Jönköpingshelg

       2010-01-31 @ 22:12:56
Kom hem från Jönköping för några timmar sen. Känns sjukt jobbigt faktiskt, kom hem till en stökig lägenhet som inte ens känns som hemma. Saknar att bo i Jönköping, umgås med alla kompisar. Känns som jag missar så mycket.

I fredags var jag hemma med familjen, Jessica var också där. Saknar verkligen att umgås med mamma och pappa. I lördags åkte jag till Habo och hade myskväll och åt thaimat med Sandra och Kaisa. Idag har jag varit på A6 med bästaste Stintan! Känns som det var flera år sen vi träffades sist. Vi kollade i lite affärer och tog en fika. Ååååh jag saknar henne så.

Inte mycket känns rätt just nu. Är bara så himla trött på allt. Träffar Alex alldeles för sällan, saknar Jkpg, vill ha en riktig lägenhet som är min, trivs inte på jobbet.. Suck.



Försökte shoppa bort min ångest.



 Tovig Kisse

       2010-01-31 @ 13:26:10
Kajsa är så gammal och skruttig nu att hon inte kan tvätta sig ordentligt. Det leder till stora tovor i pälsen, speciellt på magen. Så då måste vi klippa bort dem, annars blir de ju bara störra och större.



Fast hon purrar och ser ut att ha det ganska gött.


 Pyssliga Mamma

       2010-01-30 @ 14:53:54
Idag har jag varit iväg och köpt garn med mamma. Hon ska sticka sockar, mössa och vantar åt mig. Ibland är hon br att ha alltså.

Ikväll åker jag till Habo för att ha filmkväll med Kaisa och Sandra. Längtar! Man uppskattar det tusen gånger mer när man inte kan göra sånt så ofta. Det blir nog varsin pizza eller thaimat också.


Galet fint garn! Lite grönare och mattare i verkligenheten.


 Jkpg

       2010-01-29 @ 19:48:44
Bra med Jkpg: Man får lagad mat, det finns en mysig katt att klappa, umgås med mamma, pappa och alla kompisar.
Negativt men Jkpg: Bussarna går typ en gång i halvtimmen och det är 1 km till busshållplatsen, det är sjuuuuuuukt mycket snö, finns inte mycket att hitta på.

 Förkyld.

       2010-01-29 @ 12:08:54
"Börjar bli" var ju en grov underdrift. Åkte till jobbet och var med på teammötet, sen försökte jag värva i en halvtimme men skrämde mest iväg alla med min hemska, skrovliga röst. Så jag åkte hem. Dessutom är jag helt slut i kroppen, höll nästan på att svimma när jag gick upp för backarna hem från vagnen.

Massa vila och massa te nu så jag orkar åka till Jkpg ikväll och kanske träffa mina vänner.

 Förkyld?!

       2010-01-29 @ 09:30:17
Helvete, tror jag börjar bli förkyld. Kanske inte så konstigt när jag har en combo (sambo) som går runt och snörvlar. Jag har ont i halsen och typisk förkylningdshuvudvärk, såndär tryckande. Nyser ibland också.

Ganska kass timing eftersom jag ska till Jkpg idag och hade tänkt partaja med mina vänner. Men det kanske är bättre att ta det lugnt och se till att bli frisk.

Saknar er darlings!


 Intervju

       2010-01-28 @ 09:20:34
SJÄLVKLART ska jag dit på intervju, tror dock inte att det går att kombinera jobben eftersom jag jobbar 11-16.30 men jag har för tillfället bara kontrakt några veckor till. Om det skulle vara så att de vill att jag ska börja på studion innan det så skiter jag i jobbet jag har nu. Klart jag ska jobba som fotograf, oavsett vad!

Ska ringa idag, får se vad de säger.

Tack för all uppmuntran, jag blir så glad. :)

 Mail Som Gjorde Mig Galen

       2010-01-28 @ 00:08:52
Hej Camilla!

Nu börjar ett behov av ännu en fotograf här på Studion att visa sig! Är du fortfarande intresserad? Hör av dig så bokar vi in en intervju!

