Fin Helg

       2009-08-31 @ 16:54:44
Orkar inte riktigt skriva, men vi drog hem till Jönköping sent på fredagen, åkte iväg tidigt på lördagen och handlade och grejer, sen bar det av till Nadines stuga där det skulle vara kräftskiva. Vi åkte lite båt, spelade kubb, grillade lite, bastade och chillade innan det lite senare var dags att plocka fram räkorna. Dans och alkohol och prat och skratt hela kvällen och halva natten. Somnade vid fyra tror jag på golvet. Var svårt att få sovplats till 15 pers på så liten yta.

Det var hur kul som helst, även om vissa människor verkligen inte vet hur man beter sig. Men tack Nadine för att vi fick komma!

Drog tillbaka till Uddevalla igår och inatt jobbade jag min sista natt, sjukt skönt! Men nu är jag arbetslös, inte lika skönt I tell you. Får börja leta nytt direkt.


Jag fick skärpet att funka! Klänningen gick till
mitten av låren och till det körde jag svarta leggings.

 Midjeskärp?

       2009-08-29 @ 01:33:03
Imorgon ska jag och älskling gå på kräftskiva. Som vanligt är jag ute i sista sekund och funderar på vad jag ska ha på mig. Jag vill vara lite mer "chic" men jag har fan inga såna kläder!

Hittade lite midjeskärp som min mamma använde i sina unga dagar. Det är ju modernt nu för tiden har jag förstått, och jag tycker det är snyggt på vissa, men nu har jag testat till massor av toppar men det ser bara konstigt ut till allt! Vad ska man ha det till?

Det vinröda i sammet med guldspänne är sjukt ful-snyggt.
Gillar det svarta med lövformat guldspänne också.


 GratisBio

       2009-08-27 @ 21:38:02
Först tänkte jag "Det var ett jävla tjat om det där gratisbio, såna sidor funkar ju aldrig!" men tillslut gav jag med mig och blev medlem. Och det funkar faktiskt!

Det går ut på att samla poäng genom att bla delta i undersökningar och tävlingar, klicka sig in på sidor och ta del av erbjudanden. Sedan är det bara växla in poängen till tex tidningsprenumerationer, presentkort och biocheckar.

Redan när man blir medlem får man 50 poäng, och om ni blir medlem via min länk får ni 75 poäng direkt! Hur bra som helst!


 Quitter

       2009-08-26 @ 15:18:06
Åh, jag känner mig så dum. Jag har precis ringt jobbet och bett att få sjukskriva mig. Klarar varken av det psykiskt eller fysiskt längre. Sliter på kroppen och det är inte kul att vara rädd konstant när jag går själv om nätterna. Sover inte ordentligt så jag har ont i huvudet hela tiden. Hon jag pratade med blev inte sur, hon sa att hon skulle ringa en tjej redan nu som jag får lära upp i tre nätter. Hoppas hon kan, för jag klarar inte två veckor till. Går ju miste om en hel del pengar, men hälsan går först, right?

 Konstigaste Samtalet

       2009-08-25 @ 17:18:02
Vaknade klockan nio av att mobilen ringde. Hann se att det var ett 08-nummer men svarade ändå, jag var ju helt yrvaken. Snubben i andra änden sa vad han hette och frågade om hans namn säger mig någonting. Jag svarade helt förvirrat nej. Han hade nämligen hittat mitt nummer i sin mobil och var så nyfiken på vem jag var, han trodde att vi tagit kontat med varandra på internet på något sätt. Jag fattade ingenting men han berättade att han var fotograf och lärare, då sa jag att det nog har med foto att göra eftersom jag precis läst foto på gymnasiet. Då jävlar gick han igång, "Jahaa, så du gick ut nu i våras? Hur gammal är du då? Jasså, brukar du stå framför kameran också? Ne, bara bakom, okej. Är du i Stockholm någon gång då? Ja, det kanske är lite långt att åka men om det är okej med dig kan jag ju åka ner till dig, så kan jag bjuda dig på lunch!". Jag blev helt jävla ställd, vad säger man? "Ööööh.. Jaa, eehh, det kanske vi skulle kunna.." och så sa han att vi kan ju göra fotojobb tillsammans, det skulle verkligen vara trevligt att ses! Här avbröt jag, "Du får ha det så bra, hejdå!"

