Tapas

       2012-09-30 @ 03:06:12
Ikväll åt jag och min man tapas på La Sombrita. Jag blev nämligen svinigt sugen på tapas tidigare idag, och eftersom jag suttit inne hela veckan och känner mig lite bättre nu så vågade jag mig utanför dörren. Vi har ätit där tidigare och maten var lika god som förra gången, men servicen var tyvärr dålig idag. Väldigt virrigt. Meeen det var trevligt ändå och skönt att komma ut lite.
 
För övrigt har jag fått någon slags allergisk reaktion av antibiotikan. SÅKLART! Hade varit för bra för att vara sant annars. Har fått lite utslag och det kliar på ryggen, magen och lite på armarna. Står att klåda är en möjlig biverkning, så det är nog ingen fara, men om det blir värre får jag väl gå till farbror doktorn.
 
 

Min fina, bekymrade Alexander.

 Skeleton Fashion

       2012-09-28 @ 22:43:09
 
Fotograf Pauline Darley för Ever Magazine. Model Clementine Levy. Love it!
 
 
 

 Fredag

       2012-09-28 @ 17:54:36
Inleder helgen med lite antibiotika. Fy satan vad trist. Hoppas att det börjar verka så pass snabbt att jag åt minstone orkar hitta på något imorgon. Inte så sugen på att sitta hemma i helgen, när jag gjort det i en vecka.
 
Hade gärna spenderat min fredag med ett fett träningspass och sen en hejdundrande utgång!
 
Hade ju varit fint med en Sensation-kväll igen.
 
 
 
 

 I min hals just nu

       2012-09-28 @ 10:52:56

 Hosthosthost

       2012-09-26 @ 21:58:01
Idag var jag på Jessicas jobb, hon tog lite tester på mig. Så imorgon eller på fredag får vi svar på om jag har halsfluss. Hoppas att det är det, så att man kan medicinera. Känns ju inte direkt som en vanlig förkylning. Fy bubblan vad ont jag har. Men jag får iaf äta glass!
 
 

 Krassel

       2012-09-25 @ 15:26:36
Mår inte så himla lajbans. Jag misstänker halsfluss men väntar med att gå till vårdcentralen tills imorgon. Bättre idag än igår iaf, då låg jag och gnydde med värmd vetekudde under täcke och filt.
 
Har inte fått i mig ordentlig föda på ett dygn, kan helt enkelt inte svälja. Så. Jävla. Hungrig.
 
Det var bara det jag ville ha sagt. Det är jävligt synd om mig helt enkelt.

 United Sisters

       2012-09-23 @ 08:24:13
Igår var lite folk här och drack alkohol. Var sjukt peppad på att gå ut men vettigt nog stannade jag hemma eftersom att jag skulle upp vid 8:00 idag. Ändå är jag helt förstörd, inte av bakfylla men av förkylning. Svinont i halsen och bihålorna, slem överallt..
 
Men det, och det faktum att sängen ser sjukt inbjudande ut om man jämför med det kalla, mörka, blöta utanför fönstret, ska jag försöka bortse ifrån för nu ska jag iväg till Lövgärdet och bjuda på lunch med United Sisters! Blir alltid peppad och pigg av de tjejerna.
 

 90-talet ringde..

       2012-09-22 @ 11:53:00
..och ville ha tillbaka sitt hårmode.
 
Nä men seriöst, tycker mittbena är så fint på vissa så nu när jag äntligen kan ha en yttepytteliten hästsvans så testar jag det också. Hiss eller diss?
 
 

 Dubbeldejt

       2012-09-18 @ 18:57:50
Jag har precis bråkat med mina linser i 20 min. Men nu är de i! Förstår inte vad jag gör för fel, de vill inte släppa från fingret.. Har testat med både mycket och lite linsvätska.
 
Jag och Alexander ska hur som helst käka och sen gå på bio med Jessica och Jérémy. Vi ska se Rivalerna, har höga förhoppningar om att den är grymt rolig.
 
 



 Yawn

       2012-09-17 @ 16:26:12
Helgen var helt fantastisk. Sensation var ascoolt och jag är fortfarande öm i hela kroppen efter allt dansande. Går nog inte riktigt beskriva för den som inte varit där. Var fint att hänga med bästa Nadine och skittråkigt att skiljas åt, men det var underbart att komma hem till min man också.
 
Det blev dock inte mycket sömn. Kom hem sent igår och klockan ringde 05:30 idag (börjar klockan 07:00 denna veckan) så nu hade jag tänkt att sova en timme eller fem för att komma ikapp.
 
Hoppas er helg också varit bra!

 Mot Oslo!