MVH
Karolin Johansson

 Konstigast Ever

       2010-01-27 @ 21:10:21
Alltså, jag TROR att jag har fetaste finnen långt in i örat, en riktig innebrännare, för det är sjukt ömmt och gör lixom ont i hela örat och ner i käken, det ger mig huvudvärk. När jag känner efter så känns det som en liten utbukting, som en finne, men vafan.. Det kan det väl inte vara? Tänk om det är en cancerknöl?

Vad det än är hoppas jag det går över tills imorgon för det gör till och med ont när jag äter och gäspar (när jag rör mycket på käken). Det här är det sjukaste jag varit med om.

 Kanske Borde Sagt Ja

       2010-01-27 @ 19:45:41
Idag hälsade jag på en fyllegubbe, han frågade om jag ville gifta mig med honom. Ja, man är verkligen med om mycket i det här jobbet.

För övrigt har jag inte fryst så mycket, dock har jag blivit dyngsur. Det är ju nästan värre. Stövlar imorgon kanske?


 Michelingubbe

       2010-01-27 @ 10:14:50
Ett par leggings, ett par mysbyxor, ett par baggy jeans, tre par strumpor i olika tjocklekar, ett linne, en trekvartsärmad top, en t-shirt, en tjocktröja.

Tror ni inte jag är redo för kylan eller?


 Nykär

       2010-01-26 @ 19:38:43
Åh, älskade alingsås! Vi var där och värvade idag, vilken underbar stad! Där är alla trevliga och har söta hundar. Där har folk tid att stanna och lyssna. Där finns ett gulligt gårdscafé som serverar sinnessjukt god pasta med kyckling och limesås.

Jag ska flytta dit.

 Kanske Härligaste Festivalbilden Ever

       2010-01-25 @ 23:18:00


 Fotosugen

       2010-01-25 @ 22:53:16
Den kreativa delen av mig vaknade plötsligt till liv. Nu känner jag för att fota. Dock är klockan mycket, så jag fick nöja mig med att pilla lite i photoshop.


 Kliar i Fingrarna

       2010-01-25 @ 19:06:14
Den här bloggen får mig alltid så himla pysselsugen! I helgen ska jag försöka komma iväg och köpa lite saker, har en del idéer till inredningssaker. Eller så väntar jag med det tills mamma och pappa har hjälpt mig flytta mina saker från Jönköping, är ju inte kul att fixa massa fina små inredningssaker om man inte ens har hyllor eller ett skrivbord.

 Gäsp

       2010-01-25 @ 10:19:02
Alltså, på måndagar är man trött för att man har en lång arbetsvecka framför sig, och vill att det ska bli helg igen. På fredagar är man trött för att man jobbat en hel vecka. Jag tror mitt i veckan är bäst, då kan man se helgen framför sig men är inte så jättetrött.

Vet inte vad jag vill ha sagt med det här. Skjuter bara upp att göra mig iordning för jobbet.

 Tröstshoppa

       2010-01-24 @ 18:13:44
Idag åkte Alex hem. Tröstshoppade en del, mest på rean så det var okej. Ska på bio ikväll med Jes och Jer, allt för att slippa tänka på den hemska arbetsveckan jag har framför mig.

Köpte massa smågrejer på Yves Rocher (50% på hela sortimentet), guldleggingsen på översta bilden (50 spänn på HM), väskan på nedersta bilden (70 spänn på HM) och ett te som luktar underbart. Linnet på översta bilden köpte jag här om dagen (50 spänn på Kappahl).

 


 Sejdeln Strikes Back

       2010-01-23 @ 12:50:03
Egentligen skulle vi kanske gått till ett annat ställe men det såg dött ut så vi drog till Sejdeln, såklart. Och vi blev inte besvikna, för där var det packat med folk och vi träffade endel goa gamla kompisar. Fin kväll, mycket alkohol, mycket tjöt, en Linda som aldrig kom hem.. Fint, helt enkelt.

Idag ska jag och Alex ta det jävligt passivt, käka goa onyttiga saker och senare ikväll ska vi på stödspelingen för Leo och Carro. Blir kanon.


