Onsdag

       2009-09-30 @ 10:32:48
Det var kul igår. :) Det var helt packat på Sejdeln och Kalle och Hugo vann musikquizen! 300 kronor i baren fick de, det hade inte jag tackat nej till. Jag och Linda fick typ 10/25, bättre än måndagen iaf. Slutade kvällen rätt tidigt och kom hem vid typ tolv-halv ett.

Nu ser planerna ut såhär:
Följa med Linda på en visnings klockan 12, åka till Uddevalla senare, stanna där tills på lördag då jag åker till Borås för att gå på trädgårn med Linda, åka tillbaka till Uddevalla på typ söndagen, åka till Jönköping i början av nästa vecka.

Låter fint tycker jag.

 Kvällens Outfit

       2009-09-29 @ 18:08:39
Det nya linnet, jeansleggings och bling! Älskar det nya linnet, jag ser så lång och smal ut i det typ, haha. Skulle vilja ha heels till det här, men de som står här hemma hos Jes är för stora för mig. Fan!



 Heldag På Stan

       2009-09-29 @ 17:18:02
Linda sa "Vi tar en shoppingtur!" och jag bangade inte. Dessvärre köpte hon nästan ingenting medans jag spenderade någon tusenlapp, haha. Två par mössor, jeansleggings, silvriga leggings, två böcker, mascara, rosa jeans och coolt asymetriskt linne. Jag är nöjd. Vi åt kinesisk buffé också, 75 spänn och det smakade gudomligt alltihop!

Ikväll ska vi till Sejdeln igen, de har musikquiz där. Spännande!


Asjobbigt att ta kort med datorns inbyggda kamera. Dessvärre har jag lämnat både
kompakten och systemen i Jönköping. Inte så smart.


 Halsduk Och Tunika

       2009-09-29 @ 11:54:27

 

Ny asmysig halsduk från JC och tunikan kommer jag inte ihåg vart jag köpte.


 Ett Glas Blir Två Glas Blir Tre Glas

       2009-09-29 @ 11:13:03
Igår blev det som vanligt så. Undra om man någonsin kommer kunna säga "vi går ut och tar ett glas!" och hålla sig till det. Iofs blev det ju ingen fylla, alls. Jag och Linda satt på Sejdeln med alla 40+are och körde frågesport, haha. Vi fick fan fem rätt! Av tjugofem.. Men ändå, vi gissade på typ alla. Kvällen slutade tidigt runt tio.

Idag ska vi mötas upp igen för att ta en shoppingrunda! Jag borde spara mina pengar till Shanghai men äh, jag är så shoppingsugen!

Och juste, lägenheten. Tror inte jag fick den. Tror inte jag ville ha den. Fanns inget kök, haha, bara en micro och ett kylskåp. Och så sa han att jag inte får röka, alls, någonsin. För det "sätter sig i kläderna", vafan, han ska väl inte gå runt och lukta på mina käder hoppas jag?

Idag är det fan väder så det ska nog bli fiiint.

 Det Vänder!

       2009-09-28 @ 14:05:49
Den där jävla mässan var inte mycket att ha. Jag kände mig mest vilsen och ensam, haha, så efter en timme drog jag därifrån. En snubbe ringde mig och frågade om jag ville komma på vising för ett rum, så det ska jag göra klockan tre. Hoppas hoppas hoppas. Jättecentralt och billigt, egen ingång. Ska försöka att inte peppa för mycket, lär ju vara många som kollat på den.

Just nu sitter jag hemma hos Jessica. Försöker få tiden att gå. Senare ska jag träffa Linda, blir nog fint. Ska väl slänga in lite mat någonstans i schemat också, ashungrig!


 För Tidigt

       2009-09-28 @ 08:23:04
Alltså det är för tidigt för att blogga. Hjärnan funkar inte som den ska. Inte kroppen heller. Min kropp skriker "gå och lägg dig igen!" men det kan jag inte. Jag kommer inte ihåg senast jag var uppe så här tidigt. Helt sjukt! Hade glömt bort hur jobbigt det är.

