Water Systems

       2009-03-31 @ 23:11:13
Så, ikväll har jag suttit i 5 timmar och glott på Clara som jobbat. Hade ingen mat med mig så jag fick ont i huuvudet. Jobbet verkar hur som helst väldigt lätt, men ganska enformigt. Och ganska dåligt betalt.. Men, vad gör man inte för lite pengar? Bättre än inget lixom. Det var härlig stämning och alla tjejerna var i våran ålder.

Det var dock lagom kul att vi fick reda på att det var en jättelång, negativ artikel om Water Systems idag i JP. Gööött.  Nu lär vi ju inte kunna göra några fler bokningar i Jkpg. Men en säljare som kom in på kontoret sa att det mesta bara är skitsnack. Vet inte vad jag ska tro.

Ska iaf sitta bredvid Clara imorgon också. Och sen en kväll till. TRÅÅÅKIGT. Längtar tills jag får ringa själv, tro det eller ej. Jag ska ringa tills mina öron brinner och göra fler bokningar än alla de andra tillsammans!

Vadå? Man ska vara positiv!

 Sova Sova Sova

       2009-03-31 @ 12:05:49
Det är ju så sköööönt. Gick och la mig för tidigt igår så jag vaknade massa gånger inatt, så pallade inte gå upp i morse. Dessutom kände jag på mig att våran lama lärare i mediekunskap inte hade tagit fram en ny uppgift åt oss. Pallar inte bara sitta och glo.

Det var dock ett stort misstag att inte åka in för klockan 12 hade jag en tid på UM som jag totalt glömt bort. Men men, det är väl inte hela världen. Går la få en nyyyyy.

Åker in till stan om en halvtimme, har en lektion och sen direkt till den där utbildningen för det där jobbet. Ska bli spännande! Önska mig lycka till. Det håller på till halv tio. Mamma mia.



Jag bjuder er på en dropp-bild, dagen till ära.

 Yves Rocher

       2009-03-30 @ 22:10:05
Som sagt så kom mitt paket idag. Jag älskar få saker på posten! Även om jag vet vad det är i så är det lite som julafton, eller en födelsedag. Att få saker lixom. Fast jag ju betalat för dem, haha.



Inte mina bilder

Duschcremerna luktar helt underbart! Inte helt fel att gå runt och lukta hallon eller kakao. Mascaran är väl helt okej, jag är inte så kräsen. Fast någon ultra volume märker jag inte av. Köpte också lite andra småprylar, de verkar bra. Dessutom fick jag med två små parfymprover och ett prov på ett ansiktsvatten.  På nästa beställning jag gör får jag 50% rabatt, och de betalar frakten.

Deras mål är att alla skönhetsprodukter ska ha en vegetabilisk, naturlig bas. De odlar sina växter i en skyddad, naturlig miljö och de säger att de anstänger sig varje dag för att bevara den ömtåliga naturen. Stort plus för det!

Om det är någon som vill beställa något så har jag några specialerbjudanden, och jag får en värvningspremie, haha!

 Religion

       2009-03-30 @ 14:15:18
Jag sitter i skolan och ska precis börja på ett arbete. Man fick gå hem och arbeta om man ville men känner jag mig själv rätt så kommer jag aldrig jobba hemma. Även om det är lockande för mitt paket från Yves Rocher har nämligen kommit.

Jag ska hur som helst skriva ett arbete om sekten Linbusamfundet. Jag vet inte ens hur man uttalar det, och det första som står när man googlar på det är "en av Sveriges mest okända sekter". Det känns ju gött. Men sekter är jävligt intressant, och skrämmande om inte annat. Fyfan för att fastna i en sekt säger jag bara.

 Blondie

       2009-03-29 @ 17:04:09
Fin söndag. Sov länge eftersom att det är min favoritsysselsättning. Blekte mitt hår. Nu sitter jag och lyssnar på Juno-soundtracket. Mys. Strax ska jag och Jes promenera till affären i det fina vädret. Jag ska nämligen baka en mintchokladkladdkaka, och behöver lite ingredienser.


