Orange Lipstick

       2011-05-31 @ 18:04:40
Idag hade de äntligen fått in det orangea läppstiftet på Shock! Kostade runt 50-lappen. Verkar inte sitta så himla bra.. Får försöka hitta en orange läppenna och grunda ordentligt med foundation och puder.






Bilden gör inte färgen rättvisa. Det är verkligen neon i verkligheten!


 Lip Plumper

       2011-05-30 @ 21:56:44
Jorå, blev lite shopping idag. Det mesta bara små nödvändiga grejer. Smink och så. Köpte lip plumpern Lip Venom från DuWop. Det funkar väl sådär.. Tycker att läpparna blir lite fylligare men det kan vara inbillning.



FAN SER NI HUR GIGANTISKA DE ÄR ELLER?!


 Hurtbulle

       2011-05-30 @ 13:32:49
Sen jag vaknade har jag städa och diskat. Nu ska jag ut och powerwalka/jogga. Magen jag har dragit på mig är fan inte okej. Det finn ju en gräns lixom. Efter det ska jag in till stan och shoppa som belöning (och för att jag fick galet mycket lön denna månaden).




 Kissekatter

       2011-05-27 @ 16:47:55
På Animal Planet går ett program om olika kattraser. Många söta kattungar. Dör lite. Vill så fruktansvärt gärna ha katt.

Handlar om chartreux nu, just precis detta inslaget faktiskt:


 Freheeedaaaahg

       2011-05-27 @ 08:00:11
Inte för att veckodagar brukar spela någon roll för mig, men imorgon är jag faktiskt ledig så idag är det fredag på riktigt. Jag är uppe med tuppen, ska till arbetsförmdlingen och efter det jobbcoachen.

Var rätt jävla jobbigt att kliva upp, men inte lika jobbigt som det verkar vara för grannen över mig. Han har snoozat i evigheter nu! Hör hur mobilen vibrerar typ var tionde minut. Kanske borde gå upp och väcka honom.

 Nerspolat

       2011-05-27 @ 00:06:40
Vet ni vad som hände tidigare ikväll? Jag råkade tappa ner mitt Mi Lajki-armband i toaletten. Vet inte vad som hände! Torkade mig bara och så hörde jag plötsligt hur det skramlade till i toalettstolen.

Det kanske låter lite roligt, men fy fan vad ledsen jag blev. Köpte ju berlockerna på outlet, skulle aldrig ha råd att köpa dem till orginalpris. Älskade ju det!

 Porträtt

       2011-05-26 @ 23:40:08
Vad som hänt det senaste? Jag var ju hos läkaren igår, tog lite blodprover och sådär. Svaret på laktos-testet kommer om en vecka typ. Annars är det inte mycket nytt. Fastnat i The Sims 3 de senaste dagar, spelar så fort jag är hemma typ. Svinkul! Annars har jag jobbat men det är som vanligt helt löjligt lite att göra, så jag chillar mest. Marcus kom förbi idag och överlämnade detta otroligt fina porträttet av mig som försenad födelsedagspresent. Målningen är mycket bättre än orginalfotot! Haha.


 Spontanutgång

       2011-05-24 @ 12:01:10
Gick ut igår. Jag vann 150 spänn på black jack. Tänkte bara skryta lite.

 Förvirrad

       2011-05-23 @ 11:55:30
När jag satte mig vid datorn så visade klockan 12.50. Fick lite lätt panik eftersom att jag ska vara hos jobbcoachen klockan 13. Men så kollade jag text-tv som visade 11.50. Då bev jag lugn. Datorn verkar ha flippat ur.

Så nu ska jag strax åka hela jäva vägen till Majorna för att sitta och söka jobb i en timme och sen åka hem igen. Ovärt. Man kan ju tycka att det går lika bra att söka jobb hemma. Men då är ju risken att det inte riktigt blir gjort.

 Mys

       2011-05-22 @ 18:17:07
Hade en så himla mysig kväll med älskling igår. Först lagade vi god mat; fläskkotletter, hasselbackspotatis, rödvinssås och en sjukt god sallad med färska champinjoner. Sen blev det seriös filmtittning med chips och hela köret.

