Helt Onödigt

       2009-11-30 @ 22:10:28
På gymnasiet lärde jag mig att göra en flaxande fjäril i flash med hjälp av movie clips. Nu har Alex exakt samma uppgift, men jag kommer fan inte ihåg hur man gör. Så himla onödigt att lära sig saker när man typ ett år senare har glömt det.

 Paltkoma

       2009-11-29 @ 16:54:08
Vi kom iväg och åt julbord ändå. Fuktansvärt gott allting och ja, rubriken säger väl allt.. Totalt slut i hela kroppen, så jääääävla mätt.

 Orutinerat

       2009-11-29 @ 13:27:04
Haha, väldigt kul faktiskt. Det har varit bestämt sen jättelänge att vi ska bli bjuda på julbord av Alexs far idag. En hel vecka har vi båda två varit aspepp och sett fram emot det. Alex tjatade om att jag inte skulle dricka för mycket kvällen innan, så att jag inte blev bakis.

Gissa vem det var som gjorde precis det?

 Eh Jo..

       2009-11-28 @ 14:29:37
Tänkte egentligen ta bort förra inlägget, som jag skrev när jag var full och jävlig. Men det ligger faktiskt något i det så det får ligga kvar.

Idag är jag riktigt förkyld igen, antar att alkohol inte var bästa medicinen. Vem hade kunnat ana?! Ont i bihålorna har jag, trots flitig användning av nässpray. Får jag bihålsinflammation igen så dör jag.

Kylen är totalt tom, har inte ens någon frukost. Eller jo, bröd, men efter att ha värmt två skivor alldeles för länge i micron tills de gick tillbaka till degstadiet så sket jag i det. Så nu tänker jag åka till älskling i Uddevalla och låta honom klappa mig på huvudet och säga att allt kommer bli bra.


Jag och syster igår. Charmigt.




 LJHSAPIUHFIUHö

       2009-11-28 @ 02:04:00
Fucking jävla skit. Skit skit skit. SKIIIIIIIT AAAAAAAAAH.

Jävligt bra kväll till en början, tack till Jessica och Jérémy för en fin hemmafest, men sen gick det bara utför. Blev helt ensam, kom hem helt ensam, ingen ville smsa eller ringa. Kvällen slutade med en gigantiskt gråtattack. Svart i hela ansiktet.

Var väl en hel del saker som legat och gnagt lite för länge. Orkar inte låtsas mer, allt är inte okej. Inte alls. Ingenting går min väg och jag pallar bara inte.

Kaisa, kom hem? Kom hem nu, jag behöver dig.

 Herrskjorta

       2009-11-27 @ 19:13:20
Mitt shoppingtips till er:

Herrskjorta från H&M, 99:-



 Bästa Fredagen

       2009-11-27 @ 18:28:51
Var på arbetsförmedlingen 09.00, åkte ut till Mediamarkt vid 10 och skulle lämna tillbaka en sak men insåg när jag stog vid kassan att jag tagit fel kvitto med mig, blev fruktansvärt sur på mig själv och åkte in till stan igen. Shoppade lite, sen kom Linda in och och vi chillade runt ett tag. Åkte hem, sov en timme, dammsög kök+vardagsrum (GIGANTISKT!), lagade mat och slutligen duschade.

Märkte också att mina strumpor som jag köpt på H&M inte ligger i påsen. Antar att hon i kassan glömde lägga ner dem. Sjukt irriterande, behöver verkligen strumpor.

Peppad på fest! Skjortan är ny, ska visa hela sen.


 Planer

       2009-11-26 @ 16:24:50
Ikväll: Åka in till stan och fika med Sandie. Åka hem till Göteborg.
Imorgon: Arbetsförmedlingen klockan nio. Handla julklappar. Festa med syster.
Lördag: Åka till Uddevalla. Kanske festa, annars bara mysa.
Söndag: Bjuden på julbord av Alexs far.

Tyckte bara ni skulle veta det.