 Helgen

       2009-03-28 @ 23:57:39
Igår jobbade jag och sen kom älsklingen hit. Vi drog på förfest hos Anton och sen Bongo såklart. Det var väl ganska trevligt. Tror jag fått nog av krogen faktiskt, det är inte så jävla röj. Ändå tackar jag aldrig nej när någon frågar om jag ska med. Det är ju fortfarande kul att umgås med sina kompisar.

Idag åkte min gosebulle hem för han ska jobba imorgon. Jag och Jes fixade alkohol och grejer, tänkte dra ut men sen blev vi för trötta, haha. Så ikväll har jag bara slösurfat och proppat i mig onyttigheter. Ångeeeest.

Imorgon ska jag bleka mitt hår. Det är på tiden, har allt för många centimeter utväxt som ser svart ut mot mitt superblonda hår.

Förresten verkar det som att jag kirrat mig ett till extrajobb. Sitta och prata i telefon. Men inte försäljare, man bokar bara in möten åt folk med försäljarna, haha. Det är iaf några kvällar i veckan så det är ju bra. På tisdag ska jag på utbildning så då vet jag lite mer.

Tråkigaste jävla inlägget på länge, men jag känner mig ganska tråkig för tillfället. Och rastlös. Allmänt likgiltig. Väntar på bättre tider.

JAG SAKNAR REDAN ALEXANDER SÅ JAG SPRICKER!!!


 Peel Off?

       2009-03-26 @ 21:53:36
Ikväll var jag, Clara och Stintan i Habo, av alla ställen, hos Alexandra. Vi firade henne lite i efterskott. Det bjöds på en jättegod paj och till efterrätt blev det kladdkaka. Mycket, MYCKET gott.

Clara berättade om sin mormor som börjat dejta en snubbe som heter Pelof. PELOF. Vi skrattade åt det tills tårarna sprutade. Så kan man ju fan inte heta? När jag kom hem råkade jag berätta det för min syster.




 Det Är Gött Att Känna Att Man Lever

       2009-03-26 @ 11:23:25
Jag vaknade inatt av att näsan var igentäppt och halsen var full av slem. Hello andnöd!

Nu ska jag in till stan och skriva prov.
Livet är så jävla skönt.

 Världens Farligaste Chokladkaka

       2009-03-25 @ 23:15:32
Men för i helvete, här sitter jag och försöker bli smal och så hittar jag ett recept på en chokladkaka som man bakar i mikron i 3 min. Sådant är ju helt livsfarligt, när man en kväll blir sugen på något gott men inte orkar baka.

4 matskedar mjöl
4 matskedar socker
2 matskedar kakao
1 ägg
3 matskedar mjölk
3 matskedar olja (jag körde med rapsolja)
Typ 1 masked vaniljsocker
1 stor kaffemugg

Blanda de torra ingredienserna i muggen. Tillsätt ägget och blanda väl. Häll i mjölk och olja och blanda. Häll i vaniljsockret och blanda igen. Kör muggen i mikron på 900w i 3 min. Kakan kommer höja sig över muggen, men det är ingen fara på taket. Det rinner inte över.


Den har lite lustig konsistens, men god är den!

 Värsta Morgonen i Mitt Liv

       2009-03-25 @ 18:53:46
03.20 ringer klockan, upp och hoppa, koka te. Tio minuter innan jag blir hämtad här hemma går termosen i väskan sönder. En liter te ÖVERALLT. Kommer iaf iväg och är framme 04.30. Går och går och går i mörkret på brädor mitt ute i skogen. Kommer tillslut till själva öppna mossen. Det är sviiiinkallt, aldrig frysit så mycket i hela mitt liv. Ulf tror att det är -20, kanske låter överdrivet men kylan var tamejfan överdriven. Fotar, går till en rastplats, försöker göra upp eld. Blir en liten, liten brasa som inte värmer något. Jag håller på att svimma några gånger (för lite sömn och mat, för mycket kyla). Alla strejkar och klagar, vi åker hem.

