Utmattad

       2012-06-29 @ 12:00:51
Herregud vilken kväll det var igår. Vet inte riktigt vad jag kan skriva, skedde lite otrevligheter iaf. Det tog på mina krafter. Dessutom hävde i mig vin för att försöka lugna mig. Det, plus att jag har tränat fyra dagar i rad (träningsvärk i varenda muskelgrupp, skönt men jobbigt), gör att jag inte är på topp idag. Känner mig helt matt och vill bara krypa ner under täcket.
 
Meeeen det ska jag inte göra, för jag ska strax åka iväg på en aktivitet som Arbetsförmedlingen har skickat mig till. Efter det blir det träning igen (åker snart till Grekland, no time to rest!) och sen får vi se vad som händer ikväll. Jag borde vara hemma och ta det lugnt men man lever ju bara en gång.
 

 Bättring

       2012-06-27 @ 16:10:56
Alltså, jag borde verkligen bli bättre på det här. Att blogga. Och ta bilder. Jag äger två systemkameror och tar fram någon av dem typ tre gånger om året. Så himla jobbigt bara att släpa med sig en sån klumpig kamera. Köpa en spegellös kanske? Det vore något.

Hur som helst, här får ni en bild från midsommar när Jessica, Jérémy, Yonas och Anders var här. Vi åt kött (kornfiléer för veggosarna), brie- och broccolipaj och en god sallad. Fin kväll trots att vi inte kom in någonstans sen när vi skulle ut på krogen.
 
 

 Dream Island

       2012-06-25 @ 23:14:19
Den här flytande ön kan bli din för 4,7 miljoner dollar. Den är 20 meter bred och 37 meter lång. Ja tack.
 
 


Källa

 Sommarsolståndet

       2012-06-21 @ 13:21:50
Ja, det är det idag. Vet inte riktigt vad det innebär.. Men det är i alla fall dagen innan midsommar! Och jag har inga planer inför imorgon alls, haha. Det kommer säkert bli hur bra som helst vad som än händer. Får omringa mig med lite fina vänner så kan det ju inte gå fel.

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Ska in till stan och fixa lite, sen träna, sen fixa i trädgården.. Så det är kanske dags att sätta igång.
 
 
Förra midsommar.

 Kissarna

       2012-06-14 @ 15:54:57 Long Pastel Hair

       2012-06-12 @ 23:02:59
Jag dör lite. Vill ha. Ska skaffa.

 Sjukling

       2012-06-01 @ 08:40:57

Inte nog med att jag blir arbetslös idag, jag har gått och blivit sjuk också. Ena halsmandeln har svullnat upp rejält och det gör ont i hela svalget. Ont i huvudet, känns som mina bihålor ska sprängas. Ömm i hela kroppen.. Men det är sista dagen på jobbet så jag hugger i ändå. Tänkte nog ignorera det ikväll också, för det är planerat att vi ska träffas ett gäng kompisar. Och imorgon åker jag till Skåne med familjen för att hälsa på farfar, mys!

Ser inte fram emot måndag, då kommer nog allt slå mig i ansiktet..