 Istället För Sömn

       2009-11-26 @ 01:58:54
Satt och kollade igenom min mapp med egopix, hittade bilder på mig som Jessica tog för ganska länge sen. Det var när jag hade kort hår första gången. Grymma bilder egentligen, har lixom glömt bort dem lite. Var tvungen att göra ett kollage.


 Ny Måne

       2009-11-26 @ 01:36:26
Var och såg New Moon på bio. Trots att Nadine gjorde mig helt fnittrig så hela biosalen hatade mig, så var filmen sjukt bra! Och en hel del drägglande blev det ju, eehehehe. Ge mig trean nu!


Så här skulle jag sett ut som vampyr.


 Jönnet

       2009-11-25 @ 14:15:57
Är hemma i Jönköping nu. Eller, är det hemma? Känns som jag har tre hem - Jönköping, Göteborg och Uddevalla. Fast här har jag iofs vuxit upp så det är väl hemhemma.

Tänkte äta upp mammas och pappas mat nu, får ju passa på lixom. Ikväll ska vi äta lax, det har jag krävt. Har ätit skitmat nu hur länge som helst, längtar efter mammas goda mat.

I övrigt ska jag bara klappa katten hela dagen, fram tills ikväll då jag ska på bio med Nadine, Celie och Simon. Imorgon kväll ska jag fika med Sandra. Ska bli skönt att träffas igen, saknar alla mina fina vänner!

SkruttKajsa. Hon är väl runt 14 år nu, men hon får aldrig dö!


 Just Watch Me!

       2009-11-25 @ 14:07:07
Äntligen fått min gryma klocka som jag vann. Det fick bli en svart och jag älskar den, även om det är en aning krångligt att läsa av den.



 SVININFLUENSA?!

       2009-11-24 @ 09:16:22
Alltså jag mår skitkonstigt. Det här är ingen vanlig jävla förkylning ska jag säga er. Är helt.. konstig i huvudet typ. Och mår illa. Och har muskelvärk. Fast jag har ingen feber, tror jag iaf.

Hur som helst ska jag ignorera det faktum att jag är sjuk och åka på visning på en fyra med Linda. Håll tummarna för oss.



Klassiska bdb-bilden på det eller?


 -

       2009-11-23 @ 18:38:01
Så sjuuuukt seg och tråkig dag. Låg kvar i sängen jättelänge för jag var sjuk när jag vaknade, jätteförkyld. Nu är det bättre men lär ju vara död när jag vaknar imorgon igen. Jag och Linda har spelat klart våran 50-omgångsrunda av Mario Party 7, tog oss sammanlagt säkert fyra timmar. Jag har ätit kyckling, ris och currysås och kollat på Grey's. Låter säkert jätteskönt, men nu börjar jag bli riiiiiktigt rastlös.

Jag och Linda har ett problem. Mac och PC går inte så bra ihop, så när jag har igång internet så blir Linda utan. Det går tydligen att ställa in någonstans, men grejen är att vi sitter på grannens nätverk, eftersom vi helt enkelt inte har något eget, haha. Så vi får typ turas om att surfa. Skitjobbigt.





 Söndag

       2009-11-22 @ 22:27:37
Som sagt, igår blev det party på Tjörn. Helt galet, det var kul tills det spårade ur lite väl. Idag har jag ont i hela kroppen och vill bara lägga mig i ett hörn och dra något gamalt över mig.

Vad i affären nyss och köpte rulltårta, korv, clementiner och cigg. Nu överlever jag ett tag till.

 DRUNKMODE!

       2009-11-21 @ 13:34:59
Jääävlar i min lilla låda vilken kväll det var igår. Jag åkte hem till Gbg och det blev lite förfest här hemma och sen drog vi på svartklubb. Det första som händer är att polisen kommer dit, haha. Men de gjorde inte så mycket, stog och såg farliga ut och sen gick dem, då fick vi komma in. Sjukt sunkigt men samtidigt jävligt najs ställe. Vi dansade halva natten, drack öl och vitt vin för 20 spänn, och efter att ha tagit vagnen åt fel håll och lite andra små händelser, kom vi till slut hem vid kvart över fyra.

