Smart, Ikea..

       2011-03-31 @ 21:52:09
Hur tänkte de här? Kan ju inte få upp buntbandet om jag inte har någon sax!




 Matbord+Stolar

       2011-03-31 @ 21:32:23
Min kära mor och far har betalat ett matbord och stolar åt mig och Alex, det är en tidig födelsedagspresent åt mig. Det blev dock ganska dyrt så kan hända att jag betalar tillbaka lite när jag får min skatteåterbäring.

Men åh så nöjd jag är! Det kommer bli grymt fint. Hoppas på att de leverar det i mitten eller slutet av nästa vecka.



Detta bordet...



Och fyra såna här stolar!


 Jorå Såatte..

       2011-03-31 @ 11:37:43
Alltså det händer inte så myket alls just nu faktiskt. Jag jobbar någon halvdag här och där i veckorna och nästan alltid heldagar fredag-söndag. Det suger. När jag inte jobbar sover jag länge, går till jobbcoachen, planerar inredning till lägenheten.. Och tvättar, som jag ska göra nu om någon timme.

Jag är dock ledig heeela nästa vecka. Har bara något möte med jobbcoachen inplanerat. Känns helt sjukt. Det är alltså ofrivillig ledighet, det har bara blivit så. Fanns inga tider åt mig. Men det är bra på ett sätt för då hinner jag fixa och dona innan inflyttningsfesten på freeeedag. :)

 Färg!

       2011-03-29 @ 23:56:21
En tisdagskväll som denna har jag ägnat mig åt att måla. Var på Panduro innan idag och köpte färg, bokstäver i papp och två små söta svampar i trä.

Gick även loss på de tråkiga träfärgade galgarna som hänger i hallen. Senare ska jag köpa några basic träramar och måla och fylla med lite fina saker. Så kul!



 Sova?

       2011-03-29 @ 09:43:52
Alltså. Jag vill ha sovmorgon! Var sjukt länge sen jag fick sova precis hur länge jag ville. Det senaste har jag jobbat eller så har det kommit hantverkare klockan åtta på morgonen. Tänkte att idag skulle jag ääntligt få sova ut, men icke. Upp och hoppa för att åka till jobbcoachen.


Den som kommer hit med en plattång får en kaka. Ser ju inte klok ut.


 Inredning

       2011-03-29 @ 00:40:16
Nu har det målats och tapetserats klart här! Tapeten i hallen är jättefin, brun typ stormönstrad med blad och grejer. Tapeten i stora rummet är väl.. helt vanlig. Typ ljusgrå, enfärgad. Så nu är jag apsugen på att inreda!




 Finaste

       2011-03-28 @ 12:18:01
Såhär på måndagsförmiddagen bjuder jag på en fin bild.

Åh, saknar dig Nadine! Om 11 dagar syns vi. <3





 Justin Bieber

       2011-03-27 @ 22:34:20
Jag kom nyligen på att jag ser ut som Justin Bieber i håret när det inte är plattat. Vilket är lite jobbigt eftersom att jag glömt min plattång i Jönköping.




Ja, jag försöker härma hans fejka smajl. Slående likt.


 Tjosan i trosan!

       2011-03-27 @ 10:27:18
Igår jobbade jag över. Jag jobbade 10,5 h. Det var lite jobbigt. Men sen åkte jag och träffade Linda och några andra, det var kul. Nu ska jag åka och jobba igen. Det ska inte bli kul.


Iväg för att posa lite. Ja, jag flashar mina armbågar idag.


 Positiv

       2011-03-26 @ 09:23:31
Denna bakfylla lördagsmorgonen när jag ska iväg och jobba om en lite stund så tänker jag på positiva saker:

- Om två veckor kommer Sandra och Nadine hit.
- Då blir det "inflyttningsfest" här och det kommer bli så sjukt kul.
- Solen skiner (vilket iofs kan vara negativt för mig eftersom att jag är instängd i en mörk studio hela dagen, men det betyder ändå att våren är påväg).

Och där tog det positiva slut och huvudvärken över. Åh.

 Jag Kolar Vippen

       2011-03-25 @ 18:53:51
Jävlar i havet vad trött jag är. Igår kväll ställde vi in alla möbler i mitten av rummet. Imorse vid halv åtta kom målaren. Jag flydde efter en stund till Marcus eftersom att jag varken hade internet eller tv och kände mig dum som satt på sängen mitt i rummet när han sprang omkring och fixade och donade. Vi åkte in till stan, käkade, och sen började jag jobba.