För övrigt är allt bara jävligt misär. Inte på topphumör helt enkelt. Har inte saknat Alex såhär mycket sen i början av vårat förhållande. Vill kramas nununu.

Ha en bra dag.

 Fan.

       2009-09-27 @ 18:39:53
Snubben som vi skulle på visnings hos imorgon kom tydligen på att han inte vill hyra ut till två stycken. Jävla as. Men men, det är väl bara leta vidare.

Jag ska till Göteborg imorgon i vilket fall. Klockan nio går bussen från Jönköping (omfg hur ska jag orka gå upp?) för jag ska på European Job Days, någon typ mässa eller något för att jobba utomlands. Sen stannar jag i Götet och umgås med Linda (hur mycket tid hon nu får över, med tanke på att någon kommer hem imorgon).

 Big Bongo

       2009-09-26 @ 15:34:36
Det var hur kul som helst igår. :) Inte sådär galet som i onsdags, haha, utan mer trevligt lixom. Alla blev lagom fulla och var glada. Träffade Markus, Sabina och Mirela, pratade högstadieminnen och kunde inte sluta skratta! Vi var verkligen dumma i huvudet på den tiden.

OCH KAISA! Kaisa var med, det var helt underbart att se henne igen! Jag kunde inte sluta krama henne. Ska träffa henne så mycket jag bara kan innan hon åker tillbaka om en månad (och kanske följa med henne till Shanghai, men det får tänkas över mer).

Idag ska jag och älsling förmodligen bara ta det lugnt, se en film kanske.

Och nej, inga bilder! Hade bara med min analoga kamera, så när jag har framkallat bilderna ska jag försöka scanna in dem och lägga upp här. :)

 Snygglo

       2009-09-25 @ 01:06:42
Varför är jag alltid snyggast i håret när det är som smutsigast och äckligast? Med några dagars gammal styling? Funderar faktiskt på att klippa mig, fixa någon mohawk-liknande. Självklart inte rakat på sidorna dock.


 På Liseberg Med Jessica

       2009-09-24 @ 21:14:56
Det här var några veckor sen. Åh, när jag tittar på videon vill jag till Liseberg, älskar det! Och så vill jag umgås mer med Jessica, saknar att ha henne i huset hela tiden.



 Crazy Wednesday

       2009-09-24 @ 16:13:37
Hade så sjukt kul igår! Satt hemma rätt länge först, för Nadine som skulle ha förfest blev kvar aslänge på en audition. Jag hann nästan tappa peppen, men vid typ nio åkte jag in iaf. Trevlig förfest, fick en 80-procentig shot, spelade ölspelet lite. Drog till bongo vid 11 eller något, där var det dött så vi drog vidare till Centrum där de hade billig alkohol. Drack och dansade massor, hade skitkul! När de stängde vid två träffade vi ett gäng stockholmare utanför som ville ha med oss på eferfest på något hotell, men väl där blev vi typ ivägskickade av receptionisten. Millan försvann med någon, jag och Nadine tänkte vandra hem till henne men på vägen träffade vi ett gäng studenter som hade haft hårdrockssittning, följde med till deras korridor på efterfest i köket där vi fick snifftobak. Sen flydde vi därifrån för att bli av med en jobbig kille. Snodde en cykel med punka. Gick till seven eleven och åt, stannade där inne aslänge, säkert en timme! Fnissade åt alls. När vi kom hem njöt vi av coldplay på högsta volym och vin. Somnade vid halv sju.

Heeelt underbart. I klass med Gbg-utgångarna.

 Happy Period?

       2009-09-22 @ 23:58:28
Seriöst, en del reklamer är så töntigt och fullkomligt idiotiska att man blir sur när man ser dem!

