4/6

       2011-02-28 @ 00:37:49
Trots full rulle hela dagen och 2,5h övertid så gick dagen ganska bra. Snabbt och ganska smärtfritt. Nu sitter jag här och myser, äter knäckebröd med skagenröra. Arbetsdag fyra av sex i rad avklarad. Ser hur torsdag sakta men säkert närmar sig..

Kvällsunderhållning:





 Crazy Awesome

       2011-02-26 @ 21:41:11

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

 Illamående

       2011-02-26 @ 19:21:09
Orkar inte skriva om igår. Nöjer mig med att säga att jag inte mår så himla bra idag..

 Överlevde!

       2011-02-25 @ 19:30:54
Dagen har varit bra. Fotograferingen gick grymt, är nöjd som fan. Längtar efter att få sätta mig ner och retushera bilderna. Jobbdagen gick också helt okej, många kunder som inte kom så det var ganska lugnt.
Nu sitter jag hemma hos Tim. Folket kommer om typ en halvtimme, blir nog en trevlig kväll med lite tilltugg och sådär. Tims combo (det heter så, sambo fast man är kompisar) har dansmattor så det ska fan dansas sen!

 Ajaj

       2011-02-25 @ 08:56:07
Bröt precis min längsta tumnagel. Den är stenhård, har aldrig brytit den innan. Jävlar i havet vad ont det gjorde. Bra start på dagen.


 Kommer Bli En Lång Dag

       2011-02-25 @ 00:12:08
Imorogn ska vi fotografera till tävlingen, innan jobbet blir det så vi sätter igång vid halv tio. Sen ska jag jobba och det är ganska mycket folk så jag kommer säkert sluta sent, runt åtta. Då ska jag direkt hem till Tim som har födelsedagskalas. Jisses,  tur att jag är ledig på lördag och kan sova lääänge.


Ska joina Alex i sängen nu. Kommer förmodligen däcka lika hårt som på
bilden. Sjukt charmig, jag vet.


 Jobbigt Att Jobba

       2011-02-24 @ 10:50:08
Bläää, vill inte jobba idag. Jag har ju skrivit innan att jag blivit avbokad hela tiden det senaste, så nu är jag inte van vid att jobba mycket. Men det har kommit igång igen, vi har fler kunder så det blir en del jobb. Vilket iofs är jättebra med tanke på att jag åker på onsdag och är borta i en och en halv vecka. Men ändåå, orkar inte!



Min personalbild är finast av alla!


 Inspiration

       2011-02-23 @ 12:33:02
På jobbet har vi en tävling, med alla studios i Sverige, där man ska para ihop sig två och två och helt enkelt ta tre grymma bilder och lämna in. Bilderna ska vara tagna i våra studios och hålla sig till vårat koncept "modell för en dag", vem som helst ska alltså kunna komma in och ta såna här bilder.

I vårat team har vi lite idétorka. Vi var inne på påfågeltema men det känns lite lamt. Kollar på bilder som inspiration:




 Sambo

       2011-02-21 @ 11:21:13
Nu har Alex adressändrat hit. Så nu är vi sambos! Känns bra. De kommande veckorna kommer vi dock inte ses överdrivet mycket ändå, jag slutar ju ganska sent och han ska lägga sig tidigt för han börjar jobbet tidigt. Och på helgerna kommer han bli tvungen att åka till Uddevalla för att fixa massa skit. Och jag jobbar ju en del helger i vilket fall. Men men, det blir nog fiiint.


Blått hår kan man ju ha om man vill.


 Middag/Spelkväll

       2011-02-20 @ 00:58:22
Jag var hembjuden till...

AAAAAAH JAG HADE JUST VÄRLDENS STARKASTE OCH LÄNGSTA DEJA VU I HELA MITT LIV! Gåshud.

...hur som helst. Till Carmen ikväll. Det bjöds på trerätters middag och så spelade vi charader och "med andra ord", hur trevligt och mysigt som helst! 13 pers var vi, var av bara en inte jobbade på The Studio. Haha. Har sagt det förut men det tål att sägas igen: jag har de finaste kollegorna i världen.

Inga bilder tyvärr. Tänkte lägga upp en cambild på mig i min fina klänning men vafan, 9/10 inlägg innehåller en cambild på mig, någon måtta får det vara.



Ni får den här istället. Jag och Carmen. <3


 Högst Upp På Önskelistan

       2011-02-19 @ 14:21:54
Ordinarie pris 1 999 kr men kostar nu 999 kr. Viiiiill haaaaa!



 RulltrappaN

       2011-02-18 @ 21:54:16
Här har ni den, Göteborgs längsta rulltrappa. Jag åker den varje dag och i början var det lite roligt, nu är det bara tröttsamt. Tar sån himla tid. När jag orkar går jag upp för den, så får man lite motion på köpet.



 Favoritsysselsättning

       2011-02-18 @ 21:48:50
Jag vet inte hur ni helst spenderar er fredag, men jag diskar och tvättar min soffa.