Jag ångrar mig  upp över öronen mycket att jag inte låg kvar i sängen.
Nu lär jag väl aldrig bli frisk.

Nu ska ni fan gilla bilderna.


Ficklampor och skog.


Brädor så långt ögat kan nå.


Ute på den öppna mossen. Blått ljus är inte min grej.



Frost.


HERE COMES THE SUN!






Stintan med frost i håret. SVINKALLT!

 Hemmasittare

       2009-03-24 @ 13:09:25
Näe, det fick bli en dag till i sängen. Jag känner mig nästan sämre idag faktiskt. Får se till att bli frisk idag för imorgon blir det upp och hoppa typ halv fyra, för vi ska åka ut till Dumme Mosse och fota soluppgången. Fast jag måste ju erkänna att det inte känns riktigt lika lockande längre när det är snö och grå himmel. Tanken var ju en gul, brinnande sol på en rosa himmel och dimma mellan träden. Jävla snö.

Nu ska jag få lite mat i magen och sen kolla på Role Models.

 Jävla Skägglurk!

       2009-03-24 @ 01:34:45
Nu vill jag att alla tjejer pluggar in de här skällsorden! De kommer säkert väl till hands förr eller senare. Mina favoriter är skägglurk, slyngel och gubbarsle.



Hämtat från susning.nu.

 Bloggdesign

       2009-03-23 @ 21:27:41
Jag har suttit sjukt många timmar med något egentligen helt onödigt, haha. Jag har nämligen designat en blogg åt den här damen. Inte riktigt klar än, men nästan. Jag känner henne inte och jag fick ingenting för det, så jag vet inte varför jag gjorde det, haha. Borde ju egentligen göra om min egna blogg, har tänkt göra det ett tag nu. Men men, det var kul och mycket bättre än att plugga. Men nu måste jag faktiskt börja göra det.

Förresten funkar min mobil. Halvt. Det går att ringa och smsa med den iaf. Halvt. Den är jävligt muppig, får se till att lämna in den nästa gång jag är i stan, vilket nog blir imorgon för jag kan inte missa mer skola.

Ha en bra kväll! Tjoflöjt.

 Skjut Mig

       2009-03-23 @ 12:34:57
Det är ganska fint väder ute och här sitter jag i min säng med pyjamas på mig. Jag vill verkligen inte stanna hemma idag, dels för vädret och dels för att jag inte kan missa mer i skolan. Men let's face it - det är inte så jävla fräscht att sitta och hosta på folk.

Jag har supit och varit ute och gått och grejer i helgen, det blev jag ju inte frisk av så nu satsar jag istället på att bara ta det riktigt jävla passivt. Ska ligga i sängen och dricka te och kolla på film. Med solen skinande utanför fönstret. Ååååh, fan också.

För övrigt har ni blivit galet dåliga på att kommentera. Inte en enda kommentar på jättemånga inlägg nu! Är inte lika kul att skriva då ju.


Jag får väl helt enkelt leka med PhotoBoot hela dagen.

 Snö?!

       2009-03-22 @ 23:18:04
Jag börjar bli förtvivlad. På riktigt. Vad är det med vädret? Det kan ju inte snöa nu! Det var ju preciiis påväg att bli vår. Vilken jävla luring! Jag är besviken.

Kom nyss hem från Alex. Kom dit igår, och nästa helg blir det också bara en natt tillsammans.  Det känns jävligt surt. Men på de här två dagarna har vi hunnit med ganska mycket. Igår åt vi middag hos hans pappa, asgott. Sen såg vi på Twilight, som jag var föga imponerad av. Inte kass, men inte asbra. Idag har vi gått tipspromenad med Alexs pappa och hans brud. Låter astöntigt, men vädret var fint och det var riktigt trevligt faktiskt.

I övrigt har jag jäääävligt ont i halsen. Jag misstänker halsfluss lite. Läst att man kan få hosta också, vilket jag har. Och att det är vanligast att man får det mars-april. Om det inte går över inom några dagar så får det bli ett besök hos farbror doktor.