Fattar fortfarande inte vem han var.

 Ömtålig

       2009-08-24 @ 16:33:15
Min kropp är helt förstörd. Antar att jag inte är van vid att ränna runt som jag gjort i helgen. På armen har jag fett blåmärke efter att Jonte nöp mig i fredags, efter karatefyllan i lördags har jag ganska illa skrubbsår på sidan och på knät, på vaden har jag 20+ små blåmärken efter att ha slagit i pedalen när jag leder cykeln på jobbet.

Kul att jag inte skrivit något på aslänge och börjar med att klaga, haha. Om jag vara ärlig händer inte så mycket kul nu. Jag jobbar, sover och äter. Jag hade en bra helg, längtar till nästa!

 Hurra För Coop

       2009-08-20 @ 19:41:38
I affären som ligger några minuters gång härifrån hittade jag en jättesöt påse. Egentligen är det ju säkert tänkt att man ska ha med den när man handlar så man slipper köpa plastpåse varje gång, men jag kommer använda den som vanlig väska. 15 spänn kostade den.


Blommor och söta kycklingar


Jag är snygg och gör skillnad

 Klockor

       2009-08-20 @ 16:42:56
Jag blir galen på billiga, färgglada klockor! De här finns hos hollywood för endast 200 riksdaler. Nästan så jag funderar på att köpa två faktiskt, haha. Måste bara välja färg, tror det blir en lila iaf. Har ju redan en orange och en rosa klocka.



 Svikare

       2009-08-19 @ 16:44:01
Jag hatar att jag alltid gör såhär. Jag skulle egentligen åkt till Göteborg idag och träffat Linda. Men självklart ställde jag in det. Som jag alltid gör. Hade visserligen ganska bra skäl, med tanke på att jag inte kunde sova någonting alls innan jag började jobba och det var totalutdelning inatt (600 tidningar, tog mig två timmar längre än i vanliga fall) så hade jag inte så stor lust att gå upp efter tre timmars sovande.

Är aldrig min mening att såra någon, men det gör jag väl ändå. Jag hade fått tuppjuck om någon bara bailade på mig hela tiden. Inte så jävla snällt va.

 Felhörda Låtar

       2009-08-18 @ 20:11:45
Idag har jag och Alex varit ute på Torp. Sprang in på Böcker Och Blad för att fördriva tiden fram tills bussen gick. Där hittade jag oerhört bra underhållning för 79 riksdaler! Är Det Saltmannen? heter boken och innerhåller massor av svenska folkets felhörda låtar.

En liten favorit som är extra rolig för mig och Linda är Kents "Musik Non Stop" där de sjunger "Du är som jag när du dansar" och någon trodde de sjöng "Du sa mjau när du dansar"
Klockrent!

Finns att läsa fler på deras hemsida.



 Födelsedagsfirande

       2009-08-17 @ 17:35:23

Födelsedagsbarnet Jessica


Syster Malin med maken Jim


Sjukt söta Leo


Syster Jenny med massa barn


Malin och Tuva


Jenny och Jonah

 Pannkakstårta

       2009-08-16 @ 01:28:13
Jessica fyllde år i tisdags och nu är vi båda två hemma i Jönköping. Jag frågade om hon ville ha något gott att äta, då beställde hon pannkakstårta. Jag har aldrig ätit det innan, men det ska göras om! Tog lite tid att mecka ihop dock.



Den såg godare ut än vad den var, haha.

 Kiss i Duschen

       2009-08-15 @ 18:42:26
78% av Sveriges befolkning har kissat i duschen. Vissa tycker säkert det är asäckligt, men tänk vad miljövänligt! Istället för att spola ner kiss med massor av rent vatten så spolar man ner det med vatten som man använder till annat. Jag har kissat i duschen!

 Fuck It!

       2009-08-15 @ 00:07:05
Jag har suttit hur länge som helst nu och försökt vara en cool bloggare genom att försöka plocka ihop en önskeoutfit, men det går inte! Hittar fan ingenting snyggt.

Det är så typiskt, när man bara slökollar på internet hittar man massor man vill ha, men när man väl försöker hitta något går det inte.

Jag har hur som helst tänkt ett tag att jag vill bli mer "tjejig". Känna mig mer kvinnlig och attraktiv helt enkelt. Jag tycker ju det är kul med mode och att göra mig fin, men jag har aldrig riktigt tagit tag i det.