Mitt lilla med mysiga kök.


 Kan Det Inte Bara Bli Imorgon?

       2011-02-18 @ 15:07:10
Sämsta dagen på länge. Allmänt seg bara. Till och med datorn går segt. Köpte skumtvätt (som jag äntligen hittade på Ica Maxi efter att flängt runt i tusen möbelaffärer) för att tvätta bort de äckliga jävla fläckarna på min skitsoffa. Blev värre.. Alex har åkt hem över helgen också.

Suck.

 Omväxling

       2011-02-17 @ 21:31:37
Slängde i en jätteröd färg i håret. Blev inte så stor skillnad, det blänker lite rödare och blev allmänt mörkare bara. Men min blekta slinga försvann nästan helt. Vet inte om det är bra eller dåligt.



Man ser lite av lägenheten i bakgrunden också. När de har tapetserat om här ska jag visa ordentligt!

 


Blir nog blondie till sommaren igen förresten.


 Mys

       2011-02-17 @ 19:38:30
Idag var jag runt i hela stan och fixade och donade. Handlade bland annat nödvändigheter på Åhlens för 600 spänn. Sjukt. Och så var jag inne på Chilli, som jag helt och hållet missat innan. Eller, jag visste ju att affären fanns, men trodde det var svindyrt. Icke. Handlade bland annat tallriken, ljushållaren och servetthållaren på bilden. Så nu myser vi här hemma, lasagnen står i ungen också. Finfint.



 Livet <3

       2011-02-15 @ 13:59:16
Idag fick jag modem och digitalbox på posten. Så nu har jag typ 100 kanaler och supersnabbt bredband från Comhem. Dessutom är Alex här, och de ringde nyss och sa att han fått jobb här i Gbg med start imorgon. Så nu kommer han typ bo här hos mig.

Om 16 dagar åker vi till Fuerteventura. Om 24 dagar ska jag tatuera mig.

Älskar livet.

 Läget Just Nu

       2011-02-10 @ 14:25:31
Haha, sjukt kul att tele2 kommenterade på förra inlägget. :D Men nu skiter jag i både tele2 och tre, har tecknat bredband, hemtelefoni och TV hos comhem. Får det på måndag. Just nu hänger jag på jobbet trots att jag är ledig för att använda internet, haha. Tragiskt.

Alex åkte idag så jag vill inte åka hem. Har ju inte varit ensam i nya lägenheten än, och eftersom att jag inte har internet eller något där känns det ovärt. Sitta och glo lixom. Ska istället åka hem till Emelie i gamla lägenheten sen och hänga lite.

Annars då? Allt är rörigt som faaaan och jag har fått munsår för att jag stressar sönder. Måste jobba mer för att överleva men blir bara avbokad hela tiden. Jag och Alex kommer förmodligen inte träffas på flera veckor och det gör mig ledsen. Och.. Ja. Usch. Orkar inte.

Hoppas alla mina fina vänner har det bra. Har varit och kommer fortsätta vara lite frånvarande ett tag tills allt lugnar ner sig. Läser fortfarande inga bloggar förresten, ifall ni undrar varför jag inte har koll på vad ni gjort och saker som hänt och så.

 Skitlägenhet

       2011-02-07 @ 19:58:08
Japp, flyttade i lördags. Det gick bra. Det som suger är att jag inte har någon mottagning i min lägenhet eftersom att den ligger en våning ner och har betongväggar. Jag beställde först hemtelefoni och bredband från tele2, men det skulle ta flera veckor innan jag fick det. Tre kunde fixa en billigare lösning med mobilt bredband som jag skulle kunna använda direkt. Det är bara det att det är ju fan ingen mottagning på det heller. Har fått en signal nu så jag sitter helt blixtstilla här. Får panik. Jävla skitlägenhet. Vill gärna ha en lösning med både internet, hemtelefoni och mobiltelefoni också, det brukar ju bli billigast. Får se vad jag kan hitta.

För övrigt kan ni ju glömma att jag orkar läsa igenom 120 blogginlägg. Om ni skrivit något spännande som jag bör veta så berätta det personligen!

 Ambulans

       2011-02-04 @ 00:21:46
Ja shit. Emelie hade domningar i vänsterarmen, hade hög puls, var trött och yr. Så hon ringde sjukvårdsupplysningen som sa till henne att ringa 112. Det kom en ambulans med tre nissar som kom upp och kollade henne. Tog EKG och grejer. Nu har det lugnat ner sig så hon behövde inte följa med in.

Puh, jag höll på att dö av nervositet där ett tag.



 Packapackapacka

       2011-02-02 @ 12:52:17
Puh. Jag orkar inte mer. Jag har packat det mesta förutom kläder. Och lite annat småbös. Får rysningar i hela kroppen när jag tänker på att jag måste packa upp allt sen också. Packa ner är ju relativt lätt, bara lägga ner där det får plats. Men sen ska man hitta någonstans att lägga allt igen.


Vi har iaf en söt hund på besök!