Fina Flickor

       2011-01-31 @ 23:43:09
Jag, Nadine och Millan med våra fabulous ögonfransar innan vi gick gick ut. Finaste flickorna. <3




 Inredning

       2011-01-31 @ 23:10:05
Det som bekymrar mig mest med att flytta är att jag måste köpa massa nya möbler och lampor och mattor och inredning. Jobbigast är soffa.. Får väl försöka hitta någon billig på tradera, men jag vill ha en i en fin färg! Typ denna, 3 485 kr på IKEA:


 Bästa Dagen i Mitt Liv

       2011-01-31 @ 11:23:42
Igår kväll satt jag och lyssnade jättemycket på Colplay och kollade vart de spelar i år. Då var Nederländerna det närmaste, i slutet av året spelar de där och jag började överväga att åka dit. Men så när jag loggade in på facebook nu nyss, så hade Linda skickat en länk till mig, att de spelar på Where The Action Is i år. Jag håller på att dö av extas.

Som om det inte vore nog.. Imorse blev jag väckt av ett samtal av en kvinna som sa att jag får komma och skriva kontrakt imorgon. Jag har fått förstahandskontrakt!

Jag älskar livet så himla mycket just nu.




 Rainbow

       2011-01-30 @ 22:09:39
Det var länge sen jag fotade något på fritiden. Så jag kände för det ikväll. Det blev dock mest skit, och var inte så kul. Skulle behöva en modell.





 Bästa Helgen På Länge

       2011-01-30 @ 17:57:08
Har haft en så himla fin helg med Millan och Nadine. I fredags blev det lite shopping innan vi drog hem till mig och förfestade med Tim, Emelie, Yonas och Marcus. Sen drog vi till Park Lane där det var queer-kväll. Helt galet var det med massa dans och alkohol och halvnakna, dansande män och så blev det efterfesta och ah.. Somnade vid typ sex kanske.

Igår hade vi bakisdagen alabama. Pizza till till middag och på kvällen hyrde vi tre filmer och köpte maaassa godis, chips och läsk. Det var himla mysigt måste jag säga.

Idag har jag jobbat och de har åkt tillbaka till lilla Jönnet. Första timmen ensam hemma var jätteskön men nu börjar jag sakna sällskap igen. Känner mig lite sorglig när jag sitter här i min ensamhet. Tycker lite synd om mig själv.



Jag hade lite diskreta lösögonfransar på mig.


Öh, kommer inte ihåg vart eller när denna bilden togs.
Vi hade iaf köpt likadana skor allihopa, rosaprickiga pumps.


I rest my case.


 Städastädastäda

       2011-01-28 @ 13:27:59
Det känns som att det är det enda jag gör. Städar hela tiden men det blir fan aldrig rent. Ska flytta hem igen, då var det lixom alltid städat automatiskt. HEHE!

Jag har till och med dammsugit ballkongen, det behövdes verkligen. Låg sååå mycket skit där. Strax ska jag ta tag i köket tänkte jag. Puh.

 Blandade Känslor

       2011-01-26 @ 22:09:07
Det har varit helt sjukt lugnt på jobbet det senaste. Jag har bara fått massa halvdagar eller blivit avbokad helt. Men idag så fick jag en heldag, som visserligen var ganska lugn om man jämför med hur det är en dag en vanlig månad, men jag är helt jävla slut. Orkar verkligen ingenting.

Men jag är ändå så jävla pepp! På allt typ. Pepp på att Alex ska följa med till Egypten, pepp på att Nadine och Millan kommer hit på fredag, pepp på att gå upp astidigt och träna med Jessica imorgon.. Pepp på livet!

Så det är en konstig känsla. Ingen energi i kroppen med humöret är på topp!



Jag imorse. Fin va?!


 Boys of Milan and Paris: Fall/Winter -11

       2011-01-25 @ 23:11:53
Härliga killar, härlig video. Jag gillart.


From Justin Wu on Vimeo.


 Städpepp

       2011-01-25 @ 18:27:53
Jag diskade upp berget i diskhon, sen satte jag mig i soffan och då är det kört. Oooorkar inte meeeer. Ska slänga/panta burkar/flaskor, ta up soporna, dammsuga..

