Who Run The World? Girls!

       2012-10-30 @ 15:49:47
Tack så mycket för alla gratulationer! Mm eller nä.
 
Hur som helst, idag är det tisdag och det innebär tjejgrupp i Lövgärdet. Ska väl ge mig iväg om en stund. Även om det är sjukt kul så hade jag gett vad som helst för att ligga hemma i soffan hela kvällen.. Kan dock bli så att det är sista gången jag är med eftersom att det förmodligen kommer krocka med mina jobbtider sen. Vore fruktansvärt tråkigt om det blev så.
 
Har fastnat galet mycket för den här låten som Evelina, min grymma handledare på United Sisters, introducerade mig för. Absolut inte alls min slags musik egentligen, men jag vet inte.. Det är något med den här låten.
 
 
 

 Våga Vara Glad!

       2012-10-29 @ 15:50:42
Idag fick jag ett samtal. Ett sånt där samtal som jag blir lika glad av varje gång, och som jag har fått ganska många av det senaste året, men sen skiter det sig alltid. Så därför vågar jag inte riktigt vara glad nu.
 
Det handlar alltså om jobb. Jag har fått ett jobb. De senaste anställningarna jag har haft har dock slutat med att företaget går i konkurs, att jag blir varslad eller att det inte funkar (som med familjen jag började som personlig assistent hos).
 
Men nu måste jag vara positiv. Det känns riktigt bra och jag börjar jobba heltid redan på torsdag! Företaget heter Mail Boxes Etc (MBE) och sysslar med brev och paket, emballage, dokumentservice, postboxar.. Ja, det är lite svårt att förklara, låter kanske inte så jättespännande men jag tror det kommer bli riktigt varierande och roligt!
 
Så, nu måste jag våga vara glad över det här! Det kommer bli fett och de kommer vara så nöjda med mig att de aldrig kommer vilja bli av med mig.
 
 

 Ensam Fredag

       2012-10-26 @ 19:55:53
Hade faktiskt några alternativ för ikväll, men hur mycket jag än ville hitta på något så orkar jag verkligen inte.
 
Istället har jag kollat på nya Grey's, spelat Roller Coaster Tycoon, ätit chips och druckit Fanta. I ett hav av näsdukar.
 
Alex har åkt in till stan för att umgås med vänner, så jag är helt ensam. Skönt på ett sätt, men det känns lite tråkigt när man läser överallt om vad för roligheter alla hittar på ikväll.
 
 

 Sejdeln

       2012-10-26 @ 13:40:00
Självklart hamnade vi på Andra Lång igår. Och självklart hamnade vi på Sejdel. Vi satt runt de välbekanta träborden på de välbekanta stolarna med de välbekanta tavlorna på väggarna och de välbekanta människorna runt omkring oss. Det är rätt fint att ha ett hak som man mer eller mindre är stammis på. Jag och Linda kom fram till att vi började gå dit för tre år sen, då var det absolut inte som det är idag. Om det är bra eller dåligt vet jag inte.
 
Vi blev hur som helst ett gött gäng som satt och tjötade, men tyvärr vann klockan och förkylningen. Idag ligger jag utslagen hemma.
 
 
 
Försökte hitta en riktigt gammal Sejdeln-bild på fejjan, men hittade sjukt nog ingen.
Hittade denna härliga bilden iaf, som är upplagd 17 okt 2010? Kan det stämma Linda?
Lite sjukt isf, eftersom att det idag, 27 okt 2012, tydligen har snöat.

 Andas Är Överskattat

       2012-10-25 @ 13:54:00
Sjuk sjuk sjuk. Men vem behöver kunna andas egentligen? Överskattat.
 
Hösten är underbar och lite senare ska jag iväg på en föreläsning av Ingrid Tollgerdt-Andersson som har skrivit boken "Duktig Flicka" som jag tror kommer bli riktigt intressant. Efter det ska jag möta upp Linda och hennes grabb för vad som antagligen blir några glas och lite tjöt.
 
Min kropp skriker på mig att stanna hemma och sova, men jag skriker tillbaka att jag inte har tid!
 
Hösten utanför mitt fönster.

 24/10 2012

       2012-10-24 @ 09:28:00
Hej jag heter Camilla och har inte sovit någonting inatt och är sjuk (IGEN!) men måste likt förbannat upp och hoppa och bege mig till mitt arbetsmarknadsprojekt för att skrapa ihop pengar så det räcker till iaf hyran.
 
