The Studio Lip Gloss

       2011-04-29 @ 12:51:17
Vet inte om jag hyllat detta "lip gloss" innan, men helvete vad bra det är. Fattar inte varför det står att det är lip gloss dock, för det är det ju inte alls. Kanske bara för att det är på tub..

Hur som helst sitter det som berget. Behöver sällan fylla på någon gång under kvällen och dagen efter ser det ut såhär:



Ignorera att jag är så sliten, bakfyllan of doom.
Beställ "glosset" här!


 Nya Stolar

       2011-04-28 @ 10:42:08
När vi fick hem våra stolar för några veckor sedan så var det fel på dem. Ena benet på alla stolarna var någon centimeter upp i luften. Märks inte när man sitter på dem men ändå, det ska ju vara rätt.

Så idag fick vi hemlevererat nya stolar. Får behålla de gamla, så nu har vi åtta stolar, haha. Väntar nog till ikväll när Alex är hemma med att montera ihop dem, är så jävla jobbigt.



Dåligt! Men snygga är de.


 Smart Klocka

       2011-04-27 @ 23:33:18
Alltsåå... Visst, jag har redan 10 stycken klockor, men man kan fan inte ha för många.

De här klockorna är ju typ gjorda för mig. Jag kommer nästan lite i byxan för att det är så smart och snyggt! Ett pack med 15 olika kostar 1700 spänn. Vill ha! Annars kan ju någon köpa bara en åt mig i födelsedagspresent, kostar 269 spänn. Här!





 Nyan Nyan!

       2011-04-26 @ 09:44:54
Jag har, tro det eller ej, haft denna på hjärnan ett par dagar. Jag sjunger inte på den, för det går ju inte, men den spelas på repeat i mitt huvud.

NYAN NYAN NYAN NYAN NYAN!




 Sommar Ellerrrrr

       2011-04-25 @ 13:31:23
Titta Nadine, jag har kjolen som jag fick av dig på mig! Har sytt upp den lite. Gillar den jättemycket!

Idag tänker jag flasha mina ben. De är fan inte snygga men det skiter jag i, är det sommer så är det.

























 Ballex

       2011-04-25 @ 00:01:13
Imorgon kommer Alex hem, och jag ser fram emot det sjuukt mycket! Han har bara varit borta sen i fredags kväll men när man bor tillsammans så blir man ju van vid att vara varandra nära hela tiden.

Vi ska äta påskmiddag, eftersom att det inte blev någon i fredags. Man kan väl säga att jag svek lite, så imorgon tänkte jag gottgöra genom att köpa jordgubbar också. Om jag hittar några fina. Hoppas på lika fint väder som det varit hela helgen så att vi kan sitta ute i trädgården hela dagen.



Jag och finaste älskling. <3

 Slappt

       2011-04-23 @ 20:50:51
Slappaste dagen everrrrr. På jobbet var det så lugnt att jag gick och sov i en soffa i en timme. Åkte hem och sen dess har jag bara.. suttit. Åt faktiskt några sillbitar och ett ägg bara för sakens skull, haha.

Ska snart dra på filmen No Stings Attached, får passa på när Alex inte är hemma, haha. Istället för påskgodis ska jag tjocka i mig påskcheesballs. Mycket godare!



Älskar fjången i luggen när det inte är plattat, haha.


 Jävla Skor, Jävla Alkohol

       2011-04-23 @ 11:10:44
Hade svinkul igår! Gick till Gretas och skakade rumpa till gamla favoritdängor. Hade inte mina nya skor på mig dock, för det räckte att jag gick i dem till och från vagnen när jag skulle till Linda för att jag skulle få feta blåsor på fötterna. Gjorde så oooont! Så himla synd. Fick låna ett par skor av Linda istället.

Idag mår jag väl lite si och så. Huvudet och magen gör uppror. Men det ignorerar jag för jag ska iväg och jobba! Det är bara fyra timmar så det klarar jag nog.

Glad påsk på er!

 Utekväll

       2011-04-22 @ 19:42:02
Alex åkte nyss till Uddevalla och det känns inte alls bra. Har lite ont i magen. Vi träffas iaf på måndag igen så jag överlever nog helgen utan honom.