Försöker peppa med bra musik:



 Mitt Tips Till Er

       2011-01-24 @ 20:45:43
En halv avokado i bitar, några delade körsbärstomater, lite balsamvinäger och citronpeppar blir ett awesome snack/mellanmål.

 Frulle

       2011-01-24 @ 10:14:20
Ätit en stor portion havregrynsgröt, ett ägg och ett glas juice till frukost. Jesus, jag spricker snart, haha. Var länge sen jag blev mätt av en frukost. Äter sällan frukost öht. Det är ju så jävla viktigt tydligen, så vi får väl se om jag blir en bättre människa idag då.

Nu ska jag iväg på lägenhetsvisning, efter det luncha med Linda och vid halv fyra ska jag jobba.



En sommarfrukost med Jesica i Jönköping. Mys!


 Nyttig Och Ekonomisk

       2011-01-23 @ 23:42:02
Nu har jag gjort ett matchema för veckan. Frukostar, middagar och mellanmål. Det är mycket ägg, avocado, nötter, keso, grönsaker och middagar med typ kyckling och linser. Har skrivit en exakt inköpslista som täcker hela schemat, blir mer ekonomiskt så. Då går jag inte och småhandlar hela tiden.

Erkänn bra? Ge mig beröm! Peppa mig!

 Sjukt

       2011-01-23 @ 09:35:19

 Gymma

       2011-01-23 @ 07:58:03
Upp i ottan för att träna innan jobbet. Måste säga att jag är impad av mig själv. Gick iofs och la mig jättetidigt igår så jag har fått en hel del sömn, men ändå. Hoppas att det är tomt på gymmet nu. Kan ju dock vara helt tvärt om, att det är nu alla värstingar är där. Alla träningsnarkomaner som inte var ute och festade igår, haha.


Världens starkaste är jag!

 

Update: Anläggningen var obemannad och då är det bara öppet för medlemmar. Shit vad lack jag blev. Jag som var så peppad på att träna.


 Skrotfri

       2011-01-22 @ 19:27:12
Gick till barbarella idag. Piercaren sa att min septumpiercing var tagen för långt ner och att det fanns en risk att den skulle krypa neråt, stötas bort, och lixom gå igenom helt. Så jag tog ut den. Lika bra, den läkte ju fan inte ändå. Kan hända att jag gör om den om någon månad.



 Dagens Planer:

       2011-01-22 @ 11:51:32
- Dricka kopiösa mängder vatten för att återställa bakfyllan.
- Träna med Jessica och Jérémy.
- Gå på stan och äta sushi med Marcus.
- Dra hem till Linda en sväng och hänga.

Blir nog en fin dag. Kanske borde klä på mig så den kan börja någon gång.

 Fredag Ellerrrr

       2011-01-21 @ 19:56:04

Marcus och Yonas är påväg hit. Lite förfest och sen utgång! Kommer bli en fin kväll känner jag.

 


Källens outfit: Höga shorts, strumpbyxor och slappt linne.



Kvällens make: Lätt sotade ögon, eyeliner med vingar och röda läppar.


 Aj?

       2011-01-20 @ 22:55:23
Jag har typ sträckt en muskel i högra armen riktigt illa eller något. Hade ont när jag vaknade och under dagen har det bara blivit värre. Eller så är den överansträngd. Eller så är det en inflammation. Hoppas iaf det blir bättre tills imorgon för annars kan jag inte jobba. Kan inte böja armen ordentligt så jag kan inte borsta tänderna, inte äta, inte fota..

Vet inte riktigt vad jag ville få ut av skriva detta på bloggen. Medlidande kanske? Haha.

 Det Går Bra Nu

       2011-01-20 @ 12:43:33
Jag hänger som vanligt i Uddevalla hos finaste pojken. Jag har visserligen fortfarande fruuuuktansvärd träningsvärk så vi hittar inte på så mycket. Lagar lite mat, ligger i sängen och myser, kollar på tv, går en promenad om vi orkar.. Har det jävligt fint bara.

Annars ser jag väldigt mycket fram emot nästa helg när Nadine och Millan kommer hit. Och så ser jag fram emot Egypten den 3e mars. När vi kommer hem därifrån följer jag med mamma och pappa tillbaka till Jkpg och då ska jag och Nadine tatuera oss! Sjuuuukt peppad.