Idag har vi varit i Nordstan, Alex shoppade lite. Jag blev sugen på en mjukglass men det blev ju ingenting med det utan jag fick nöja mig med sorbet. Sen gick vi och handlade mat, bestämde oss för att göra potatismos men kom på att det måste man ju ha mjölk till, så fick köpa laktosfri mjölk. Vilket jävla meck! Whine whine whine.



Gott vare!


 Grey's Och Chips

       2011-05-20 @ 22:38:07
Jag var så himla ledsen tidigare kväll för att jag inte kunde se Maggio på Liseberg eftersom att min mage fortfarande krånglade. Men blev rätt nöjd ändå med chips och Grey's Anatomy i soffan med myskläder. Börjar bli gammal tror jag.

Nu är jag mest ledsen över att jag inte kommer kunna äta Kinder Maxi om det visar sig att jag är laktosintolerant.

 Laktos?

       2011-05-20 @ 13:54:29
Alltså jag har fortfarande ont i magen och mår riktigt illa. Det är kaos i magen! Jag misstänker att jag är lätt laktosintollerant. Hade som sagt lika ont i magen när jag vaknade igår. Både i förrgår och igår kväll drack jag ett stort glas mjölk, något som jag aaaaldrig gör annars. Dessutom åt jag mjukglass igår och milkshake i förrgår.. Jag tror det kan ha med det att göra. Ska till vårdcentralen och testa mig på onsdag.

Fick gå hem från jobbet, viker mig dubbel av smärta typ. Ska vila bort det nu.

 Magknip

       2011-05-20 @ 09:53:36
Shit vad det kniper och drar och bubblar i min mage. Mår illa! Var precis samma sak igår morse. Fattar inte vad det beror på. Har inte ätit något kontigt, inte för mycket eller lite.. Inte ändrat någon vana alls! Som tur var gick det över efter några timmar igår, hoppas på samma idag.

Ska snart iväg till jobbet. Blö, vill inte jobba mer nuuu. Ska jobba imorgon också, suck. Jaja, bara koncentrera sig på lönen.

 Tatuering

       2011-05-19 @ 23:51:27
Jag har tävlat om min drömtatuering här!

 Glitter

       2011-05-19 @ 11:13:09

Reflekterar ljus.


Och mer rosa.

 Smoothie

       2011-05-18 @ 23:31:31
En mixer är typ ett måste att ha hemma. Då kan man göra hallonsmoothies! Lite vaniljglass, lite mjölk, lite hallon. Mumma!


 Knäont

       2011-05-18 @ 01:05:18
Jag tycker ni ska tycka lite synd om mig. Sen jag vaknade i morse har jag haft svinont i vänstra knät. Kan knappt gå ordntligt. Det är lixom innuti, i någon muskel eller sena eller något antar jag. En inflammation kanske? Någon som kan uppskatta om det är värt att kolla upp? Om det inte går över på några dagar så gör jag nog det.

MEDLIDANDE TACK!

 Kolla mina grymt snygga naglar jag gjorde ...

       2011-05-17 @ 22:51:08

2011-05-17_19_47 (MMS)

Kolla mina grymt snygga naglar jag gjorde idag! Ja de kanske är lite väl horiga, haha. Ska fila ner de en bit. Men över lag är jag nöjd. För det priset jag fick är de grymma. Gjorda på salongen Vasa Styling.


 Jobbar på pizzerian. Sjukt lugnt. Skulle v...

       2011-05-17 @ 20:05:22

2011-05-17_20_00 (MMS)

Jobbar på pizzerian. Sjukt lugnt. Skulle vilja åka hem och gossa med min gossebulle.


 Söndag

       2011-05-16 @ 13:17:04
Okej jag tog det inte så himla lugnt sen haha. Jag åkte till pizzerian där Emelie hade sin 20-årsfest. Gött att dricka där man jobbar i vanliga fall, bara skriva upp det och dra av det på lönen sen. Och dessutom få massa gratis också.

Och eftersom att jag kände att jag fått i princip en gratis fylla så följde jag med till Park Lane sen. Det var stört roligt. Helt galet. Vi stannade där till stägning vid 3, chillade igenom stan, hängde runt.. Kom hem runt fem tror jag.

Idag mår jag fan oroväckande bra. Vad är haken lixom? Ska iaf iväg på viktigt informationsmöte på jobbet.. Sist meddelade de att vi kommer ha stängt på måndagar, hoppas det inte är något ännu värre den här gången.