 

Alltså vad är grejen? Ha en trevlig mens. Det måste ju fan varit en kille som kom på det, för alla kvinnor vet att mens inte kan bli glatt eller trevligt eller roligt eller något positivt. På något sätt. Även om man har rätt bindor. Rätt binda gör det inte lättare att ha enormt chokladsug, bli arg på minsta lilla och gråta över allt. Det är idiotiskt!

 Fin Dag!

       2009-09-22 @ 22:50:00
Åh, är det inte helt underbrart när dagarna bara flyter på utan problem och grubblerier? Jag har mått så himla bra idag, hoppas inget förstör resten av kvällen nu.

Vaknade som sagt av att han snubben ringde om rummet. Sen fixade jag god äggröra, sprang på bandet, hoppade in i duschen och begav mig iväg till Nadine. Vi hyrde en film som vi snaskade i oss chips till. Sen drog vi och åt sushi! Första gången för oss båda. Jag kan inte påstå att jag är särsklit imponerad. Varken gott eller äckligt, men en upplevelse var det, haha.

Imorgon ska jag träffa min gamla barndomskompis Frida, efter fyra. Vid sex ska jag hämta kvarglömd alkohol hos Anton och sen är det fest! :) Om jag får bestämma går vi till något annat ställe än Bongo. Gillar det mindre och mindre faktiskt.

Ha en mysig kväll nu allihopa!

 Rum?

       2009-09-22 @ 10:28:18
Öööh. Det var en snubbe som ringde och väckte mig. Jag hade mailat honom om att jag är intresserad av ett rum han har i sin trea. Han heter Bengt, det säger väl en hel del. Han lät hur trevlig som helst, men det gör de alltid i början, snuskgubbarna. Haha, nej men. Får väl dra och kolla på rummet iaf. Hyran är på 2000, om man kan tänka sig passa hans papegojor ibland blir det 1600!

För övrigt är ni sjukt jävla värdelösa på att kommentera!

 Foto Med Stintan

       2009-09-21 @ 23:16:15








 50 Gratis Bilder

       2009-09-20 @ 19:46:39
Fick 50 gratis kopior via någon hemsida. Det är bara random bilder som jag är nöjd med. Vad jag ska göra med dem vet jag inte. Samlar bara på mig mer och mer bilder som ligger och skräpar.



 Fina Fötter

       2009-09-20 @ 00:45:30
Har tänkt blogga hela kvällen, lägga upp lite bilder och filmer och tips och grejer, men.. nä.

Så sjukt slapp lördagskväll, är hemma i Jönköping, helt underbart. Åt grillat, slappade framför TVn med världens bästa mamma och pappa, åt äppelpaj, läste bok, tog ett fotbad och filade fötterna för första gången. Jag är frälst. Så sjukt mjuka blev de! Alla som inte har gjort det - gör det!

 Håkaaaaaaaaaan!

       2009-09-18 @ 17:39:47
Hej hej hallå bloggen!

Jag befinner mig sen igår i Göteborg. Staden där allt kan hända, vilket det också alltid gör. Igår hängde jag och Linda med Kalle på Sejdeln. Varför hamnar vi alltid där? Sen var det efterfest hos Kalle hela natten. Fint.

Men idag, mina vänner! Idag smäller det. Idag är det Håkan på Liseberg! Det blir nog fiiint. Sen blir det efterfest på Rio Rio. Det blir nog också ganska jättefint kan jag tänka mig.


 Orkar Inte Vara Vuxen

       2009-09-17 @ 14:27:02
Seriöst, låt mig gå i skolan igen. Jag ska snart ner på stan och gå till banken och arbetsförmedlingen, jag orkar verkligen inte! Så sjukt tråkigt. Eller, pengar är ju kul, men lite ångest över att besparningarna börjar ta slut. Får en ganska fet lön den här månaden hoppas jag (från "sommarjobbet") så de pengarna åker väl direkt in på banken.

Jag är ju förresten i Uddevalla, men vill ha jobb i Göteborg. Hoppas det funkar så, för annars måste jag försöka ta mig tid att gå till Arbetsförmedlingen i Göteborg. Ska ju iofs dit imorgon, men jag åker efter fyra och då har de stängt!

