Gott Nytt Och Så

       2009-12-31 @ 18:05:17
Läst tusen årsresuméer och listor och grejer. Hört "gott nytt år" typ 50 gånger redan och mer lär det bli. Förvänta er inte sms från mig på 12-slaget, pallar inte riktigt.

Haha vad bitter jag låter, det är jag egentligen inte. Mår ganska bra, känner mig fin. Snart ska vi laga middag och allt känns helt enkelt gött.

Gott nytt år på er.



 Några Blekningar Senare...

       2009-12-30 @ 23:05:26
No more gula toner in my hår! Kanske inte syns så bra på bilden dock.



 Snööööööööööö

       2009-12-30 @ 18:47:38
Det är helt sinnesjukt! I Göteborg var det bara massa is, knappt någon snö. I Uddevalla är det så mycket snö så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Verkligen vinterland, vitt precis överallt. Har inte sett så här mycket snö på länge. Kallt är det också, -13.

Jag och Alex ska iaf knalla upp till hans pappa snart och käka lite. Imorgon är det nyårsafton och det kommer väl inte bli så speciellt, förutom att jag och Alex ska fixa lite finare drinkar. Vi ska nog laga middag i salongen och drar la ut på torget allihopa vid tolvslaget, killarna röker ciggar. Som vanligt. På ett sätt tycker jag det ska bli skönt, orkar inte supa skalle och vara galen. Mysigare att bara ta det lugnt.

Jag och Alex firar tre år på tolvslaget också, spännande!

 Ingen Vanlig Måndag

       2009-12-29 @ 12:46:20
Först var det ju flytt. Började tidigt så vid typ 11 var alla lådor och kassar i lägenheten. Jag och Linda ska bo i samma rum i någon vecka så vi försökte så gott det gick att knö in våra saker. Tillslut gav vi upp och åkte in till stan, shoppade lite och åt mat. På kvällen tog vi med oss Kalle och David till Pusterviksbaren, det var fint.

Fick sova ut i morse, välbehövligt. Var helt slut i hela kroppen igår. Idag har jag träningsvärk i armarna, haha. Ska åka till älskling ikväll, saknar honom så jag dööööör!

 Tar Farväl

       2009-12-28 @ 09:26:28

Hejdå Tuve!

 

Hej Biskopsgården!


 Flyttkaos

       2009-12-27 @ 23:33:53
Ja herregud. Till en början la jag allt på rätt plats, väldigt ordningsamt, men till slut gav jag upp och nu ligger allt huller om buller. Kommer bli tusen gånger jobbigare att packa upp det sen, men det får det vara värt. Är verkligen inte på humör, sjukt trött och allmänt bläää.

I hallen står tusen lådor och sopsäckar och väskor allt är bara kaos just nu. Jag tror jag har packat ner alla mina saker, men nu ska det städas och slängas och pantas burkar.. Det blir en lång natt tror jag. Speciellt om jag sitter vid datorn hela tiden.

 2009

       2009-12-27 @ 15:09:42
- Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Tog studenten, flyttade hemifrån, fotograferade bröllop, gick på bal, klippte av mig allt hår, vann en riktig tävling, var med i tidningen, var på Emmaboda.

- Höll du några av dina nyårslöften?
Hm, tror inte jag hade några.

- Är det något du saknar år 2009 som du vill ha 2010?
Nej, faktiskt inte. Har varit ganska nöjd. Eller, kanske ett jobb då, haha.

- Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Det måste ju bli 12 juni. Studenten.

- Vad var din största framgång 2009?
Blev självständig, vuxen.

- Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nope, inte mer än vanligt.

- Bästa köpet?
Ingen aning! Blev många impulsköp av kläder, som jag egentligen inte riktigt ville ha, men som senare blev favoritplagg.

- Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och kläder.

- Gjorde någonting dig riktigt glad?
Studenten var ju den lyckligaste dagen i mitt liv. Kompisar har också gett mycket glädje.

- Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare, har inte haft några sånadär riktigt långa svackor som jag haft förr.