Nyduschad tjej som sitter och väntar på bakfyllan.


 Fina Dagar

       2011-05-15 @ 19:15:37
Jo, igår var jag och Alex på Ikea. Släpade hem tunga möbler. Sen åkte vi in till stan och mötte uppe mamma, pappa, Jessica och Jérémy. Vi åt på Bryggeriet, jag fick in en tårtbit med en såndär sprakande raket på till efterätt. Finaste syster som hade fixat. Dessutom ställde sig ett stort gäng upp och sjöng för mig. Jag blev helt generad!

På kvällen kom det hit lite folk och förfestade och sen bar det av till Jazzhuset för dans och prat och skratt, hade skitroligt.

Idag har jag och Alex bjudit ovanstående på middag hemma hos oss. Lagade vitlöksdoftande fläskfilégryta med fransk senap. Kladdkaka med grädde och hallon till efterrätt. Mumma!

Nu ska jag bara ta det jävligt lugnt.

 Födelsedaaaaag

       2011-05-14 @ 10:42:08
Jag har världens finaste pojkvän som dukade upp värsta brakfrukosten ever med ugnsbakade baguetter och ägg och hela köret. Det var göööött. Och så fick jag paket! Bland annat body butter från body shop, pink grapefruit. Och så lite saker från lagerhaus. Och igår fick jag blommor. Min pojkvän skämmer bort mig. <3

Nu ska jag göra mig iordning för mamma och pappa kommer hit strax, så ska jag och Alex låna deras bil och åka till Ikea och Blomsterlandet. Ikväll ska vi äta middag med dem + Jessica och Jérémy, och senare blir det feeeest!



Glad 21-årig tjej!


 21

       2011-05-13 @ 11:32:36
Jag fyller fan år imorgon. Sjukt kul! Jag blir som ett barn på julafton när jag fyller år, helt extas och räknar ner i en vecka innan. Det lite tråkiga är att ingen kan fira med mig. Alla mina vänner har andra planer. Bara trogna finaste Linda som kan typ! Fast det duger ju gott och väl.

Nu har jag ingen ålder att se fram emot längre heller. Fast det gör inte så mycket, jag är inte rädd för att bli gammal eller så. Ser fram emot det lite!


Samma dag som jag fyllde 18 tog Jessica med mig till Bongo. En helt ny värld!



 Vinkväll

       2011-05-13 @ 00:05:14
Jag och Alex har haft finbesök i form av Marcus och Yonas. Vi drack vin (Alex drack öl) och kollade på Eurovision. Skrattade åt och kritiserade allt och alla. Sverige gick vidare iaf, det vad gött.

Nu har vinet gjort mig astrött så jag ska däcka i min gossiga säng. Börjar jobba klockan ett imorgon, det är gött. Kanske till och med hinner göra något innan!



 WTAI?

       2011-05-12 @ 11:21:30
Alltsååå. Jag har så sjukt svårt att bestämma mig för om jag ska på Where The Action Is eller inte. Coldplay spelar ju för fan, måste se! Men å andra sidan är det också det enda bandet jag vill se. Har faktiskt noll iintresse för de andra banden. Då är ju frågan om man pungar ut en tusenlapp för att se Coldplay.. Jag HAR ju faktiskt sett dem en gång. Och jag måste spara så mycket pengar som möjligt.. Men shit vad jag kommer ångra mig när alla andra tjatar om hur amazing det var.


Världens bästa Chris. <3

 FYND!

       2011-05-11 @ 23:19:25
Jag är asdålig på att fynda i vanliga fall. Hittar aldrig de där billiga små guldkornen. Men idag! Idag hittade jag ett par shorts från Chloé med orgnialpris 2000 spänn. Jag betalade 50 spänn för dem. Helt sinnessjukt.

De är ganska speciella. Höga i midjan och väldigt vida. Jag testade dem inte i affären och bara en snabbis framför spegeln när jag kom hem. Får se om jag behåller dem eller säljer dem på tradera.



 Lådor Och Ljus

       2011-05-11 @ 00:20:47
Helt sjukt vad man kan göra.


 Mi Lajki

       2011-05-09 @ 22:22:14
I outletbutiken jag skrev om innan hade de Mi Lajki-berlocker för 40 spänn styck. De kostar runt tvåhundralappen i vanliga fall så det var ju ganska najs. Nu ska jag bara skaffa ett armband att sätta de på.