Idag är jag jävligt trött och seg, men det är bara rycka upp sig för ikväll drar jag till Tjörn och intar drunkmode igen. Blir nog kul.

 Slackar

       2009-11-20 @ 15:32:14
Händer inte så mycket. Hänger i Uddevalla. Kollar på film och äter tacos. Vi ska snart åka in till stan och chilla lite. Imorgon åker jag till Tjörn för att fira Benjamin och Emanuel som blivit stora pojkar, 20 hela år!

I övrigt kollar jag och Linda efter lägenhet, vi har en visning på en fyra på tisdag. Hoppas vi får den, vore gött. Håll tummarna för oss!

Benjmain och kattEmanuel på hultan.


 Fruktansvärt Kul

       2009-11-18 @ 00:03:12


 Hoppas Ingen Ser

       2009-11-17 @ 22:31:12
Måste se ut som en idiot när jag slänger omkring min kamera framför en skärm, haha. Hur som helst, detta var riktigt kul! Testade på "camera tossing" för något år sen, men blev lixom aldrig bra så jag sket i det. Idag började Stintan snacka om det och jag blev sugen på att ge det ett till försök. Skitbra för den som behöver leka av sig lite.

Jag gjorde den här bilden i PS:

 

...och satte den på fullscreen. Släcka ner i hela rummet, lång slutartid på kameran och sen knäppa av och typ slänga/vrida runt den. Då blir det såhär:

 


 Tävling Hos Foki

       2009-11-17 @ 19:51:43
Foki har en tävling i sammarbete med Mrgizmo där vinsten är en iPhone! Skulle inte vara helt fel att ha en iPhone med det här fina skalet på. Speciellt med tanke på att jag har en mobil från stenåldern just nu.


 Camera Tossing

       2009-11-17 @ 16:50:17


 Kuckeliku!

       2009-11-17 @ 10:22:09
Trots att det blev en ganska lång natt med mycket prat så lyckades jag ta mig upp halv tio för att tvätta. Helt döööd. Väntar på maskinerna nu medans jag äter frulle.

Idag ska Alex och hans vän till Gbg för att gå på en spelning, så får se om jag träffar dem en stund. I övrigt har jag inget planerat för dagen. Ringa arbetsförmedlingen, typ.


Tror jag utvecklat något slags beroende av apelsinjuice. SÅ - JÄVLA- GOTT!


 JessPess

       2009-11-16 @ 19:51:44
Har varit med Jessica hela dagen. Väldigt mysigt. Först åkte vi ut till MediaMarkt, sen åkte vi hem till mig, spelade TV-spel, gick till affären och köpte mat som vi sen lagade. Som blev asäcklig, haha.

Hon mår inte så bra för tillfället, så hon kanske ska sova här. Usch vad jobbigt det är att se henne ledsen, hon har verkligen tagit tag i sitt liv och blivit en bättre människa det senaste, så hon förtjänar att må bra. Det var länge sen vi var så tajta att vi pratade om våra problem med varandra. Jag är inte så bra på att trösta..

Aja, ska väl sätta på något mer spel och försöka få henne på bättre humör! Fina syster.



 Reflexskärm

       2009-11-16 @ 12:15:08
Testade min reflexskärm idag för första gången. Lite svårt när armarna inte räcker till för det fasta 50at, har inget stativ eller fjärrutlösare. Det blir så tajt, vill ha mer space runt ansiktet.

Hur som helst, reflexskärmen funkar hur bra som helst! Jag står vid ett fönster och i vanliga fall hade den mörkare sidan fått massor av tråkiga, djupa skuggor. Men nu är det ett mjukt, jämt ljus över hela ansiktet. Gillart!


 För Många Bilder!

       2009-11-16 @ 11:48:39
Jag har en full hdd och jag antar att det beror på alla bilder. Ändå har jag "bara" runt 9 000 bilder på macen. Har otroligt många fler på min krashade externa hdd och på min gamla stationära dator.