- Vad önskar du att du gjort mer?
Varit en bättre människa, rent allmänt. Skrattat mer, varit trevligare, tänkt positivare. Och fotograferat.

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Rökt och druckit.

- Hur tillbringade du julen?
Hemma med mamma, pappa, Jessica, farmor, farfar och morfar.

- Favoritprogram på tv?
Greys!

- Något du önskade dig och fick?
Ja, massor, om vi snackar materiella ting.

- Något du önskade dig men inte fick?
Ja, det är det väl alltid..

- Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Ingen aning. :p Typ öppnade presenter, som vanligt antar jag.

- Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Mer mainstream än innan. Inte lika färgglatt.

- Vad fick dig att må bra?
Alkohol, haha! Nä men som sagt, vänner och kärlek.

- Vem saknade du?
Kaisa, när hon var borta.

- De bästa nya människorna du träffade?
Festivalfolk.

- Årets största kärlek?
Ja, men.. Göteborg måste det ju bli. Har fallit totalt.

 Sad Sunday

       2009-12-27 @ 12:53:21
Jag vill inte åka ifrån Jönköping. Vill inte åka ifrån mamma, pappa, kissen, släkten och alla kompisar. Har haft det så himla mysigt under jul. Försöker tänka på att det är bäst för mig att vara självständig, bo själv och stå på egna ben. Men ibland vill jag verkligen inte det.

Tar mitt pick och pack och beger mig till Göteborg om några timmar. Där blir det packapackapacka. Imorgon är det flytt som gäller. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.

 Party All Night Long

       2009-12-26 @ 14:56:56
Ja herregud vilken galen kväll det blev. Riktig tjejkväll, med väldigt högljudd förfest hod Nadine och sen ett proppfullt Bongo/APT. Träffade massor av vänner, drack drinkar, dansade och skrattade. Underbart var det.

Och jag tror minsann vi kör ikväll igen! Åker hem till Gbg imorgon, borde verkligen åka hem och flyttpacka egentligen men.. Stannar hellre uppe hela nästa natt och packar. Det är bara jul en gång om året!

 Ny Frilla + TomeJessica

       2009-12-25 @ 00:44:36

 

 

Och just det, för att slippa säga det tio gånger:
Skitstor planch med coolt motiv, en cupcakeformad burk, kastrull, stekpanna, ugnssäkra formar, pengar, presentkort på Ikea, BH, pulsvärmare, Leilas receptbok, klänning, glasunderlägg, cupcakeformar och vetekudde.


 24e December

       2009-12-24 @ 12:09:54
Vi fick en vit jul ändå! Perfekt. Förstår verkligen inte folk som ogillar julen, det är ju helt galet. Det är ju så himla mysigt! Jag ska bara njuta hela dagen, äta massor av god mat och umgås med familjen.

God jul allihopa! Ha en fin dag och kväll.

Julgran i Paris.


 Mitt Tips Till Er

       2009-12-23 @ 19:50:51
Sambuca (som smakar lakrits) och hallonsoda. Så. Fuktansvärt. Gott. Smakar typ sånadär rosa/svarta godisdödskallar. Mumma.





 Ojojoj

       2009-12-23 @ 13:51:27
Klockan är bara två och det har varit en riktigt produktiv dag! I vanliga fall har jag inte ens gått upp än, haha. Vi har åkt till morbror och småkusinerna och lämnat/hämtat paket och sen åkt till kyrkogården. När vi kom hem skottade jag hela uppfarten, tog tid och var jävligt jobbigt. Nu är jag iaf ursäktad att äta mycket julgodis!

Vid fyra kommer farmor och farfar från Skåne, ikväll ska vi säkert äta något gott och ha det mysigt. Imorgon är det fakking julafton och juldagen blir helt galet rolig på Bongo! Livet är så jävla gött.

Förresten, så här charmig var jag när jag var liten. Jag bjuder på den.


