Recept

       2012-08-31 @ 22:44:00
Det här borde alla testa. Såsen var verkligen helt fantastisk. Det är iofs LCHF men det är ju bara dra ner på smöret och äta potatis eller vad man nu gillar till.
 
4 laxfiléer
100-150 g gorgonzola
Smör
Salt
 
Sås:
1 dl vitt vin - matlagningsvin går bra
1 fiskbuljongtärning
2 dl creme fraiche
1 dl finhackad dill
1 stor klick smör
 
Sätt ugnen på 200 grader. Dela osten i lika stora delar. Skär en skåra i filéerna utan att skära igenom hela och stoppa ner osten. Salta lite och pensla fisken med smält smör. In i ugnen i 8-10 min.
 
Koka under tiden såsen. Lös upp buljongtärningen i vinet och reducera en aning innan creme fraiche tillsätts. Rör på slutet ner dillen och dra av från plattan. Ha i en stor klick smör och rör tills det smält.
 
 
 Sensation

       2012-08-31 @ 19:01:48
Hej hej hallå bloggen!
 
Nadine slog mig en pling nyss. Jävlar i min lilla låda vad jag saknar henne! Hon ville ha med mig på Sensation i Oslo om två veckor. Varenda liten cell i hela kroppen villvillvill men jag ahr verkligen naaaada pengar. Åh. Får fundera på det där.
 

Nu ska jag gå ner till torget och möta upp min man, sen ska jag laga gorgonzolabakad lax med vitvinsås till oss. Nomnom.
 
(Världens onödigaste inlägg!)
 
Fredagsglad tjej!
 
 
 

 LCHF

       2012-08-31 @ 09:14:53
Ja, nu testar jag fan LCHF. Jag tror på det. Alex är så söt som har lånat hem en massa böcker åt mig med recept och fakta från en kollega. Imorse åt jag äggsmör och skinka. Jodå, jag kommer nog klara mig halva dagen på det. Sjukt mätt!
 
Är igång med träningen igen också. Det tar verkligen emot dock, får hoppas att det går lättare när jag hållt på ett tag. Har sån sjuuuuk träningsvärk i benen från i förrgår, kan inte gå i trappor, haha. Men det är gött när det känns resultat.
 
 
 
 

 12/08/22

       2012-08-22 @ 23:17:16
Min pappa frågade mig varför jag inte bloggar, haha, så här kommer ett litet inlägg!
 
Vi hade det fantastiskt på Rhodos. Lite för varmt för min smak bara, därför har jag inte fått så jättemycket färg, pallade inte ligga och steka utan låg mest under parasollet. Gjorde lite utflykter, gick mycket, badade mycket, åt god mat.. Tog det lugnt helt enkelt!
 
Nu är vi tillbaka till verkligheten. Jobbsökandet och allt går väl sådär. Håller tummarna på att det släpper snart - det brukar vara så för mig. Går skitsegt hur länge som helst och så plötsligt får jag flera jobberbjudanden samtidigt.
 
Söker desperat efter ny lägenhet också, det här går verkligen inte. Det driver oss till vansinne, måste ha större. Om någon har tips så hojta gärna. Händer ju inte mycket på boplats.se precis...
 
Godnatt mina vänner!
 

 Ont

       2012-08-09 @ 09:29:47
Ont i hjärtat och magen. Katterna blev nyss upphämtade. Det funkade inte riktigt. De var två väldigt speciella individer och det kändes inte riktigt som vi kunde ge dem det de behövde, hur mycket vi än försökte. De var skitjobbiga men helvete vad jag kommer sakna dem. Får se det från den ljusa sidan, nu kanske vi äntligen kan få sova en hel natt.
 
Tungt.