Ikväll ska jag tex partaja med Linda, Malin och Becca. Det blir nog fint. Ska ha på mig mina nya fina skor från Tiamo.



Erkänn fina! Gråmålade tånaglar till det, m-m!


 Jobba!

       2011-04-21 @ 13:02:11
Herregud vad trött jag är. Sov sviiindåligt inatt verkligen och jag är inte van vid det, jag är van vid att sova jättedjupt alldeles för många timmar. Gick upp vid halv nio för att åka till min jobbcoach ute i Majorna. När jag kom hem igen gick jag och la mig i två timmar. Vaknade nyss och tänkte bege mig mot studion om en stund för att täcka luncher och sen direkt vidare till pizzerian.

Och jag kan inte sluta gäspa.




Bjuder på en bild jag tagit på snygga Lisa.


 Gubbero Pizzeria

       2011-04-20 @ 23:37:49
Jaha ja okej, jag har tydligen börjat jobba på pizzerian, haha. Varit där i fem timmar ikväll. Stått i baren, mest tappat upp öl men också testat göra några drinkar. Svarat i telefon, tagit betalt, skött disken. Det har gått.. okej.

Imorgon däremot.. Då blir det hårt. Emelie ska åka iväg och kan inte jobba, och det är påskfest på pizzerian. Så då får jag hoppa in. Det kommer vara smockat med folk och jag kommer ha panik. Ensam i baren.. Fulla stammisar.. Jaja, det kommer säkert gå bra. De har säkert överseende.

Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer jobba där. Emelie har jobbat där tre dagar i veckan så jag antar att jag tar över det. I sommar behöver han någon sju dagar i veckan så då får jag och en annan tjej dela upp hur vi ska jobba.

Verkar vara ett gött jobb. Sjukt bra att ha på CVt sen också!

 Pizzabagare

       2011-04-20 @ 15:45:40
Om en stund ska jag iväg och möta upp Emelie som ska ta med mig till pizzerian. Jag vet inte riktigt vad som är tanken, att jag bara ska kolla läget eller att jag ska på anställningsintervju.. Och så vet jag inte riktigt vad det är för tjänst.. Jag ska ju inte göra pizzor antar jag iaf, haha.

Hur som helst har jag lite svårt att välja kläder. Först drog jag på mig en blommig söt blus, men det kändes för.. puttinuttigt. Så nu drog jag på mig jeansleggings, ett långt linne och en lång kofta. Hoppas det inte är för ofint, haha.



 Bjud Hem Mig Till Påsk!

       2011-04-20 @ 00:14:26
Jag har en request. Det är så att jag älskar påsk och andra högtider. Älskar att vara med nära och kära och äta god mat. Men jag måste jobba lördag och söndag, så jag kommer inte kunna åka hem till Jönköping under påsk. Alexander ska hem till Uddevalla och jag blir lite ledsen av att tänka på att jag kommer vara ensam.

Så är det någon som vill påskfira med mig och kanske äta lite go mat någon kväll under helgen så blir jag jätteglad!

 SOMMAR!

       2011-04-19 @ 12:46:01
Idag tycker jag det är sommar så jag har min somriga långklänning på mig. Visst är den fiiin? Dessvärre har den en fläck som inte går bort vid bröstet, där av tröjan över. Kommer ihåg hur ledsen jag blev när fläcken hamnade där. Mamma hade köpt klänningen åt mig och jag var så glaaad. Men så spillde jag något litet på den och skulle ta bort det med någon såndär fläckborttagning, men glömde medlet på för länge. Mamma försökte bleka bort den, men det gick inte. Jaja, funkar ju med en tröja över iaf!

Ja, jag är medveten om att jag skrev ett aslångt inlägg om en fläck.



 Världens Finaste Film?

       2011-04-19 @ 11:03:29
Ååååh, fan vad jag älskar Bambi. Den är så fiiiin! Jag måste se den igen snart.



 Älskar livet.

       2011-04-18 @ 14:05:32

2011-04-18_13_53 (MMS)

Älskar livet.


 Puh!

       2011-04-17 @ 22:37:50
Förlåt för dålig uppdatering! Har haft annat för mig, typ jobbar i tio timmar både igår och idag. Igår kväll valde jag att dega framför TVn istället för att gå ut, trots att Alex inte var hemma. Finns inte mycket som slår känslan av att mysa upp i soffan efter en lång arbetsdag. Ikväll är samma sak fast jag har sällskap av Alex också. Gossiiiiigt!