 Dan Före Dan Före Dopparedan

       2009-12-22 @ 22:33:35
Mycket trevlig dag. Började med att jag och Alex träffade Kaisa för en fika i stan. Sen gick vi alla tre och kollade lite i affärer tills Kaisa var tvungen att lämna oss. Då gick jag och klippte mig! Har blekt det också nu ikväll, bild får ni imorgon eller något.

Nu snart kommer Jessica hem också. Kan det blir bättre?

Förresten, har ramat in en bild från Jokkmokk med passepartout och hela köret till Alexs mamma, ska bli julklapp. Jag är så himla stolt, den blev så fin! Hade velat behålla den själv, haha. Riktigt stor är den, typ 70 centimeter på bredden. Blir kul att transportera den på tåget sen.



 Tissen!

       2009-12-22 @ 00:51:57
Fick en så himla fin bild på Kajsa, av en slump faktiskt. Hon kom fram och var nyfiken när jag fotograferade paketet i förra inlägget. Hon är så fin, våran kissekatt.



 Paket

       2009-12-22 @ 00:37:47
Spenderat ganska lång tid på att slå in paket. Det är så roligt att pyssla och göra fint. De flesta presenter jag köpt har blivit inslagna i affärerna, men det är ju bara bättre att ha få att slå in själv, då kan man lägga ner lite extra tid på varje.


 Julstämning

       2009-12-20 @ 23:06:24
Åååh, det är tre hela dagarna kvar till jul! Jag vill öppna paket nuuu! Och kolla på Kalle Anka och äta asgod mat och mysa med alla släktingar.



 Drar Hem Till Jönnet

       2009-12-20 @ 13:49:50
Jag och Alex drar till Jönköping idag istället för imorgon. Det känns lika bra, vi har inget här att göra ändå. Jag måste iofs packa, men ganska mycket är redan nere. Resten hinner jag med när jag kommer tillbaka till Gbg. Flytta i mellandagarna är ju också ett jävla hittepå, sämsta tajmingen på året ever.

Hur som helst, ska bli skönt att komma hem till lite julstämning. I vår lägenhet är det inte en endaste liten julkula, inga ljusstakar, ingenting! Skönt att slippa pynta visserligen.


Försökte hitta någon fin julbild jag tagit, men jag hade inte en enda!
Därför blir det en bild på en söt ren i ett väldigt snöigt Jokkmokk.


 Kaisa Är Hemma!

       2009-12-19 @ 20:28:28
Yeeeey! Idag kom Kaisa hem. Så himla skööönt! På juldagen ska vi gå ut och festa ordentligt, och jag hoppas på att få träffa henne innan dess också.


 Jo, Alltså..

       2009-12-19 @ 19:36:29
Visst älskar jag att fota, när jag väl har någonting att fota och känner för det. Men om jag jobbar som fotograf kan jag tänka mig att det blir på en studio, fotografera födelsedagsbarn och studenter. Sånt känns inte så jävla upphetsande. Då kommer jag säkert vara trött på kameran när jag kommer hem och aldrg ha lust att fotografera roliga saker. Då är det bättre att jobba som något annat, tex konditor, och hålla på med foto på fritiden.

Så är det!


 Breaking News!

       2009-12-19 @ 14:42:43
Alltså helt seriöst. Jag är trött på att tvinga mig själv till att fota. Jag har helt enkelt ingen lust längre, jag vill inte fotografera! Då ska jag fan inte göra det heller. Så därför har jag bestämt mig för att inte bli fotograf.

När jag kom på det började jag fundera på vad jag ska bli istället. Jag vill inte utbilda mig till något random, vill inte läsa någon tråkig medielinje igen eller så. Jag vill göra något jag tycker är kul.

Då kom jag på att jag skulle vilja bli konditor. Skulle vara så himla kul att baka hela dagarna, haha. Inte jobba på något vanligt café och göra chokladbollar och kanelbullar hela dagarna, utan jag fick en liten vision. Det skulle vara underbart att öppna ett café som bara säljer cupcakes! I jättemånga olika smaker och storlekar. Inredningen skulle vara helt färgglad och åååh..

Vem skulle komma och äta mina cupcakes? :D

Googlebild, men så här skulle mina också se ut!