Hoppas ni haft en bra helg.
Puuuuss!

 Orda Om Kärlek Final

       2009-03-21 @ 13:17:30
HAHA men shit. Hade helt glömt bort att jag ens var med och deltog i tävlingen. Tur att jag kollade min mail (vilket jag gör typ en gång i månaden?) för jag är en av de femtio finalisterna.

Seriöst, nu måste ni ju faktiskt rösta på mig.
Klicka här!

 Tjejmiddag

       2009-03-21 @ 12:10:04
Det var verkligen hur trevligt som helst igår. Det var gamla kompisar som jag knappt träffar längre som jag catchade up med. Det var några som jag kände igen och hade pratat lite med innan. Och så var det några helt nya ansikten. Sammanlagt var vi 12 tjejer. Frida bjöd på en jättegod kycklinggryta och till efterrätt blev det vaniljglass med varm hallonsås. Mumma säger jag bara.

Vid halv tolv var vi fyra stycken som begav oss in mot stan för att dansa på Centrum. Det var kul att dansa men fyfan vad jag hatar alla killar på Centrum som inte kan hålla sig borta. Man kan inte ens gå ut och dansa med sina tjejkompisar utan att äcklerna klungas runt en.

Efter två timmar konstant dans begav vi oss hemmåt. Jag märkte att min mobil som legat i min BH och förmodligen blivit fuktskadad inte funkar längre. Den är helt jippo, skärmen är svart men kameralampan lyser och ibland börjar den vibrera, haha. Får lämna in den på måndag, tills dess får jag vara mobilfri. DET VÄRSTA SOM FINNS!


Födelsedagsbarnet Frida och söta Annika.


Haha, Lina är på topp.


Sofia också!


Azra hade inte varit såhär full sen hon var 14.


Söta tjejer.

 Årets Första Jordgubbar

       2009-03-20 @ 16:10:40
Tror ni jag tog det lugnt eller? Nä, jag följde med Jes till A6. Köpte dock en kopp asgott te på Kahls med honung i (för 15 spänn, ofta det kostar så mycket med lite vatten och typ ett gram te). Och så köpte jag, tro det eller ej, jordgubbar! Svindyra, men smakar det så kostar det.


 Förkylningen Kan Inte Stoppa Mig!

       2009-03-20 @ 12:49:08
Jag känner mig seriöst helt död idag. Men jag har sett fram emot middagen hos Frida så länge nu så jag tänker bombadera min kropp med halstabletter, värktabletter och nässpray fram tills klockan sju när jag ska vara där. Jag får härda ut helt enkelt! Kommer vara folk där som jag inte träffar så ofta längre. Så det blir nog kuuul.


Idag har det varit full rulle så nu ska jag bara sitta ner och ta det lugnt. Ta en kopp te kanske.

 Jag Borde Bli Florist

       2009-03-19 @ 23:11:13

 Transport Till Balen

       2009-03-19 @ 18:11:44
Någon som har någon najs bil eller annat transportmedel att låna/hyra ut till balen?


Helst en sån här.

 Mitt Första Internetköp

       2009-03-19 @ 01:26:02
Jag har haft Visa nu ett tag men aldrig köpt något över internet, så jag kände att nu var det dags. Läste i Lindas blogg att hon köpt en duschcreme från Yves Rocher som luktar kakao, så en sån var jag tvungen att ha. Blev också en duschcreme som luktar hallon, en kajalpenna, en mascara och ett läppbalsam. Allt detta för otroliga 160 kronor, inklusive frakt. Det tyckte jag faktiskt var helt överkomligt. Vet inte hur bra grejerna är, men äh. PNEGAR ÄR TILL FÖR ATT SPENDERAS!! (Mitt nya motto.)



 Många Födelsedagar

       2009-03-18 @ 19:44:26
Sådär, nu har jag och Jes varit på stan. Det är tur att vi går så bra ihop, skrattar mycket med henne. Är ju helt sinnesjukt tråkigt att gå på stan själv.