Imorgon får de flesta lön. Era as.
 
 
 
Vill inte.

 CV

       2012-10-18 @ 19:10:00
Vem har sagt att ett CV måste vara strikt och tråkigt? Jag verkar iaf inte komma någon vart med det, så jag har handskrivit mitt med lite roliga färger. Inte klart än, men såhär ser det ut hittills:
 
 

 Shoes Makes Any Girl Happy

       2012-10-18 @ 16:59:56
Är lite nere i höstrusket. Det är inte mycket som går min väg och det känns som att jag bara kämpar, kämpar och kämpar utan att komma någonvart. Börjar lixom få slut på energi..
 
Har dragit på älskade Coldplay på högsta volym och suktar efter blingbling-skor på Nellys hemsida. Det hjälper lite.
 
 


 Hello

       2012-10-11 @ 17:02:05
Jag har blivit friskare, åt mina sista tabletter för bältros igår (kan tydligen ta några veckor till innan det slutar klia, KUL!) och knaprar nu bara antibiotika för halsfluss.
 
Är i full gång med mitt liv. Imorgon ska jag börja "introduktionsjobba" som personlig assistent och fortsätter med det hela nästa vecka. Kommer bara bli lite extrajobb framöver, men bättre än ingenting. Tjejgruppen är igång också, var sjukt kul att träffa alla tjejer i tisdags, trots att det var lite fnissigt och tramsigt. Men det släpper väl.
 
Mitt humör är dock lite instabilt. Känner mig orolig och nedstämd blandat med lyckligast i världen och pirrig. Hoppas verkligen det är PMS.
 
 
Fått en fin kalender. Så här lagom till slutet av året!

 Boeuf Bourguignon

       2012-10-07 @ 17:34:26
Jag och älskling firar denna underbara höstsöndagen med ett riktigt långkok på spisen. Högrev, bacon, champinjoner, rött vin, lagerblad.. You name it. Snart klart, ska bli sjukt gott!
 
Annars då? Nä, inte mycket. Har gjort min sista praktikdag så imorgon är det tillbaka till Hitta Rätt som gäller. Både skönt och tråkigt, är ganska segt att sitta där varje dag men får faktiskt ut en del av det.
 
Bältrosen är väl lite bättre. Knaprar mina piller fem gånger om dagen. Halsflussen är dock förmodligen tillbaka, har fått ny antibiotika utskriven som jag inte hämtat ut än, gör det ifall halsontet bryter ut ännu mer, är inte så farligt än så länge.
 
Hoppas ni har det finfint!
 

Inte min bild.

 Planering

       2012-10-05 @ 10:44:46
Igår kväll träffade jag de två brudarna jag ska hålla i en tjejgrupp med. Sjukt goa! Satt på mysiga Pustervik och drack kaffe/öl och planerade. Nästa tidag har vi vår första träff med tjejerna och jag är peppad till max. Kommer förmodligen inte alls bli som man planerat och tänk sig men det känns inte läskigt utan bara spännande. Tror det här kommer bli väldigt givande och lärorikt. Och kul!
 
Fetaste materialet har vi fått, känns tungt men väldigt bra. Finns en övningsbank med massor av roliga övningar, och andra hjälpmedel. PEPP!
 
 

 Bältros?!

       2012-10-03 @ 21:39:04
Nä men jag tänkte att jag drar väl igenom alla sjukdomar på en gång. Förra veckan: halsfluss. Denna veckan: bältros. Tänkte att jag kör öroninflammation nästa vecka.
 
Har fått starka tabletter som har hallucinationer som "vanlig biverkning" så det känns ju jävligt hardcore.
 
Det är vad som händer i mitt liv just nu. Ni då?

 Finally Caught It

       2012-10-02 @ 16:47:24

 Bästa Känslan

       2012-10-01 @ 21:15:13
Ordning och reda är det bästa som finns, även om jag är dålig på att hålla mig till det. Så fort jag känner att det blir kaos i hjärnan och jag stressar upp mig över allt jag har att göra, så gör jag en att-göra-lista, så man får översikt. Gärna med tuschpennor i fina färger. Det bästa som finns är att stryka saker från listan!