Kan förresten vara så att jag skaffat mig ett extrajobb. En tjej på jobbet jobbar också på en pizzeria några dagar i veckan, men nu ska hon snart sluta där och då kan jag nog ta hennes plats. Ska följa med i veckan iaf och kolla läget. Jag håller alla mina tummar och tår.

Hoppas ni haft en bra helg!

 Springa

       2011-04-16 @ 08:49:44
Jag var nyss ute och sprang. Klockan fucking åtta på morgonen. Creds till mig. Nu är jag heeelt slut. Hela kroppen är som gelé. Nej, min kondis är inte på topp.

Sitter här nyduschad och försöker samla kraft. Sitter i mörkret för jävla Alexander sover fortfarande, haha. Sjukt avundsjuk.

Nej, nu får jag göra mig i ordning. Börjar jobba klockan tio. BAAAOO!




 Aldrig Mer Geggiga Flingor

       2011-04-14 @ 16:51:27
Det här kan ju vara det smartaste jag sett. Jag äter aldrig flingor för att jag inte gillar när de blir geggiga i mjölken eller filen. Vill ha en, men dessvärre skickar de inte till Sverige.


Jävligt cheesy video, men ni fattar.

 Very Violet

       2011-04-14 @ 12:08:57
Mitt nya favoritläppstift kommer från Viva la Diva och heter Very Violet, #57. Med ett lager foundation, ett lager läppstift, ett lager puder och ett lager läppstift till sitter det nästan hela dagen.





 Starta Eget

       2011-04-13 @ 07:28:02
Idag ska jag på en starta-eget-dag. Jag är nervös faktiskt. Det håller på i sju timmar, hur ska jag orka hålla intresset uppe så länge? Jag kommer somna, är så himla trött. Tänk om jag inte hittar rätt? Tänk om någon jobbig människa vill sitta bredvid mig när jag äter?

Närå, det kommer säkert gå bra. Hoppas det är intressant och lärorikt!




Så jävla nyvaken och trött, va.

 SJUK!

       2011-04-11 @ 13:20:15
Fyfan, nu har jag gått och blivit förkyld. Det är inte jätteilla än, men det blir värre för varje dag. Jag orkar verkligen inte. Vill inte bara sitta inne. Aja, det är väl priset man får betala för två intensiva festkvällar och sen en dag i Slottsskogen. Borde vilat direkt när jag kände det komma krypandes.



Get-bebisar!

 


Påfåglar är så himla fina! Fanns flera stycken.

 


Världens finaste älskling. <3

 


Höjdpunkten var de lurviga hästarna. Så jävla söta!


 Förresten..

       2011-04-08 @ 09:46:08
Är bakgrunden på bloggen och bakgrunden på headern lite olika färger för er också? Fattar inte, har alltid varit rätt förr.

 Fixa

       2011-04-08 @ 09:44:35
Att fixa innan klockan fyra då Nadine och Sandra kommer till Gbg:

- Dammsuga
- Plocka undan
- Diska
- Handla mat
- Handla små nålar att sätta upp plansch med
- Fixa en sak till Sandra som fyller år på måndag, hihi

Okej, det verkade mer kaos i mitt huvud. Det där fixar jag ju på sex timmar. Hoppas jag, haha. Annars är något väldigt fel.

 Möbler På Ingång

       2011-04-07 @ 10:30:36
Snälla Linda kommer hit strax och ska hänga här tills de kommer och levererar matbordet och stolarna. Eftersom att de inte bär in dem i lägenheten åt en och Alex inte är hemma så ska Linda hjälpa till. Världens bästa!

Det sura är bara att de kan komma precis när som helst, haha. Senast 16 dock.

Mellan 11-14 någon gång så kommer de och inspekterar tapetseringen/målningen också. Och så har jag felanmält mitt telefonjack så kvartersvärden kommer väl någon gång under dagen och tittar på det.

Himla spring här idag!




LL&LC 2004 tror jag.