 Är Man Inte Erfaren Så...

       2009-12-18 @ 22:47:02
Tror ni jag får något jobb på det här eller?


 Färdigplanerat

       2009-12-18 @ 13:49:44
Nu är det bestämt! Den 27e flyttar vi in till David i hans fyra. Lägenheten är väl inte i toppform precis, syns ju att det bor en kille där, men så länge jag får ha fint i mitt rum är jag nöjd. Han var riktigt trevlig och väldigt gästvänlig. Hans lägenhet kändes verkligen som ett ställe dit alla är välkomna. Dessutom klagar inte grannarna när man har fest tydligen, haha. Billig hyra också, inte helt fel.

Eftersom jag åker på måndag och kommer hem den 26e måste jag börja packa nu. Har iofs inte så mycket saker, men ändå bättre att vara ute i god tid.


En bild för att bildlösa inlägg är så tråkigt.
Undra vart den här tavla tog vägen..? Kvar i skolan säkert.


 Oväntat Nöjd

       2009-12-17 @ 10:57:22
Igårkväll var jag riktigt jävla sur och irriterad på allt. Så jag gick och la mig vid halv tolv (jättetidigt!) och självklart vaknade jag vid typ fyra och hade svårt att somna om. Det gick till slut iaf och Jessica ringde och väckte mig runt 10. Det är en oväntat trevlig morgon, sitter och lyssnar på julmusik och är allmänt nöjd med tillvaron.

Idag ska jag kika i lite på stan med Jessica, och sen hoppas jag att Alex kommer ikväll för det vore myyyys. Vad som inte är så mys är att det är minus åtta grader ute. Inte okej! Men lite sol är det också.

 Segkorv

       2009-12-16 @ 16:10:03
Har inte gjort så mycket idag. Gått upp sent, ätit lite fukost, flätat armband och bytt från myskläder till riktiga kläder för snart ska vi in till stan, jag ska fixa några julklappar och så, sen ska vi på lägenhetsvisnings klockan sju. Vi har en till vid kvart över åtta, så det blir ett himla farande.

Blåsten viner runt husknuten, ser verkligen inte fram emot att gå ut i mörkret.

Band, påsar och ringar överallt.


 ÖNSKELISTA

       2009-12-16 @ 00:55:25
Kanske lite sent att komma med det nu, vet inte ens om någon är intresserad av att veta, men ändå.

Pyjamas - Gärna shorts och linne.


















Plastgrejer till köket
- Cervera har jättefina plastbunkar och slevar i fina färger.

Presentkort på klädaffärer - Jag är ju trots allt arbetslös och behöver kläder.

Doftljus - Kan man aldrig ha för många av.

Hudprodukter - Alltså krämer som luktar gott går alltid hem.


 Borde Hålla Mig Till Sneakers

       2009-12-15 @ 17:09:15
Har gått på Nordstan idag, i mina monsterklackar. I början gick det helt okej, jag bah "fan vad snygg och cool jag är nu" men efter någon timme började det göra ont. Efter två timmar stapplade jag fram som Bambi på hal is och ville slänga av mig skorna. Tur att de är så snygga, för det var värt det.

Dock fick jag inte mycket gjort. Smärtan gjorde mig okoncentrerad. Fixade iaf nytt ID, tappade mitt förra för hur länge sen som helst och har inte riktigt orkat gå till polisen. Fattar inte varför egentligen, det blir ju klart på en vecka lixom. Smigigt och bra. Inte bra för plånboken dock, 400 spänn fick jag punga ut.

Nu ska jag klappa mina ömma fötter lite och laga helt hemmagjord soppa. Det ni!


Hittade frän bild på mig från i sommras. Helt orelevant egentligen.
Fast den påminner mig om att jag verkligen måste klippa mig.


 Vad Har Hänt?!

       2009-12-15 @ 13:24:23
Alltså, vi letade som galningar efter en lägenhet i typ en månad, hittade verkligen ingenting. Idag hörde en till snubbe av sig, som har två rum att hyra ut i sin fyra. Nu har vi alltså tre stycken lägenheter att välja på. Det är helt galet. Folk slänger lägenheter på oss!

