Jobbdag 1/5

       2010-10-31 @ 09:30:16
Ja jävlar. Jobbar fem dagar i streck nu. Det händer inte ofta kan jag säga. Visst, det händer att jag jobbar fem dagar på en vecka, men oftast inte sammanhängande. Två-tre dagar är vad jag är van vid.

Jag vill inteeeee. Är dessutom en helvetesdag idag. Som vanligt när jag ska jobba. Åh.

 Slapplördag

       2010-10-30 @ 22:57:15
Mjooo. Bakis som ett as tog jag bussen från Jkpg till Gbg i förmiddags. Åkte direkt till jobbet, jobbade i fyra timmar och sen åkte jag hem. Hem ljuva hem. Möttes av både E och L, det var mysigt. Gillar när vi alla tre är hemma. Gick till affären och köpte chips. Slökollat på tv. Haft det gött.

Jag försöker vänja mig vid piercingen. Den är betydligt rakare nu än i början. Vet inte om det beror på att svullnaden har gått ner eller att jag gått och dragit den till rätta hela tiden, haha. Och ja, jag ska självklart byta till en mindre ring. När det läkt. Om 3-6 månader. Buhu.




Sjukt trött tjej.


 Tjuren Kmulls

       2010-10-28 @ 20:55:27
Ja, så här går det när man åker till Jkpg.

Den är sned och det gjorde ont som F A N, det tog längre tid än det skulle och jag låg och skrek och tårarna sprutade. Kramade sönder Nadines hand, Millan satt i ett hörn och höll på att svimma haha.

Gå inte till House Of Pain i Jönköping. Hon verkade seriös och duktig till en början, väldigt trevlig. Men när smycket skulle i gick det snett. Det blev ett himla tryckande och lirkande. Dessutom är den som sagt sned, hon sa att om den fortfarande är det om några veckor får jag komma tillbaka och göra en ny, valfri piercing. Grejen är ju dock att jag vill ha septum, men jag tänker inte göra om den där, så jag vill ju ha pengarna tillbaka isf..

Jaja nu sitter den där. Efter flera års velande.



 Småkryp

       2010-10-28 @ 12:32:45
Jag tror att spindelhysterin hemma hos oss har gjort mig mer rädd för småkryp. Det kröp en tvestjärt på bordet (?!) och så puttade jag ner den på golvet. Den låg stilla i typ en kvart och jag tänkte "gött, den dog väl då" men när jag kollade en gång till var den borta!!!! Nu är jag helt paranoid.

Nä jag måste tuffa till mig lite för ikväll ska jag göra något betydligt läskigare. Lite nervös är jag faktiskt, men det kommer nog bli bra. Ni får veta sen, hihihih.



På tal om ingenting: Förr-förra halloween var jag
Tingeling. Förra var jag en cupcake. Iår blir det
ingenting. Lite tråkigt.


 Coldplay

       2010-10-27 @ 12:58:09
Hade en så himla mysig eftermiddag/kväll igår. Först åt jag och Nadine bakad potatis på Claras, sen mötte vi upp Minna och så gick vi till ett ställe där de plågade Nadine lite, ehehehe. Sen åkte jag och Nadine hem till henne och kollade på Coldplays live-dvd och tour diary. Åt godis i skenet av tända ljus och blev peppade på att tatuera oss, vilket förmodligen kommer ske efter jul eftersom att det inte finns tid innan dess. Kommer bli awesome!



 Stickad Vinter

       2010-10-26 @ 23:52:40
Min kära mor ska sticka åt mig. Så nu sitter jag och kollar efter mönster. Finns hur mycket snyggt som helst! De här nedan är fina, gillar den lila mest. Den beiga älskar jag men den är lite för tunn. Förutom de här har jag hittat massa halsdukar och så. Åh, imorgon ska vi åka och köpa garn.



 Negativ

       2010-10-25 @ 23:51:54
Jag är hemma i Jkpg. Sjukt skönt. Fick stek till middag och äppelpaj till efterrätt. Jag kunde ju haft det sämre.

Stintan har lånat hem en scanner åt mig från jobbet, för jag vill scanna in mina negativ. Det är bara det att hållaren till 120-film verkar fattas, och det var det jag egentligen ville scanna in. Får se om jag kan lösa det, har scannat in lite vanlig 35-film iaf.