Ska börja köpa mer klänningar och sånt. Gå i klackar är en stor dröm, haha.


De här puddingarna hade gärna fått pryda mina fötter.

 Hem Till Jönnet

       2009-08-14 @ 14:57:36
Det var typ tre veckor sen jag var hemma, så nu tänkte jag och Alex åka till Jönköping. Han har inte varit hos mig sen studenten! Galet. Jessica fyllde år i tisdags så vi ska fira henne lite också.

Och ikväll ska jag träffa Stintan! Tanken var att vi skulle fota lite, men jag har inte min kamera med mig och jag hinner inte hem innan. Lite trist, men vi får nöja oss med en fika.


Åh, jag älskar den här bilden på Stintan! Det var en mysig sommarkväll.

 Caroline Af Ugglas

       2009-08-12 @ 20:58:37
Antingen älskar man henne eller så hatar man henne. Går en dokumentär på tvåan om Af Ugglas. Enligt mig får man leta efter coolare människa. Älskar hennes syn på och inställning till allt, speciellt skönhetsidealet. Hon verkar så stark och självsäker.


 Långt Hår, Ja Tack

       2009-08-12 @ 14:46:13
Tror ni inte jag vill ha långt hår igen eller? Börjar tröttna på att inte kunna variera frisyren, och på att behöva fixa håret varje jävla gång jag vaknar, för det står verkligen rakt upp!



 Vart Är Medelhavsvärmen?

       2009-08-10 @ 22:04:49
Inatt var det grymt jobbigt att dela ut tidningar, eftersom det spöregnade och åskade. Det var faktiskt läskigt! Det är ju helt kolsvart och inte en människa ute mitt i natten. Jag vågar inte ens lyssna på MP3 medans jag jobbar, även om jag egentligen skulle kunna göra det. Lite synd att det ska behöva vara så.

Hela dagen har vädret varit okej, bara lite mulet. Men nu regnar det och åskar igen! Hoppas det lugnar ner sig inom några timmar, då jag börjar igen.

Det blir mycket jobbsnack här, men det blir lätt så när hela vardagen kretsar runt jobbet. Vet inte vad jag ska skriva om annars faktiskt. Jo, kan skriva att jag längtar tills jag kan börja göra allt det där jag vill, flytta till Gbg och satsa på foto ordentligt.

På tal om vill jag ha en reflexskärm! Behöver nog lite nya fotoprylar, det skulle säkert sätta igång kreativiteten igen. Hoppas jag och Stintan kan dra ut på en fotorunda snart. Hon är så duktig!


Hade inte tackat nej till en reflexskärm från Falcon Eyes som man kan byta
färger på. Får nog bli nästa inköp! Oumbärlig när man fotar porträtt.

 Det Senaste

       2009-08-10 @ 14:30:00

I fredags badade vi. Alex är vuxen och löser korsord.


På fredagskvällen åt vi tacos med Axel. Så sjuuukt gott.


På lördagen åkte jag till Gbg. Jes flyttade.


På kvällen vare party! Förfest hos Jäjjeh.


Jäjjeh!


Party på vagnen in till stan.


På Träggan. Här spårade det och kvällen blev bananas.

 Brevlådegrubbel

       2009-08-05 @ 20:21:31
Vet ni vad som borde förbjudas? Vad som borde vara straffbart? Att ha fel slags brevlåda. Seriöst, det finns inget jag hatar mer än krångliga brevlådor. När jag blir vuxen ska jag tänka på de stackars brevbärarna när jag skaffar brevlåda.

De värsta är såna som sitter på lägenhetsdörrar. Inte de vanliga, som man lixom fäller ner, de är ganska smidiga. Jag menar de som är bara ett hål i dörren och så en skitseg lucka framför. Man måste använda två händer för att få in tidningen, och det är inte så lätt när man håller i tio tusen saker. Dessutom skadar jag mig på dem hela tiden.

De "lyxiga" brevlådorna på vanliga villor är också sjukt jobbiga. De som är höga, som man måste ha en nyckel för att öppna. Först är det ett lock, sen är det en liten jävla springa. Varför är det så? För att ingen ska kunna sno ens post? Ursäkta, men vem fan gör det?