Kom hem för en stund sen och om ungefär en timme är det tänkt att jag ska infinna mig hos Marcus och Yonas för lite festande. Magen morrar åt mig att den vill ha mat och kroppen försöker tvinga ner mig i sängen för att sova.

Herre jesus.



 Skatteåterbäring

       2011-03-24 @ 11:00:18
Ja jävlar i min lilla låda. Fick gå igen eld och vatten för att fixa e-legitimation så jag kunde logga in på skatteverket. Satt i kö till nordeas kundtjänst i en kvart och så var jag tvungen att springa ut på uteplatsen med dator och telefon och hela köret för jag har ju fan ingen mottagning i lägenheten.

Hur som helst. 14k. Jag får tillbaka 14 000 kronor. Fjortontusen. Heeeeelt sinnessjukt. Det är ju helt galet mycket pengar, vad ska jag göra med alla dem? Ta ledigt hela sommaren? Shit.


 Schwarzkopf

       2011-03-23 @ 19:58:56
Imorgon har schwarzkopf hårmodellcasting. Jag vet inte om jag ska gå dit. Jag vet inte om jag ska klippa av mitt hår eller låta det växa ut. Ååååh vad jobbigt.



Senast jag var hårmodell.


 Ledig

       2011-03-23 @ 11:32:06
Idag verkar det enligt facebook som om solen skiner i hela Göteborg förutom i Hammarkullen. Åh, jag vill också ha sol! Jag är ledig idag och är sjukt trött på det. Är så himla rastlös. Vill jobba! Måste jobba.

Ska söka lite jobb nu tänkte jag, mataffärer och sådär. Det här håller inte.



Ha en bra dag!


 Soptipp?

       2011-03-22 @ 14:37:03
Eftersom att äcklet som bodde här innan mig verkar ha använt trädgården/uteplatsen som en soptipp har jag nu gått och plockat upp fimpar, snus, toalettpapper, snören, glasskärvor, kapsyler, tidningspapper.. Ja, you name it. Nu ser det bättre ut så snart kan vi börja steka där ute på riktigt! Tänkte skaffa mig en grill och ha mysiga grillkvällar i sommar. Vem är på?



Ser ju fortfarande inte så jävla lajbans ut, ska snygga till ännu mer med blommor och
grejer. Den blåa bänken ska jag slipa och måla i någon annan färg.


 Huvudvärk

       2011-03-22 @ 09:27:13
Nu har jag haft huvudvärk flera dagar i rad. Inte okej. Kan inte komma på vad anledningen är. Jag äter som vanligt, dricker ganska mycket vatten, sover typ mer än nödvändigt.. Kanske spänner mig omedvetet, försöker verkligen tänka på att slappna av.


Nu ska jag iväg på möte med jobbet.



 Hotellfrukost

       2011-03-21 @ 11:53:14
Så här såg frukosten ut veckan på Fuerteventura. Ibland bev det pannkakor med jordnötskräm på, eller en fet omelett också.

Min favorit var chokladmunken på bilden, som var chokladfylld. Mumma.

Skulle döda för det där just nu.



 Pank Fredag

       2011-03-18 @ 22:00:05
Egentligen skulle jag vilja gå ut och ta några glas, eller gå på bio, eller något annat roligt tillsammans med Alex. Dessvärre har varken han eller jag pengar till det. Men det är ju trots allt fredag så vi ville lyxa till det lite iallafall, så det fick bli tacokväll! Så. Jävla. Gott.

Nu sitter vi mest och myser, BB börjar alldeles strax. En helt okej fredag.



Sjukt beroendeframkallande.


 Vårigt

       2011-03-17 @ 16:54:40
Idag har jag varit på möte med min jobbcoach, kom fram till att jag ska gå på en starta-eget-dag om några veckor, så snart kommer jag väl äntligen igång med mitt egna företag. Som fotograf då, inget jättenytt och spännande. Ska bara frilansa lite alltså, typ bröllops- och barnfotograferingar.

Annars då? Lunchat med Linda, det var fint. Altandörren står öppen och musiken strömmar ur högtalarna. Ska börja koka ihop lite middag till min man som kommer hem snart.