 Lyfta Lite Skrot

       2011-01-18 @ 11:35:52
Jävlar i helvetet vilken träningsvärk jag har i dag. I varenda muskel i hela kroppen. Hela jävla benen, mage, rumpa, armar, axlar, bröst, rygg.. Kan knappt röra på mig! Körde ju som sagt passet med Jessica igår, sen på kvällen körde jag lite mer styrka hemma. Strax drar vi dit igen och kör all in på gymmet.

Nu jävlar ska jag bli smal!



Jag beach -11!


 Fail

       2011-01-17 @ 18:15:10
Sushin blev ganska misslyckad. Kokade sönder riset, så det blev alldeles för grötigt. Men smaken var okej iaf. Jag är mätt och det är ju huvdsaken.

Träningen gick bra förresten. Sjuukt jobbigt, kommer ha värsta träningsvärken ever imorgon. Stoppade faktiskt i mig några godisbitar när jag kom hem, påsen bara stog där på bordet och kallade på mig. Dumt. Nu ligger jag ju på plus minus noll. Blir förmodligen träning på torsdag också. Pepparåååå!

 Sushi

       2011-01-17 @ 10:45:38
Jävlar i havet vad trött jag är. Jag har varit uppe sen sju och tvättat. På min lediga dag. Har iofs försökt sova lite mellan maskinerna.

Nu är tvättandet klart och jag ska strax ge mig iväg till min jobbcoach. Ända ut till Majorna. För att snacka lite skit i en halvtimme. Ovärt.

Sen ska jag hem och fixa lite och klockan tre ska jag träna med Jessica. Något styrkepass. Herregud, vågar inte ens tänka på hur det kommer gå. Men jag måste bli fit till Egypten! Haha.

Ikväll, då ska jag bannemig göra sushi. Så jäääävla sugen på det, är jag iofs hela tiden, men ändå. Har inte råd at köpa färdig så då gör man egen. Åh, det ser jag fram emot. Omnom.



Enda negativa med att göra egen är att man inte får de underbara
insideoutsen med himelsk gegga i.


 UTZ UTZ UTZ

       2011-01-15 @ 09:33:10
Japp, efter fem timmars sömn ska jag nu iväg och jobba. Det kommer nog gå bra ändå. Men är det en huvudvärk som kommer smygandes..? Jaja det får det vara värt för jag hade sviiinkul igår. Jag, Emelie och Emelie förfestade här och sen drog vi till Berså. Riktig sådär dansa-hela-natten.

Får väl se om jag kommer iväg till jobbet också, vagnarna lär ju inte gå som de ska. Så jääävla mycket snö va.

 Omnomn

       2011-01-14 @ 20:51:02
Sitter här. Dunkar fruktansvärt hög musik. Pimplar lite vin. Har det gött.



 Hej, Mitt Vinterland

       2011-01-13 @ 12:35:15

Idag skiner solen. Massa fin snö överallt. Vi ska nog ta en promenad.

 


 Oddevallah

       2011-01-11 @ 18:43:18
Japp, jag är hos Alexander i Uddevalla. Det är gött. Vi tittar på film, myser och lagar mat. Igår blev det hemmagjord pizza. Idag blir det kycklinggryta och kladdkaka till efterrätt. Imorgon ska vi åka till Göteborg.

Kan ju berätta också att biten av min tumnagel nu har trillat av. Eller, sprickan blev längre och längre och tillslut fastnade jag bara i allt med den så jag klippte av den. Det ser.. ganska äckligt ut, och det kommer ta ett bra tag innan den växer ut igen. Helvete, att jag var tvungen att hyvla den där jävla osten.

 Nys Fräs Host

       2011-01-10 @ 01:51:29
Ja, lite förkyld är jag allt. Jobbigast är näsan som rinner hela tiden. Blev avbokad från jobbet imorgon, vilket nog är lika bra så jag kan ta det lugnt. Var ledig idag också, har inte gjort nååågonting. Det mest ansträngande jag gjort är väl att poppa popcorn.

