Det här är min julklappshög. Har lagt ut d...

       2011-12-28 @ 21:44:44

2011-12-28_21_38 (MMS)

Det här är min julklappshög. Har lagt ut dem nu för att packa till Fjällen. När vi kommer tillbaka till Uddevalla på söndag och ska åka hem till Göteborg ganska direkt ska jag dock få ner julklapparna, kläder och skidkläder i samma väska. Önska mig lycka till.


 Farmor

       2011-12-27 @ 21:24:49

Hade trots allt en fin julafton. Farmor verkade må lite bättre så pappa kom hem. Alex var också i Jönköping och ´vi åt god mat och hade det mysigt. Fick fina klappar och på söndagen gick vi ut med alla underbara vänner.

Åkte till Uddevalla igår. Idag fick jag reda på att farmor fått en hjärnblödning och ligger nu i koma. Mamma och pappa har åkt ner till Landskrona idag, Jessica åker dit över dagen imorgon. Nu står jag i valet och kvalet ifall jag också ska göra det. Grejen är att jag bara hinner vara där i 10 timmar för klockan 05.00 på torsdag åker vi från Uddevalla till Fjällen. Då är alternativet att jag skiter i Fjällen och stannar i Landskrona över nyår.. Men jag vet inte om jag kommer få ut så mycket av det. Kommer inte kunna kommunicera med henne eller något. Det är ju inte så att jag lixom "träffar" henne en sista gång, utan åker bara dit för att.. kolla på henne. Då har jag kanske hellre kvar bilden av henne som hon var sist jag träffade henne. Åh, älskade, fina farmor..

Vet inte riktigt varför jag skriver det här. Skönt att ventilera kanske?

Inte så himla muntert just nu alltså.


 Det Var Ju Länge Jag Fick Vara Glad

       2011-12-20 @ 19:11:01
Farmor har åkt in på sjukhus. Hon och farfar bor nere i Skåne så pappa åker dit imorgon. Han vet inte ifall han kommer hem till julafton, beror på hur läget är.

Värsta tänkbara tajming också..

 Julstämning

       2011-12-20 @ 14:15:38
Jag har inte kommit så mycket i julstämning förrens nu. Sitter och slår in julklappar med julmusik i högtalarna. Dessutom har jag ju lagt in min egna sill. En ingefärs- och citrussill (på bild) och en dijonsill med örter. Båda är helt galet goda! Får väl se om det finns någt kvar på julafton, hehehe.



 Full Rulle

       2011-12-19 @ 12:56:25
Idag sov jag alldeles för länge vilket inte är så bra eftersom att jag har en del att göra. Idag och imorgon är de sista dagarna för mig att fixa allt innan jul. På onsdag jobbar jag och på torsdag åker jag till Jönköping. Måste handla en del julklappar, tänka på allt jag ska ha med mig (åker direkt från Jönköping till Uddevalla för att sedan åka direkt till Fjällen), hitta en nyårklänning, träna lite.. Jag är dock fortfarande förkyld men sjukt peppad på att träna, lite styrketräning kan väl inte vara så farligt?



Här får ni en överexponerad bild av mig och Alex från
förfesten i helgen. Bara för att.

 11-12-18

       2011-12-18 @ 14:59:20
Igår firade vi mitt nya jobb. Förfest här med fina vänner. Hade jättetrevligt! Sen bar det av till Sejdeln såklart. Lite för mycket alkohol i min kropp, men annars var det en asgo kväll.

Till min stora förvåning är det Alex som fortfarande ligger kvar i sängen och inte mår toppen, haha. Jag har bara lite huvudvärk och planerar att laga pannkakor och lägga in sill sen.




Haha, Tim gjorde den här igår. Hänger på kylskåpet. Låter nog bli att
lägga den i grannens brevlåda, trots att det är lockande.

 Eftertraktad

       2011-12-16 @ 18:51:01
Och så ringde de precis från Key Solutions och erbjöd mig jobb också, haha. Tackade dock nej till det. Helt galet att jag sökt jobb som en galning de senaste månaderna, utan framgång. Så idag hör två olika företag av sig och vill ge mig jobb. Det är verkligen, verkligen så att det bara släpper helt plötsligt. Det kändes ju helt hopplöst ett tag, men man får inte ge sig!

 Samtalet Med Stort S

       2011-12-16 @ 18:23:04
Imorse fick jag samtalet som jag väntat på i alldeles för många månader. Jag har fått jobb! Heltdisjobb! Det känns som jag kan andas för första gången på väldigt länge. Så sjukt lättad. Lindberg & Frisk heter det lilla företaget. Jag ska sälja förbrukningsvaror åt företag, mycket kvittorullar, skrivartoners och sånt. Grundlön + provision, asbra! Börjar 2 januari.

Så. Jävla. Glaaaad!