De här sitter förmodligen på mina fötter ganska mycket i vår.
Second hand, 60 spänn.

 Onsdagskväll

       2011-03-16 @ 23:43:41
Vi har spenderat kvällen med att laga god mat, tvätta och vika tvätt. Nu äter vi munkar. Det är gött att ha sambo, alla tråkiga vardagssysslor blir roligare!



 Buddies

       2011-03-14 @ 23:02:29
Snodde denna av Nadine. Åh, så fina de är!



 Kort Eller Långt?

       2011-03-14 @ 12:17:35
Idag har Wella casting för hårmodeller. Hade nog inte kunnat gå även om jag hade velat, men har ändå funderat jävligt mycket fram och tillbaka på vad jag passar bäst i..



Okej, det var så länge sen jag hade långt hår
så jag hittar ingen bild på det. Detta är det närmaste.



Eller kort som satan. Vad är snyggast?


 Problem

       2011-03-14 @ 01:48:25
Jag fixar en temporär hemsida med hjälp av www.wix.com och insåg efter att ha valt och fixat med en mall för liggande bilder att majoriteten av mina bilder är stående. Min dator är så full att allt går segt och jag pallar verkligen inte sega datorer. Undrar varför jag inte har fler bra bilder när jag hållt på med foto i så många år. Undrar vart endel bilder jag verkligen tycker är bra tagit vägen. Undrar hur fan jag inte kan ha fler porträttbilder när det är det jag jobbar med.

Kanske borde ge upp och gå och lägga mig.

 Strawberry Swing

       2011-03-12 @ 12:12:57
Här har ni den, min nya ögonsten på underarmen. Jag älskar den. Min smärttröskel är ganska låg så det var lite mer än en timmes plåga att göra den, men det var det värt. Markus på Via Dolorosa i Jönköping har gjort den.

Nadine har alltså en likadan, på samma ställe. Den står för vår vänskap, såklart, och "våran låt" med Coldplay, Strawberry Swing.



 Hej Sverige!

       2011-03-11 @ 09:52:03
Ja herregud. Haft en uuunderbar vecka. Jag har ätit så mycket all inclusive-mat jag orkat, druckit starka all inclusive-drinkar hela dagarna, sett en av världens 10 finaste stränder, varit på en aloe vera-farm (sjukt cool växt det där), badat i Atlanten, matat vilda chipmunks och såklart bara solat och haft det jävligt gött.

Bilder kommer förmodligen upp på facebook. Är i Jönköping, ska snart iväg och tatuera mig med Nadine, nervös som ett jävla as är jag. Ikväll hoppas jag på lite fest och träffa alla mina finaste.

Jag tänker förresten inte läsa igenom 300 blogginlägg. Bara så ni vet.

 Kanarieöarna, Here I Come!

       2011-03-02 @ 20:09:40


 Sorgligt

       2011-03-02 @ 14:33:59
Kollar på Animalplanet. En lejonhona som kommit bort från sin flock levde med en liten kalv som kommit bort från sin mamma i flera veckor. Båda höll på att svälta ihjäl, kalven behövde mjölk från sin mamma och lejonet vet jag inte riktigt, det ville inte jaga av någon anledning. Lejonet skyddade kalven hela tiden, men så en dag kom en lejonhane och åt upp kalven.

Lipar nästan här.


 TabbeN

       2011-03-02 @ 00:43:29
Jag peelade hela kroppen idag eftersom att jag skulle sola solarie, ville få en jämn och fin bränna. Jag tog lite lite lätt med fotfilen på benen, tänkte att man skrubbar ju hårt och länge som fan på fötterna så det kan ju inte vara någon fara.

Ack så fel jag hade. Jag har stora, röda rivsår över hela benen. Ser hemskt ut. Som att en katt använt mig som klösbräda. Jag ber till högre makter att det ska se bättre ut på torsdag, för jag kan fan inte visa mig i bara ben såhär.

 Help!

       2011-03-01 @ 13:58:33
Kan ni hjälpa mig? Kan man ha såna här lite tjockare bomullsleggings under shorts? Orkar inte med tunna strumpbyxor, det blir så kallt och så går de alltid sönder.

Skorna kanske inte är helt rätt heller, ser ut som en clown.