De här bilderna tog jag på en fotolektion i början av gymnasiet.






 Hej Heeej!

       2010-10-23 @ 09:11:00
I torsdags var jag på Sejdeln med Linda och gänget. Söp. Hade det under omständigheterna trevligt. Igår jobbade jag halvdag och på kvällen gick jag på bio med syster + pojkvän. The Other Guys såg vi, väldigt rolig! Se den.

Idag ska jag jobba häcken av mig. Lika bra det. Vad skulle jag annars göra?

Eftersom att jag inte är på topp just nu borde jag lägga bloggen åt sidan för det är inte kul för er att läsa deppiga inlägg hela tiden. Så nu vet ni.



Pasi på jobbet. Glad kille!


 Mobilbilder

       2010-10-21 @ 18:26:33
Rensade ur mobien. En del kanske ni redan sett? Men skit samma.



Svinlänge sen. Middag med the crew på tour i Umeå.



Twister i Jkpg med finaste tjejerna.



Slutade såklart i brutal fylla och massa drama på Bongo.



Sejdeln såklart. Det byttes hattar.


Svårt att tro nu, men en gång var det varmt. Stek på en klippa.


Förfest hos Tim. Crazy!


Vanlig bakisdag hos Emanuel.


Som sagt. En trött Benjamin.


Ibland vaknar man med en gosig tisse på magen. Det gillas.


 10/10/21

       2010-10-21 @ 18:05:14
Jag gillar att det kommit in så många kommentarer det senaste. Det gör mig glad! Tack för det.

Idag har det haglat. Det la sig till och med på marken! Helt sjukt. Annars har det inte hänt så mycket. Jag har inte satt min fot utanför dörren. Tragiskt, men sant. Jag har gjort zebramanikyr på Emelie dock. Det är ju så himla kul, och jag kunde inte göra på mig själv, precis nymålade naglar. Kanske borde bli manikyrist, eller vad det nu heter.


Så här ser det ut på vardagsrumsbordet när jag varit i farten.


 "Skicka 14 sms?"

       2010-10-20 @ 23:15:17
Jag förtjänar att må bra. Livet är för kort för att vara ledsen hela tiden. Jag är för bra för det. Så det ska jag ta tag i nu. Säg det till mig när jag sitter där och deppar om några dagar!


Önskar att jag var såhär blåst på riktigt.

 Grafitti Nails

       2010-10-20 @ 17:12:46
Lösnaglar. Jag pallar inte att mina naglar går av så fort de börjar bli lite långa och fina. Första gången jag sätter på lösnaglar själv, så det blev väl inte perfekt men jag gjorde dem någorlunda korta och runda så de ser lite mer riktiga ut.



 Boten Anna

       2010-10-20 @ 14:49:15
Åkte på en bot idag igen. Det roliga är att jag typ alltid har betalat med sms efter att jag åkte på den förra, men glömde den här gången. Jag veeet att jag får skylla mig själv som inte köpt ett kort, ska göra det när mitt fritidskort går ut. Trots att jag egentligen inte har råd.. Får väl prioritera det då och dra ner på annat, för jag måste ju ta mig runt. Det värsta är att jag inte kan delbetala den här, det kan man bara med den första.

Suck.

 Spindelfobi

       2010-10-19 @ 21:24:24
Alltså vi är helt jävla livrädda. Det kommer inte försvinna på flera veckor. Jag vaknade inatt i panik och slängde mig upp ur sängen för jag drömde att det kröp en spindel på min kudde. Emelie har också vaknat inatt och skakat ur sitt täcke i panik. Innan vi går in i ett rum granskar vi det noga. Toaletten är värst för den är liten och läskig. Vi kom nyss in efter att ha varit i affären, Emelie gick och bytte om till mysbyxor och när hon kom ut ur sitt rum så sprattlade hon av sig dem helt hysterisk och skrek "JAG HAR EN SPINDEL I BYXAN!". Det hade hon inte.

Ååååh jag hatar det här.

Jag har en bild på en av spindlarna men jag skonar er från den, för den är VIDRIG. Men så här såg den ut ungefär:


 Du Och Jag Kändes Bra

       2010-10-19 @ 19:53:49
Doktor Kosmos. Det är vad jag lyssnar på ikväll. Nostalgi. Så. Jävla. Bra.