 Bolagret

       2011-04-06 @ 22:00:38
Jag har lite gått och förälskat mig i Bolagret. Har inte spanat in butiken innan eftersom att jag trott att det är svindyrt. Jag och Linda gick dock in här om dagen och mamma mia, vad mycket färg! Underbar färg. Och inte så fasliga priser heller!


Lamporna är jag förälskad i men Alex är mycket skeptisk så det blir väl ingenting med det.








 Hemtelefon

       2011-04-06 @ 16:50:37
Jag köpte en hemtelefon idag. Fattar inte hur man ska koppla den dock. Kommer ingen signal. Himla massa sladdar mellan jacket och telefonen och modemet och grejer. Suck.

Köpte gardinstänger också. Dessvärre var jag för kort för att kunna sätta upp dem, även fast jag stog på ens stol.

Så nu sitter jag här och väntar på att Alex ska komma hem och fixa, haha. Vad skulle jag göra utan min karl?

 Kundkontakt & Service

       2011-04-06 @ 08:59:06
Är uppe och hoppar för att gå på föreläsning, via jobbcoachingen. Sådär lagom pepp är jag. Men det är bara två timmar och sen jävlar ska jag shoppa saker till lägenheten.


Bad hair day idag. Ser kanske bara värre ut såhär iofs men äh.



Yo yo yo motherfuckers!


 Alkohol Och Sushi

       2011-04-05 @ 14:25:45
Igår drog jag till andra lång med lite fint folk. Hamnade på Sejdeln som vanligt och sen hem till en kille med en jättefin lägenhet i Linné. Där bjöds det på kex med ost och vin. Det var mysigt och fint, men lite random.

Idag har jag varit hos min jobbcoach och kikat en sväng på stan. Köpte med mig sushi hem och sitter nu här med matkoma, funderar på hur jag ska orka städa innan Alex kommer hem.


 Have To Have

       2011-04-04 @ 12:46:19
Dessa klackar från Have2Have är ju helt fantastiska. Jag är kär! Funderar på att klicka hem dem. 498:- går skönheterna loss på.






 Fixa Och Dona

       2011-04-03 @ 22:56:45
Vi kämpar här i lägenheten för att få ihop allt. Alex flyttade hit _alla_ sina saker från Uddevalla igår och nu är det saker öööverallt. Vi har så lite förvaring också, har ju inte fått upp hyllor på väggarna än. Så nu trängs vi på det lilla utrymme vi har och jag håller på att gå i taket snart, haha.

Men det blir nog bra när allt är i ordning.



Mumsar M&M's från en liten glasburk från IKEA.


 På Hammarkullen blåser det alltid som fan....

       2011-04-02 @ 09:41:34

2011-04-02_09_32 (MMS)

På Hammarkullen blåser det alltid som fan. Det brukar vara folk överallt och de bygger om ett hus så det brukar vara fullt av ljud hela tiden. Men idag när jag gick till vagnen var det vindstilla och tät dimma, knäpptyst och inte en människa så långt ögat kunde nå. Jag tänkte att "this is it, nu är jag död".


 För Tidigt För En Lördag

       2011-04-02 @ 09:15:10
Tänkte uppdatera lite, men kom inte på något annat att skriva än hur trött jag är och hur mycket jag vill sova vidare och hur avundsjuk jag är på Alex som snarkar i sängen. Och det läser ni ju var och varannan dag här, haha. Sova är nog det bästa jag vet. Så jävla gött är det.

Önskar alla som skriver högskoleprovet idag lycka till! Hade aldrig gjort det själv, fyfan vilken press. Hoppas på att aldrig behöva skriva ett till prov i hela mitt liv.



Denna har ni sett innan, men jag tror att det är enda bilden
jag har på mig när jag sover. Som tur är.


 Kvällens Projekt

       2011-04-01 @ 23:55:59
Köpte två ganska stora ramar på Myrorna, helt okej snygga. Vanliga ramar lixom. 25:- styck! Mina bilder från Jokkmokk pasade riktigt bra i.





 1 April

       2011-04-01 @ 21:56:06
Jag har inte blivit lurad en enda gång idag. Lite besviken faktiskt! Hade velat bli så jävla rålurad. Eller lura brallorna av någon annan, men har inte tillräckligt mycket fantasi för det.



Creds till de som orkar anstränga sig.