 Man Tager Vad Man Haver

       2009-12-14 @ 16:48:44
Var aspepp på att börja laga riktig, billig, god mat. Gick till affären och köpte potatis, morötter, gul lök och purjolök. Tänkte laga mig en potatisgratäng och äta till revbensspjällen som jag har i frysen.

När jag kom hem kom jag på att vi inte har någon ungssäker form. Ringer mamma i panik och självklart har hon ett tips.


 Beställningar

       2009-12-14 @ 15:46:46
Ni som beställt armband, jag väntar på lite band och ringar som jag beställt, som nog kommer imorgon. Då ska jag sätta igång och fläta! Ni som beställt är bara folk i Jkpg, så när jag kommer hem den 21a får ni era armband. Bättre än att skicka på posten. Ni får mitt kontonummer då så får ni sätta in pengar till mig.

Nadine: Jag har beställt en ring med Hope på. Färger och omkrets på handled, tack!

Clara: Det finns ingen Lev Din Dröm kvar. Men jag får som sagt hem nya snart: "Faith", "Belief" och "Karma - what goes around comes around". Är det någon av dem du vill ha?

 Mycket Going On

       2009-12-14 @ 00:17:34
Dagen efter vi sagt ja till den där fyran så ringde en snubbe och sa att han har en trea att hyra ut. Jag och Linda i en trea som är våran > Bo tillsammans med en tjej i hennes fyra. Hyran är en aning högre, men det gör ju inte så mycket. Vi har inte kollat på trean än, snubben skulle höra av sig imorgon. Vi får se vart vi hamnar.

Det är väldigt oklart när vi ska flytta, någon gång i mellandagarna förmodligen. Måste ha hjälp med flytt av min säng från Jönköping (lånar en för tillfället) så vi får se när mamma och pappa kan. Men vi måste storstäda vår nuvarande lägenhet tillsammans med de som bodde här innan också, någon gång när det passar alla.

Ååååh allt är så jobbigt just nu. Längtar tills allt är helt bestämt och klart och vi har ett längre, fast boende.

 Ferre!

       2009-12-12 @ 19:32:53
Ikväll äre fäzzt. Jag har på mig en ny klänning som jag köpte idag. Har letat i flera veckor efter en klänning att ha på nyår, idag hittade jag tre stycken skitsnygga på Vero Moda, kunde verkligen inte välja bara en så det fick bli två. Alex betalar den ena, som julklapp. Snäll pojke. Dessutom köpte jag en skitsnygg kappa, även den på Vero Moda. En lång, tajt upptill och vid nedtill. 800:- från början, men halva priset idag. Gillart!


Har ingen BH på mig, för tyget är verkligen galet tunt. Undra hur det här ska gå.


Snyggt guldigt armband till, också köpt idag.




 GRATTIIIIIS ÄLSKLING!

       2009-12-11 @ 16:55:23
Idag fyller världens finaste år. Han har fått presenter och sen ska vi äta tacos, på hans begäran. Han blir så stor nu, min lilla älskling, haha.


 Alla Älskar Mac!

       2009-12-11 @ 02:50:04
Alexs sambo, Axel, har alltid tjatat om hur mycket han hatar mac. Att det är helt jävla värdelöst, att det inte ens är en riktig dator och blablabla.

Men nu visade Alex photobooth för honom, och jag har aldrig hört dem skratta så mycket förr, tårarna sprutade! "Man kanske borde ta och köpa en mac ändå!" sa han innan han gick.




 Vi Är Med Lägenhet!

       2009-12-11 @ 00:18:13
Ja, vi var ju på lägenhetsvisning idag. Det gick toppen, vi flyttar in i fyran i mellandagarna. Verkligen supermysig lägenhet, så som jag alltid velat ha det, och tjejen som vi ska bo med verkar hur trevlig som helst. På Högsbohöjd ligger den, närmare stan än innan alltså.

