Färdigpackad

       2011-07-26 @ 12:41:44
Det enda jag skrivit om de senaste dagarna är Emmaboda, haha! Men det är för att jag är så jävla pepp! Har lite skön dupstep strömandes ur högtalarna och väntar på att Linda ska komma hit så vi kan åka och handla det sista, och sen bli upphämtade. Jag har packat klart men tycker självklart det känns som jag glömt något.




Plattat håret jättemycket för att det ska hålla så länge som möjligt, haha. Helt onödigt
egentligen eftersom att det kommer regna på oss. För övrigt är detta min nya profilbild
på fejjan! Det märks att jag är fotograf va? Eeheheheh.


 Analogt

       2011-07-25 @ 21:32:45
Jag tänker fan ta med mig Holgan till Emmaboda. Jag har aldrig vågat det innan, men nu har det stått och samlat damm så länge så det är lika bra att den blir använd. Har dyr film som till och med gått ut, så som sagt.. Det är dags!

Det jobbiga med att dra fram filmen själv är att jag inte vet ifall jag drog fram filmen eller inte efter sista bilden jag tog, haha. Då kan det bli två bilder på samma.. Men det kan la vara kul det också.




 Festivalshopping

       2011-07-25 @ 11:01:43
Idag ska jag och Linda ge oss ut på jakt efter lite festivalnödvändigheter. ÖoB blir första stoppet, världens bästa allt-i-allo-affär. Jag är så sjukt peppad, imorgon åker vi!



Inköpslista!


 RegnjackaN

       2011-07-24 @ 13:52:47
Letar mig fördärvad efter min rosa regnjacka. Kan inte komma ihåg sist jag såg den! Tappade jag bort den på festivalen förra året? Åkte direkt till Jkpg efteråt, lämnade jag den där tillsammans med tältet? Mamma sa att hon inte hittade den iaf. Hade jag med den i flytten? Åååh, blir så ledsen. Älskade den ju!



Förmodligen sista bildbeviset på den! Med tanke på vilket tillstånd jag är
i här vore det inte konstigt om den kom bort, haha.


 Lön?

       2011-07-22 @ 22:57:22
På internetbanken står det att jag ska få lön den 25e, på måndag. Grejen är att lönen från studion får jag alltid typ sista bankdagen i månaden, och lönen från Scandinavian borde jag inte få förrens nästa månad. Jaja, jag klagar inte. Det var inte så många tusen heller, men ändå. Välbehövligt till en veckas festival!

För övrigt peppar jag Emmaboda som fan. Kommer bli finfint!




Emmabodakissarna!


 Cubus

       2011-07-22 @ 00:30:47
Jag har varit ute efter lite basic, loose linnen och tishor ett tag. Idag knallade jag in på Cubus, som hade just det i mängder, och på rea! Perfekt till festival också, skönt och avslappnat att glida omkring i.


Den här turkosa tishan har en bred rand av genomskinlig spets på ryggen. Snyggt!


 Tältresning

       2011-07-20 @ 12:29:52
Ja, en av anledningarna till att jag är i Jkpg är för att jag ska hämta tältet som jag lämnat här. Vi behöver det till Emmaboda. För att se att allt är med så reste jag det. Ser bra ut! Förutom att vi förra året färmodligen vek ihop det blött, så det är lite mögligt, haha. Men äh, dör man la inte av.





Kanske dags att köpa biljett nu också..


 Fin Dag Med Fin Stintan

       2011-07-20 @ 00:14:49
Har spenderat största delen av dagen och kvällen med Stintan. Haft det jättemysigt! Först så gav hon mig en timmes yogamassage (så himla skönt, hon är så duktig), sen knallade vi iväg och käkade mat på ett fik, efter det plockade vi körsbär och vinbär och till sist skrattade vi oss fördärvade till Yrrol. Vi kan typ varenda replik i den men den är ändå lika rolig varje gång.

Det är synd att vi träffas så sällan för vi har verkligen roligt tillsammans, helt knäppa! Jag blir lika störd som henne, haha.


Efterrätt också såklart! Min amerikanska chokladtårta var inte att leka med.


 Jönköping

       2011-07-17 @ 15:04:32
Igår åkte jag till Jönköping. Åkte direkt hem till mamma och pappa som hade grillen på och jag fick ett glas vin i handen. Mycket fint. Sen hämtade Stintan mig, vi åkte hem till henne och gick ut en promenad med katterna och såg på film. Mycket fint det också!

Idag blev det lyxfrukost (i mina mått mätt) och  under dagen har vi varit i full fart med bullbak. Ikväll hoppas jag på att någon vill hitta på något, lite film igen kanske.