Förresten, så här ser det ut när vi har tvättat.

 


 Abstinens

       2009-09-17 @ 01:42:20
Fan, fan, fan och fan igen. Varför ligger min kamera i Jönköping? Kreativiteten bara bubblar i min lilla skalle. Sitter och stumblar upp fina bilder, som inspirerar mig.


Michael Vesen


Okänd


Romain Laurent


Cosmin Bumbut


Okänd



 Tvätt

       2009-09-16 @ 12:44:18
Idag tvättar vi alla tre. Jag, Alex och Axel. Alla har asmycket tvätt, och vi har bara två maskiner och fyra timmar på oss. Sen ska allt hängas upp över hela lägenheten också. Får se hur det här går. Är ju lite av en dröm att skaffa egen lägenhet med diskmaskin och tvättmaskin.

Annars händer ingenting idag heller. Spelar Happy Aquarium. Tittar på när Alex spelar wow. Pillar lite i naveln. Äter. Tittar lite på TV.
Hahaha, varför skriver jag ens blogg?

 Sista Utvägen

       2009-09-15 @ 23:11:19
Screw it, nu orkar jag inte leta efter jobb mer. Imorgon är det jag som går till arbetsförmedlingen. Om jag inte får ett jobb då vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Då får jag väl börja plugga.

Hur som helst. Idag har vi ätit limelaxpasta, fruktansvärt gott! Och jag har sökt jobb. Annars.. ingenting. Dagarna seglar sakta förbi, innehållsfattiga och tråkiga.

Jag har glömt min systemkamera i Jönköping. Lite dumt eftersom jag är ganska fotosugen! Och det är inte kul att lägga upp kompaktkamerabilder på bloggen heller.

Ska försöka gå och lägga mig någorlunda tidigt idag, vända tillbaka dygnet.
Hoppas ni har en bra kväll!

 Homepartysäljare?

       2009-09-15 @ 14:14:28
Haha, hittade en annons igår på arbetsförmedlingen från lustjakt.se om homepartysäljare. Alltså åka hem till folk och sälja sexleksaker. Jag sökte mest på skoj, men idag fick jag svar att jag blivit antagen? Fast det är tydligen så att man kan vara säljare på annat sätt, typ länka till lustjakt, värva andra säljare och ge ut kataloger och sånt. Sitter och funderar på om jag ska bli homepartysäljare. Men det verkar inte finnas särskilt mycket pengar i det.



 Naglar

       2009-09-14 @ 20:20:07
Jag tänkte vara lika cool som Foki och göra jättefina naglar. Det gick inte så jävla bra alltså. Egentligen ska man ju ha lösnaglar, så det är lite mer att pynta, men jag pallar fan inte det. Aja, övning ger färdighet. Det var kul iaf. :D




 I Göteborg Är Det Fan Väder

       2009-09-13 @ 16:56:45
Onsdag
När jag hade ätit min tortellini så drog jag mig in mot stan där jag mötte upp Linda och Peter. Drog till The Queen, efter några glas vidare till Sejdeln (som vanligt). Träffade två pojkar som vi drog till Diamond Dogs (heter det så?) med. Blev helt askalas och åkte till Chalmers (där den ena pojken pluggar och bor) och badade i en pool. Det var helt galet. Däckade i hans pyttelilla lägenhet, alla fyra.




Torsdag
Forsatte hänga med pojkarna under dagen, hängde runt i Göteborg med fint väder över oss. Träffade Jerémy och Jessica och åkte till det där fiket på det där vattentornet. På kvällen körde vi filmkväll hos Chalmerspojken. Missade sista vagnen hem så vi pratade och hade kul hela natten där. Kom hem vid sju på morgonen efter att ha käkat på Seven Eleven. Däckade.