Det känns som att the vind is vänding!

 Det Här Med Nätshopping..

       2009-12-10 @ 23:55:54
Alltså, när man beställer småsaker hela tiden och tänker "Äh, det är ju inte mycket pengar!" så kommer det lätt upp i ganska stora summor tillslut. Men det är ju så kul!



 Lägenhetsvisning

       2009-12-10 @ 14:51:12
Japp, jag och Linda ska snart på lägenhetsvisning hos en tjej som bor i en fyra och behöver två inneboende. Hoppas verkligen det går bra, vill inte flytta till den där jävla pyttelilla tvåan..

Hur som helst, om ni vill ha ett armband så vill jag veta er handledsomkrets (plus någon centimeter, för man vill ju inte ha det astajt), vilka färger ni vill ha på banden (går självklart bra med bara en färg också, men max två) och självklart vilken ring. Nu har jag en "Lev Din Dröm" och två "Tro Hopp Kärlek" kvar. Som sagt, 70 spänn plus porto, men det blir nog inte många kronor.

Om man vill ha en vanlig fläta istället för fyrfläta går det bra också. Då ser det ut såhär:


Den här blev dock väldigt ojämn.


 Nya Budskapsringar

       2009-12-09 @ 23:51:20
De hade inte fått in så många nya, men nu har jag iaf två stycken "Lev din dröm" (som på mitt armband) och två stycken "Tro Hopp Kärlek".

Jag har bestämt mig för att ta 70 riksdaler för dem. Det går att få i princip vilka färger man vill på banden.

Ursäkta den kassa bilden, orkar inte fippla med kameran.


 Kaisa, Kom Hem!

       2009-12-09 @ 02:28:01
Pratade lite med Kaisa på msn nyss, som precis började sin dag. Och jag har inte ens gått och lagt mig än. Plus 7 timmars tidsskillnad, det gör att vi knappt ens kan höras. Det är lite skillnad från att träffas varje dag.

Nästa lördag kommer hon ä n t l i g e n hem, och det ska bli så skönt!



Stintans bild. Kaisa kommer förmodligen hata mig för att jag lägger upp den,
men jag tycker den är så härlig. En helt underbar dag var det.


 Lev Din Dröm

       2009-12-09 @ 00:21:10
Idag har jag bland annat köpt ett par klackar som jag ska ha på nyår, och fikat hemma hos min goda vän Frida som bor 100 meter ifrån mig. Mys på hög nivå, härligare tjej får man leta efter alltså.

Jag har också gjort ett armband. En ring med ett budskap på och en fyrfläta av vaxad bomullstråd. Tycker det blev riktigt fint. Någon som kan vara intresserad av att köpa ett sånt här armband för en billig peng? Ska försöka få tag i ringar med andra budskap också.


 Mitt Ute På Landet

       2009-12-08 @ 12:18:19
Det märks ju att man inte är i Göteborg längre, där man går ut och väntar på bussen och har otur om den går om 10 min. Det här är ju katastrof, den ena är framme för tidigt och den andra för sent. Dessutom tar det 10 min att gå till hållplatsen. Kom plötsligt ihåg varför jag flyttade härifrån.



 Vattenstämpel

       2009-12-08 @ 01:33:00
Det är väl ingen som snor mina bilder antar jag, men bättre att ta det säkra före det osäkra. Dessutom ser det proffsigare ut.


Vid Liseberg, med vattenstämpel nere i vänstra hörnet.


 Jul På Liseberg

       2009-12-06 @ 16:55:03
Igår så mötte jag och Alex upp mamma, pappa, Jérémy och Jessica för att först gå och kolla i lite affärer på stan. Sen åt vi på en supermysig restaurang med helt fantastisk mat. På kvällen var det dags för Liseberg, väldigt trevligt. Julstämning så det skrek om det!

Allt var på mor och fars bekostnad, supertack till dem för en fin lördag.


Många lampor var det.



Jessica och Jérémy med varm dryck.



Mor och far äter B&J's.


