Näst Sista Dagen På Året

       2010-12-30 @ 12:02:54
Kom precis på att jag jobbar min sista dag år 2010 idag. Wooohoo! Det känns helt sjukt att 2010 nart är slut. Så säger man väl alltid, men seriöst, nu har jag knappt hunnit reagera på att det är år 2010. Det är vär för att jag skaffade mitt första riktiga jobb och har jobbat bort hela året, haha.

Ska snart åka in till stan och se om jag hittar en nyårsblåsa innan jag börjar jobba. Ikväll kommer Alexander och då ska vi äta sushi, nomnom!


Jag är så jävla snygg va. Håret växer så det knakar, kan ha snedlugg!


 Helvete.

       2010-12-29 @ 11:19:39
Fick inte lägenheten. Jag blir så jävla ledsen. Så besviken. Hur fan ska man göra? Hur fan får man ett förstahandskontrakt? Snart ger jag upp och flyttar hem.

 Älskade Göteborg

       2010-12-27 @ 14:01:47
Sen igår är jag hemma i Götet igen. Åkte direkt till jobbet på morgonen och kom alltså hemhem, till lägenheten, igår kväll. Idag skulle jag jobba halvdag men det var så lite kunder så jag behövde inte komma in. Lika bra, jag har en huvudvärk som bara blir värre och värre.

Så, nu sitter jag här och uppdaterar gmail stup i kvarten för jag väntar på svar om lägenheten. De kanske inte hör av sig via mail iofs, de kanske ringer.. Men man vet aldrig. Åh, jag blir skogstokig! Vill bara få veta!

Här får ni en bild på mig och min skadade tumme. På julafton råkade jag hyvla rakt genom nageln och allt med en osthyvel, haha. Höjden av klantighet.



 Stressmorgon

       2010-12-22 @ 11:36:14
Har jag verkligen allt? Det har packats hela morgonen, alla julklappar är med, sakerna som klantiga Nadine glömde här sist, matlåda till jobbet (ska som sagt jobba innan jag åker), alla småsaker som mobilladdare och piercingrengöring.. Jesus.

Det känns så himla bra att jag ska hem ikväll. Åååh vad mysigt. Träffa alla fina människor igen. Och imorgon ska jag och syster julbaka. Pepparkakshus bland annat, som på den gamla goda tiden! Åh åh åh, älskade jul.



Jul förra året.


 Skitdag

       2010-12-21 @ 20:01:10
Jag hade ju bestämt mig för att baka macarons. Skållade och skalade mandlar, malde dem, gjorde krämen som ska vara mellan, gjorde marängsmeten.. Tog flera timmar, och så när jag skulle klicka ut smeten så var den alldeles för lös. Allt flöt ihop. Blev skitförbannad och sket i alltihop. Stog där, utan macarons men med ett väldigt stökigt kök.

Och då händer det som inte får hända. Jag spillde hela den nyöppnade flaskan med karamellfärg på golvet.

Livet är orättvist.


Ser ut som någon dött på mitt golv.


 Matorgasm

       2010-12-21 @ 11:57:36
Det här åt jag igår. Precis som typ tre gånger förra veckan. Kanske idag också? Jag är kär i sushi. Jag älskar sushi! Vill ha sushi nuuuu!



 Soket!

       2010-12-20 @ 22:21:42
Det här är vad jag har ägnat den senaste timmen åt. Visst blev det fint?! Jag lyckades till och med slå in runda paket. :D Är jävligt nöjd med mina julklappar i år, hoppas de som får dem också blir det.


 Sista Sekunden...

       2010-12-20 @ 19:49:51
Är som vanligt ute i sista stund och och kollade nyss tåg/buss till Jkpg på onsdag. Det var ju ingen rolig syn. Jag jobbar under dagen och kan inte åka tidigt. Som tur är finns det platser kvar på en 20.02 (som inte syns med på bilden) som jag bokade nu på en gång. Tänk vilken panik jag hade fått om jag inte hade kunnat åka hem över jul..



 Pop?

       2010-12-19 @ 15:25:26
Lindas syster upptäckte att det kommer upp en bild på oss om man bildgooglar "poppare", på sida två. Det känns väl sådär. Visserligen inte vi som är poppare, men ändå.



 Nagellack

       2010-12-19 @ 01:44:40
Jag jobbar för fullt för att lacka mig igenom alla mina lack. Har en hel bunt som jag inte ens testat än. Ikväll testade jag det på bilden. Tänkte ju mig att naglarna skulle bli helt fulla med hjärtan och glitter, men hjärtanen fastnar inte på borsten så man får sitta och gräva tills det fastnar ett hjärta eller två på borsten. Gaaanska tidskrävande, orkade göra tre hjärtan på varje finger.




Värdelöst. Lack ifrån Ebay. Ett av de andra lacken jag
beställde blev dock mitt nya favoritlack.