 Pärmarm

       2010-01-22 @ 19:21:10
Tro det eller ej, men man får jääävligt ont i armarna av att gå och hålla i en pärm hela dagarna. Det är inte det att den är tung, men det har något att göra med rörelsen man gör med armen. Helt sjukt.

Förutom det har jag fruktansvärt ont i fötterna och benen. Men nu är det tamejfan helg och det ska jag fira med att gå ut med Linda och Alex. Men först måste jag ta en powernap, sjuuukt trött.

Ha en fin helg mina underbara läsare! Love you! <3
xoxoxxooxoxooooxo

 Myyyyyys

       2010-01-21 @ 23:04:52
Älskling är här. Vi har ätit på Pizza Hut, spelat Mario Party med Linda och gossat. Åh vad jag älskar honom. Han är finast i hela världen.




Fråga inte ens. Vi är bara störda. Och jag flinar fult.


 Känsloklubben

       2010-01-20 @ 23:44:50

 Power Nap

       2010-01-20 @ 20:10:09
Alltså, nä. Det funkar inte. Sov en halvtimme och är fortfarande helt dödstrött. Bläää, ge mig energi. Äta lite mat och sen ett gött bad, sen får det fan bli sängen.

 Chokladmuffins

       2010-01-19 @ 21:46:06
Ikväll har jag bakat. Terapi. Dessvärre blev de lite brända i botten, för gasugn suger. Får fortsätta exprimentera och se vad som ger bästa resultat. 

Ikväll skulle Linda kommit hem, men hon kommer imorgon. Imorgon skulle Alex kommit, men han kommer på torsdag. Jag tror jag är beroende av sällskap, för jag saknar dem båda två jättemycket. 

Idag har jag vilat upp mig så JÄVLAR I MIN LILLA LÅDA VAD JAG SKA VÄRVA IMORGON! Ingen ska komma undan! Aaaaah pepepepepppeppepp! 


(I mitt firefox så har redigeringsmenyn ovanför där man skriver inlägget försvunnit, och dessutom byter inte texten rad även om jag gör det, så jag måste öppna safari varje gång jag ska blogga. Vet någon varför det blivit så?)

 Svar

       2010-01-19 @ 13:07:00
Ni som kommenterade förra inlägget; jag skänkte inte pengar när jag gick i skolan för att jag inte fattade hur allvarligt det var. Jag var inte insatt. Man KAN skänka även om man får 1050 i månaden, iaf om man fortfarande bor hemma och får mat betald för sig. Det handlar bara om girighet, att man hellre vill ha pengarna till kläder eller whatever. Och det var det jag var när jag gick i skolan, girig. Men sure, jag kan ha lite överseende för ungdomar ändå, men som någon skrev så är det ännu värre med vuxna med fast jobb som inte vill bidra. 
Ni som kommenterade förra inlägget; jag skänkte inte pengar när jag gick i skolan för att jag inte fattade hur allvarligt det var. Jag var inte insatt. Man KAN skänka 100 kr även om man får 1050 i månaden, iaf om man fortfarande bor hemma och får mat betald för sig. Man kan skänka 50 kr också, det gör också skillnad. Det handlar bara om girighet, att man hellre vill ha pengarna till kläder eller whatever. Och det var det jag var när jag gick i skolan, girig. Men sure, jag kan ha lite överseende för ungdomar ändå, men som någon skrev så är det ännu värre med vuxna med fast jobb som inte vill bidra. 

Hur som hest, hemma idag. Vaknade med fruktansvärd huvudvärk och inte alls på humör. Sure, jag inser att man måste klistra på fakeleendet ibland, men i vårat team ska humöret verkligen var på topp heeela tiden. Det är grundläggande för vårt arbete. Hade inte pallat det idag.

 Skänk Pengar För Fan

       2010-01-18 @ 21:57:55
Jag blir så himla trött. 100 spänn i månaden, vad är det lixom? "Jag är student och har inte råd" får jag höra 300 gånger om dagen. Men skit i en pizza i månaden, eller den där sista stora starka på krogen som du ändå klarar dig bättre utan. Folk dör, hallåååå?! Utan den där hundralappen kommer du fortfarande ha tillgång till grundläggande sjukvård, om du bryter benet så kommer en ambuans och hämtar dig. Utan den där hundralappen har du ändå tillgång till rent vatten.  