Har haft lite ångest över vad jag skulle ge till Alexandra i födelsedagspresent, men det slutade med att jag arrangerade en liten krukväxt åt henne med små rosa rosor. Hoppas hon blir glad.

Sen köpte jag present till Frida som också fyller år. Vet inte om hon läser min blogg dock så jag vågar inte skriva vad det är. Är bjuden på middag hemma hos henne på fredag, blir nog jättetrevligt. Folket ska gå ut efter det men jag vet inte om jag har råd, så jag kanske går hem istället. Är ju trots allt bara en minuts gångväg, haha.

 Mer Praktik!

       2009-03-18 @ 12:51:39
Ni kanske kommer ihåg att jag för några veckor sedan skrev att jag haft kontakt med en snubbe på Michal Mediart i Uddevalla? Som alla andra lovade han att höra av sig, och som alla andra gjorde han inte det. Jag ringde idag iaf och han sa att han ska vara i Skåne och plåta vecka 18, så då kan jag inte följa med. Men på lördagen har han en bröllopsfotografering så den ska jag vara med på. Och vecka 19 hade han någon bröllopsfotografering och lite husfotograferingar som jag ska vara med på.

Så, nu behöver jag bara fixa en tredje praktikplats för måndag-fredag vecka 18, haha.

 Orättvist liv

       2009-03-18 @ 11:53:30
Idag är vi lediga och jag sov till halv tolv. Jag är så jävla sjuk. Helt igenproppad med snor överallt.  Lock för öronen, trött i kroppen och ont i halsen. Jag har lite att fixa så jag ska nog försöka ta mig in till stan ändå. Det är ju helt otroligt fint väder ute också. Ååååh, tyck synd om mig då!


Varför är du inte här och tar hand om mig? Jag saknar dig!

 Artikel i JP

       2009-03-17 @ 19:50:20


Den var väl helt okej, men jag tvivlar på att det inte fanns en enda bild där alla var bra. Jag är ju för fan mitt uppe i en vändning och ser ut som ett mongo. Dessutom stog det att Stintan sa något som hon inte ens sa. Och Ulfs efternamn är fel. Menmen, man ska inte klaga! Haha.

 Sjuk?

       2009-03-17 @ 08:48:04
Det var ju egentligen bara en tidsfråga. Förra veckan var det Jessica som gick runt med en rejäl fökylning, feber och hela köret. För några dagar sedan var det pappas tur. Jag verkar vara nästa på listan för när jag vaknade hade jag sådär typiskt förkylningsontihalsen (ja, det finns olika typer av halsont!!). Får väl bara hålla tummarna och hoppas på att det inte bryter ut.

Nu måste jag skynda skynda till bussen.
Solen skiner idag så ut med er! Ha en bra dag cuties.

 Önskeoutfit

       2009-03-16 @ 21:51:08
Sitter här och nätögonshoppar, drägglar över massa fint. Det är tråkigt att det är så mycket grått och svart överallt, men hittar man de rätta ställerna finns det faktiskt lite färg. Synd att jag inte har pengar. Eller, det kanske är tur förresten.



















T-shirt - Delia's
Leggings - TopShop
Skor - Alloy
Armband - Punky Pins



















 Nytt Mönster

       2009-03-16 @ 17:13:32
Idag köpte jag ett nytt mönster till balklänning. Jag veeet, jag är så himla velig! Det slog mig plötsligt att den jag tänkte ha från början var väldigt tråkig, så nu blir det snörning i ryggen och grejer. Dessutom hittade jag ett par skor i perfekt färg, typ vanliga pumps med lagom klack. Men 500 kronor.. Hm, får fundera på det.

Och jorå, intervjun gick bra. Journalisten var trevlig och det kändes lixom avslappnat. Det var väl mest Ulf som pratade, men fotografen tog massa bilder på mig och Stintan, haha. Är man är van vid att stå bakom kameran blir det lite ovant att plötsligt försöka le snyggt framför den. Kommer förmodligen i tidningen imorgon, så alla jönköpingsbor får hålla utkik.