 Pepp

       2011-12-15 @ 10:03:42
Varit på intervju. Halv nio var jag där. Död. Men det gick bra, var trevligt och jag hoppas att jag får det! Var ju på en intervju i förrgår också, men hoppas mer på det här jobbet. Så, håll alla tummar och tår för mig! Jag verkligen VILL ju jobba, ser fram emot det. Borde inte vara så svårt tycker man.

Senare ska det julbakas med Emelie i hennes nya lya. Ska bli mysigt! Blir klassiska lussekatter och något mer, får se vad det blir. Om det bara skulle kunna sluta regna och istället snöa lite så skulle man komma i rätt stämning också.



Förråd och utedass i Jokkmokk. Okej, riktigt såhär mycket snö behöver det inte vara.
Det var ett jävla helvete att pulsa i snön ut till dasset mitt i natten.

 Mår Inte Bra

       2011-12-12 @ 23:29:28
Förkyld. Som fan också. Försöker dock ignorera det för jag har för en gångs skull en fullspäckad vecka. Imorgon ska jag på intervju och sen träffa Linda. På onsdag är det julbord med jobbet. På torsdag ska jag julbaka med Emelie. På fredag och lördag ska jag jobba. Ska dessutom försöka handla lite julklappar mellan varven.

Får väl se om jag överlever veckan.

 Alex 25

       2011-12-12 @ 12:08:13
Igår fyllde Alex alltså 25 år! Blev ju mest firande i lördags. Kalas och sen fest. Det var en fin dag. Igår åkte vi hem, hade en slapp hemmakväll. Av mig fick han en klocka och en skjorta. Inte så jävla spännande kanske men han blev nöjd, det var det han ville ha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir bara mer och mer förkyld, hade tänkt att träna men det blir ju ingenting med det. Åka in till stan och fixa de sista julklapparna kanske?



Stilig Alexander öppnar kuvert!

 Förkylning

       2011-12-09 @ 17:29:27
Började skriva ett inlägg imorse som jag sen glömde publicera. Hur som helst har jag dragit på mig en förkylning. Känt av det de senaste dagarna men inte trott att det skulle bli värre. Nu har jag ont i halsen, det trycker i bihålorna och näsan är täppt. Känner mig dock inte hängig, så har jobbat en stund idag ändå.

Nu sitter jag och väntar på att Alex ska komma hem. Vi ska åka till Uddevalla, får skjuts av en kompis till honom som jobbar här men bor där. Som tur är. Hade inte varit kul att åka kollektivt i det här vädret. HELT SJUKT! När jag gick från vagnen innan fick jag ta i med verkligen hela kroppen för att ens komma framåt.

Alex fyller 25 på söndag så imorgon blir det kalas med hela hans släkt. Vi ska äta planka, typ det jag ser fram emot mest, haha! Sen blir det väl utgång för hela slanten. Lär inte blogga i helgen alltså.




En väldigt sliten Camilla, som dessutom behöver en klippning. Glad ändå!

 Fina Saker

       2011-12-08 @ 16:50:26
Jag är så shoppingsugen nu så jag spricker snart. Varit pank alldeles för länge. Har tusen flikar öppna i webbläsaren med massor av fina saker.



LovleyShoes har de snorbilliga skor. De på bilden kostar $ 18.42. Dyr frakt såklart dock.



Etsy finns det mycket fint. Användaren martymagic
har snygga silversmycken.




UncommonGoods har de massor av, ja, ovanliga
prylar. Bra presentsida!




Har tittat efter en nyårsklänning. Kanske för sent
att beställa nu dock? Den här pärlan finns på Nastygal.

 Tidigt

       2011-12-08 @ 08:57:01
Usch, har sovit dåligt och är inte van vid att gå upp så här tidigt. Jag ska till arbetsförmedlingen. Det går väl förmodligen ganska snabbt och smärtfritt iaf så kan jag åka hem igen direkt, kanske vila lite för att orka resten av dagens göromål!



Känner mig inte helt fräsch, men jag har fina, juliga naglar!

 Feeeest

       2011-12-07 @ 18:50:50
Tim ringde mig igår eftermiddag lite oväntat och frågade om jag ville dricka vin och gå ut en sväng. Så jag drog hem till honom, sen åkte vi in till stan. Stannade till vid Chez och sen vidare till Babar. Kollade vagnarna fel i mobilen och märkte när jag kom till hållplatsen att jag missade sista vagnen. Gick tillbaka och träffade Niklas, som också bor i Hammarkullen så vi gick till donken och gick en väldigt rolig promenad tills vagnen gick.

Var hemma vid halv fem och har alltså sovit bort halva dagen idag. Har inte mått helt hundra. Men det var en skitrolig kväll!



Mmm, pommes!