Ibland snackar jag med de mest idiotiska människorna som säger att vi inte borde skänka pengar till andra länder, utan istället ta hand om oss svenskar, pensionärerna till exempel har det ju så himla hemskt. Jag börjar nästan gråta när jag tänker på att en människa kan säga något sådant. Det gör ont i hela mig. Visst, det finns massor av saker som kan förbättras i Sverige, men som sagt, alla svenskar har tilgång till grundläggande sjukvård. Här dör ingen i mässlingen. 

Förlåt för det här negativa, ledsna inlägget men det blir för mycket för mig att möta hundratals människor om dagen som är för snåla för att vara med och rädda liv.

 Noll Koll

       2010-01-17 @ 23:18:29
Fyfan vad pinsamt. Så jävla illa. Jag frågade Merima om det finns en fontän på Järntorget, vi båda typ "någonting står det ju där". Googlade och hittade det här:


 

Hur kan man missa fetaste fontänen ever? Det märks inte precis att jag varit där typ en gång i veckan sen jag flyttade hit...


 Läkare Utan Gränser

       2010-01-17 @ 22:54:10
Puh, vad jag har läst på. Har fått ett häfte med 101 frågor och svar om LUK, som jag läst igenom nu. Får nog läsa den några gånger till, men inte ikväll. Vill gärna vara påläst om det jag snackar om, även om medelsvensson sällan ställer frågor om vad vi använder för mediciner och vart de kommer ifrån.



Luisa, 38 år, är hivpositiv. Hon har varit mycket sjuk men mår bättre nu. Hon får, liksom
140 000 andra hivsmittade runt om i världen, antiretroviral behandling genom Läkare Utan Gränser.
Bild och text från LUK's hemsida.


 Tungt

       2010-01-17 @ 17:53:24
Bläääää. Linda kommer inte hem förrens på tisdag, Alex har åkt hem och Jessica hämtade nyss sina saker och har dragit hem. Helt ensam är jag, känns konstigt när det har varit så mycket folk här det senaste. Tycker alltid det borde vara så.

Skulle ge min högra arm för att ha en kompis i Gbg som bara kunde komma hit och kolla på film med mig nu. Men får nöja mig med SATC själv.

 Partyfredag

       2010-01-17 @ 13:53:45
Ja, det var ju inflyttningsfest. Galet gött, vi var la typ 25 pers, om inte mer. Alla verkade ha kul och det spårade inte ut så det var lyckat. Helt underbart att Nadine, Sandra och Kaisa kunde komma från Jkpg. <3 Liten miss att gå till Pustervik dock, där var det inte så jävla party så vi åkte hem ganska direkt och hade efterfest. Somnade runt fyra. Bilder finns hos Sandra.




Dagen efter.


 Jag Vill Inte Klaga...

       2010-01-14 @ 08:37:51
...men jag gör det ändå. Så sjukt jävla cptrött, skulle ge min högra hand för att sova längre. Enligt min kropp så börjar inte dagen förrens om fyra timmar. Och jag ser absoluuuut inte fram emot att stå ute i nästan fem timmar i fem minusgrader.

Okej, nu har jag klagat klart. Jag är skitglad över att jag har ett jobb, verkligen, men mitt morgonhumör är inte vad det borde vara. Kaffedrickare skulle man vara nu...

 Long Day

       2010-01-13 @ 23:36:22
Jävlar, känns som att det var igår jag gick upp imorse, om ni förstår vad jag menar. Skiiitlång dag verkligen, den tog typ ldrig slut.

Nu har jag iaf duschat och ligger i sängen, ska läsa igenom massa papper jag fick idag, plugga typ, hah. Imorgon ska jag börja värva på riktigt, läskigt faktiskt. Håll tummarna för mig!

Kul att ni börjat kommentera lite mer, det känns uppmuntrande!