Trädgårn i lördags. Som sagt, ovant att vara framför kameran.
Checka den snygga hooden och tishan, nyinköpta!


 Snart Är Vi Kändisar

       2009-03-15 @ 20:36:07
Stintan ringde mig och sa att Ulf hade ring henne och frågat om hon och jag vill bli intervjuade av JP imorgon. Så imorgon klockan halv ett ska vi svara på lite frågor om våran Parisresa. Kanske också att vi får något bild publicerad. Vet inte hur stor artikeln blir eller så, men ändå. Sjukt kul!


 Borås; Möjligheternas Stad

       2009-03-15 @ 13:15:35
Nej jag vet inte. Kvällen var helt galen. Helt flippad. På ett dåligt sätt. Kaos helt enkelt. Iaf senare delen av kvällen. Det var sju pers i en taxi och efterfest mitt ute i ingenstans där vi blev kvar tills klockan sex på morgonen. Men dans på Trädgårn var kul iaf. 


Becca dansar.


Linda dansar.


Nu är jag i Lindas lägenhet, hon skulle jobba så hon drog in till stan. Jag ska väl snart bege mig hemmåt. Egentligen skulle jag verkligen behöva träffa Alex nu men jag kan inte skita i skolan imorgon. Grymt jobbigt med långdistans..

Linda är iaf världens gulligaste och roligaste tjej.

 Watchmen

       2009-03-14 @ 00:23:50
Anlände till Uddevalla vid halv sju, vid nio stog bio på agendan. Watchmen visades. Vet inte vad jag ska tycka om den. Jävligt snyggt gjord verkligen, men lite väl överdriven på sina ställen. I endel allvarliga scener ville man bara skratta. Den var väl sådäääär.

Imorgon: Borås.
Så ni hör väl mer av mig på söndag.
Ha en bra helg och sup ordentligt, det ska jag göra!



 Full Fart

       2009-03-13 @ 12:39:57
Kom hem från stan alldeles nyss. Hade en lektion och sen gick jag till banken och betalade in balavgiften. Gött att ha det gjort. Om två timmar går färden in mot stan igen, men grejen är att jag är fruuuktansvärt trött. Verkligen helt dåsig. Man kanske skulle ta och sova i en halvtimme, men då är frågan om man hinner packa och duscha på en och en halv timme..? Dessutom är det ett helvete att ta sig upp efter en halvtimmes sömn.

Tittade förresten in på H&M en snabbis innan. Köpte en lila basic tisha och drägglade lite över den rosa vindjackan. Nu har jag ju faktiskt mer pengar än vad jag trodde att jag hade, så tror jag ska köpa den. Har iofs inte ens testat den än, kanske sitter asfult. Och den är ju väldigt tunn..

JAG ORKAR INTE GÖRA NÅGONTING! Mina ögonlock väger bly.
Godnatt.

 Rödbetssallad

       2009-03-12 @ 23:18:56
Min kära vän Stintan har fått mig beroende. Hade aldrig ätit det innan igår, vilket är ganska konstigt för jag älskar rödbetor. Jag blev sjukt sugen innan men vi hade ingen rödbetssallad hemma, så jag gjorde helt enkelt egen, haha. Kunde blivit asgod om det inte vore för att den smakar för mycket fransk senap, nu är den bara god. Dessutom är den lite nyttigare än sån man köper.


Nomnomnom!

 Dagen-Efter-Munchies

       2009-03-12 @ 15:33:15

Är det bara jag som blir helt sjukt sugen på all slags mat i hela världen dagen efter? Jag är inte bakis annars idag, ingen huvudvärk eller så, men jag har sjuka cravings for food! Har proppat i mig galet mycket mat. Lunch i skolan, en köttbulle&rödbetssalladmacka, en och en halv fattiga riddare och två pannkakor. Ganska illa med tanke på att jag gick upp för typ fyra timmar sen, hahaha. JA, jag är tjock. Problem med det eller?

Nu ska jag haxa min mobil.


 Vår!

       2009-03-12 @ 10:48:30
God morgon mina små grisar!