Rostade mackor med ost och marmelad. Mmm! Och äggröra. <3

 


Bullarna ligger och myser just nu innan de ska in i ugnen.


 Gäsp

       2011-07-15 @ 20:52:59
Är så hiiimla slö ikväll. Är glad att jag inte gjorde upp några planer. Jag däckade i typ 1,5 h på soffan. Det var svingött. Nu är jag drock lite rastlös men hade inte orkat göra något heller såå..

Hoppas ni har en skojigare kväll än mig!

 I CAN SEE!

       2011-07-15 @ 09:56:20
Tänkte att det kunde vara gött att se någonting idag. Så jag drog fram mina brillor. Får väl se hur länge jag orkar ha på mig dem. Tycker inte de är särsklit snygga heller, får köpa ett par nya. Eller linser.


Jag ska strax iväg på möte, och sen jobba. Alex åker till Uddevalla efter jobbet idag så jag blir själv ikväll. Känns väl inte så kul. Vill/kan inte gå ut eftersom att jag börjar jobba tidigt imorgon. Får la bli en filmkväll eller något.




 Sushi

       2011-07-14 @ 11:31:54
Så här såg det ut igår när jag och Alex hade gjort egen sushi. M-m-m!






 YELLE

       2011-07-13 @ 14:13:57
Amagaaaaad! Hade inte sett att Yelle kommer till Emmabodafestvalen. Det är ju gaaanska fett. Nu står jag bara i valet och kvalet ifall jag ska våga köpa en biljett på blocket..





 ComHem

       2011-07-13 @ 14:10:14
Sitter och bråkar med min telefon och comhem. Har ställt in på internet att jag inte vill ha hemligt nummer på hemtelefonen, men det är det likt förbannat. Ringde comhem som sa att jag skulle starta om modemet (OVÄNTAT!). Så ringde jag Alex som sa att det fortafrande var hemligt nummer.. Fick ringa comhem igen.... Nu är det ju inte hela världen men ska det vara så förbannat svårt att fixa?

 För Tidigt

       2011-07-13 @ 08:30:35
Har kravlat mig upp ur sängen för att släpa mig iväg till Arbetsförmedlingen. Vill inte vara uppe så här tidigt, känns onödigt. Det är inte fint väder ute och jag har inga planer för dagen. Skulle hellre sova bort halva dagen.




Arg tjej. Har dessutom en finne i pannan. Jag får aldrig finnar annars!
På fel sida av luggen också..


 Studio

       2011-07-11 @ 12:45:03
Alltså, jag har ju varit sådär ett tag att jag inte vet om jag vill fortsätta hålla på med foto. Men så har jag kommit på att om jag verkligen fick göra det jag ville, på mina villkor, och inte bara fota jobbiga barnfamiljer hela dagarna, så skulle jag vilja fortsätta.

Jag går verkligen ingång på tanken att öppna en studio. Om man går ihop några fotogafer, hyr en lokal och köper in all utrustning. Så får jag fota vad jag vill där! Porträtt, barn, husdjur, bröllop.. Skulle vara svinkul.

Men självklart ligger det en jävla massa jobb bakom. Bara det att jag måste ha eget företag först är ju jobbigt. Fixa hemsida, visitkort, marknadsföra sig.. Och sen ska vi inte snacka om alla utgifter som blir i början, som man måste vara säker på att man tjänar in sen.

Men fan vad gött det vore, att ha sin egna studio.




Kommer ihåg tiden då jag använde kameran varje dag. Nu kommer jag
inte ens ihåg sist jag rörde den. Saknar det dock.

 Vandrar in i dimman

       2011-07-09 @ 19:17:11
Nu beger jag och Alex oss mot Linda och Calle för lite förfest. Sen får vi se vart kvällen för oss. Jag är jävligt hård iaf. Rocker!




 Trött Tjej

       2011-07-09 @ 08:50:48
Sådär lagom pepp på att jobba. Eller, sjävla jobbandet i sig är väl helt okej och det är bara fyra timmar, men jag hade ju hellre legat kvar i sängen med min gossebulle.

Annars då? Vad händer ikväll?



 Godnatt

       2011-07-08 @ 23:46:26
Nu har vi käkat pizza och glass och kollat på Män Som Hatar Kvinnor. Vi var nog de sista i Sverige att se den. Men bra var den! Nu ska jag krypa till kojs för imorgon blir det jobb på Scandinavian. Vet dock inte hur bra det egentligen är för min benhinneinflammation att stå upp i fyra timmar.. Får väl se hur det går.




 Pizzatajm

       2011-07-08 @ 18:41:48
Det är pizzabakning på gång hemma hos Ericsson/Lundqvist! Jag fixar degen. Hatar när man blandar degen i början, så jäävla kladdigt! Men till slut blev den smidig och fin och ligger nu och gossar under en handduk.