 


Fredag
Drog runt i Gbg efter att ha vaknat på eftermiddagen. Vi åt "frukost" med Jessica på ett café. Träffade Frallan helt random som bestämde sig för att hänga med oss på kvällen. Stötte på Kalle som vi hängde med på Emmaboda och bestämde oss för att ta några öl ute i solskenet med han och hans kompisar. Vi blev till slut ett ganska rejält gäng som drog runt och mest chillade. Drog oss hemmåt för att göra oss iordning, och sen in mot stan igen, där vi träffade Emanuel, Benjamin och Jonte. Mot Sejdeln igen, och när folk drog därifrån drog jag och Frallan till NEF där vi dansade röven av oss tillsammans med Jessica och Jerémy tills de stängde vid fyra, då bar det av mot Jerémy på väldigt flummig "efterfest". Runt sex på morgonen drog jag och Frallan hem.

Lördag
Gick på Liseberg med Jessica! Askul, men lite jobbigt att det var så sjuuuukt mycket folk. Helt galet verkligen. Typ 20+ minuter väntetid på allt. Gick därifrån vid typ lite över nio, då drog jag hem, där Linda satt och drack folköl, haha. Joinade henne med min kir, sen var det Sejdeln som gällde. Behövde inte visa legg, hej stammisar. Träffade Kalle och hans skumma kompis. Jag tröttnade rätt snabbt och åkte hem vid typ ett.

Idag
Har typ ingenting hänt. Vi åkte in till stan och satte och käkade i en park i solen. Följde Linda till stationen, för hon skulle hem. Jag ska åka till Uddevalla ganska snart. Måste städa upp Jessicas rum först, ser verkligen ut som ett bombnedslag.


 Helt Slut

       2009-09-13 @ 02:33:32
Jag har seriöst inte haft en enda minut över. Har varit ute i princip konstant sen i tisdags. Jävligt gött att jag äntligen gör något istället för att bara sitta hemma, men när det är så här intensivt klarar jag inte mer än en vecka.

Åker nog hem imorgon. Eller ja, till Alex blir det nog. Vad jag ska göra där har jag ingen aning om. Drar iaf hit igen nästa helg för då är det Håkan på Liseberg!

Skriver mer och slänger upp bilder imorgon. Nu ska jag ta en hel natts ordentlig sömn för en gångs skull, det behövs. Kommit hem tidigt på morgonen flera dagar nu, haha.

 Färg!

       2009-09-09 @ 19:55:59

Jag har köpt en tröja och en klocka!

 

Klockan har jag köpt på Hollywood.
200:-

 

Tröjan köpte jag i en konstig, random affär.
200:- (!)


 Ute På Vift

       2009-09-09 @ 19:50:32
Jag hade skrivit ett inlägg igår, men nu märkte jag att det hade hamnat som utkast.

Aja, jag bestämde mig iaf för att dra iväg en sväng.

Först till Borås där jag träffade Linda. Vi fikade som vanligt.

 

Efter att ha träffat Jennie och gått i en massa affärer
satte jag och Linda oss på Bryggeriet och tog var sitt glas.

 

Men det var så tråkigt så vi drog till Göteborg istället.
Där träffade vi tyvärr den här snubben. Han snyltade öl av oss.

 

Linda hade köpt en BD-tröja på second hand. Sjukt stolt.

 

Här någonstans var det dags att åka hem.
Eftersom Jes sov hos sin pojkvän tog vi hennes rum.

 

Idag har vi såklart fikat. Och shoppat!
Hittade asfina saker, ska visa er sen.

 

Just nu sitter jag hemma hos Jessica (vilket kommer vara mitt
hem tills söndag) och äter tortellini med creme fraiche.
Ja, man får äta direkt ur kastrullen!


 Nya Jeans

       2009-09-07 @ 21:37:20
Cheap Monday, 200 kronor på Bobbys.
Fanns också i gult, vitt och mintgrönt.



 Trött

       2009-09-07 @ 16:38:25
Blir verkligen bara så trött. Jag försöker verkligen men folk bara ignorerar. Vad mer kan man göra? Jag ska sluta försöka nu. Får väl skaffa nya vänner.