De bästa är de traditonella brevlådorna, i plåt ska de vara! En jävla låda med ett lock på. De funkar i trä också, men då är locket så tungt, inte lika lätt att slänga ner tidningen då.

 Soooool

       2009-08-05 @ 15:23:15
Inatt gick det skitbra att jobba! Känner mig så duktig och stolt när jag gjort ett bra jobb. Och jag försöker hela tiden tänka att jag får motion, kommer gå ner i vikt! Haha.

Idag skiner solen så jag ska försöka få med min tjurskalliga pojkvän på någon kul aktivitet, haha. Försöker få honom att ringa sin mamma så vi kan fika med henne. Inte träffat henne sen studenten! Hon är så mysig och snäll, måste vara världens bästa mamma.


Den här lilla rutten går jag varje natt. Plus en halvtimmes gång dit och hem!


 Dålig TV

       2009-08-04 @ 18:45:30
Jag har ingenting att göra! Tittar bara på kass TV. Sjukt rastlös och längtar på att livet ska börja. Känns som att alla hittar på saker hela tiden, och här sitter jag och ruttnar.

Om sex veckor, efter sommarjobbet, ska jag ta tag i saker ordentligt. Jag funderar på att åka till Kaisa i Shanghai i några veckor. Hon åkte dit igår och jag är galet avundsjuk! Sen har jag och Linda snackat lite löst om att flytta till Gbg. Det vore najs. Skaffa ett fotojobb, tjänga fett med cash, resa och sen plugga i Gbg. Det är så jag önskar att det blir.

På tal om foto saknar jag mig kamera. Jag är riktigt fotosugen, men den ligger hemma i Jönköping. Åkte ju direkt från Emmaboda till Uddevalla, och nog för att jag tycker att man inte ska vara så rädd om sin kamera utan skita ner den lite så länge man får bra bilder, men jag vill inte supa bort den på festival.


Finaste Kaisa på vår foto- och cykelutflykt på Öland.

 Ludd-Luder!

       2009-08-03 @ 22:54:45
Jag är verkligen helt slut. Hatar det här jävla jobbet, får fan ingen tid över. Måste gå och lägga mig i samma tid som tioåringarna på området men det går inte sova då för de femtonåriga moppekillarna väsnas utanför fönstret. Sen måste jag gå upp efter några timmar, när jag sover som djupast, och vandra långt upp åt helvete. AAAAAH!

Idag har vi gått upp, lagat mat, sett på film och nu ska jag sova. Suger! Men vi lagade fruktansvärt god mat, pasta- och laxsallad med citrondressing som smakade himelsk! Nästa gång ni ska äta fisk så gör den här dressingen I tell you.

Citrondressing:
2 dl creme fraiche
rivet skal och pressad saft av 1/2 citron
1 msk flytande honung
2 krm salt

Bild från arla.se

 Festivalens..

       2009-08-03 @ 15:17:22
dummaste: Jag träffar CK och är lite full men vill inte verka fjortis (som förra gången) så jag tar hans hand, hälsar och säger "Jag uppskattar verkligen din musik!" och får som svar "Oj, vad formellt!" Doh!

random: Jag och Linda sitter och äter då en färgglad tranceneger kommer fram och frågar om han får smaka. Vi försöker förklara för honom att vi inte kan bjuda hela Emmaboda på mat varje gång vi äter och att han får köpa egen mat. Då slänger han en hundralapp på oss och säger "Nästa gånga det kommer fram en färgglad neger så ska ni inte vara snåla! Jag hatar snåla människor" Vi klagade inte.

bästa band: Den här är svår, men bästa spelningen var nog fan Boys Noiz. Det var helt galet! Verkligen alla dansade, jag var lagom lullig och det var fina människor. Tummen upp!

besvikelse: Fucking Nordpolen. Jag visste att han var kass live, men herreguuuud. Det lät verkligen hemskt, man hörde inte vad han sjöng. Det var bara massa jävla bas. Dessutom var ha nog lite kalas för han glömde hela rader och typ bara allmänt sket i det. Kääääss!

roligaste: Jag och Ninjan hookar upp med några sköna stockholamare. Han lurar dem att han är från Skåne så han pratar skånska verkligen hela kvällen! Och han är inte ens bra på det. När han kör sin imitation av Bamse-parodin är skånskan som bortblåst men de märker ingenting.