Försöker rensa lite nu och hälften av bilderna är över- eller underexponerade, suddiga eller helt enkelt onödiga.





Typ massa sån här onödig skit.


 Uttråkad

       2009-11-15 @ 18:42:05
Jag har så sjukt tråkigt och saknar Alex jättemycket, så jag tänkte åka till honom och sen åka hem imorgon ganska tidigt eftersom jag ska träffa min syster på kvällen. Men tydligen ska Alex vara i skolan hela dagen imorgon, så det känns onödigt att komma dit vid nio och så bara umgås ikväll. Får väl åka till honom på tisdag istället.

Kom dock på att jag inte ätit något idag. Kanske kan vara smart att göra det.

 Goa

       2009-11-15 @ 15:30:56
Min vän Marcus hittade en resa till Goa för 2000 per person på torsdag. Flyg tur och retur + boende, i en vecka. Eftersom vi båda är arbetslösa och trötta på mörka Sverige, blev vi väldigt sugna. Men det går inte, för det tar minst fem dagar att skaffa visum. Sjukt dåligt!


Hade inte varit fel att spendera en vecka här. Googlebild.


 "Hoppas att du suger snopp!"

       2009-11-15 @ 00:04:36
Hahaha, jag brukar inte tycka såna här videor är kul, och visst är den lite väl omogen kanske, men den är kul på sina ställen.



 Slätta Damm

       2009-11-14 @ 20:35:37


 MIN dag

       2009-11-14 @ 17:36:37
Idag är det all about me, myself and I. Jag har promenerat runt Hisingsparken och fotat, det var skönt men jag fick skoskav. Nu har jag precis ätit revbenspjäll och potatissallad, trots att jag inte alls hade råd med det egentligen. Snart ska jag skämma bort mig själ med hårinpackning, ansiktsmask och fotscrub. Kanske tar ett varmt bad också.



 Ensamt

       2009-11-13 @ 17:44:44
Idag åt jag och Alex potatissallad och rostbiff till frukost. Det är sånt man äter när man är pank och arbetslös! Sen åkte vi in till stan, jag sålde lite fonder på banken så på tisdag är jag inte pank längre. Alex åkte hem till Uddevalla, jag träffade min syster en snabbis.

Nu är jag helt ensam i den här stora, tysta lägenheten. Känns skitkonstigt, de senaste dagarna har vi varit fyra stycken här. Men Linda kommer nog hem från jobbet om inte allt för många timmar och håller mig sällskap.

Saknar redan Alex. :(

 Bubblor!

       2009-11-12 @ 00:34:34
Eftersom jag och älskling nyss tog ett mysigt skumbad och jag köpte super-bust-a-move till PS2 idag firar jag med att blåsa bubblor!



 Göteborg

       2009-11-10 @ 14:06:19
Är hemma i Göteborg sen igår. Jag, Alex och Linda spelade Mario Party, jag och Alex tittade på film och sen spelade vi buzz. Idag har vi såklart gått upp sent som vanligt och ätit frukost. Tänkte åka till slottsskogen men det är ju inte så jävla kul när det regnar va.

För övrigt är jag helt galet sugen på att skaffa råttor igen. Så himla mysigt! De får ju lätt plats i den här lägenheten, men när vi flyttar till en pytteliten två vid årsskiftet kan det bli lite problem. Åååh vill haa!


<3


 Rum Så Det Räcker Och Blir Över

       2009-11-09 @ 00:51:30
I helgen flyttade de som bodde i lägenheten innan oss ut, så nu har jag och Linda en gigantisk fyra för oss själva i två månader! Kanske snart flyttar in en brud till iofs, som vi inte känner, men hon är säkert jättesnäll.

Såååå. Alla är mer än välkomna att hälsa på! Vi kan tyvärr inte ha brakfester pga tråkiga grannar, men typ film/spelkvällar, lugnare förfester och allmänt häng är ju aldrig fel. Och eftersom jag är arbetslös är det bara säga till när ni vill komma. :D


Jag och världens bästa Linda!
Klart alla vill komma och chilla med oss.