Igårkväll was fun. Förfest med både ölspelet och "Jag har aldrig.." och sen vidare mot Bongo och APT. Dans hela kvällen och pengar blev spenderade, det sved i min plånbok men vad gör det? Pengar är till för att spenderas! Har Nadine att tacka för en fin kväll. :*

Vad som dock inte är så jävla skoj är att jag tänkte hjälpa en vän i nöd och låna ut mitt mobilbatteri. Det var bara det att jag neverever stänger av min mobil, laddar bara när det behövs, så när jag slog på den igen kunde jag inte min pin-kod. Testade tre gånger men icke, så nu är det puk-kod. Så jävla fail! Alex fick ringa och väcka mig imorse för jag hade ju fan ingen väckarklocka. Man är verkligen handikappad utan mobil. Men det fixar sig nog.

Snart ska jag ge mig ut i det fina vårvädret. In till skolan för att ha en lektion, känns ju nödvändigt. Kanske kan få lite ärenden uträttade också.

Njut av solen idag!
Puzzzz!

 Paaartheeey!

       2009-03-11 @ 16:19:15
Jag har hört att man ska festa tills man storknar tiden innan man tar studenten. Därför hade jag tänkt att gå på studentfest ikväll på Bongo. Jag har aldrig varit ute en onsdag, så det blir spännande att se hur det blir att komma upp imorgon. Får se till att inte supa mig stupfull. Lagom är bäst, tänk på det kids!


Paint är min bästis!

 Önskedröm

       2009-03-10 @ 12:55:21
Inatt drömde jag att jag hittade en affär i Borås som sålde skitsnygga, färgglada kläder till jättelågt pris. Jag köpte en track jacket i rosa, turkost och gult. Den var så jääävla snygg, och kostade 150 spänn. Jag började nästan gråta när jag vaknade. Fan.

Utvecklingssamtalet gick braaa. Inget att klaga på eller så.

Happ, vad ska jag göra resten av dagen nu då..?

 Grus i Mina Ögon

       2009-03-09 @ 21:26:46
Nu har jag suttit i typ.. Två timmar och letat, retusherat och laddat upp bilder. Det tog sin lilla tid, och jag tycker inte alla bilderna är riktiga höjdare, men nu är jag klar iaf. Ni har förmodligen redan sett alla bilderna men om ni är nyfikna på vilka jag valde så kan ni se dem här. Nu hoppas jag att Ulf säger snälla saker till mig för jag tål inte dålig kritik, haha.

Imorgon är vi egentligen lediga men jag ska som sagt ha utvecklingssamtal så det blir inte jättelång sovmorgon för mig. Men det kan ju vara skönt det med, att komma upp tidigt så man hinner göra saker istället för att bara sova bort hela dagen.

Nu ska jag proppa i mig lite popcorn till någon film och sen sova.
Kjamiz!

 15 Bra Foton

       2009-03-09 @ 17:32:45
Tills imorgon ska jag ha valt ut 15 stycken foton jag tagit som är bra. Jag har utvecklingssamtal och ska tillsammans med min fotolärare gå igenom alla bilderna och få kritik på dem. Det är verkligen skitsvårt, när man har tuuusentals bilder att välja mellan. Dessutom är det rätt känt att jag är för självkritisk.

Jag tänkte fråga er om ni rent spontant har någon favoritbild jag tagit? Som jag laddat upp här på bloggen eller på bdb. Det skulle uppskattas!

 Idag Sken Solen På Mig

       2009-03-09 @ 16:48:47






 Alltså..

       2009-03-08 @ 16:30:16
Varför är det alltid så att när man är jätteglad så är alla andra ledsna och drar ner en, och när man är ledsen så är alla andra glada och då blir man ännu mer ledsen för att man själv också vill vara glad.

Men det här blir nog bra. Det tror jag. Ska försöka att inte tänka på det så mycket. Vara positiv.

De vankas superdupergod mat, och senare blir det hemmagjord chokladpudding. När min mage är glad, då är jag glad, haha.