       2012-09-14 @ 08:18:39
 
Jag är så peppad! Har precis packat klart allt, tror jag. Har ju säkert glömt något dock. Idag åker jag och Nadine till Oslo för att imorgon gå på Sensation. Taggad till max!
 
Men först ska jag på en arbetsintervju. Det enda som fyllt min hjärna de senaste dagarna är Sensation så jag har lixom inte riktigt hunnit tänka på intervjun, haha. Kanske lika bra det, bara komma dit oförberedd och vara sig själv. Kanske funkar det med!
 
Jag har förresten skaffat linser. På tal om ingenting. Det känns konstigt att se bra utan glasögon! Vilken befrielse.
 
 

Väldigt charmig bild på mig och Nadine. Haha!
 

 Bästa

       2012-09-11 @ 19:20:08

När man varit på en intervju och man verkligen tyckte det gick piss, men man blir kallad på en andra intervju. Bästa känslan någonsin! Ska dock inte ropa hej eller berätta något mer om det än..

Började min praktik igår och det är jättekul! Har dock träningsvärk i händerna efter allt knådande av degar och pillande med sugar paste, haha. Mina bagels börjar se bra ut!


 Viktig Fråga

       2012-09-10 @ 07:48:49

Ja, jag glömde bort er ett tag men nu behöver jag verkligen eran hjälp!

Håller på att bli förkyld och det lämpar sig inte alls. Jag har känt det pyttelite de senaste dagarna men idag vaknade jag med halsont och ganska slemmig. Vad gör jag för att det inte ska bryta ut ännu mer? Några magiska husmorstips? Hjäälp!


 Cravings

       2012-09-04 @ 15:21:00
Jag vill ha goood maaaat. En fet hamburgare. Och socker. Godis. Popcorn. CHOKLAD!! Cupcakes och bakelser. Pasta! Åh pasta. Lasagne. Ben&Jerry's. En fet baguette..
 
Ja, det är en sån dag. Hade ett ganska kasst träningspass också.. Men det är okej, varje dag kan inte vara en dans på rosor.
 
Jag har gått ner 4 kilo sen jag vägde som mest. Låter inte mycket kanske men som jag har kämpat fram och tillbaka. Nöjd än så länge. Det är en lång väg kvar dock.
 
PEPPERÅÅ!
 
Vad är eran svaga punkt i mat/sockerväg?

 Härlig Måndag

       2012-09-03 @ 22:27:00
Idag har jag hunnit med en hel del! Imorse var jag på Hitta Rätt (arbetsmarknadsprojektet som jag går) innan jag åkte ut till Hisingen för att gå på öppet hus hos Volvo Penta som ska ta in 400 ungdomar i hela Sverige på en yrkesutbildning som de kallar Volvosteget. Det var väl okej, ganska intressant att gå rundvandring där inne men tror inte jag söker utbildningen.
 
När jag var klar där tänkte jag svänga förbi Linda som ändå bor i närheten. Hon öppnade inte. Gick till hennes jobb som ligger en liten promenad bort. Hon var inte där. Då hörde hon av sig och sa att hon var hemma och hade stått i duschen, haha. Så jag gick hem till henne igen och vi tog en timmes promenad i det fina vädret.
 
Åkte hem, käkade, chillade, sov en stund, diskade, lagade mat, käkade, diskade och tog väärldens längsta dusch. Det sistnämnda var typ dagens höjdpunkt, sjukt gött!
 
Ganska produktiv dag alltså. Lagade en fisk- och spenatsoppa med en hemmagjord aioli och räkor till. Helt enligt LCHF, har varit riktigt duktig! (Förutom nyss när jag tog några chokladbitar, men jaja, det hade jag förtjänat) Det såg tyvärr godare ut än vad det var.
 
Himla babblande på mig, nu ska jag vara tyst.
 



 Fosterställningsöndag

       2012-09-02 @ 14:12:09
Min kära karl har intagit fosterställning i sängen idag. Det blev visst lite mycket igår. Jag å andra sidan mår för en gångs skull bra! Jag diskar och planerar middagen och målar naglarna. Fördriver tiden så gott det går med andra ord när jag inte får något sällskap..
 
Där ligger han som en liten klump, haha. Stackars älskling.
 
 

 Lövgärdets Dag

       2012-09-01 @ 18:24:40
Idag har jag och några andra tjejer i United Sisters varit ute på Lövgärdets Dag och lämnat ut flyers om vår brunch som vi ska bjuda unga tjejer på där den 23e sep. Det var skitkul! Härlig stämning och solen stekte. Nu får vi bara hoppas att det kommer massa folk också.
 
Nu: hem till Linda och dricka vin.