 Dröm

       2011-07-08 @ 13:40:19
Inatt drömde jag att jag sparade pengar genom att lägga ner sedlar i genomskinliga rör tillsammans med spindlar. Så att jag inte skulle våga ta pengarna lixom. Smart, men inte så logiskt. Jag vågade ju få ner spindlara i rören lixom?

 Bästa Frippan

       2011-07-08 @ 11:55:29
Ja, jag har ju inte skrivit något på bloggen om min nya frisyr. Men de flesta har väl sett den på facebook. Jag trivs som fan i det iaf, galet snyggt är det! Och bekvämt. Vaknar och håret står åt alla håll och kanter. Fixar i en minut och det ser bra ut igen. Och det är lika snyggt uppåt-bakåt som åt sidan.

Ska slänga i en röd toning idag tänkte jag, så efter det sk jag ta ordentliga bilder!






 Rainbow

       2011-07-07 @ 22:51:41
Så. Himla. Fint! Skulle vilja färga mitt hår så.




 Damn

       2011-07-07 @ 12:04:51
Hahaha åååh. Vilken gaaalen kväll. Jag drog med Linda till Henriksberg, där vi träffade mina fina kollegor från studion. Sen vidare till Berså. Jag blev raggad på av två olika tjejer under kvällen. Förmodligen pga min nya butch-frisyr.


Jag är fortfarande full och sitter och väntar på bakfyllan. Jävlar, vad den inte kommer bli kul.

 Short Hair

       2011-07-05 @ 22:53:47
Imorgon ska jag till frisören, klippa av mig massor av hår. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha det. Försöker hitta lite inspiration men det jag hittar på google är bara tråkiga frisyrer. Det ska vara lite tuffare lixom, lite annorlunda.

Typ som Rihanna på denna bilden, fast ännu kortare på sidorna. Så kan man ha det långa håret antingen bakåt eller åt sidan.

Vad tror ni?


 Studion

       2011-07-05 @ 11:30:20
Idag ska jag minsann jobba på The Studio. Det var svinlängesen sist så jag är lite nervös att jag glömt hur man gör, haha. Men det ska bli kul att träffa alla goa kollegor!

Skumt att börja och sluta så sent också. Kommer inte vara hemma från jobbet förrens typ nio eller något. Det är ju inte så gött.




 Måndagslyx

       2011-07-04 @ 22:53:36
Idag har jag grillat kött och grönsaker åt min man. Till det blev det potatisgratäng och två olika såser. Helt otroligt jävla gott. Måste bara lära mig att grilla ordentligt, blir aldrig riktigt som jag tänkt mig.

Vi kom nyss in från en promenad i den ljumna sommarkvällen, mycket mysigt. Han är så bra, min pöjk!



 Motion

       2011-07-04 @ 13:29:08
Idag har jag styrketränat lite här hemma och sedan gav jag mig ut på en joggingrunda. Vilket var lite av ett misstag. Så jääävla varmt, höll på att smälta bort. Men det är ju alltid gött efteråt.

Nu sitter jag och äter lite macka. Klockan är bara halv två och jag har gjort allt som jag ska göra idag. Nu då?



Ost- och skinkmacka, det bästa!


 Bakissöndag

       2011-07-03 @ 12:43:42
Ah, underbara bakissöndag. Bara göra ingenting. Alexs kompisar från Uddevalla kom hit igår så vi förfestade här och drog in till stan ganska sent. Drällde runt på avenyn ett tag, jag och Alex gick inte in någonstans för antingen var jag för ung eller så var det för mycket inträde. Så det blev nattmat och sen hem till sängen.

Idag tittar vi på UFC, och killarna är nere på torget för att hämta pizza. M-m-m! Har min rosa panda-pyjamas på mig och tänkte ha det resten av dagen. Inte sätta min fot utanför dörren. Så jävla gött att vara lat.




Helt crazy igår azzo!


 Förändring

       2011-07-01 @ 22:03:23
Nu har jag tagit ur löshåret. Och tänkte klippa kort på typ måndag. Trivdes inte så mycket i långt hår.

För övrigt sitter jag och kollar runt på utbildningar. Har ingen aning om vad jag vill bli. Något roligt men välbetalt, haha. Är det så mycket begärt?

Och så sitter vi och letar lägenhet. Alltså, jag är absolut inte rasist eller så, men.. jag pallar inte detta området. Lägenheten är bra och jag älskar trädgården, men det räcker inte.

Behöver lixom lite förändring nu. Känner att jag står stilla och trampar, på ett relativt mediokert ställe.