 Soffpotatis

       2009-11-08 @ 19:29:31
Jag har inte satt min fot utanför dörren på två dagar, hahaha. Hemskt. Men idag skyller jag faktiskt på fruktansvärd mensvärk. Och att det blir mörkt ute så sjukt tidigt, vem vill gå ut då?


 Comhem

       2009-11-08 @ 16:18:01
Seriöst. Det här kan ju vara den bästa reklamen ever. Jag älskar den! Alla bästa videor är med, helt klockrent gjort.



 Svar På Ansökan

       2009-11-07 @ 19:55:19
För ett tag sen sökte jag jobb på The Studio i Göteborg, pratade med en brud som verkade väldigt positiv. Sen hörde hon inte av sig, jag ringde och försökte prata med henne men självklart var hon upptagen och skulle ringa tillbaka vilket hon inte gjorde.

Men nu, nu har jag fått mail av henne!

"Just nu har vi en massa fotografer som jobbar hos oss och har för tillfället inte behov av en ny fotograf. Men det kommer! Så jag sparar din ansökan och när vi är i behov så hör jag av mig och bokar in en intervju."

I andras öron är det väl inget speciellt, men det är fan det mest positiva jag hört på månader!

 Vunnit Klocka?!

       2009-11-07 @ 15:34:27
Heeeelt galet. Boldstyle.se hade en tävling på facebook, "sveriges tråkigaste klocka". Gick helt enkelt ut på att ha en sjukt tråkig klocka för då vann man en ny. Jag skickade in ett bidrag, en bild på min mobil och skrev att jag inte ens har en ordentlig klocka utan ser tiden på telefonen. Jag trodde att den som samlade på sig mest "likes" skulle vinna, så jag glömde bort tävlingen för det var typ ingen som likeade min.

Idag såg jag på facebook att de har utsett mig som vinnare! Helt galet. Jag vinner ju fan aldrig något. Klockan som jag vunnit är inte heeelt fel, den är från Nooka (som gör grymt snygga accessoarer) och kostar lite över tusenlappen.

Nu ska jag bara välja om jag ska ha en svart eller vit..



 Död

       2009-11-06 @ 12:29:58
Det är jag verkligen idag. Trött och sur och jävlig. Måste ställa mig i duschen och plocka upp på mitt rum för jag ska snart åka till Alex. ORKAR INTEEEE! Eller, jag vill ju jättemycket till Alex, men det är själva vägen dit jag inte orkar. Fan.



HAHA! Den här gjorde mig faktiskt lite gladare. Jag och Linda innan utgång i onsdags.


 EMA

       2009-11-05 @ 17:36:48
Själva EMA live show börjar klockan 21, men redan nu har de börjat sända lite äldre spelningar och sånt. Kan knappt titta på det, jag vill också gå på konsert! Jag vill också stå och hoppa, dansa och skrika. Speciellt så stora och pampiga spelningar. Ge mig sommar och festival!



Hultsfred förra året.


 Halloween

       2009-11-05 @ 15:28:12
Nu jävlar kommer bilder från halloween! Bättre sent än aldrig. Skyll inte på mig för att bilderna är så små, det är Sandra som la upp dem så!


Martin hade dekorerat hela lägenheten jättefint!


Jag var cupcake!


Sandra var sailor. Sööööt!


Vi blev bjudna på tacos. Nom nom!


Jag är knallröd i ansiktet och luggen är konstig,
men man ser hela våra dräkter.


Mihihih.


Vi spelade ölspelet och blev kalas.


^_____^


Sen tog vi typ tusen hoppbilder.
Alla blev skitroliga!


Haha!


Sen lekte vi kroppsdel-mot-kroppsdel. Jag och Sandra var smidigast.


Kul!