Annars har jag en ganska deppig kväll. PMS hoppas jag. Har trängt bort tankarna ett tag med Brothers And Sisters, men det går ju inte titta på hur länge som helst lixom. Tröttnar. Så, nu är det DK som gäller.

Funderar seriöst på att gå och köpa cigg.



Kom tillbaka?


 Krossad Fossing

       2010-10-19 @ 00:49:20
Bilden på foten är tagen för några dagar sen, ser mycket bättre ut nu. Nästan inget blåmärke kvar. Bilden på knät tog jag nyss. Det är alltså 11 dagar sen jag trillade och det är först nu det börjar se bra ut.

Ja alltså det var ju ingen liten jävla vurpa jag gjorde ska jag säga er.





 Jönköpingsbrudar

       2010-10-18 @ 00:12:36
Okej, vi har lugnat ner oss en aning och jag tänkte berätta vad jag haft för mig de senaste dagarna.

Sandra och Nadine kom ju hit i torsdags. Då var det direkt till Sticky som gällde. Fredagen bjöd på massa shopping och sen trädgårn. Lördagen var lite mer shopping och Kontiki med Håkan-kväll. Idag har de åkt hem och det känns tomt. Var länge sen jag hade så här kul, har skrattat så jag fick ont i magen och jag är så glad att jag har de där crazy tjejerna i mitt liv.

Bilder och otroligt roliga videor kommer väl upp på facebook efter hand.



Jag och Nadine var riktigt glammiga i fredags.


 Traumatiserad

       2010-10-17 @ 22:56:03
Vi har precis upplevt det värsta i år. Kanske någonsin. Nära-döden-upplevelse.

En spindel. I vardagsrummet. Stor. Som. Ett. Jävla. Hus. Jag har aldrig sett något liknande. Typ regnskogs-size. Vi skrek. Högt. Slängde oss upp i sofforna, alla tre, stog där ett bra jävla tag och bara ylade i panik, visste inte vad vi skulle göra. Vi lugnade ner oss, den sprang över golvet, vi skrek ännu högre.

Alltså ni kanske skrattar nu och tror att jag överdriver, men nej. Alltså ni förstår inte.

Till slut tog jag mod till mig, hårsprayade den som faaaaan och dammsög upp den. Nu har vi tejpad för alla ventriler och munstycket. Imorgon kommer Calle och byter påse.

Jag skakar fortfarande. Kommer inte kunna sova inatt.

 Gradienta Naglar

       2010-10-14 @ 15:32:16
Det var länge sen jag hade enfärgade naglar, haha. Nu för tiden kör jag gradient, som jag fixar med en make up-svamp. Ett tag hade jag tre olika rosa lack och ett glittrigt lila. Idag gjorde jag en med korall (ser orange ut på bilden), blått och svart. Blev inte lika bra, svårt att få snygg övergång med olika färger.




I måndags gjorde jag zebramanikyr på Markus. Inte min bild.

 


 Lägenhetsvisning

       2010-10-14 @ 12:25:17
Coolt, jag har fått visning på en lägenhet. Ett etta, i Angered dessvärre.. Om västtrafik talar sanning så tar det 35 min att åka in till Brunnsparken därifrån. Inte så jävla pepp. Men måste ju dit och kolla iaf.

NU SKA JAG STÄDA SOM EN JÄVLA GALNING!

 Kärleken, Den Övervinner Allt

       2010-10-14 @ 00:04:27
Försöker peppa till med hjälp av fina CK.
Sandra och Nadine kommer hit imorgon, så jag kan inte hålla på såhär. Pepparååå!

 


CK på Hultsfred, typ hundra år sen.


 Borås

       2010-10-13 @ 21:20:25
Heeelt slut idag. Gick upp tidigt för att åka till Borås med gym-snubben. Fotade sju stycken gym. Däckad som fan när jag kom hem. Sitter nu och retusherar bilderna (så JÄÄÄÄVLA tråkigt) och äter aaasgod strawberry yogurt-choklad.