 Helt Död

       2010-01-13 @ 17:41:47
Herregud, jag är skittrött. Visst, jag gick upp ganska tidigt, men jag har bara suttit och lyssnat hela dagen, inte så ansträngande. Skulle kunna lägga mig ner och somna direkt. Kommer ta lång tid innan jag kommer in i det här igen, gå upp tidigt och vara igång hela dagen. Speciellt eftersom att jag kommer vara ute, det tar ju på krafterna.

Men det har gått helt okej, sjukt mycket information som ska in och just nu känns det som att det aldrig kommer sätta sig. Men man lär sig väl efter hand.

Det är mycket going on just nu. Jobb då såklart, och så är det inflyttningsfest på fredag. Innan det ska vi/jag städa lägenheten, fixa alkohol och fixa iordning rummet som är kaos just nu. Och så en hel del tråkigheter på det, inte lätt att hålla uppe humöret.

Längtar tills mina fina Jönköpingsflickor kommer på fredag förmiddag!

Blablabla, mycket text är tråkigt men nu vet ni läget.

 AAAAAAAAAH!!!

       2010-01-12 @ 17:15:58
WHO'S THE MAN?!
Klart som fan jag fick jobbet för jag är ju bäst hahaha. Och nej, jag ska inte bli läkare som ni verkar tro. Lite mindre exciting än så blir det. Jag ska bli värvare av givare. Ja, såna där jobbiga jävlar som går runt på stan och stoppar folk. MEN, det är iaf ett jobb.

Jag börjar med kurs redan imorgon. På torsdag är det kurs på förmiddagen och sen på eftermiddagen ska vi ge oss ut på stan och börja arbeta helt enkelt. Snabba puckar! Det bästa är att det är timlön, inte provision.

Jag är så glaaaad även om det är ett skitjobb, haha.



 Jobbintervju

       2010-01-12 @ 14:32:52
AAAAAAAAAH! Läkare Utan Gränser ringde mig och bad mig komma på intervju. Halv fyra. Idag. Min första jobbintervju i hela mitt liv. Sjuuukt nervös. Ägna mig en extra tanke och håll tummarna för mig.

 HAAAALLÅÅ?!

       2010-01-12 @ 10:54:22
Fy fan vad dött det är på kommentarsfronten. Blir ju helt ledsen i ögat, gillar ni inte mig längre? Vad gör jag för fel?! Inte kul att blogga utan kommentarer ju!!!!!!

Gick minsann upp halv elva. Inte lika tidigt som igår, men bättre än klockan ett iaf. Ska nämligen in till stan och greja.



Typ såhär känner jag nu, hahaha.


 Emmaboda Flashback

       2010-01-12 @ 00:54:03
Kollar bilder och videor från Emmaboda. Ge mig festival, gärna nu.


 Sysselsätter Mig

       2010-01-11 @ 22:03:20
Jag älskar verkligen de här småbilderna som jag beställde för några år sen. Alla foton är alltså gamla och nostalgi på hög nivå. Nu ikväll har jag satt ihop de till två stycken kollage. Tog sin lilla tid att sätta två små kluddbitar på baksidan av varje bild, hah.




 BARA Köttbullar

       2010-01-11 @ 18:21:47

 

Hahahaha, du är så söt. Kanske formulerade mig fel, var det någon annan som också uppfattade det så? Jag fick potatis, lingon och sås till. Menade bara att jag fick många fler köttbullar än jag egentligen skulle ha.


 Ikea

       2010-01-11 @ 15:04:11
Var på Ikea idag för att inhandla lite nödvändigheter. Tänkte äta 16-kronors-köttbullarna i resturangen, så jag sa bara "köttbullar" till kocken eftersom de framför mig i kön också hade sagt det. Då fick jag en tallrik med jättemånga köttbullar på, för 55 spänn.

Syns det inte på mig att jag är arbetslös och fattig?

 Lite Glad Och Lite Ledsen

       2010-01-11 @ 14:34:47
Det positiva är att jag var på arbetsförmedlingen idag och skrev in mig i jobbgarantin. Så nu kan jag börja leta praktikplats för fullt. Jag kanske är lite för positiv, men jag tror inte det blir så svårt. Jag menar, vilket företag vill inte ha gratis arbetskraft?