 Skaka Rumpa

       2011-12-06 @ 15:27:22
Satte ihop en playlist på youtube, drog det till TVn, drog bort soffbordet och drog på högsta volym! Så nu har jag skuttat omkring, gjort armhävningar, situps och skakat rumpa till puddingar som Rihanna, Beyonce, Lady Gaga och Shakira! Det är en ganska bra morot att titta på deras slimmade kroppar när man tränar, haha. Så ska jag också se ut snart!






 En Vit Trädgård

       2011-12-06 @ 12:45:42
Obligatoriskt snö-inlägg. Men mitt är positivt till skillnad från alla andras! Åh vad mysigt. Ska lätt ge mig ut på en promenad senare. Ja, det kommer säkert bli slask snart, men man kan väl njuta av det så länge det varar?



 Huvudvärk

       2011-12-05 @ 22:12:10
Fattar verkligen inte varför jag får ont i huvudet ibland när jag tränat. Det är verkligen dunkande huvudvärk också, nästan migrän. Försöker alltid dricka ordentligt.. Kanske borde gå och kolla upp det. Brist på något ämne i kroppen kanske?

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag var inne i stan en sväng, och så lagade vi god mat. Pannbiffar, potatismos, brunsås och lingon. Nomnom!



Här får ni en härlig video som piggar upp i vintermörkret! Älskar Ellen.

 Tråkdag

       2011-12-04 @ 23:00:42
Eftersom att vi var ute igår så sov vi aslänge idag. Sen klev vi upp och diskade och städade för mamma och pappa kom förbi en sväng innan de åkte tillbaka till Jönköping. Alex fick en kaffekokare i födelsedagspresent!

Sen beställde vi hem pizza. Har käkat massa godis.. Haft tråkigt. Så himla ospännande.



Hade ju inte tackat nej till det här just nu. På Fuerteventura.

 Hamster

       2011-12-03 @ 11:32:38
Yo!
Sitter och väntar på att mamma och pappa ska höra av sig, de ska nämligen anlända till Göteborg någon gång snart. Pisstråkigt väder att gå på stan och så i, men äh. Ikväll ska vi äta på Meze, ska bli nomnom!

Jag har alltså inte tid med er idag. Sakna mig inte för mycket!




Hamster i ett pariserhjul.

 Sugar

       2011-12-02 @ 23:18:18
Jag och Alex har varit på bio. Vi såg Tintin i 3D, riktigt bra faktiskt! Det hade jag inte förväntat mig. Spännande och rolig. Riktigt bra animerad. Ja, inte mycket att klaga på helt enkelt.

Innan bion var vi på 4-Gott. Både jag och Alex är lite dåliga på att bedömma hur mycket vi egentligen kommer äta. Det finns ju så många sorter! Man kan inte hejda sig. Så, ja.. Det blev en del över, haha.



 Jak & Jil

       2011-12-02 @ 19:08:35
Underbar bild tagen från underbara Jak & Jil Blog. Blir så himla inspirerad!



 Fröken Grön

       2011-12-01 @ 19:25:31
Måste bara tipsa om min fantastiska vän Kristina som precis har startat upp sitt företag Fröken Grön. Jag är så himla imponerad, hon är sjukt duktig! Jag har fått en yogamassage av henne en gång och det var verkligen underbart. Jag rekommenderar det varmt och tycker att alla som bor i Jönköping ska ta och besöka henne! Eller ah, i andra städer också för det är värt att åka för! :D



Bilden lånad från hemsidan.
Fotograf: Elin Kero

 Spindlar

       2011-12-01 @ 17:04:36
Alltså, eftersom att vi bor en trappa ner, vid typ källaren, så dyker det upp spindlar då och då. Det är inte sånadär stora, äckliga källarspindlar (TACK OCH LOV!) utan smalare, med långa ben. Men de är fan inte behagliga ändå. Det satt en på en kontakt som jag skulle dra ur och jag fick panik. Drog fram dammsugaren direkt och sög upp den rackarn! Fortsatte dammsuga och hitta en till.. Nu vågar jag inte dammsuga mer. Jag vet att spindlar är ett tecken på att man har ett välmående hem typ, men de är fan inte mer välkomna för det!



HAHA! När det dök upp en fetingspindel i förra lägenheten utbrast det
panik bland tre tjejer. Dammsög upp den och tejpade igen hela dammsugaren.

 Godmorgon

       2011-12-01 @ 07:43:20
Var uppe och hoppade redan vid kvart över sju! Ska iväg på möte och grejer, sen ska jag vara hurtig och träna. Och sen på ett möte till. Sen handla julklappar. Sen träffa Linda. Fullbokad dag alltså!

Imorgon ska jag jobba och på lördag kommer mamma och pappa hit och stannar över natten. Gillar när det är mycket att göra, hatar att sitta hemma helt rastlös och bara deppa ihop.



Alltid i min väska! Världens bästa grej. För mina torra tassar.
Näärå, har det till mina torra läppar som inte verkar kunna botas av något annat.