Hår

       2011-06-14 @ 13:33:16
Jag står verkligen i valet och kvalet just nu och vet inte om jag ska gå och köpa löshår eller boka tid hos frisören. Jag var helt bestämd, ganska länge faktiskt för en gångs skull, på att jag skulle låta det växa ut. Men så började mina arbetskompisar snacka om hur snygg jag är i kort hår och att det inte är många som passar i det och att det är mer min stil och blabla.



Såhär var det ju faktiskt sjukt snyggt.


Kommentarer
Postat av: Kaisa

du ÄR sjukt snygg i kort hår. innan jag ens läst klart inlägget tänkte jag just det dina arbetskompisar sagt, att det inte är många som passar i det och så, men att du verkligen gör det.

samtidigt, omväxling är ju alltid roligt med, och du ska ju ha det så som du själv vill. du är fin i både och liksom (:

2011-06-14 @ 13:42:17
Postat av: Kristina

Din stil är det DU gillar. Jag har hela mitt liv fått höra antingen "det där är verkligen din stil" eller "det där är inte din stil". Då tänker jag såhär: Min stil är ju det jag tycker om. Inte vad andra tycker att jag passar i. Visst är det bra att rådfråga andra, men att just säga "det där är inte din stil" eller "det är din stil" tycker jag är lite fel att säga.



Ps. Du är snygg i allt! :)

2011-06-14 @ 14:04:52
Postat av: Emelie

Jag tycker du är sjukt snygg i kort hår. Speciellt den där profilbilden som är lite lila som jag sa du skulle ha. Det passade dig asbra. Tror dock du hade passat lika bra i långt hår också.



Sparar du långt hår och du känner att du hellre vill ha kort går det ju iaf snabbt att klippa av det istället för att låta det växa ut igen. Det tar ett tag. Testa långt ett tag och annars är det bara att gå tillbaka till kort hår igen :)

2011-06-14 @ 15:04:06
URL: http://emeliesjobergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback