Bad News

       2012-05-28 @ 13:11:06
Idag blev det bestämt att jag måste bli varslad. Jag får vara kvar veckan ut bara. Snabba puckar. Det har dock varit på tal ett tag, har varit sjukt jobbigt att inte veta något men nu är det iaf slutgiltligt. Jag som verkligen kunde se mig själv vara kvar här länge. Det här har ju varit en helt ny bransch för mig och nu när jag äntligen börjat få grepp om saker och ting så måste jag gå..

Jag ser verkligen inte fram emot att vara arbetslös. Det är det värsta som finns, avskyr det. Rastlösheten och känslan av oduglighet.. Får bara hoppas att jag hittar något nytt snabbt.

Fyfan vad tungt.

 Outlook Är Övertydligt

       2012-05-18 @ 08:24:49

Vaddå.. Jag fattar inte.. Gick det inte?


 Vi Är Två Små Rara Siameser

       2012-05-15 @ 21:54:21

Kanske dags att skriva något här! Igår fick vi hem två siameser - Lily och Signe. De är väldigt nervösa av sig nu i början, lär dröja någon vecka innan man får klappa dem och så. Men de är ändå väldigt nyfikna! De är så himla söta när de hoppar upp på allt som går att hoppa upp på för att lukta och undersöka.

Se så fina de är! Jag döööör!


 Buss

       2012-05-13 @ 19:44:33

På väg hem till Gbg från Jkpg. Haft en awesome helg. I fredags spelade vi spel och drack vin. Igår kom det lite släkt på besök för att fira mig och på kvällen gick jag och mamma en promenad till affären och köpte chips som vi sen åt till en film. Idag har vi kört en shoppingrunda på mammas och pappas bekostnad, deras födelsedagspresent till mig. Köpte bland annat den här koftan och jeansen. Och en Kånken! Kääär.


 Svett

       2012-05-08 @ 20:28:37

Jävlar i min lilla låda vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Körde hårt på gymmet idag, så sjukt skönt efteråt. Jag önskar att jag hade någon att träna med, hade gått så mycket enklare då.

Om jag blir så smal och snygg i sommar som jag planerar så ska jag nog våga mig på en baddräkt. Det är skitsnyggt ifall man kan bära upp det!


 Kvällshälsning

       2012-05-06 @ 22:45:12
Long time no see!

Känner faktiskt aldrig för att skriva här. Jag antar att de flesta som läser här har koll på mig på facebook eller instagram. Bloggar ibland från mobilen för att det är snabbt och smidigt, men har inte blivit av det senaste.

Hur som helst har helgen varit riktigt bra! I fredags blev det lite utgång, hamnade på Sejdeln med trevliga människor. Igår kom Jessica och Jérémy hit, de hade med sig crêpemaskinen så vi mumsade hela kvällen. Idag har jag och Alex gått en sväng på Trädgårdsföreningen, gick in i Palmhuset och sådär. Sen blev det även en sväng på stan, shoppade lite nödvändigheter.

Om en vecka fyller jag år! Jag älskar att fylla år. Har planerat firandet lite smått, det blir av helgen efter. Hoppas många vill komma. Har ärligt talat inte så mycket vänner, men de jag har är de bäta som finns!Nya glasögon (jag kan se!!!) och ny tröja.

 Veckans Spänning

       2012-05-03 @ 22:16:08

Ja, i Hammarkullen händer det grejer! Det backade upp en fet brandbil på den lilla vägen här precis utanför och skickade upp två brandmän för att ta loss en fågel som fastnat med näbben i takkanten. Så. Himla. Gulligt.

 

 


 Underbara dagar

       2012-05-02 @ 07:02:07

Ursäktar den dåliga uppdateringen, men jag har haft massor av annat för mig. I måndags drog jag och Linda och kollade på cortègen med Jessica, Jérémy och lite vänner till dem. Solen lös, vi grillade och det var allmänt gött. På kvällen körde vi all in, och nästa dag träffades vi hela gänget för att kurera våra bakfyllor med thaimat i en park. Satt där flera timmar och bara såsade, och på kvällen blev det film och svullande.

Har haft det jättebra med mina finaste nära och kära!