Hoppas ni haft en bättre helg än mig.

 Nejnejnej

       2009-03-05 @ 16:51:47
Det kommer vara tomt här ett tag.
Ni får fanimej ha överseende.

 Emmabodafestivalen

       2009-03-05 @ 00:01:12
Jag har för lite pengar för att åka utomlands i sommar, men jag vägrar sitta inne och mögla. Och jag vill inte jobba bort hela sommaren. Så jag har börjat fundera lite på festivaler. Jag är egentligen inte så mycket för musik, finns inte mycket som jag verkligen fastnar för. Men så kollade jag på Emmabodas line up, och det ser heeeelt okej ut. Mer än helt okej faktiskt. 800 spänn kan jag nog hosta upp för att se Bob Hund, Crystal Castles, Parken, Detektivbyrån, MSTRKRFT, Familjen och Miss Li.

Vem ska dit?


 Pippimat

       2009-03-04 @ 22:04:14
Shit vad dåliga ni har blivit på att kommentera! Eller så är det bara jag som skriver ointressant.

Åkte som sagt in till skolan tillslut, vilket var ett misstag för vi slutade typ en timme efter det, haha. Men jag gick lite på stan och åkte till A6. Åkte hem och gjorde fågelmat att hänga i trädgården, tro det eller ej. Jag vet att det är lite sent påtänkt, det är ju vår snart. Men jag gör det mest för att kunna fota fåglarna när de äter, haha.

Ikväll har jag kollat på Grey's och försökt välja ut bilder från Jokkmokk, men det är en omöjlig task. Jag är så självkritisk att jag knappt gillar några bilder. Måste ha hjälp av någon annan.


Egengjord fågelmat.

 Outhärdlig Smärta

       2009-03-04 @ 10:07:48
Eftersom att jag fått migrän de två senaste gångerna jag har sprungit så har jag inte gjort det på länge. Men igår gav jag det en chans. Sprang 3,5 km och allt var frid och fröjd, tills någon timme senare när huvudvärken kom smygandes. När jag vaknades idag hade jag värsta migränanfallet everrrrrr. Inga tabletter hade vi hemma heller. Spydde lite och sov vidare i några timmar. Nu verkar huvudet vara okej så nu ska jag in till skolan. Vi har ju foto idag, tråkigt att missa det!


Nyvaken Kmulls med knepigaste håret!

 Död Pixel?

       2009-03-03 @ 15:59:15
En väldigt irriterande röd prick har börjat dyka upp på endel av mina bilder. Visst är den lätt att klona bort, men det är ändå grejen att den inte ska vara där. Min fotolärare trodde att det kunde vara en död pixel. Jag hittar inget samband mellan bilderna den finns på och inte. Eller jo, att alla är tagna med mitt fasta 50, men nu när jag tar ett kort med just det objektivet mot en vit bakgrund så blir det ingen röd prick.. Någon som har en idé..?







 Två Veckor Praktik Kirrade!

       2009-03-03 @ 13:41:37
Gööööött! Veckorna 20-21 ska jag vara på Scanvinavian Photo i Bankeryd. Jag ska vara mest i butiken och kanske någon dag ute på lagret. Ska bli sjukt kul!



Jag har kontakt med en snubbe på Michal Mediart i Uddevalla där jag försöker få praktik veckorna 18-19. Om jag kan vara där kommer jag vara med på bröllopsfotograferingar. Det är något som jag alltid velat göra óch de verkar verkligen skitduktiga så jag hoppas att det går att lösa.


 Hellogoodbye

       2009-03-03 @ 12:42:01
Jag kom inte upp ur sängen imorse. Den lixom höll mig i sitt mysiga grepp, fanns inte en chans att jag kom undan. Men det gör inget, för jag ska ringa massa samtal idag istället. Om sommarjobb, praktik och utställning.

Tänkte få eftermiddagen att gå med Hellogoodbye. Coolare töntar får man leta efter. Så jävla feel-good! Jag dansar runt och sjunger.


 Orkidé

       2009-03-02 @ 21:02:18