Det negativa är att Läkare Utan Gränser ringde mig för någon vecka sen eftersom jag skickat in en jobbansökan till dem. De sa att de skulle ringa nästa dag om jag skulle komma på intervju. Men de ringde aldrig. Linda skickade också in ansökan men har inte kunnat besvarat deras samtal förrens idag. De sa ganska direkt att de vill att hon ska komma på intervju imorgon.

Jag känner mig så värdelös.

 Svacka

       2010-01-10 @ 14:52:01
Så himla tragiskt att enda anledning till att jag gick upp idag var att jag ska tvätta. Annars hade jag nog legat kvar hela dagen. Har ju verkligen ingenting att göra, känns så meningslöst.

Imorogn ska jag till Arbetsförmedlingen för jag har äntligen varit inskriven i tre månader. Hoppas jag kan fixa en praktikplats. Lite, lite pengar men framför allt någonting att göra. Håller verkligen på att bli riktigt nere av att inte göra någon nytta.

 Jazzhuset Är Fullt Av Trix

       2010-01-10 @ 13:50:24


Kalle som ser ganska drunk ut och Linda, på vagnen in.




Överlägsen Linda!




I toalettkön. En kille sa till oss: Jag skulle kunna blogga om era ögon.




Inne på toan.




Linda har kissat klart.




Ehm, ja. Makthaverskan. Det var bra och jävligt röj i pubilken.


 Jazzhuset

       2010-01-09 @ 21:08:33
Sitter och dricker lite öl (!) med Linda och Kalle. Ikväll blir det spelning och lite drickande på Jazzhuset. Blir nog najs. Mer najs än att sitta hemma iaf.

 Huset vi bor i

       2010-01-09 @ 13:34:00


 Lite Irriterad

       2010-01-09 @ 13:06:47
Alla bara retas med mig för att jag går upp så sent. Jag tycker det är gött att sova helt enkelt, låt mig sova! Det gör väl inget, det är inte precis så att jag har något bättre för mig. Något positivt ska jag väl få ut av att vara arbetslös.

Så, nu har vi det avklarat. Sluta hacka på mig!

 Barbieskor

       2010-01-08 @ 21:14:23
Var inne i stan med Linda idag, köpte de här supersöta, rosa klackarna på H&M, 150 spänn. Det gillar vi! Om bara snön kunde försvinna så jag kan använda dem.


 Jävla Falukorv

       2010-01-08 @ 13:24:09
Egentligen skulle jag åka till Jkpg idag, packa ihop lite grejer och fixa och imorgon skulle pappa köra ett släp till Gbg med grejer åt mig. Men nu har han blivit sjuk, så det är inställt. Jag skulle blivit bjuden på lax.

Men nu får jag väl äta falukorv istället. Kör en Egoina, jag har nämligen ätit falukorv tre dagar i rad. Fyra idag. Aja, billigt är det ju iaf.

 2010-01-07

       2010-01-08 @ 01:01:33
Dagen:
Åkte till banken och fick vänta en halvtimme på min tur. Kollade skor på Åhlens, alldeles för dyra för mig. Kom hem, fixade mat. Stekt falukorv, kokt potatis, majs och broccoli. Diskade massor. Fixade i mitt rum. Satt i vardagsrummet med datorn och tittade på tv. La in alla kläder i garderoben och rensade ur. Skrev på kontrakt. Åt två knäckemackor med skinka och paprika på.

Livet är tungt som arbetslös. Gnatt.

 Porträtt

       2010-01-07 @ 14:27:48
Hittade sladden! Måste verkligen skynda till banken nu, ni får en bild sålänge.



 Panik

       2010-01-07 @ 13:50:16
Jag ska aldrig mer flytta. Fy fan. Hittar absolut ingenting. Har tagit jättefina självporträtt som jag tänkte lägga upp men då hittar jag självklart varken USB-sladden eller kortläsaren. Har rotat igenom varenda låda. Min fjärrutlösare är också borta.