 Sticky Fingers

       2009-11-05 @ 12:32:42
Ja, rubriken säger väl allt. Jag och Linda drog till Sticky, det var hur kul som helst! Tills jag fick en aning för mycket i mig, drog hem runt 12. Träffade en stackars pojke på busshållplatsen som inte kunde ta sig hem, så han fick sova på vår soffa. Det visade sig till slut att vi hade träffade honom innan, i typ slutet av sommaren. Världen är allt bra liten.

Idag är jag på bra humör och saknar min älskling helt otroligt mycket! Var alldeles för länge sen vi träffades. Idag har jag ingenting att göra alls, så funderar på att åka till honom. Eller så åker jag imorgon.


<3


 Maoam Stripes

       2009-11-03 @ 20:11:25
Är det bara jag som tänkt på att förpackningarna till Maoam Stripes är vidriga? Speciellt körsbär.. De små "röreldestrecken" gör det hela lite suspekt.



 Statistik

       2009-11-03 @ 18:08:53
Jag har sjukt många fler sidvisningar än unika besökare. Att folk går inte så ofta för att se om jag skrivit något nytt! Mitt tips till er: Bloglovin! Jag har nyligen börjat använda det och jag kan säga att det är guld värt att ha i bloggdjungeln.


 Helt Slut

       2009-11-03 @ 18:03:53
Jävlar vad jobb vi har sökt idag! Varit runt i halva Göteborg, jag har sökt jobb på 2 stycken McDonalds, OKQ8, Pressbyrån, The Bodyshop, Ikea och Burger King. Inte illa pinkat va?

Vi var även på Ö&B och handlade lite, nu är jag helt jäcla slut och funderar på att lägga mig och vila en stund. Ikväll blir det väl titta på film.

 Missförstånd

       2009-11-03 @ 01:26:03
Hahahaha, efter att vi slutligen bestämt vilken film vi skulle se, vi hade några olika att välja på, så satte vi oss vid våra datorer en stund innan vi skulle sätta på den. Jag skrev ett inlägg om att vi skulle se Blair Witch Project, Linda skrev ett inlägg om att vi skulle se Silent Hill. Tror det var jag som virrade till det. Vi såg iaf den sistnämnda. Den var lagom läskig, ganska bra.


 Myskväll

       2009-11-02 @ 22:54:30
Måndagskväll med Linda, sjukt mysigt. Först spelade vi en omgång Mario Party som hon vann överlägset. Jävla kossa, jag är världens sämsta förlorare.

Sen gjorde vi nudlar som vi åt ute på balkongen med en kopp te till i skenet av tända ljus. Plus kedjerökning. Och massa prat om allt och inget. Mer sånt tycker jag!

Nu har hon övertalat mig att se på skräckfilm, jag hatar skräckfilm. Får bli The Blair Witch Project, får se om jag kan somna inatt.


 Produktiv Dag

       2009-11-02 @ 18:41:29
Planen var att jag och Linda skulle åka in till stadsbiblioteket och skriva ut våra CV, köpa var sin mapp att förvara dem i och sedan gå runt och lämna CV.

Istället åkte vi in till stan, köpte var sin mapp + kalender för 2011, åkte till bibblan där alla datorer var upptagna så vi gick och åt istället, gick och köpte godis och åkte hem och handlade mat i affären här.

Vi fick alltså typ inget viktigt gjort alls, haha. Men det är la gött.

 Sverige        2009-11-02 @ 13:29:06
Fyfan vilket pissväder. Det gör mig på dåligt humör. Vill inte vara i Sverige! Och att en av ens bästa vänner behöver stöd men befinner sig på andra sidan jordklotet gör ju inte saken bättre.

 Man Lever Bara En Gång

       2009-11-01 @ 16:48:37
Jag var ute och härjade mycket när jag var yngre, sen gick det över och nu är det här igen. De flesta börjar tröttna på att festa hela tiden medans jag går ut flera gånger i veckan. Igår blev det skaka rumpa på Centrum.

Aja, klockan halv sju beger vi oss till Göteborg igen. Jessica och hennes bättre hälft har nämligen också varit hemma i Jönköping i helgen, så nu åker vi tillbaka tillsammans.