandas drinkar ganska omedelbart, det är nämligen storparty på gång.

Men kunde jag stanna? Nej. För jag ska jobba inatt. Så nu sitter jag här, ensam i Alexs lägenhet, och smälter bort i värmen. Har sjukt tråkigt, vet inte hur jag ska klara kvällen. Vet ännu mindre hur jag ska klara av att dela ut tidningar inatt.

Jag har peppat som fan konstant i en vecka typ, och nu några dagar innan så är jag helt opepp. Kanske skulle sparat på peppen. Men den kommer väl tillbaka.


 Världens Smartaste Kissie

       2009-07-03 @ 21:31:02
Hahaha, alltså, jag vet att det är fel att skratta åt personer och dömma, men seriöst, kan man annat än skratta åt en person som låter såhär blåst?

Mina favoritdelar är "Harrison Ford, han som äger bilen" och "Man borde vänta med alkohol, även fast jag inte gör det" och intressesmurfarna bara hoppar när hon berättar att hon ska gå och göra klart sin engelskaläxa.



Det här är ju bäst ever:



 Min Sko

       2009-07-03 @ 21:12:42
Idag var jag på stan och A6 för att fixa grejer till Hultan. Jag skulle köpa massor nödvändiga saker, fixade inte ens hälften, haha. Men, jag fick två par fina tygskor med mig hem. De gula för 50 spänn och de svarta för 150. Jag älskar rea på Din Sko.


 Festivalpepp

       2009-07-02 @ 14:01:03
Festivaler är ju egentligen ett jävla påhitt. Egentligen förstår jag inte ens varför man längtar efter det så mycket, det är ju ett riktigt jävla skitliv.

Men när jag läser det här som Shelly skrivit så rycker det i alla mina festivalceller.

"Att få festa konstant i några dagar,
se bra (och dåliga) band,
äta billig, kasst tillagad mat (som man aldrig hade ätit under andra omständigheter),
dricka öl kyld under en slang bredvid någon som borstar tänderna eller vin rakt ur en bag-in-box
sno folks tältstolar (och få sina egna snodda),
lyssna på brända cd-skivor man slängt ihop hastigt kvällen innan festivalen börjar,
stöta på en gammal klasskompis enbart iklädd plastfolie
tappa sina cigg i en vattenpöl men inte bry sig nämnvärt,
frysa som fan på nätterna och vara halvt utslagen av värme på dagarna,
vakna i fel tält,
hitta en sommarförälskelse"

Fast de två sistnämnda hade jag tänkt låta bli, haha.


Hultsfred förra året.

 Växelhäxa

       2009-07-02 @ 09:34:07

Idag sitter jag i växeln på mammas jobb, precis som förra och förrförra sommaren. Folk skulle på kurs så jag fick hoppa in. Man får ju ställa upp lixom, men jag kan ju säga att jag är glad att jag inte tog det här sommarjobbet i år. Så fruktansvärt tråkigt. Händer ingenting. Men pengar är ju pengar, kan stå ut en dag.


 Ensam

       2009-07-01 @ 12:26:06
Igår shoppade jag alldeles för mycket för mitt eget bästa. Bland annat två par shorts! Herregud, trodde jag aldrig skulle hända. Kan visa allt sen när jag kommer hem.

Jag och Linda åkte och badade, sen drog vi in till stan igen och shoppade lite till, haha. Klockan sju mötte vi Alex (inte min Alex, jag känner typ 10 stycken Alex och det kan bli lite förvirrande) och satte oss på ett fik. Jag åt världens godaste bakade potatis. Drog hem till Linda alla tre och jag drack öl för första gången på hur länge som helst, och det är fortfarande inte gott. Sen var det krogen som gällde, en tisdag. Kändes konstigt, var ganska dött men vi hade trevligt ändå. Käkade lite och tog taxi hem. Somnade vid två tror jag?

Linda åkte och jobbade innan jag och Alex hade gått upp, och nu har Alex också åkt. Nu är jag alldeles ensam. Men jag ska också dra ganska snart.

Har haft otroligt roligt här, känns tungt att åka hem.