Hur som helst. Det har varit en bra dag annars. Drog in till stan där jag äntligen löste ut mina lönecheckar. Det mesta åkte dock in på Alex konto direkt, men jag hade iaf råd att köpa ett par jeans! Och sola solarium.

Nu ska jag fortsätta söka jobb. Ingen av de jag sökt har hört av sig än, man blir ju lite trött på det också faktiskt. Som sagt, ignorerad. :p Hur jobbigt kan det vara att skicka iväg ett mail och skriva "nej tack"?

 En Liten Blomma..

       2009-09-06 @ 20:45:53
..till världens finaste pojkvän! Tack älskling för en väldigt mysig helg, och för att du är du. Du är allt en flicka kan önska sig och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.



 Utekväll

       2009-09-05 @ 22:12:17

Söt Sandra på förfest hos Anton.

 

Förfest.

 

Söt Sandra på Bongo.

 

Haha, blåst älskling.

 

Bongo.

 

Sen tog bilderna slut med absolut inte kvällen! Vi drog till Amor där det blev billig alkohol, sen en snabbis till Centrum där vi träffade Nadine och Millan mfl, hela gänget drog till Amor och när alla gick skiljda vägar kikade jag, Millan och Alex in på Åtta Glas där det var dött, tillbaka till Amor för lite mer dricka och till sist Centrum där vi satte Alex vid spelbordet och gick och dansade! Fin kväll, förutom lite tårar här och där.


 Nu Far Vi!

       2009-09-04 @ 11:02:50
Vi drar hem till Jönnet där kvällen bjuder på utgång. Var aslänge sen, ska bli skitkul! Även om vi inte är så många, ju fler desto bättre egentligen ju.

Btw, är det bara för mig som alla "nytillkommna objekt" på min användarsida har försvunnit? De har gjort det två gånger nu.

HINNER INTE SITTA HÄR NU fan stressa bussen går pusshej!

Fuck, tror det regnar ute.

 Jobb!

       2009-09-03 @ 18:32:08
Nu har jag sökt en hel del jobb, bland annat som dealer, diskplockare och receptionist i både Norge och Göteborg. Jag har ingen aning om hur mina planer ser ut, vet inte hur jag gör om jag får ett jobb i Göteborg. Om jag skaffar en lägenhet så kommer jag ju inte kunna ge mig ut och resa vilket jag vill. Men men, vi får se hur det går! Jag måste ju börja någonstans.

 Roligare Tandborstning

       2009-09-03 @ 02:08:21
Jordans designade tandborstar gör det en aning roligare att rengöra gaddarna. Jag har en till hemma i Jönköping, den är rosa och jättesöt. Jag älskar när tråkiga små vardagssaker designas så de blir en rolig detalj.


 Äldre Självporträtt

       2009-09-02 @ 23:45:25


 Färgglad Design

       2009-09-02 @ 21:15:21
Jonathan Ball gör illustrationer precis i min smak. Fantasifulla och färgtarka. Inspirerande! Känner för att skapa. För att se fler kolla in hans hemsida.


 Saknar Skolan

       2009-09-02 @ 01:42:56

Jag har inte saknar skolan alls sen vi slutade. De som jag hängde med mest har jag träffat undet sommaren och jag kan inte påstå att jag längtat tillbaka till läxorna och skolbänken.

 

Men nu sitter jag och kollar igenom massor av bilder, eftersom jag ska beställa 50 stycken gratis kopior, och hittade en bild som fick mig att saknar fotolektionerna och våra små utflykter. Det var mysigt faktiskt.

 

Stintan på Munksjön i februari. Snart är kylan här igen, man längtar inte precis.

Jag vet, horisonten genom huvudet är ingen hit. Något jag lärt mig sen dess!


 Galenskaparna

       2009-09-01 @ 23:51:47
Galenskaparna förgyller min kväll.