 Håller Tummarna

       2010-12-18 @ 00:10:38
Jag var ju på lägenhetsvisning idag, jag gillade lägenheten. Ganska lagom stor och sådär, superfräscht badrum, billig hyra. Det enda som är negativt är ju läget. Bergsjön lixom. Men jag tänkte att det får fan gå ändå och tackade ja. Vet inte riktigt när jag får besked om jag får den eller inte, men någon gång i nästa vecka skulle jag gissa på. Så nu håller vi tummarna!


Hittade denna och undrar lite om jag verkligen vill bo i Bergsjön..


 Party?

       2010-12-16 @ 18:30:10
Kom hem från Uddevalla tidigare idag. Varit där sen i måndags och haft det jävligt mysigt och bra. Lagat god mat, gått på bio och allmänt slappat. Vill redan tillbaka..

Ikväll är jag bjuden på Dômen Konstskolas julfest, av Marcus. Det kommer nog bli kul. Ska sitta och peppa lite här i min ensamhet innan jag drar dit vid 21.

Imorgon ska jag förresten på lägenhetsvisning. En liten etta på 25 kvm ute i Bergsjön för typ 2600:-/månaden. Jag är kluven, det tar fan 25 min dit med vagn från stan. Men jag förlorar ju inget på att gå dit och kolla.

Peppar med Giga Pudding. PUDDI PUDDI!


 Skor

       2010-12-14 @ 17:50:51
Då ena klacken på mina nya vinterskor gick av köpte jag ett par nya idag. Var ungefär exakt denna modellen jag var ute efter, de finns överallt, fast jag hade hellre köpt matta. Men de kostade mer än dubbelt så mycket. Scorett, märket är Duffy, 399:-



 Raderat

       2010-12-13 @ 13:44:23
Okeeej okeeeej, hemsk vad upprörda miner det blev ang förra inlägget. Jag tog bort det. Dels för att jag började nojja också, haha.

Idag är jag jävligt ledig. Ligger fortfarande kvar i sängen. Ska nog åka till Alexander senare dock. De ringde från jobbet och frågade om jag kan jobba idag, och jag behöver egentligen pengarna, men nu har jag skjutit upp att träffa Alexander alldeles för länge så jag sa nej.




Jag och Al-X.


 Pööööh

       2010-12-09 @ 12:56:43
Ja, jesus vad jag känner mig oengagerad idag. Allt känns bara så.. meningslöst.

Hade sviiiinkul igår iaf. Jävlar i min lilla låda vilka underbara jobbarkompisar jag har. Bäst i världen. Dansade röven av oss gjorde vi. Så jävla goa är de, varenda en av dem. Och jag känner mig inte ens sjukare idag! Mår till och med lite bättre.

Tänkte ta mig i kragen och åka in till stan nu iaf, försöka få tag i lite julklappar. Suck.

Hittar dessvärre inte datorsladden till mobilen, isf hade ni fått se på lite fabulous bilder.


Haha! Ni får en assnygg bild på mig och Nadine istället.
Som jag för övrigt saknar ihjäl mig efter. Jag hade iaf
på mig denna outfitten igår också. Med ett annat halsband.



 Internet!

       2010-12-08 @ 14:41:20
Jaaaapp, då har vi äntligen fått internet igen. Supersnabbt sådant! Gött är var det är. Jag orkar dock inte läsa igenom 212 blogginlägg, tror jag skiter i det. Om det har hänt någon något kul så får ni berätta direkt till mig istället, haha.

Annars är jag sjuk. Eller, börjar må bättre nu. Sen i söndags har jag legat hemma på soffan, helt utslagen med feber och hosta och hela köret. Mår som sagt lite bättre idag så jag funderar på om jag ska orkar dyka upp en stund på julbordet med jobbet ikväll, har sett fram emot det som fan.

Om ni ursäktar mig så har jag en hel del surfande att ta igen.

 Victoria's Secret

       2010-12-01 @ 00:20:18
Sitter och svullar i mig chips, och så snubblar jag över den här videon och funderar på att slänga chipspåsen.

Jag ska också bli smal och låta mitt hår växa ut.




 LC Minus LL?

       2010-12-01 @ 00:04:18
Jag har bott med Linda i ett år nu. På fredag flyttar hon. För min del finns det inte en enda positiv sak med det. För det första är jag sjukt avundsjuk, vill också ha egen lägenhet! För det andra så måste vi hitta en ny inneboende. För det tredje kommar det känns sjukt jävla konstigt att behöva planera när man ska träffas. Att inte kunde sätta sig vid matbordet och snacka lite skit på kvällen. Inte kunna gå ut och ta en cigg bara sådär. Ingen att låna kläder av, haha.

Kommer bli så jävla tomt utan henne helt enkelt. Är dock jävligt glad för hennes skull, hoppas hon kommer trivas bra i sin nya lägenhet! Jag ska våldgästa henne hela tiden.





Sjukt att jag inte hittade en enda bild från vår inflyttningsfest.
Bara på hur det såg ut dagen efter. Och det kanske förklarar varför
vi inte har några bilder från kvällen..