Annars då? Nä inte mycket. Nu de kommande månaderna kommer jag nästan jobba heltid. Om det fortsätter vara så lugnt med kunder som det varit det senaste så är det inga problem, men om det börjar bli stressigare så kommer jag dö. Men det får det vara värt för jag behöver verkligen pengar.

Annars ser jag mest fram emot Egypten i början av mars.

Om några veckor kommer Nadine och Millan hit också, kommer bli aaaawesome! :*



Fina Nadine och Millan utanför Bongo i sommras. Det var en galen kväll.


 Fäzt?

       2011-01-07 @ 19:47:06
Jag har hängt på stan med finaste Marcus hela dagen. Vi shoppade lite och åt shushi. Sen gick vi upp till mitt jobb för att låna toaletten, och jag passade på att få en fin sminkning av duktigaste Carmen. Så jävla snyggt!

Emelie kom precis hem, hon ska duscha och sen bär det av till Yonas för att hänga med honom och Marcus. Kan hända att alkoholförtäring kommer förekomma.



 Förkylning Trots Optimun

       2011-01-07 @ 13:46:04
Åååh nej, vaknade helt täppt i näsan och tung i huvudet, ont i svalget och hela köret. Hoppas att det bra är temporärt och att det inte blir värre. Började ju till och med äta Optimun för ett tag sen som ska stärka immunförsvaret för att jag blev sjuk hela tiden. Jävla hittepå.



 Fina Naglar Längre

       2011-01-07 @ 01:12:13
Måste bara tipsa om det här fantastiska överlacket från Seche Vite. Jag använder det hela tiden och det gör verkligen så att lacket sitter längre. Dessutom så smetar det inte ut lacket man har under lika mycket som andra överlack kan göra, vilket är en fördel om man till exempel har stämpat på naglarna.

Tror jag köpte det på Åhléns, runt 120 spänn. Värt varenda krona.


 Lugn Arbetsdag

       2011-01-07 @ 00:03:52
Helt sinnessjukt få kunder idag. Det kom 11 stycken, normalt är det runt 50. Trodde ändå att det skulle bli ganska fullt upp eftersom att det var röd dag och folk är lediga, men antar att folk inte ville ge sig ut i snön.

Så, jag skurade golvet i min studio för hand med en tvättsvamp, sprang ner och rökte väldigt många gånger och allmänt hängde med mina fina kollegor. Sen sminkade och fotade vi varandra!



Fina Carmen. Den här bruden är helt underbar! Foto: Pasi



Hon är en grym make up-artist också. Önskar jag kunde gå sminkad
såhär jämt. Foto: Pasi


 Piercingen

       2011-01-04 @ 13:54:30
Haha, kul att en sa med, en sa utan och en sa mittemellan. Och jo, alltså om den läker så kan man ju byta smycke till en såndär hästsko som går att vrida upp i näsan så den inte syns. Så man kan variera. Meeen som sagt, den läker ju fan aldrig, förmodligen för att den är tagen i brosket.

Får fundera ordentligt på det, lit surt om jag tar ut den och sen ångrar mig, hah.

 Piercing Eller Inte?

       2011-01-04 @ 00:56:36
Funderar på att ta ut min piercing. Dels så läker den ju fan aldrig, är inte ens på bättringsvägen och det har gått åtta veckor. Och dels så tycker jag nog inte att jag passar så jättebra i den. När jag ser bilder på mig själv, typ krogenbilder och så, tycker jag det ser jättekonstigt ut. Men å andra sidan så gick jag genom helvetet för att få dit den.

Vad tycker ni? Piercing eller inte?




Med eller utan?


 Gott Nytt År Osv

       2011-01-01 @ 15:59:13
Hade en skitbra kväll/natt. Var med Alex och hans kompisar. Det bjöds på god mat och massa prat och skratt och jag blev bara lite över lagom full, haha. Jag kände mig skitsnygg i min nyinköpta outfit, ska se om jag kan komma över lite bilder sen. På 12-slaget var vi ute och rökte cigarr och kollade fyrverkerier. Som en nyårsafton ska vara helt enkelt.


Min baksmälla börjar släppa nu så jag och Alex ska åka och handla mat. Har såna sjuka cravings. Kan äta hur mycket som helst när jag är bakis.


Hoppas ni får ett bra år och allt sånt.