I födelsedagspresent vill jag jättegärna ha några berlocker! De ska vara i guld.


De här köpte jag:


 Trädgårdsmästarn

       2011-05-09 @ 22:00:16
Innan idag var jag på blomsterlandet och shoppade loss. Ville köpa mer men fick hejda mig. Kunda ju inte bära hur mycket som helst. Har iaf dragit upp typ.. en tiondel av alla maskrosor på vår gräsmatta, puh! Kommer ta tid innan alla är borta, vilket skitgöra! Jag har också planterat lite. Mitt tips till er som har balkong eller trädgård utan rabatter: plantera i hinkar! De kostade fem spänn styck. Gör ett litet hål i botten, täck botten med lecakulor och fyll med jord. I hinken till vänster har jag planterat två pelargoner och persilja, i mitten dill och till höger jordgubbar. Ser inte mycket ut för världen nu men vänta bara tills det växer till sig!



 Barbie By Cake

       2011-05-09 @ 19:59:11
Uppe i Arkaden här i Göteborg finns det en temporär butik som säljer ut dyra märkesvaror till extremt bra priser. Jag kikade förbi där idag och hittade detta kittet med hudvårdsprodukter som luktar underbart. Kan inte beskriva lukten, den är ganska söt men ändå lätt och fräsch, lite vanilj typ. Hittade en beskrivning på internet som säger såhär:

"To celebrate the 50th anniversary of the world's most iconic doll, Canada's own Cake™ Beauty was hand-picked by Mattel® to launch the first-ever women's bath-and-body collection designed for Barbie™. The result: Barbie™ by Cake™, a vintage-inspired collection kissed with an exclusive, signature Barbie™ scent."

Det här är alltså ett resekit, som kallas First Class Jetsetter. Det innehåller en duschcreme, hår- och kroppsmist, kroppslotion, handcreme och lipbutter. 400 spänn kostar det i vanliga fall, jag betalade 150 spänn. Väääärt!


 Jackjakt!

       2011-05-08 @ 23:12:54
Jag letar efter en vår/sommarjacka. Lite sent påtänkt, jag vet. Hittat endel fina på ellos. Väljer mellan dessa. Det är två helt olika jackor. Vet inte riktigt vilken stil jag vill ha..

Vilken tycker ni är snyggast?




 Sitter i gräset i solen och har det gött m...

       2011-05-07 @ 16:01:52

2011-05-07_16_00 (MMS)

Sitter i gräset i solen och har det gött medans killarna lirar boll.


 Borde Göra Allt Annat Än Att Sitta Här

       2011-05-06 @ 09:50:42
Jag snoozade en halvtimme längre än väntat idag. Som tur var hade jag ställt klockan ganska mycket tidigare för att hinna göra lite saker innan jobbet. Nu hinner jag nog inte göra det sakerna.. Men det löser sig.

Ikväll åker jag och älskpälsk till Uddevalla. Åker direkt efter jobbet så nu måste jag packa och grejer. Kommer hem på söndag. Finns på mobilen!



 JÄVLAR!

       2011-05-05 @ 00:48:09
Såg precis att min statestik har gått upp rätt gött. Vad hände där? Jag måste ju bloggat om någon kändis eller något för ett tag sen så alla hittade hit, haha.

Välkomna är ni iaf!

 Yoyo!

       2011-05-05 @ 00:42:01
Dingodong klockan är halv ett och här sitter jag och kuckilurar.

Rastlös men inte trött. Baaaaao!


SWIMING LIKE A FISH IN A WATER BOWL!



 Uppeldad Bänk

       2011-05-02 @ 20:29:25
Jag och Alex var ute och promenerade i skogen häromkring för att vi inte riktigt utforskat området ordentligt än. Och vad hittar vi uppe på ett berg, en lång promenad upp i skogen? Vår blåa bänk. Uppeldad.

Blir så jävla förbannad.



 Segmåndag

       2011-05-02 @ 13:48:40
Fyfan vilken tråkig dag. Jag har betalat räkningar och nu sitter jag och tjockar i mig chips till någon dålig komedi på TV. Haha, så tragisk. Tänkte dock sätta igång med disken snart, och sen kanske baka cupcakes. Nomnom!