 Brothers And Sisters

       2010-10-12 @ 23:47:46
Ville ha en ny serie att kolla på (för att tänka på annat) och valet föll på Brothers And Sisters. Jag har bara kollat fyra avsnitt men jag är redan fast. Marcus, som har kollat hela serien, säger att det blir ännu bättre längre fram. Det ser jag fram emot!

Annars då? Jag jobbade idag, lite av en slump. Var uppe för att säga hej bara, och så var det någon som inte ville jobba halvdag så då gjorde jag det istället. Gillar att jobba, önskar jag gjorde det mer. På tal om så söker jag extrajobb, säg till om någon har något på G eller så!

Är bara jag hemma, känns tomt. De andra är på Sejdeln men jag kände inte för det. Skulle säkert bara vara en partypooper. Så nu funderar jag på att sova istället. Ska upp tidigt imorgon och åka till Borås och fotografera lite gym.



Från Slätta Damm.


 Dags Att Sätta Igång

       2010-10-11 @ 19:46:19
Jag och Marcus var nere på Lidl. Mannen framför oss i kön köpte typ 10 liter mjölk.

Marcus till mig: Kan inte du och jag skaffa typ 50 barn, då får du köpa typ 100 liter mölk i veckan!

Sen kom vi fram till att det i princip är omöjligt att få så många barn.

Marcus: Men vi kan skaffa ett barn om året i 20 år. Vi hinner om vi börjar nu!

 Slätta Damm

       2010-10-11 @ 19:23:49
Idag gjorde jag ett besök till Slätta Damm. Kärt återseende. Det var riktigt gött väder och alla höstfärger lös i solen. Foten gillade inte riktigt att promenera men det fick det vara värt.

Lägger upp några bilder nu, sparar några till senare.


 





 Skogstokig

       2010-10-10 @ 23:29:18
Jag blir gaaalen! Fruktansvärt trååååkig söndagskvääääll. Vilket gör att jag blir deppig vilket gör att jag småäter massa onyttiga saker vilket gör mig tjock vilket gör mig ännu mer irriterad för att jag är så svag.

Något som gör mig en aning gladare är den här videon som jag hittade på min dator. Jessicas skratt. <3 Och pösmunken Alex i bakgrunden. Haha.



 Parken Förra Fredagen

       2010-10-10 @ 18:33:59




Snyggaste brudarna på hela stället!


 10-10-10

       2010-10-10 @ 14:31:09
Läskigt va? Kommer det hända något konstigt idag?

Jag tänkte åka till Hisingsakuten och kolla upp min fot, men när jag ringde så sa hon att det var svinmycket folk idag och rådde mig till att gå till vårdcentralen imorgon istället.

Så jag ska väl försöka ta tag i städningen nu så vi får något som liknar ett hem igen. Retushera bilder måste jag också göra. Och leta lägenhet. Och jobb. Suck.

 Crazy Hemmafest

       2010-10-09 @ 20:19:21
Ja, alltså.. Jag finner inga ord. Emelie drog med mig till en fest ute i Backa (världens ände) där ingen av oss kände någon. Visste inte vad som väntade oss och det hade vi i vilket fall aldrig kunnat föreställa oss. Dansade på bord och stolar och ja.. Alltså, tänk typ Kungarna Av Tylösand-style.

Vi badade jacuzzi och när jag skulle gå upp så halkade jag så jävla illa på den blöta trätrappan. Det var ett jätteskutt också och min högra fot/vrist tog hela smällen. Idag har jag knappt kunnat gå på den. Om det inte är bättre imorgon så går jag till läkaren.



 Alkoholen & Jag

       2010-10-07 @ 18:18:01
Tar till den bästa och snabbaste lösningen jag vet: alkoholen.


Sviniga och nöjda med det.


 River En Vacker Dröm

       2010-10-07 @ 15:50:14
Jag är ju några dagar efter, men det är ju bara som vanligt såatte..
Videon är helt underbar, blir lite varm i hjärtat.



 Bao!

       2010-10-06 @ 17:19:06
Nä men det här blir nog bra. Förr eller senare iaf. Åh.

En sån där ångestfylld bakisdag. Har tvättat lite, lagat lite mat, retusherat lite bilder. Men mest bara slökollat på TV. Funderar på att hitta på något. Ut och springa kanske?


Börjar redan tröttna på de här jävla gymmen.