 Ni Är Så Snälla

       2009-12-04 @ 13:16:53
Puss på er, superbra pepptalk! Tack. Behöver höra såna saker ibland.

Men jag tror jag lämnar boggen åt sidan ett tag. Ägna mig åt viktigare saker. Typ mig själv.

 Självförtroende

       2009-12-03 @ 23:54:56
Jag har aldrig haft problem med mitt självförtroende. Visst, jag kanske skulle ta och gå ner några kilo i vikt och lära mig diskutera lite bättre, men det är väl inga jätteproblem egentligen. Och jag är väl ganska omogen, men det trivs jag med (förutom i situationer där jag verkligen behöver vara supermogen, men det händer sällan). Jag tycker jag är en ganska skön och rolig person.

Tills ikväll. Har börjat fundera lite. Jag snackar till exempel skit om andra, det sägs ju vara ett tecken på dåligt självförtroende. Jag kan inte ta kritik, blir skitledsen över det. Borde betyda att jag inte vill höra sanningen, vill inte veta om att jag har brister.  Det finns saker som jag inte vågar göra för jag börjar tvivla på att jag kommer klara det. Jag tänker ibland att det skulle vara underbart att vara en sån där person som lyser upp hela rummet, som alla älskar. Alltså är jag inte riktigt som jag önskar att jag vore.

Nu har jag kommit över förnekelsen. Vad gör man sen då?


Är alltså inte riktigt så här cool egentligen.


 Blä

       2009-12-03 @ 21:37:19
Det är jobbigt just nu. Frallan var iaf här idag och uppmuntrade mig lite, det var skönt med lite pepp. Vi lagade mat och chillade lite. Dessutom träffade jag på en tjej på stan som bevakar mig på bdb. Hon var asglad att se mig, och sa att jag tar fina bilder. Det var också uppmuntrande!

Ska gå och lägga mig tidigt idag och sova länge imorgon, tills Alex kommer hit och gör allt bra igen. Det är det jag lever för just nu.

 Mörk, Stor Lägenhet

       2009-12-03 @ 14:57:05
Tycker inte om att vara ensam i lägenheten. Den är så gigantisk. Så många dörrar som vad som helst kan lura bakom.. Det här känns inte som hemma, längtar tills vi får ett hem som verkligen är vårat, som vi kan slå oss till ro i.

Jag måste göra några tråkiga ärenden i stan. Gå till banken och åka till MediaMarkt bland annat. Orkar verkligen inte, men jag har inte satt min fot utanför dörren många gånger de senaste dagarna, så det är väl bara nyttigt att komma ut lite.

Vardagsrum. Inte så jävla hemtrevligt va? Inga gardiner och inga tavlor.

 


Blir ju en hel del spelande.


 Zombie Boy

       2009-12-03 @ 00:40:57
Den här killen är så jävla läskig. Först tänkte jag att han är helt dum i huvudet, men så läste jag en intervju med honom, och då verkar han ganska skön. På ett sätt tycker jag det är coolt, för han har ju ändå kört hela vägen ut. Allt eller inget lixom.



 Känns Inte Så Jävla Bra

       2009-12-02 @ 22:03:24
Man bara ger och ger hela jävla tiden, får ingenting tillbaka. Jag måste alltid lyssna och förstå och hjälpa, men folk bara trampar på mig. Jag är så trött på det. Självklart är jag glad om jag kan hjälpa till, ställer gärna upp för de som förtjänar det. Nu visar det sig att jag inte ens kan lita på min egen syster. Att man alltid ska behöva akta sig för vad man säger. Visst, man ska alltid tänka innan man talar, men ibland tror man att det man säger är okej men icke.

Alla behöver ju inte ta åt sig, är väldigt tacksam för de fina vänner jag har i mitt liv som faktiskt stöttar mig och står vid min sida fortfarande. Även om jag kan vara en pain in the ass ibland. ;p

 Nöjdare!

       2009-12-01 @ 21:18:28
Sådär, nu är det bättre. :D Gillart. Dessutom har jag precis gjort käreksmums. Nomnomnom!