 Tisdag Och Sådär

       2010-10-05 @ 13:02:42
Jävla handleden, den har börjat göra asont igen. Trots att jag knappt jobbat något alls på typ två veckor. Vet fan inte vad jag ska göra. Satte på mig stödet nu, får se om det hjälper.

I övrigt ska jag in till stan och träffa Alex snart. Hm. Blandade känslor där. Ska hur som helst bli skönt att se honom igen.



Dum handled!


 Inte Helt Okej

       2010-10-04 @ 20:39:46
Bläää. Ingenting är rätt just nu. Har inte varit så här orolig för framtiden på länge. Varken jobb, kärlek eller bostad går som det borde. Hoppas att humöret beror på att jag inte rökt på typ 28 timmar. Ska fan slut nu! Jag och Emelie har iaf köpt kanelbullar och choklad som vi tjockar i oss.

Skriv gärna något uppmuntrande till mig. Typ att jag är bäst i hela världen.

 Söndagsångest

       2010-10-03 @ 12:12:17
Alltså nä, inte bakis eller så, hade ju en lugn hemmakväll igår. Men jag har väl bara vaknat på fel sida eller något. Idag känns som en dålig dag. Funderar fan på att gå och lägga mig igen. Dra täcket över huvudet och försvinna.

Jag blir så less.


Lagom peppad tjej.


 Grattis Stintan!

       2010-10-03 @ 00:29:05
Ja, nu är klockan visserligen över 00.00, så det är ju inte lördag längre. Men bättre sent än aldrig.

Grattis till världens bästa, tjockaste, finaste Stintan! Åh, jag saknar dig så himla mycket. Önskar att vi fortfarande syntes varje dag, som vi gjorde i tre år. Du ska veta att jag verkligen avundas dig. Du är så himla positiv och levnadsglad, smart och jävligt rolig. Du är lite av en förebild för mig. :)

Hoppas du fick en fantastisk födelsedag i London, för det förtjänar du. <3



Så här ser Stintan ut för det mesta.



Men när hon verkligen försöker kan hon bli såhär snygg.


 Liseberg!

       2010-10-02 @ 22:46:12
Ojojoj vad arg jag var inatt. Kanske överreagerade en smula. Men det är faktiskt riktigt surt att jag tappade mobilen. Känner mig helt handikappad utan. Och dessutom kostar den ju en slant lixom. Det går fortfarande ringa till den så antagligen har ingen snott den, för då hade de ju satt i sitt simkort. När Parken har öppnat ska jag ringa dit och kolla om de hittat den.

Försöker glömma det nu och peppar Liseberg idag istället! Kommer bli awesome. Vädret är inte på topp men det regnar ju inte iaf. Vi kommer ha svinkul.

(Det här skrev jag innan idag men glömde publicera. Vi hade svinkul på Liseberg! Och jag var och hämtade min mobil på Parken. Det finns goda människor ändå.)

 JÄVLAFITTHORKUKSLYNA!

       2010-10-02 @ 02:40:32
Ja. Jag hade en helt awesome kväll. Helt underbar, skrattade så jag grät. Tills jag tappade min mobil. Då var det bara ledsna tårar. Och nu får bloggen lida. Och ni.

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!!! När? Var? Hur? Varför? AAAAAAAH ÅÅÅÅÅHHHHHHH jag ska fan slå sönder något.

Om ni vill få tag i mig får ni typ.. Gå via facebook.

 Tandläkare Och Shopping

       2010-10-01 @ 17:11:46
Idag har jag varit hos tandläkaren. Gick till en ny klinik som heter Ett4, där tandvården är gratis tills man fyller 22. Hade lite tandsten (?) som de tog bort och så polerade de tänderna lite. Inga hål! Förvånansvärt.

Sen shoppade jag lite. Sånt som jag tänkt att jag vill ha/behöver ett tag. En kofta, strumpbyxor och en väska. Nu får det vara nog för ett tag!

På tal om något helt annat har jag fixat mig ett extrajobb. Jag ska fotografera gym här i Göteborg åt en hemsida som ska ha typ gymguide. Det handlar om 20 bilder per gym som tar typ högst en halvtimme att ta, och jag får 225 kronor per gym. Ganska fett med pengar.


Koftan! Typ 250 kronor på Lindex barnavdelning.